Ahoj všichni, stejně jako každý rok, i letos jsme se rozhodly vám představit trička na AVON pochod prostřednictvím outfitů. Tentokrát jsme daly dohromady tři - jeden s dámským tričkem, jeden s dětským a jeden s pánským.

Trička jsou jedinou vstupenkou na AVON pochod a zároveň také nejjednodušší možností jak přispět na prevenci rakoviny prsu. Dámské tričko má volnější střih, pruhovanou kapsičku na prsou a na zádech průstřih. Vypadá skvěle k džínům, elegantnějším kalhotám i sukni. Já jsem si ho vzala dohromady s touhle dlouhou květinovou sukní, protože se mi líbilo, že kytičky na ní mají stejnou barvu, jako tričko.


Niky má na sobě dětské tričko, které je pruhované s růžovými detaily. Protože na AVON pochod vždy volíme pohodlné outfity, vzala si k němu volné cullotes, dlouhý svetr a tenisky. Praktickým a stylovým doplňkem je také ledvinka.

Avon Pochod už letos bude bez balónků. Moment vypouštění balónků každý rok symbolizoval památku na ty, které rakovina prsu stála život, a taky naději pro pacientky, které s ní bojují. Místo balónků to letos můžete vyjádřit zakoupením nálepky srdíčka. A na tu potom napsat své pocity a myšlenky, nebo třeba pro koho AVON pochod jdete!
Srdíčka budou prodávat mladé pacientky a zakoupením podpoříte jejich organizaci Bellis.


Stejně tak jako rakovina prsu se může týkat i mužů, tak pánské tričko se může týkat i žen. Je trošku oversized, ale když se zastrčí a ohrnou se rukávy, tak nás fakt baví a napadá nás hned několik outfitů, do kterých bychom ho nastylovaly. Vzaly jsme si k němu i vak, který dostanete zdarma ke koupi trička dámského, nebo pánského.


Trička můžete koupit na webu zdravaprsa.cz, nebo třeba ve vybraných prodejnách C&A

S kým se uvidíme 15.6. na AVON pochodu?

2 komentáře

  1. tento rok sa mi naozaj páčia asi najviac :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  2. These T-shirts are best for preventing the women from breast cancer. It is the great idea fro celebrating the breast cancer day by purchasing these t-shirts and give it to the survivals instead of expressing through balloons.

    OdpovědětVymazat