Trend výšivek jsme si zamilovaly (jak jste ostatně mohli vidět v předchozím článku nebo v našem DIY videu). Je to něžné, roztomilé, bohémské a dodá to každému kousku osobnost. Na jaro si rozhodně pořídíme nějaké kousky vyšité květinami nebo indiánskými vzory (možná navštívíme Levi's tailor shop, kde takové vyšívání dělají na přání) a možná se pokusíme o vlastnoručně vyšité nápisy na košile nebo trička. 

Velikou spoustu výšivek naleznete v kolekci Topshopu, pár kousků jsme našly i na Zootu, a postupně myslíme, že se ještě budou objevovat všude!
Jak se tento trend líbí vám?




15 komentářů

  1. Já výšivky miluju od dětství. Vzpomínám si, jak jsem ráda vyšívala už jako malá, takže tohle zdobení pro mě sice není žádná novinka, ale rozhodně mě to těší :)

    Mějte krásný den! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TRUSTED LENDER (LEXIELOANCOMPANY@YAHOO.COM)
      Jmenuji se Michael Lee občan Illinois, USA. Byl jsem scammed o 7 různých internetových mezinárodní věřitele, všichni slibují, aby mi dal půjčku poté, co dělat, abych platit řadu poplatků, které přinášejí nic a činil k žádnému pozitivnímu výsledku. Ztratil jsem těžce vydělávat peníze a to bylo celkem 23930USD. Jednoho dne, když jsem byl procházení internetu se slzami na oka jsem narazil na svědectví člověka, který byl také scammed a nakonec dostal vázána na důvěryhodně úvěr společnost s názvem Martinez Lexie úvěr společnosti, kde se konečně dostal půjčku, a tak jsem se rozhodl Obraťte se na stejný úvěr společnost a pak řekl jim svůj příběh o tom, jak jsem byl scammed o 7 různých poskytovatelů úvěrů, kteří dělali nic jiného, ​​než na kurz mi víc bolesti. Vysvětluji firmy poštou a vše, co mi řekl, bylo do pláče nic víc, protože jsem se dostat můj půjčku v jejich společnosti a také jsem udělal správnou volbu kontaktování. naplněn jsem formulář žádosti o úvěr a pokračoval se vším, co bylo požadováno na mně a mému největšímu překvapení byl můj úvěr poskytnutý na mě bez dalšího odkladu a tady jsem dnes šťastná, protože Martinez Lexie Loan Company mi dal důvod žít, tak i učinil slib mé vlastní, že budu i nadále svědčit na internetu o tom, jak já mám půjčku. Jste povinni spojit se GODSENT věřitel pomocí emailu: Lexieloancompany@yahoo.com nebo textovou +18168926958


      Vymazat
  2. Skvělý akcent k jednoduchému outfitu :) Úplně mě to vrací do mých mladších let, kdy byly výšivky úplně na všem :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mne se líbí vyšité nápisy, třeba to jak jste dělaly ve videu, ale nějaké velké vyšité kytky už moc ne. Na těch Lucky džínách je to ještě ok, ale třeba na tom bomberu už mi to přijde moc :) ale ty nápisy celkově jsou top :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Je, to je skvela kolaz! Ty dziny uz me pri poslednim outfitu strasne zaujali, ale nevedela jsem, ze ty vysivky jsou takhle moc v mode! Ta bunda a kosile me taky strasne zaujali, asi si budu taky muset poridit neco s nasivkama!
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  5. Výšivky se mi moc líbí, už od malička.😍

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se strašně líbily na začátku, když to tak nějak před rokem teprve začínalo být zase trendy. Ted už tolik ne. Ale vybrala bych si, ne že ne :D :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně se mi to líbí na bomberech nebo na mikinách :) taky si plánuji pořídit alespon jeden kousek s nějakou výšivkou, úplně to ten celý outfit ozvláštní. Ty rifle co měla Lucka v minulém outfitu byly taky úplně super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to hodně dobře. Outfit to krásně ozvláštní. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se tenhle trend líbí fakt hodně, nejvíc asi právě na kalhotách nebo botách. Bojím se ale, že až se na jaře zase začne všude objevovat a brzo se mi okouká. Ale i tak se určitě najdou různé kousky, které budou vybočovat. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle trend je opravdu super, moc se mi líbí výšivky na bomberech :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tady v Anglii vysivky jiz leti od lonska a letos jeste snad vice.
    Kazdy obchod tady je plny vysivek. Ja je miluji, mam spoustu.. V cesku pak Stradivarius ma krasne veci co jsem videla minuly tyden.

    OdpovědětVymazat
  12. Vysivky miluju!! Asi nejvíc se mi líbí na kalhotách a na kabelkach. Už se nemůžu dočkat, až si takové krásné kalhoty taky poridim!! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hezký večer, děkuji za inspirativní ukázky výšivek! Mám je moc ráda! Dokonce natolik, že uvažuji o koupi vyšívacího stroje. Co říkáte na tento: https://eshop.anita.cz/vysivaci-stroje/vysivaci-stroj-garudan-ges-a-t1501c-st-s-podstavcem.html?cur=1? Už se těším, až budu moct tvořit!

    OdpovědětVymazat