První soutěž je za námi a my musíme říct, že máme obrovskou radost z toho, kolik z vás se zapojilo! Dnes pro vás máme další skvělou soutěž a to ve spolupráci s Martinus.cz. Možná už víte, že je na Martinusu možnost vytvořit si vlastní wishlist. Ten potom můžete sdílet s přáteli a rodinou a doufat, že si toho všimnou a inspirují se. My už si svůj vytvořily tady a Martinus nám v pondělí část knížek poslal jako milé překvapení! Děkujeme!

Stejně jako nám, i třem z vás Martinus splní přání a váš wishlist (v hodnětě 2000Kč) vám pošle pod stromeček! Jak se zapojit do soutěže dnes?
  1. Vytvořte si účet na Martinus.cz.
  2. Vytvořte wishlist s knížkami, které si přejete najít pod stromečkem a pojmenujte ho Soutěž s A Cup of Style.
  3. Nastavte wishlist jako veřejný (!!).
  4. Určitě už víte, že cílem Martinusu je spolu s knihami věnovat také čas na čtení. Napište nám tedy do komentářů, co byste za koho udělali, aby měl více času na čtení, připojte váš email a odkaz na wishlist a máte splněno!
Tato soutěž výjimečně potrvá týden, tedy do středy 9.12., máte tedy čas si pečlivě rozmyslet, které knížky do wishlistu zařadíte :)).

Jak nastavit wishlist jako veřejný a jaký odkaz sdílet?

  • Ve svém profilu klikněte na wishlist a u soutěžního wishlistu v nastavení zvolte možnost ano (veřejný).

  • Potom klikněte na sdílet a zkopírujte URL adresu, která se vám tam zobrazí.


Hodně štěstí a uvidíme se zítra u nové soutěže!

Výherci: Kik.ik.ru@gmail.com, eurorebuseliska@gmail.com a eliska.eli.pirklova@email.cz


1 281 komentářů

  1. Více času na čtení bych věnovala svému příteli Maťovi a to tím, že bych se za něj naučila na zkoušku, aby toho ve zkouškovým neměl tolik a mohl si alespoň chvíli odpočinout s knihou v ruce. :)

    http://www.martinus.cz/wishlist/UVUFDE74DJAH
    dvorakova.s95@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj holky, čas na čtení bych věnovala mamce a zatím bych za ní uvařila, protože vůbec nemá ráda vaření :) Krásné Vánoce :)

    https://www.martinus.cz/wishlist/64IQGXUL69R1
    koblajs146@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. To, že bych čas na čtení chtěla věnovat mamce není nic až tak originálního. Na kartičku bych ji nejraději napsala pomalu slohovou práci, takže to shrnu: Vím, že dvě hodiny jsou málo na to vynahradit ti to co se mnou trpíš, má nemoc není jednoduchá ani pro jednu z nás. Mě to bolí, ale tebe musí ještě víc. Děkuji za všechny dny, které si strávila v nemocnici se mnou, a také děkuji že jsi mi četla, když sem já sama nemohla. Tímto bych ti to chtěla alespoň trochu vynahradit, a věnovat ti dvě hodiny na čtení. Já zatím za tebe budu tak silná jako ty, zvládnu všechno co zvládáš ty, a vždy ti budu pomáhat.. A začít můžu třeba úklidem domu a postarání se o mazlíčky.
    https://www.martinus.cz/wishlist/ILP948RLIKC4
    zasitavknihach@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Čas na čtení bych věnovala mamince, protože ráda čte a nestíhá víc než pár stran před spaním. Takže bych za ní uvařila oběd a poklidila, aby si zatím mohla v klidu číst. Bohužel to momentálně nejde (jsem pořád ve škole nebo v práci), ale určitě se někdy taková chvíle najde!

    Wishlist: https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2186975 (aneb když jedna položka splňuje všechna moje tajná přání :D)
    Mail: siroka.alzbeta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.martinus.cz/wishlist/WQMVF4TV3KK7 Čas na čtení bych chtěla věnovat všem, které mám ráda. Nejvíc ze všeho asi mamince, která pro nás dělá první poslední a zatím bych za ni udělala vánoční úklid. Čas na čtení bych věnovala tatínkovi a umyla bych mu auto. A za přítele bych šla do práce, protože někdy je v ní více než doma. Ve wishlistu jsem nemyslela jen na sebe, ale vybrala jsem i knížky, které bych darovala a vím, že by udělali radost. Krásné předvánoční dny Vám přeje Pavlína. (pavlina.groligova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji hezký den! :-) Knihy jsou má srdeční záležitost.. Jako pracující maminka téměř tříleté dcerky sice nemám mnoho času sama pro sebe, ale snažím se udělat si pravidelně chvilku na přečtení alespoň několika stránek.. Je to totiž ten nejlepší relax co znám. A když se najde chvilka na společné čtení s přítelem.. Není tomu okamžiku co vytknout. :) Navíc vzhledem k věku mé dcerky - neumí číst.. A tak jí každý večer daruji "čas na čtení" ve formě pohádkové knihy na dobrou noc. :) Proto se v mém wishlistu objevují kromě knih pro mne a přítele také ty pohádkové pro dceru. A co si budeme namlouvat - pohádky baví i nás dospělé! :)
    Pro mou maminku jsem zařadila do wishlistu antistresové omalovánky. Trpí občasnými depresemi, proto bych jí tímto chtěla aspoň trošku pomoci. Čas na čtení bych jí darovala formou vytažení z "běžného" uspěchaného života. Pozvala bych jí do nějaké klidné kavárničky a spolu s ní bych si hezky "pomalovala". :-) U klasické knihy maminka bohužel dlouho nevydrží, tato spolu s pastelkami by jí snad udělala radost. :)

    https://www.martinus.cz/wishlist/BPM6CGUKW32E

    andreaorlikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Čas na čtení bych věnovala sestře, protože většinu času tráví na tabletu, tak bych ji věnovala 2 hodiny opatrování jejího milovaného tabletu, aby taky věděla, jaké kouzlo mají knížky :))
    Taky bych čas určitě věnovala mamce a třeba 2 hodiny bych za ní vařila, žehlila či pekla vánoční cukroví. :)

    odkaz: http://www.martinus.cz/wishlist/1P5UKAG8D53P
    e-mail: kalaskova.marky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné odpoledne =) Dvě hodiny na čtení bych darovala mamině, která čtení ouplně miluje a místo ní bych pořádě vylítala a zabavila naše dvě štěnda a jednoho pejsčího fešáka =)
    Mějte pěkný večer =)
    ladybug@outlook.cz
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky :)
    Jsem moc ráda, že jste i vy uspořádaly tuhle soutěž :) Myslím se totiž ,že je perfektní :D protože jsem do wishlistu dala i knížky ,které bych chtěla dát mamce. Čas na čtení bych věnovala mamce, protože pořád pracuje a nemá na nic čas. Chtěla by ji moc poděkovat za všechno co pro nás dělá :) Vytáhla bych ji do kina na který chce už dlouho jít :) Mamce jsem vybrala knížku Než jsem Tě poznala protože se mi hrozně líbil její úvod a myslím si ,že by se jí mohla líbit :) A pro sebe bych nejvíc chtěla knížku Mluvte jako mluvčí protože mám problémy s komunikací a na tuhle knížku jsem četla plno pozitivních recenzí ,tak doufám že by mi pomohla :) Vaši knížku jsem si objednávala týden zpátky a musím říct Wow je fakt úžasná, moc se mi líbí její zpracování a jde vidět, že jste do knihy vložily i kousek sebe. Opravdu je mooc úžasná!! Pokračujte dál v tom co děláte protože jste skvělé a jste moje nejoblíbenější youtuberky !!

    Užívejte si vánoční pohody a mějte se moc krásně :)
    Anet :) email : anelis9@seznam.cz
    můj wishlist : http://www.martinus.cz/wishlist/2LC2A77NHWUN

    OdpovědětVymazat
  10. Čas na čtení bych věnoval taťkovi. Má spoustu práce, takže bych za něj alespoň vyčistil zbraně po střeleckých závodech :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/KWB11DB3HRW5
    sraider@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Luci a Niky :) ,
    tohle je ta nejlepší soutěž, kterou jste pro své čtenáře udělaly. Letošní rok, se u nás ponese v duchu knih. Knížek mám pro sebe vybraných hned několik (Ježíšek o tom samozřejmě ví :D ), ale ještě víc, jsem vybrala pro moje blízské. Vytvářet wishlist byla velká zábava :)
    První kniha je Harry Potter. Knížku jsem vybrala pro přítele, Harryho má rád a knihy doma nemáme. A hrozně se mi líbí ilustrované vydání (no moje děti budou mít harryho jako povinnost :D). Další knihu mám pro svoji maminku, která má ráda psy, proto jsem vybrala továrnu na štěnata, taková oddychovka. No a mám tu i něco pro moji skoro tchýni, jelikož miluje pečení stejně jako já, určitě se ji bude líbit kuchařka- Karolína- domácí kuchařka. A abych nezapomněla, samozřejmě nemůže chybět vaše kniha :)Na tu se hrozně moc těším :) A pak dalších pár knížek, třeba Sushi od Vaňka, též pro přítele, no nějak se to sushi musím naučit, nikdy mi nic nechutnalo, tak jako sushi :). A poslední knížka, Chlapec, který rozdával sny, hrozně mě zaujala :).
    A komu bych věnovala víc času? Tak určitě přítelovi, mohla bych za něj uvařit,ale to bychom asi ani jeden jíst nechtěli :D. Ale určitě umýt nádobí a vytřít, i kyž to on dělá rád. Pro tchýni nevím, ona má všechno tak pod kontrolou a nechci ji do ničeho zasahovat. A místo mojí mamky, zase někdy uvaříme a uklidíme po sobě (doufám, že už jí funguje myčka :D) .
    Holky mějte se krásně a užívejte Vánočního času :). Teším se na další vlogmas :))

    papa a mějte se krásně :)
    d.piglova@gmail.com
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2172744

    OdpovědětVymazat
  12. Asi nebudu moc originální, ale čas na čtení bych určitě věnovala mamce. Hrozně mě mrzí, že kvůli práci a svým povinnostem nemá na knížky moc času. Vypisuji si na seznam všechny nově vydané knihy, které by se jí mohly líbit, ale přibývají rychlejším tempem, než bych sama chtěla. S radostí bych místo ní poklidila byt, uvařila oběd a možná i upekla něco sladkého na zub, mlsání přece ke čtení neodmyslitelně patří. :)

    email: domiv@centrum.cz
    wishlist: http://www.martinus.cz/wishlist/7LFWW7FHI66K

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.martinus.cz/wishlist/GAF7HLUCH331
    simca1711@seznam.cz
    Čas bych věnovala nejspíš bráchovi, protože musí dočíst povinnou četbu a mezitím bych za něj uklidila jeho pokoj :D

    OdpovědětVymazat
  14. Času na čtení není nikdy dost a jsem ráda, že si toho Martinus všiml a začal vytvářet takovou super kampaň :)
    Já osobně bych čas věnovala manželovi a co bych za něj udělala já? To je jednoduché - daruji ti dvě hodiny času na čtení a já místo tebe usnu už u televizních zpráv :D :D
    ariko.madeincr@seznam.cz

    http://www.martinus.cz/wishlist/2KVNJ473FQSR

    OdpovědětVymazat
  15. Čas na čtení bych věnovala mému bratrovi. Proč? Protože vím jak moc rád čte, ale kvůli studiu na to nemá moc času. Mezitím bych za něj vyžehlila a udělala mu dobrý oběd (tedy s mými zkušenostmi se pokusím aby byl aspoň k jídlu :D)
    Děkuji :)
    buijana@email.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/J7P4JHKCEAMI

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, já bych darovala 2 hodiny na čtení své mamči, protože se za celý den skoro nezastaví, vstává do práce o půl 3 ráno a po práci pořád něco kutí doma nebo na zahradě. Takže bych uklidila celý dům, uvařila oběd a upekla nějaký dobrý koláč ke kafíčku :)

    jarmi.ch@seznam.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/1BJ49M2I1Q6X

    OdpovědětVymazat
  17. http://www.martinus.cz/wishlist/LF9K9CRNI785

    Já bych ty dvě hodinky věnovala tátovi, protože času na čtení není nikdy dost. A oba knihy milujeme, takže by ho to potěšilo. A co bych za něj udělala? Umyla mu auto! :)

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.martinus.cz/wishlist/LF9K9CRNI785

    Já bych dvě hodinky věnovala tátovi, protože času na čtení není nikdy dost. A na oplátku bych mu umyla auto, protože už to nutně potřebuje!
    Sjuzaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Do wishlistu jsem vybrala knížky pro babičku a tatínka.

    Za babičku bych připravila jídlo, protože (hlavně když se sejde celá rodina jako na Vánoce) vstává brzo a připravuje pro všechny snídani a začíná vařit oběd.

    Za tatínka bych vyvenčila psy, umyla auto, posekala trávník nebo si za něj šla ten den zaběhat (ale to by se asi nelíbilo ani jemu ani mně ;)).

    email:v.liz@seznam.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/PR3413XWCKU1

    OdpovědětVymazat
  20. To je parádní soutěž! Téměř všechny knížky na Vánoce pod stromeček jsou pro mé blízké, byla bych moc ráda kdybych je mohla obdarovat knížkami! ♥ Pro mamku, pro sestru, pro kamarádku.. Co se týče času na čtení tak to jsem vymyslela pro mamku - vyžehlila prádlo a umyla nádobí. A pro sestru - uklidila v pokojíčku (i na tvém stole) to si myslím že by ji náramně potěšilo! :) Vzhledem k tomu, že knížky jsou opravdu dobrý dárek bych je takto mooc ráda obdarovala. ;)
    http://www.martinus.cz/wishlist/4Q8VDVFUVRNS
    sanka99@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky:) čas bych věnovala mamině a udělala bych za ní vánoční i po úklid a třeba napekla cukroví, je ráda když to nemusí dělat :D
    A nebo bych za sestru udělala ji a jejímu příteli snídani, myslím že to by ji potěšilo:)
    Email- petulin.a@seznam.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/CRF257IE7A7E

    OdpovědětVymazat
  22. Čas na čtení bych věnovala nejraději své mamce. Postarala bych se o všechno, o co se stará ona, aby si také ona mohla najít chvilku na čtení a odpočinout si u knížky.
    https://www.martinus.cz/wishlist/B5HS3TLRKXLI
    Macolovaaneta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Dvě hodiny čtení bych darovala kterémukoli človeku který by měl zájem a chtěl by daný čas k tomuto účelu využít. Pokusila bych se ho co nejlépe zastoupit v jakékoli jeho práci. Vytrhla bych ho alespoň na chvíli z běžného shonu každodenních dní, aby mohl zmizet do toho svého knižního světa. Protože to nejdražší co můžeme darovat je čas. Myslím si, že bohužel v dnešní době není zrovna běžné dělat něco jen tak, nic za to neočekávat, takže by to tomuto neznámému člověku jistě vykouzlilo úsměv na tváři. I když zase tak bezelstné to není, ten dobrý pocit by se dal aj zvážit 😃😊 Ps: Dělejme pro sebe víc.. jen tak!:)
    Wishlist - https://www.martinus.cz/wishlist/RA4VUPEUW5QQ/
    E-mail - terezaruzickova4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Dvě hodiny na čtení bych věnovala svému klukovi, který je yoyer, vymyslela bych za něj zatím nový tríček :))
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    veru.trtikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Čas na čtení bych dal vedoucímu naší šermířské skupiny. Přes zimu je potřeba opravit všechno vybavení, tak bych za něj udělal nové kolíky ke stanu a opravil lavici.
    http://www.martinus.cz/wishlist/669A5NE4GAD9
    jhotar@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Barbora Břečková8. prosince 2015 v 21:55

    2 hodiny na čtení bych věnovala nejspíše své mamince, kterou obdivuji, za to, jak všechno zvládá. Čtení je pro ni relaxace a ta je důležitá. A já bych odjela na chatu. Myslím, že tohle by jí také udělalo radost, protože by nemusela podlouchat křikot mě a bráchy(samozřejmě ne ve zlém, mamka je ráda, kfyž jsme s ní). Ale teď vážně místo mamky bych vyžehlila prádlo, umyla nádobí a udělala další domácí práce, ale někdy bych raději šla do práce místo ní.
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    barabreckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. já miluju čtení! a pod stromečkem by rozhodně knížka chybět neměla:) proto taky tvoří můj wishlist dárky:) čas na čtení bych darovala mamince, protože stejně já miluje čtení, ale čas na něj nemá:) napsala bych ji tam že za ní napíšu seminární práci:D ale psssst:D:) tuhle soutěž bych si vážně přála vyhrát protože knížky jsou prostě naše největší srdcovka:)! Mějte se krásně. email: petra.cejkova618@email.cz https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    OdpovědětVymazat
  28. Martina Novotná8. prosince 2015 v 22:55

    Ahoj holky, čas na čtení bych věnovala mamince, protože by si moc ráda četla, ale už pár let to vůbec nestíhá :( Uklidila bych za ni, nakoupila, uvařila, a kdyby to šlo, klidně za ni půjdu i do práce... ;)

    http://www.martinus.cz/wishlist/X238SUJ4URMC

    mn.martina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Čas na čtení spolu s dvěma knížkami z wishlistu bych věnovala mamce a mezitím bych za ní udělala bramborový salát na štědrovečerní večeři a obalila řízečky :) aby se jednou konečně nemusela půl dne zabývat večeří, tak jak to každý rok dělá.. :)
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uVymazat=1&uwlid=2181878&uid=4066736&uOd=0&uLimitKolko=20
    hohlbergerova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, 2 hodiny čtení bych věnovala své sestře. Ráda čte, ale studuje, tak nemá moc čas. Udělala bych za ní domácí práce, které má dělat ona, aby si trochu odpočinula :)
    provaznikovarom@seznam.cz
    https://www.martinus.cz/wishlist/VDJUSPTJ91VT

    OdpovědětVymazat
  31. Čas bych věnovala svému bráchovi a odehrála za něj hry na tabletu( naučila se za něj a taky bych se za něj najedla, protože mu to hrozně dlouho trvá). ;) Musí do Vánoc povinně přečíst tři knížky a on říká, že na to má pořád hodně času, ale já vím, že to nestihne a že si obsahy knížek raději někde najde. :/
    Wishlist: http://www.martinus.cz/wishlist/RDJ4XFFVDIT8
    stehlikovalucy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Čas na čtení bych věnovala své mamce, aby si mohla aspoň na chvíli odpočinou od svých povinností. Uklidila bych za ní celý byt. :)


    kaslova.terezka@gmail.com
    https://www.martinus.cz/wishlist/PA7EXHLBMNRP

    OdpovědětVymazat
  33. Dve hodinky čítania by som venovala svojej sestre, ktorá čaká miminko a tak veľa času naviac o chvíľu mať nebude.
    Môj wishlist: http://www.martinus.cz/wishlist/6TTCVX9SKT9R
    a môj e-mail: diana.gregova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Jéé holky, touhle soutěží jste mě potěšily. Miluji čtení a nyní mám oblíbenou budoucí pentalogii Tetovaný, ale jelikož jsou ty knížky na mě drahé, tak zkusím u vás štěstí. Vaší otázkou bylo, komu bych darovala 2 hodiny na čtení. Je to pro mě překvapivě těžká otázka, protože i já sama bych je uvítala. Ale vášeň ve čtení jsem asi pochytila po mamce, takže budu opakovat to, co většina zde přítomných a čas na čtení bych nejspíš věnovala jí, vyvenčila bych psa a poklidila nepořádek. Ale pokud bych někdy dostala (třeba díky této soutěži) tu sadu knížek, která je v mém wishlistu, tak bych darovala čas na čtení svému příteli, který tyto knížky miluje, takže bych mu 4. díl o tetovaným půjčila a já mezitím uvařila třeba oběd, protože většinou mi vyváří přítel.

    Mějte se krásně, holky a těším se na další vlogy a články! :)

    email: market.stara94@gmail.com
    wishlist: http://www.martinus.cz/wishlist/7KDPQ7U6GG5W

    A omlouvám se, že to sem dávám znovu, snad jsem soutěž ještě stihla, bohužel jsem to předtím nepřejmenovala.

    OdpovědětVymazat
  35. Čas na čtení bych určitě věnovala mamce. Teď na to vůbec nemá čas, přitom má mnoho nepřečtených knížek. Místo mamky bych uklidila, vyžehlila a uvařila nějakou specialitku:)
    BHoney@seznam.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/8F853RTPCWV4

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj holky,
    čas na čtení bych věnovala své mamce za to, že je úžasná a má mnoho práce tak aby si od ní odpočinula
    -upekla bych za ni cukroví
    -uklidila byt
    -uvařila oběd

    kaja.sidova@centrum.cz
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    OdpovědětVymazat
  37. Čas na čtení bych věnovala svému kamarádovi, který je neskutečný knihomol a času na čtení nebude mít nikdy dost. Uďelala bych za něj všechny domácí úkoly 😊
    http://www.martinus.cz/wishlist/TR4IDHFAE779
    flidrova99@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Odkaz na wishlist: http://www.martinus.cz/wishlist/QILN7RGNCBEJ. Email: adela.jancikova@gmail.com. Vytřela bych za přítele podlahu :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Čas na čtení bych věnovala mým rodičům, kteří jsou pořád pracovně vytíženi (a to rovněž prací kolem našeho domu). Takže bych za mamku udělala všechny domácí práce, především teda žehlení které nemá ráda :D Za taťku bych uklidila dílnu, protože tohle není to co by měl hotové za dvě hodiny :D

    andy09@seznam.cz
    https://www.martinus.cz/wishlist/L9WJ7MNL51DC

    OdpovědětVymazat
  40. Větší problém než vybrat knihy, které bych chtěla pro mě určitě bylo vybrat člověka, komu bych věnovala ten čas. Jelikož sama jsem vášnivá čtenářka a vedle školy a práce na čtení času moc nemám. Čas na čtení bych teď ale určitě věnovala sestře. Nedávno se ji narodila dvojčátka a s nima si opravdu moc neodpočine a já bych mohla strávit více času s neteří a synovcem :)

    http://www.martinus.cz/wishlist/85JC9VUHFLQF
    gabca395@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Ja by som čas na čítanie venovala mojej mamine, zatiaľ by som všetko vyumývala, napiekla a urobila za ňu domáce práce, ona si ho naozaj zaslúži, lebo sa o mňa a mojich bratov stará celý život a obetovala za nás aj zdravie a je to najsilnejšia osoba, akú poznám

    http://www.martinus.sk/wishlist/FRL5XGC44LTR
    ada.oresanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Za bráchu bych šla na jeden den dělat servírku aby měl čas a klídek na čtení :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/RL42ELN98HNW
    email: Ajinka.2104@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj (:
    Svůj čas na čtení bych určitě věnovala svojí mamince. Vždycky jsem ji obdivovala za to, že přijde večer vyřízená z práce a hned jde například žehlit, nebo vytírat....
    Ráda bych za ní tedy nějakou domácí práci udělala, asi za ní určitě vyžehlím, aby si mohla přečíst knížku, kterou mám ve WISHLISTU speciálně pro ni.
    Mám ji moc ráda (:
    Mějte se hezky (:
    Adel

    http://www.martinus.cz/wishlist/KDRK6R4LHR9B
    e-mail: Ada.Fejkova@seznam.cz
    <3

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj holky. Předem bych Vám chtěla poděkovat za tuto soutěž, která mě moc potěšila a to nejen kvůli možné výhře. Abych to zkonkretizovala - líbí se mi, že tímto způsobem podporujete mladé lidi k četbě, vzhledem k tomu, jak se říká, že v dnešní době se až zase tolik nečte, i když si myslím, že se najde velká spousta lidí, kteří nedají na knihy dopustit, a to je jedině dobře :).

    A je fajn, že tímto způsobem můžeme každý vyjádřit svůj "A Cup od Style" v trošku jiném podání. Přece jen nás necharakterizuje pouze náš vkus, styl, ale i spousta jiných vlastností, ať už důležitějších více nebo méně, a to co čteme, nás určitým způsobem taky utváří :).

    A čas na čtení bych určitě věnovala mámě. Vzhledem k tomu, že strašně ráda čte a na četbu si čas najde většinou pouze po večerech, kdy už občas padá únavou. Abych jí ulevila od práce o něco více než jindy, tak bych se místo ní ujala i nedělních obědů, aby si více času mohla najít třeba při nedělích.

    http://www.martinus.cz/wishlist/1G8HVBT124LW
    janku.martina@seznam.cz


    OdpovědětVymazat
  45. Čas na čtení bych věnovala svojí sestřičce, i když jsou jí jen 4 roky a číst ještě neumí. Protože není nic roztomilejšího a vtipnějšího než když "čte" pohádky nahlas = vymýšlí si svoje šílené příběhy a dělá, že je čte z knížky. :)
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    můj mail: lenka.subova10@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Ahojte holky, tak tedy čas na čtení bych věnovala svému bratrovi, postarala bych se o dramaťák, zašla místo něho do školy, udělala úkoly a on by měl konečně trochu času a chuti na čtení :)

    annie.sumberova@seznam.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/RE3349IARAQ5

    OdpovědětVymazat
  47. http://www.martinus.cz/wishlist/U1BWEM173Q9F

    Čas na čtení bych dala mamince a kamarádkám, kterým bych knížky dala :) Myslím, že knížka je nejhezčí dárek. Za mamču bych nejspíš uvařila nebo vyžehlila nebo prostě udělala to co by za ten den potřebovala. Kamarádkám bych asi slíbila, že jim pomohu s úkoly nebo za ně udělám nějakou dom. práci (pokud by jim to nevadilo :D )
    I když nevyhraju, vyrobím jim takovou poukázku sama, jelikož mně to přijde jako úžasný nápad. Palec nahoru! :))

    klari.nett@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj holky,
    čas na čtení bych věnovala mamce, protože toho má teď v práci dost a vůbec nemá čas sama na sebe. Asi bych za ni upekla cukroví a uklidila byt.
    kaja.sidova@centrum.cz
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    Krásný zbytek dne

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj holky,
    čas na čtení bych věnovala své mamce, protože toho má teď v práci dost a vůbec nemá čas sama na sebe. Asi bych za ni upekla cukroví a uklidila byt.
    kaja.sidova@centrum.cz
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    Krásný zbytek dne

    OdpovědětVymazat
  50. Čas na čtení bych věnovala své nejlepší kamarádce. Chudák je tedka v tomto vánočním čase od rána do večera v práci a nemá čas prakticky na nic.

    http://www.martinus.cz/wishlist/UUS1138NI24J
    terezavrskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Čas na čtení bych věnovala mamce, aby si mohla odpočinout od práce a všech starostí :) uvařila bych za ní :)

    paja.ondrakova@seznam.cz
    wishlist: https://www.martinus.cz/wishlist/93PPC3T77HLD

    OdpovědětVymazat
  52. Já bych čas na čtení věnovala mojí ségře, která je paní učitelkou v mateřské školce, a pomohla bych jí tak, že bych jí do té školky udělala přípravu, aby si ona místo toho mohla počíst.
    https://www.martinus.cz/wishlist/BBCCQW1IJ5EI
    hrdinovaiv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Ja by som ho venovala najradsej vsetkym lebo citanie je uzastne ale keby som si mala vybrat jednu osobu bola by to mamina. Velmi rada cita ale nema na to cas. Urcite by som za nu mohla napriklad uvarit, upratar, vyzehlit... Nieco by sa urcite naslo. 😊😊 http://www.martinus.cz/wishlist/KTFCV349QVQ7 habarka178178@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Čas bych věnovala kamarádce a uklidila bych za ní náš společný byt :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/MQD26AGU1DPJ
    pavli.mrazova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj :-) čas na čtení bych věnovala své kamarádce, uklidila bych za ní její pokoj a udělala domácí úkoly. (její dvě nejméně oblíbené činnosti :D )

    http://www.martinus.cz/wishlist/C9F143C8G7G2
    liliana.masikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj :)
    Čas na čtení bych určitě věnovala mamce.. od malička mi četla a já díky ní získala koníček, který budu mít už navždy :) Stará se o nás sama, takže je toho na ní hodně.. Nabídla bych jí, že za ní udělám cokoliv, co by potřebovala a chtěla. Jen aby zase měla o chvíli víc klidu a odpočinku. A při knížce je to vždy nejlepší! :)

    Je super jak takové soutěže děláte.. celkově máte skvělé nápady a oceňuji vaši práci, že se nám tak věnujete :) Obě neuvěřitelně šíříte optimismus :)

    Hana.Muzikova@email.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/IKHNLK4RDR6X

    OdpovědětVymazat
  57. Určitě bych darovala čas na čtení mamce protože pro nás pořád něco dělá :D
    kajaonder@seznam.cz
    https://www.martinus.cz/wishlist/2E9Q1LRJ163I

    OdpovědětVymazat
  58. Určitě bych darovala čas na čtení mamce protože pro nás pořád něco dělá :D
    kajaonder@seznam.cz
    https://www.martinus.cz/wishlist/2E9Q1LRJ163I

    OdpovědětVymazat
  59. Určitě bych darovala čas na čtení mamce protože pro nás pořád něco dělá :D
    kajaonder@seznam.cz
    https://www.martinus.cz/wishlist/2E9Q1LRJ163I

    OdpovědětVymazat
  60. Čas na čtení bych věnovala taťkovi jelikož je hasič tak bude muset jít na štědrý den do práce pořád mluví o knížkách jako je destrukční deník,atd..
    Moc bych chtěla aby věděl že na něho pořád myslím a vím co chce a samozřejmně já taky ráda čtu a chtěla bych strašně moc tu vaši knížku!!!
    kajaonder@seznam.cz
    https://www.martinus.cz/wishlist/2E9Q1LRJ163I

    OdpovědětVymazat
  61. Čas na čtení bych věnovala mé nevlastní mamince, která se stará o čtyři děti a dělá všechnu práci kolem. Za ní bych vařila, žehlila nebo dělala úkoly se sourozenci. :)

    https://www.martinus.cz/wishlist/PTAHWMJISLL8
    fejfarovaaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. http://www.martinus.cz/wishlist/UP6JGEVTM17Q itskateen@seznam.cz
    Asi bych za někoho vyžehlila prádlo. :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj holky,čas na čtení bych věnovala mamce, pohlídala bych bráchu. Hádám, že dnes už je pozdě, ale to je jedno. Alespoň vám napíšu jak krásná máte videa. http://www.martinus.cz/wishlist/UPA6LQR1B8IV
    katka.knezu@gmail.com
    Pac a pusu
    K.

    OdpovědětVymazat
  64. Čas na čtení bych věnovala své mamince. Vždy mi říkala, že ji čtení bavilo, ale teď na to nemá čas, tak bych za ni vyžehlila oblečení, umyla doma podlahu a pohlídala moji mladší sestřičku :*.

    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2183248
    Sofi2912@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Já bych za mamču trénovala atletiku a uklidila dům a ona by si mohla číst :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/9ISUTTH65S84
    Hodně štěstí ať se vám daří ve vlogmasech **
    viktorie.hanzelkova@gypri.com

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Nicole a Lucko, dvě hodiny čtení bych rád věnoval mému třídnímu učiteli, kterého máme zároveň i na Český jazyk a je velký milovník knížek. Nejraději bych za něj samozřejmě opravil písemné práce, kdyby to šlo :) nebo spíše kéž by to šlo, protože oprava našich písemek je občas velmi náročná práce jak fyzicky tak psychicky. :) Užívejte předvánoční čas a ahoj

    https://www.martinus.cz/wishlist/3P2H47D8HXJM
    tom.mokrolusky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. namiesto mamky by som upratala pred Vianocami celý dom! A kľudne by som za ňu aj navarila a napiekla, nie len jej s tým pomáhala.
    a môj wishlist je tu: http://www.martinus.sk/wishlist/EXJT6E1N1PX2
    julia.kicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Čas na čtení bych věnovala mamce, protože se musí starat o mojí 6-ti letou sestru a samozřejmě občas i o mě a přitom chodit do práce (ale to většina rodičů) a vůbec nemá čas na čtení, protože vždycky se najde asi milion důležitějších věcí. já bych za ní uspala sestru a třeba ještě předtím uvařila večeři.
    https://www.martinus.cz/wishlist/3SPQHRDJJ743
    PlachaAnna02@seznam.cz
    P.S: jestli tady komentář ode mě už je, tak se omlouvám, ale předtím mi to nešlo.

    OdpovědětVymazat
  69. Věnovala bych mamce, že za ní vytřu celý dům :-) karolinajunk@gmail.com http://www.martinus.cz/wishlist/8NWDEQ8MICAA

    OdpovědětVymazat
  70. Čas na čtení bych věnovala mamce aby si odpočinula a mezitím bych uvařila večeři

    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    kaja.benesova328@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Strašně bych si tohle přála vyhrát, miluju knížky, a už se blíží Vánoce a knížky jsou ten nejlepší dárek. Pod stromečkem nesmí chybět. Proto tvoří můj wishlist hlavně dárečky. A 2000? To jepecka:D! jinak 2 hodiny času bych darovala mojí mamince. Udělala bych za ní seminární práci (psssst)!:D Mám vás hrozně ráda holky. Mějte se krásně.
    petra.cejkova618@email.cz
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    OdpovědětVymazat
  72. Čas na čtení bych věnovala nejlepší kamarádce, která pro mě dneska s holkama přichystala naprosto parádní oslavu narozenin! Naučila bych se za Káťu třeba na zkoušení... Akorát úplně nevím, jak bych přesvědšila učitelku, že u tabule stojí ona �� Tady je můj wishlist: http://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist a email: paiskova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Čas na čtení bych věnovala babičce... před nedávnem nám odešel děda, a ona pořád dělá něco, čím se snaží zaměstnat - převážně pořád peče nějaké dobroty a vaří svoje vynikající omáčky (v těch je opravdu přebornice!). Přijde mi, že si vůbec neoddechne, a teď s Vánočním shonem lítá ještě víc. Takže bych ji hezky usadila s nějakou pěknou knihou, a sama mezitím upekla nějaké dobroty a cukroví - i když bych to určitě nezvládla tak skvěle jako ona! :)

    domka.jurasova@email.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/4827XPFTHN3X

    OdpovědětVymazat
  74. Ahojky holky, můj wishlist jsem koncipovala půl na půl knihy pro mě a knihy pro mého taťku. :) Nemá moc volného času na koníčky, ale když si nějaký najde, tak ho rozhodně stráví s knihou v ruce. Takže i jemu bych darovala čas na čtení a mezitím za něj umyla nádobí, což je jeho každodenní činnost. A pak bych ještě nosila dříví ke krbu, aby toho času měl přeci jenom tichu více. :) :D
    http://www.martinus.cz/wishlist/KPWTM4U1DCMB
    Můj mail: marie.marikova33@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. To, co bych pro koho udělala by záleželo na tom, komu bych poukaz s knížkou darovala..kdyby naší početné rodince, mohla bych jim připravit nějaký dobrý oběd, mezitím co by si hezky četli a už by bylo jedno jestli by šlo o mamku, taťku nebo bráchy, dobré jídlo přeci rád každý:)
    justbebonita@gmail.com
    https://www.martinus.cz/wishlist/Q17RJHC4DAIN

    OdpovědětVymazat
  76. Dvě hodiny na čtení bych věnovala své babičce. Ne že bych jí šla nakoupit nebo utřela prach, ale dvě hodiny bych jí četla. Je stará a už špatně vidí. Ani nevím, kdy si naposledy četla své oblíbené romány.
    http://www.martinus.cz/wishlist/K768UN49K5TV
    amalie.knotova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Čas na čtení bych věnovala sestře,přece jen jí syn dává zabrat tak by jí trocha odpočinku a relaxu u dobré knihy bodla :-) ,a co bych já za ní udělala?, tak jednoznačně bych vytáhla toho malého neposedu na houpačky které má tak rád :-)
    Email:Fuksovadana@seznam.cz
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    OdpovědětVymazat
  78. Čas na čtení bych věnovala sestře,přece jen jí syn dává zabrat tak by jí trocha odpočinku a relaxu u dobré knihy bodla :-) ,a co bych já za ní udělala?, tak jednoznačně bych vytáhla toho malého neposedu na houpačky které má tak rád :-)
    Email:Fuksovadana@seznam.cz
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    OdpovědětVymazat
  79. Nebylo to dlouhé rozmýšlení, čas bych věnovala mamce, která by si to určitě zasloužila (asi jako každá maminka :-)). Ráda bych ji pomáhala, bohužel ale sama někdy ten čas těžce hledám.

    http://www.martinus.cz/wishlist/5G9IG9862FF4
    veronika.sindlarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Hledáte velmi skutečné úvěr? Za přijatelnou úrokovou sazbou? Zpracováno během 2 až 5 pracovních dnů. Už jste byla odmítnuta neustále podle svých bank a jiných finančních institucí? Zde je legitimní nabídky, protože otázka úvěru a bezpečnost je něco, co zákazníci jsou stále více znepokojeni, Gratuluji vám, úroková sazba pro naší nabídky je 3% Pokud máte zájem o získání finanční pomoci, kontaktujte nás ještě dnes na adrese: seankentco-operative@hotmail.com.

    Žadatel Osobní údaje.

    Tvé jméno:
    Částka potřebná:
    Vaše země:
    Půjčka Doba trvání:
    Vaše adresa:
    Telefonní číslo:
    Měsíční příjem:
    Sex:
    Vaše číslo Fax:
    Tvůj věk:

    Kontaktní osoba: Sean Kent.
    E-mail: seankentco-operative@hotmail.com

    OdpovědětVymazat