Krásný začátek týdne všem! My pro vás máme nový týdenní vlog. Tentokrát vás s sebou vezmeme na Utubering v Praze a nakousneme pár dalších novinek.

Utuberingu jsme se účastnily už počtvrté a musíme říct, že to byl podle nás ten nejlepší rok! Nejenom, že vás přišlo opravdu hodně a bylo skvělé se s vámi potkat a popovídat si, ale taky nás moc bavil veškerý program, který jsme měly na pódiu. V Praze se nám poštěstilo dělat rozhovor s Pepou Dostálem, rychlostním kanoistou, od kterého jsme se dozvěděly spoustu zajímavých informací a dokonce dostaly pozvání si někdy v budoucnu kanoistiku vyzkoušet. A v Brně jsme zase zpovídaly tenistku Andreu Sestini Hlaváčkovou, a trochu si připomněly naše "mladá" léta strávená na teniskovém kurtu. Stejně jako každý rok jsme v průběhu odpoledne měly i Q&A s vámi a na závěr programu jsme si připravily prezentaci o focení na cestách.

Ve vlogu najdete kromě jiného i recept na naší oblíbenou "zdravou" pizzu, kterou jsme konečně vychytaly tak, aby byla křupavá a mooooc dobrá! A kterou jsme od té doby dělaly už tak třikrát znova :D.

A v neposlední řadě vám představíme novinky z naší kolekce, které už budou snad tenhle týden dostupné na našem eshopu a budete si je moct pořídit! Ale o těch víc zase někdy příště :)).

Okomentovat