Externí nabíječka je podle nás úplně skvělý vynález. Samy jsme online téměř celý den a často pracujeme z telefonu, proto je pro nás skvělé mít možnost nabíjení telefonu třeba i jen tak v kabelce. Tahle nabíječka Coolpad Big Boy nám telefon nabije až 5x a k tomu i hezky vypadá. A jeden z vás ji může dnes vyhrát!

Stačí, když nám do komentářů napíšete, co si myslíte o té dnešní době. Zda máte telefon také stále u sebe, nebo se naopak bez telefonu v klidu celý den obejdete :). Opravdu nás to zajímá!

Hodně štěstí!

Vyhrává: art.ofClare@seznam.cz

1 062 komentářů

  1. Na mobilu jsem skoro pořád a taky si ho skoro pořád nabíjím takže bych ji fakt potřebovala.Když jsem s kamarádkou venku tak mě štve že pořád kouká do mobilu a vůbec mě nevnímá když jí něco říkám.

    trinerovajaruska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mna napripliklad mrzi ze kazdy den vidim v skole deti ktore maju v ruke telefon aj ked je to v nasej skole zakazane ale oni su niektory na tom podla mna zavisli ja vydrzim cely den bez mobilu
    Zajrinkaninka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, telefon používám skoro pořád takže jsem totální závislák :D a za hodinu se mi vybije třeba 50 % takže by se mi fakt hodila :D

    trinerovajaruska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. No, měla jsem chytrý telefon, ale momentálně mám starou Nokii, která toho moc nedává a jsem překvapená, jak se bez telefonu obejdu a že netrávím tolik času na instagramu aj... :) anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám mobil coolpad :D
    Dnešní doba je na nic je pravda že skoro všichni teenageři jsou jen na mobilech já patřím mezi ně,ale koukněte se na ty mladší děti ve věku okolo 9-10 jsou sprostý,nadávají starším a dovolují si a na mobilech jsou závislí už ted´!
    A ano jsem teenagerka tohle je můj názor já osobně cobil používám pořád.Třeba ne až tak noc na sociální sítě,ale spíš na hry :D takže se mi mobil často vybíjí :DD
    E-mail: Zuzka.Mecirova@seznam.cz
    asi jsem napsala to co jse ani tak moc vědět nechteli,ale já už to musela někam napsat.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojte holky já tedy mám mobil skoro stále při sobě a mamka mi za to pořád nadává.. Osobně si myslím, že to není spravedlivé, protože když se vynalezl knihtisk tak nikdo nedělal nic jiného než jen četl když se vynalezla tužka tak nikdo také nedělal nic jiného než jen psal... Takže takový je můj názor na dnešní dobu a telefony..
    Můj email : natalka.borilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Musim přiznat, že třeba já mám mobil stále u sebe. Nepotřebuju sice na něm stále být, ale ráda vim, že když mě někdo bude potřebovat, tak budu na telefonu:)
    ema.zackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Musim přiznat, že třeba já mám mobil stále u sebe. Nepotřebuju sice na něm stále být, ale ráda vim, že když mě někdo bude potřebovat, tak budu na telefonu:)
    ema.zackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj holky,na mobilu jsem docela často,protože si pořád s někým píšu a protože tancuju a pořád si hledám vkolik mi pojede autobus atd.. Však to znáte 😊 A taky mobil musím nosit všude abych se mohla spojit s mamkou a neměla strach že se mi něco stalo. A proto by se mi externí nabíječka strašně hodila,protože se mi pořád mobil vybíjí a musím nosit všude nabíječku a pořád ji ničím 😞
    Tak bych byla semírně ráda kdyby jste m vybraly 😘 Mám vás mooc ráda jste nejlepší🎀
    Email: rebeka.demkova@post.cz
    Budu doufat že mě vyberete ☺️

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj. Je pravda, že mobil je opravdu dobrá věc, ale dá se na něm vytvořit opravdu velká závislost! Když vidím kolem sebe, jak každý kouká do toho svého mobilu a především na facebook, je mi z toho zle. Místo toho, aby se šly bavit s kámošema někam ven, tak si radši zapnou ten telefon jenom proto, aby se moc nenamáhali! Teď telefon už ani tak nepoužívám. Asi před dvěma až třemi měsíci jsem byla úplně stejná. Nedala jsem bez něj ani krok. Teď ho používám hlavně do školy, kvůli různým úkolům, který dostáváme nebo když se o přestávkách nudím, tak si zahraju i nějaké ty hry. ;) Teď to vizní, jako že jsem nějaký ten závislák, ale opravdu blbí je, když si zapomenu dát přes noc mobil na nabíječku a pak jsem ve škole v háji!! :/ :)
    tercapaterova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. já telefon pouřívám docela často , je mi 13 let myslim si že to je dobře ale zaroven ne :/ je to v rozmezí ;) jenom mě hodně štve že všichni(skoro) odsuzují dnešní generaci ...:( jenom protože jeden se opije nebo si píchá drogy to neznamená že to dělají všichni
    to mě prostě mrzí a zrovna tak jako když říkají že jsme zavisly na telefonu je to pravda vetsinou ale oni ve svm veku taky meli neco na cem byly ,,zvisly,, je to těžký posoudit :/
    TO JE MUJ NAZOR

    OdpovědětVymazat
  12. Ja používam telefón každý deň .... Vždy sa mi vybije a potom sa ponáhlam na intrák aby som si ho nabila
    vargovam198@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Zapomela jsem e-mail: katule.perinka@seznam.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Můj názor na dnešní dobu je takový, že každá doba s sebou něco přináší a tahle doba nám přinesla více lepších a lepších technologií, takže já to beru.:-) Na jednu stranu je to samozřejmě špatné, protože hodně lidí tráví více času na mobilech než aby byly například s přáteli. Já jsem jedna z těch, která by to bez mobilu asi nevydržela.:-D Musím ho mít stále u sebe a když ho nemám, nebo je vybitý, tak jsem nesvá. Takže asi tak.:-) kometaforever3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. myslím si, že dnešní mládež je opravdu zkažená! kdyz jdu po ulici a vidim kourit 13-ti leté děti... je ho hrůza :( nikolkastrakova016@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. a můj e-mail je adriankamoravcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Já se bez telefonu neobejdu a právě proto bych potřebovala tuhle externí nabíječku. A dnešní mládež mi přijde normální samozdřejmě někteří to přehání že jsou na mobilu opravdu neustále ale tak co, je úplně jiné století než předtím takže dnešní doba mi nevadí, vlastně do ni i já sama zapadá :)
    klarkaja@post.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Já se bez telefonu neobejdu a právě proto bych potřebovala tuhle externí nabíječku. A dnešní mládež mi přijde normální samozdřejmě někteří to přehání že jsou na mobilu opravdu neustále ale tak co, je úplně jiné století než předtím takže dnešní doba mi nevadí, vlastně do ni i já sama zapadá :)
    klarkaja@post.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Já se bez telefonu neobejdu a právě proto bych potřebovala tuhle externí nabíječku. A dnešní mládež mi přijde normální samozdřejmě někteří to přehání že jsou na mobilu opravdu neustále ale tak co, je úplně jiné století než předtím takže dnešní doba mi nevadí, vlastně do ni i já sama zapadá :)
    klarkaja@post.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Telefon mám stále u sebe a aby mi vydržel nabitý více než den dá často dost zabrat :D Miazdrahalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Vím že píšu pozdě ale i tak mě toto téma zaujalo :)
    Podle mě každý říká že mobily jsou zlo a kdesi cosi ale nebýt jich tak bychom nemohli mluvit tak často s babičkou co bydlí daleko a říct někomu hned že jsem v něčem uspěli nebo se stalo něco převratného :)
    Je tady i ta druhá strana a to že zapominame na lidí kteří jsou kolem nás a hledime si těch online to není dobré, ale je to každého věc a dá se odnaucit...
    Dobré podle mě je že telefony ještě nejsou součástí našeho těla.. :)

    Díky za tuto vaši soutěž :) přijde mi od vás velkorysá a baví mě, krásné a požehnané vánoce s lidmi kteří jsou s vámi a ne v mobilu vám přeju :)

    dorota.vybiralova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, telefon používám docela často, ale usnadňuje mi život! Ale rozhodně ho nemám v ruce 24/7 :)
    anda.v@email.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj holky co si o tom myslím no já se obejdu klidně bez telefonu a přijde mi to fakt lepší ikdyž na domluvu fakt fajn:)
    Ale doba se mění a ikdyž mi je 12 a z vyprávění vím že se toho hodně změnilo ale tak co už všechno se mění a já bez telefonu klidně vydržím prijde smutné jak každý kouká do mobilu ale tak to je doba:)

    OdpovědětVymazat
  24. Osobně jsem stále na telefonu.Samosebou,že když někam příjdu, tak se to snažím omezit. Vzhledem k tomu, že jsem na něm často na sociálních sítích a sleduji opravdu hodně co se kolem děje, tak se mi to moc nevyplácí. Bývám totiž na telefonu i v době, kdy spěchám nebo mám už dělat něco jiného.To si pak musím vypnout wifi abych konečně udělala to co jsem měla. Ale i tak mě opravdu mrzí závislost lidí na telefonu, protože se stává, že třeba jdete ke kamarádce a místo aby jste si povídaly nebo něco takového tak si s někým píšete nebo kontrolujete sociální sítě. Tohle mi nejvíc vadí .Ale jinak bych bez telefonu nedala nejspíš ani ránu:)
    email-e.mikolas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Tak po pravdě bez telefonu moc dlouho nevidržím a když se vybije tak je to velká hrůza.:-)
    Kristynkachal@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Telefon mám pořád u sebe a když se vybije tak je to velká hrůza.V poslední době bez něj nedám skoro ani ránu :-)
    kristynkachal@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, někdy si říkám, že žijeme jen pro elektroniku.. Všude vidim lidi, kteří pořád jen koukají do telefonu a to třeba i na zastávce, v autobuse, v kavárně. Jdou spolu "ven" a přitom pořád jen čučí do mobilu a nebaví se spolu. To mi přijde smutné. Na druhou stranu chápu pokrok a to, že se můžete kdykoli s daným člověkem spojit. Bez telefonu bych se den klidně obešla. Ostatně v létě při splouvání Vltavy to byl úžasný pětidenní relax :)

    OdpovědětVymazat
  28. Dnešní doba má své výhody i nevýhody.telefon používám skoro úplně pořád.Hodně jezdím na výlety a hodně tam nemají zásuvky třeba v přírodě. A když už je tam mají tak je tam pořád někdo. Velmi hodně by se mi hodila.
    kattykatary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ja musím nabíjať mobil každý deň je to hrozne :-(
    A preto by ma táto nabíjačka určite potešila :-D
    rajanka444@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Přiznávám se patřím k těm kteří jsou na telefonu pořád a prpstě bez něj přežijí jeden den :/ hodila by se power banka ��✌

    OdpovědětVymazat
  31. Přiznávám se patřím k těm kteří jsou na telefonu pořád a prpstě bez něj přežijí jeden den :/ hodila by se power banka ��✌

    OdpovědětVymazat
  32. Myslím si že dnešní doba je hodně závislá na mobilních telefonech a to já taky protože ho neustále využívám k dělání ukolů věcí do školy focení
    atd...@natalkaspalkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Myslím si že dnešní doba je hodně závislá na mobilních telefonech a to já taky protože ho neustále využívám k dělání ukolů věcí do školy focení
    atd...@natalkaspalkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Sama si to nerada přiznávám, ale bez mobilu ani krok... nejsem závislá přímo na něm, ale spíše na lidech, se kterými mám pomocí něj možnost si psát a volat :)
    kaata.r@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Myslím, že dnešní doba je tak rychlá a úspěchaná a tak rychle jde dopředu, že se lidi ani na chvilku nezastaví a nerozhlédnou se kolem sebe a nevidí věci a lidi kolem. Někdy je to opravdu škoda, protože v současnosti bychom měli hledat důvod k úsměvu a zlepšení nálady a taky se snažit byt jejim zdrojem. Každá věc, místo, zážitek nebo lidé okolo nás nám dávají energii, které bychom si měli vážit. Myslím, že mobil nebo vůbec elektroniku bychom neměli brát jako hlavní součást našeho života, ale spíše jako prostředek nebo nástroj ke komunikaci. I přesto ho mám u sebe většinu dne a asi bych si nedokázala představit být bez ně. Beru ho však jen jako nejdůležitější nástroj komunikace s kamarády a rodinou. Upřímně nejlepší pocit je být s nimi naživo, prožit vsechny okamžiky na vlastní kůži...
    adela.pospiskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Myslím, že dnešní doba je tak rychlá a úspěchaná a tak rychle jde dopředu, že se lidi ani na chvilku nezastaví a nerozhlédnou se kolem sebe a nevidí věci a lidi kolem. Někdy je to opravdu škoda, protože v současnosti bychom měli hledat důvod k úsměvu a zlepšení nálady a taky se snažit byt jejim zdrojem. Každá věc, místo, zážitek nebo lidé okolo nás nám dávají energii, které bychom si měli vážit. Myslím, že mobil nebo vůbec elektroniku bychom neměli brát jako hlavní součást našeho života, ale spíše jako prostředek nebo nástroj ke komunikaci. I přesto ho mám u sebe většinu dne a asi bych si nedokázala představit být bez ně. Beru ho však jen jako nejdůležitější nástroj komunikace s kamarády a rodinou. Upřímně nejlepší pocit je být s nimi naživo, prožit vsechny okamžiky na vlastní kůži...
    adela.pospiskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Nejsem toho zastáncem, ale bohužel telefon celý den z ruky prakticky nepustím. Už ani tak nesouvisí s tím, že bych na něm potřebovala každou minutu něco dělat, spíš se prostě, v průběhu posledních několika let, stal dalo by se říct mou součástí.
    verca.kubickova@dvojkabrno.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ja na telefonu cely den byt nemuzu ve skole mame telefony zakazane ale treba o nudne hodine fyziky to neplati:-D kdy prijdu ze skoly tak pak krome ukolu stravim na mobilu cely den provlem je ze si obcas zapomenu pres noc mobil nabit a pak je to spatne jelikoz jsem jeden mobil tak ho pouzivam jen na soc. Site a druhy na yt externi nabijecka by se mi hodila treba ve skole nebo kdyz nekam jedem autem
    julie.serinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj holky, bez telefonu jsem jak bez ruky. Vyřizuji na něm meily a jsem Ja siti acitim se s nim vic v bezpečí. Mám ho u sebe v podstatě pořád. Na druhou stranu je fajn nekdy uplně vypnout a na mobil zapomenout a plně se věnovat lidem se kteryma zrovna jsem! :)
    enovakova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Ahojky:)
    Tato doba co se týče elektroniky hrozně vykvetla. Zdokonalují se telefony dokonce i televize jsou se zabudovaným internetem jde to hrozně nahoru. Má to svá pro i proti. Mě se líbí,jak je jednoduché někomu když někomu chcete sdělit důležitou zprávu stačí vzít telefon a hned mužete mluvit či psát,to je super. Ale ti kteří jsou na tom závislý to není dobrá věc. Podle mě by se to mělo omezit,ale zase je to na každém co si zvolí. :) Osobně já mám také chytrý telefon a kdykoliv někam jdu mám ho ve své kabelce i s nabíječkou popřípadě kdyby něco. Tato nabíječka co tu je, je suprová :)
    elis.loudova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Celý den u sebe. Bez mobilů jako bez ruky :-D
    Nikcola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj telefon používám skoro pořád a když ho potřebuji nejvíc tak se mi vypne protože je vybitý ale je to docela blbý když s někým jdete a chcete si povídat a on vás neposlouchá protože kouká do mobilu a mimochodem ta nabíječka je velmi Pěkná už dlouho jsem o tohle nabíječce přemýšlela ale nakonec jsem se rozhodla ze si napíšu Ježíškovi ale ještě sem mu nenapsala :) ale když jsem třeba v přírodě nebo s někým mluvím nebo třeba mám volno tak telefon odložím když něco jiného nepotřebuji dělat ale kdybych nevyhrála tak to vítězství přeji všem ostatním a email vendys1364@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj telefon používám skoro pořád ale když ho potřebuji nejvíc tak se mi vypne protože je vybitý a pak si ho nemám jak nabít tahle nabíječka by byla nejvíc super. Ale o dnešní době si myslím že je docela závislejší na elektronice ale Já občas taky :) ale například když s někým jdete a chcete si povídat a on vás neposlouchá protože kouká do telefonu tak mi to přijde proste blbý. Ale Já mobil odložím když s někým mluvím nebo jsem třeba v přírodě nebo mám volno tak ho odložím rada když nepotřebuji něco vyřídit ale kdybych nic nevyhrála (což je dost možný když jsem nikdy nic nevyhrála)tak to přeji všem ostatním aby třeba vyhráli a email vendys1364@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj holky, bohužel asi patřím do té druhé kategorie "mobilomaniaků". Mobil mám prakticky u sebe pořád - co kdyby se něco stalo a bla bla. Přitom dřív mobily nebyly a taky to šlo. Lidi byli i spolehlivější. Občas je mi z toho smutno. Vymyslela jsem si teď pro sebe takovou challenge - večer před spaním odložit mobil na noční stolek (žádnej facebook, instagram apod.) a vzít do ruky knihu a číst si. Je to fajn!

    Mějte krásný Vánoce a zkuste taky na chvilku vypnout a užívat si klídek a vánoční atmosféru! :)
    Lucka (hrabakovalucka@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  45. ja ho používam jako pracovní i normální mobil takže když se mi vybije tk jsem v prčicích .Jinak holky hezké prožití Vánoc a hodně zdraví a štěstí do nového roku přeje Natka .

    chelsea005@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Ahojky holky <3,
    Než budu mluvit k věci...tak jste ty nejúžasnější a nejlepší youtuberky :3 ...
    Jinak ta dnešní doba a mobilový svět...achjo...no mě strašně zaráží ...prostě kort třeba v naší třídě jako příklad...tam si s kamarádkou připadáme jako úplně jiný lidi.. všichni jsou na mobilech hned jak zazvoní.. ty dnešní děti jsou celý den na mobilech..místo toho aby si třeba vyšli s kamarády...já bych třeba osobně nemohla takhle ztrávit svůj den..ano neříkam že se mi to jednou nepovede ( instagram apod ;) ) ... ale rozhodně jsou u mě přednostnější kamarádi a nebo pes ;)...bez mobilu bych klidně vydržela věčnost...( teda nevydržela bych to popravdě jenom tehdy, kdy by jste vydaly nové video :D ;) ) .. ale já si myslím že rok po roku to bude s elektronikou horší a horší :/...už i ty malé děti..:/..no zaráží mě to:/..samozřejmě že mobil by měl být důležitý hlavně na to, aby se člověk vůbec dovolal třeba o pomoc atd,...:) ..
    Přeji hodně úspěchů a pořád tak suprová videa :3 ..

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj tahle doba je hrozně uspěchaná a přestresresovaná. Hrozně mi vadí když jsi jdou kamarádi někam sednout třeba na kafe a do 5 minut všichni vytáhnout telefony a navzájem se nějak nevnímají a tak to celé ztrácí smysl takhle někam chodit. Já osobně jsem nikdy nebyla závislá na svém mobilu, ale přiznám se měla jsem ho u sebe a když jsem nevěděla co by tak jsem ho furt koukala kde je co nového, ale podle stala se věc mobil se mi rozbil a já dostala mobil s klávesnicí bez wifi a internetu a teď už můžu říct vřele to doporučuju všem :D. Klidně ho mám někde položený a je mi jedno co se s ním děje. Taková moje příhoda je taková, že 3 dny jsem mobil vůbec neměla v ruce a pak jsem ho nemohla najít :D. Určitě se tahle doba dá přežít a tak nějak i využít bez mobilů. :)

    OdpovědětVymazat
  48. Ještě jsem zapomněla ke komentáři o mobilu s klávesnicí email :D adeli1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj :) telefon používám téměř pořád krom hodin ve škole ale dá se říct,že na mobilu jsem pořád ale je nepříjemné,když někam jdu a telefon mi hlásí baterie je téměř vybitá to mě přivádí k šílenství,takže by se mi taková Power banka hodila myslím si,že je to nejlepší pomocník k nabití telefonu při cestě někam ven!!!
    misa.chvostova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj:)Telefon používám skoro pořád takže by se mi taková Power banka hodila. Odůvodnila bych to asi takhle,protože někdy někam jdu kde není možné si tam nabít telefon nebo notebook tak jsem dost naštvaná :-( !!!Protože mi telefon zahlásí,že baterie je téměř vybitá!!! Proto,když by sem měla Power banku tak si telefon bez žádných problémů nabiji a vše je v pohodě !!! :-) MYSLÍM SI,ŽE POWER BANKA JE NEJLEPŠÍ POMOCNÍK K NABÍJENÍ TELEFONU NĚKDE VENKU :-)
    misa.chvostova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Já tedy musím mít mobil furt u sebe. Párkrát sem byla bez telefonu a moc se mi nedařilo. Nevěděla sem o novinkách, nemohla sem si s nikým psát. Ale už sem se naučila být chvíli bez telefonu.
    annaa14@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Já tedy musím mít mobil furt u sebe. Párkrát sem byla bez telefonu a moc se mi nedařilo. Nevěděla sem o novinkách, nemohla sem si s nikým psát. Ale už sem se naučila být chvíli bez telefonu.
    annaa14@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj holky mě dnešní doba nevadí, protože jsem mezi nimi, ale někteří už to opravdu přehání.Já si myslím, že celý den mít mobil u sebe, ve škole a odpoledne nikdo skoro nepotřebuje jenom lidi, kteří to mají opravdu daleko.Chci tím říct, že můžeme mít u sebe mobil, ale nepřehánět to. :)
    VendyBekova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahojte baby, myslím si,že tento mobilový život k nikomu nevedie, ae bez neho je dnešná mládež stratená.. Ja tiež osobne nosím mobil všade so sebou ale snažím sa kontrolovať a netukať donho stále, tiež ma to už poslednú dobu prestalo baviť a radšej sa venujem veciam,ktoré mi stoja urobiť ta ten čas :)určite vrelo odporúčam :)
    denisa.zolakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. AHOJ! :) myslím že realita je že všetci máme telefón buď v ruke alebo určite aspoň poruke,no na druhej strane keď fotíme fotku na instagram alebo aby sme ju poslali cez správu kamarátke ktorú to poteší a aspoň tak s ňou zdieľame veci pri ktorých nemôže práve byť a zažiť ich so mnou tak prečo nie,je to to čo priniesla táto doba :) v minulosti bolo aktuálne niečo iné, v budúcnosti bude zase niečo iné a v prítomnosti máme v rukách mobil a píšeme tento komentár :) michaela.cederlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Ve skoloe jsem online bezne, vetsinou vyrizuju veci na odpoledne, a pak uz jen vecer, projedu instagram, kouknu na novy videa na YT a jdu spát😊
    vendy.von.vojtova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Já si myslí že mobili jsou fajn ale někdo bere
    jako kdy by byly jeho nejdůležitější věc v životě
    mneli by se trousku ovládat.
    kajafousek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, na telefon bohužel koukám skoro pořád. Hrozně mi to vadí, jenže zase když se nudím třeba ve škole, tak koukám na instagram nebo si píšu s přítelem.. Chtěla bych se od telefonu trochu odprostit, ale myslím si, že už to v dnešní době není možné.
    eva.rosenbergova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, na telefon bohužel koukám skoro pořád. Hrozně mi to vadí, jenže zase když se nudím třeba ve škole, tak koukám na instagram nebo si píšu s přítelem.. Chtěla bych se od telefonu trochu odprostit, ale myslím si, že už to v dnešní době není možné.
    eva.rosenbergova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. ahoj ja se bez mobilu obejdu jen kdyz sem ve skole. :)
    email:vendy.lousova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat