top - Stradivarius, kalhoty - F&F, boty - Veja z Woodies, kabelka - Rebecca Minkoff

Druhý den MBPFW pro mě začal v židličce šikovné vizážistky Toniji z MAC, která mi vykouzlila super líčení k tomuto jednoduchému, ale blyštivému outfitu. Pak už začalk kolotoč přehlídek a opravdu obdivuji všechny, kteří se na FW podíleli organizačně, protože to zvládali bravurně. Letos se přehlídky přesunuly do centra a konkrétně do garáží obchodního domu Kotva. Veliký půlkruhový prostor se zajímavými možnostmi pro choreografii, umístění přímo v centru Prahy a krásné počasí se postaraly o to, že měl letošní ročník parádní atmosféru a opravdu bych ho označila za jeden z nejpovedenějších.


Jako první měl v sobotu přehlídku Miro Sabo, jehož doménou se staly široké střihy, pruhy a jednoduchost.


Přehlídka Alter Era překypovala ulítlými vzory, které k sobě ale až podezřele dobře ladily. Bavil mě plis a gumové botičky!


Petra Balvínová opět předvedla svůj mistrovský um v tvoření sofistikovaných, elegantních a zároveň provokativních modelů.


Lukáš Lindner se nebál show, obsadil Simonu Krainovou a předvedl několik perfektních rób, šatů a overalů.


Henrik Vibskov měl kolekci plnou pánských oversized kousků. Některé byly šílené, ale všechny nádherné!


Přehlídka, která mě zklamala, byla rozhodně Klára Nademlýnská. Pár kousků, jako třeba tyto kahloty, nebo bílá vesta s třásněmi bylo fajn, ale většina vypadala velmi usedle a staromódně.


Naopak Monika Drápalová ukázala svou pokrokovost. Nádherné fotografie květin byly potištěny po celé délce modelů a všemu doslova korunily květinové čelenky.


Tým designérů Pietro Filipi opět ukázal, že elegance, vkus a lehkost jsou jejich doménou. Několik kabátů a šatů bych nejraději sebrala přímo z runwaye.


Můj favorit druhého dne - Martina Špetlová. Nádherné materiály, moderní a nadčasové střihy, barevné šílenosti - prostě láska!


Kdo byl vaším favoritem?