Konečně jsem si našla chvilku času a přináším vám první část odpovědí na vaše ( občas pěkně zapeklité ) otázky. Pokud by vás zajímalo ještě něco, TADY, prosím ;).

Jaký byl tvůj první impulz pro založení blogu?
Svůj úplně první blog jsem si založila tak před šešti lety. Připadalo mi super mít své vlastní internetové stránky, které si může každý číst. Ze začátku jsem psala hlavně o sobě, celebritách, pak přišlo dlouhé období vytváření grafiky a grafických soutěží až jsem skončila u psaní módního magazínu a konečně u osobního blogu o módě.

Jakou blogerku tajně obdivuješ, proč?
Je jich víc, ze zahraničních například Andy, Chiara, Aimee, Betty, Liz, Garance, Rumi a z českých Terunu, Niku, Mischu. Vyzařuje z nich něco extra, mají skvělý styl a jsou mi sympatické svým projevem a články.

Setkala ses ve škole s reakcema na tvůj blog? S jakejma?
Ano, s pár reakcemi jsem se setkala. Vesměs pozitivními. Nedávno mě oslovily slečny z druháku se zájmem udělat se mnou rozhovor do školního časopisu :).

Jak by měl podle tebe vypadat ideální mítink blogerů?
To, doufám, zjistíme dneska ;). Všechny předešlé už ale byly dle mého názoru ideální.

Jak vidíš českou blogovou budoucnost...Myslíš, že české blogy někdy dosáhnou úrovně třeba italských a nizozemských, kde jsou téměř každý den fotky i outfity jako z časopisu nebo jestli bude Sandra se svými tisíci followery českou bloggerskou jedničkou na věky věků.
No, myslím, že je určitě znát jistý pokrok a je velice pravděpodobné, že se české blogy jednou dostanou na úroveň světových. Co se týče českého módního trhu, je to zatím malý rybníček, ale otevírají se nám nové možnosti. Příkladem toho je například právě Sandra, kterou zmiňuješ. Jednička může být sice pouze jedna, ale je to právě konkurence, co nás žene stále kupředu a nutí nás se zlepšovat. Jde o nápady!! :)

Jaký je nejdražší/nejlevnější/nejstarší/nejoblíbenější/nejčerstvější kousek v tvém šatníku?
Nejdražší - nekupuji si drahé oblečení, takže mezi mé nejdražší kousky budou patřit boty ( cca 1500Kč ), nejlevnější - svetr za 20Kč ze sekáče, nejstarší - pásek po tatínkovi, nejoblíbenější - džíny, nejčerstvější - hnědé boty od Bati.

Co si myslíš o konzumním životě a nepřijde ti někdy tohle zabývání se módou a internetem trošku povrchní, zbytečný a neprospívající?
To záleží, jak nad tím přemýšlíš. Může se to zdát povrchní, jde "jen o oblečení". Ale musíš si taky uvědomit, že každý člověk na světě je součástí tohohle obrovského průmyslu. Každý si čas od času koupí něco na sebe. Pravda je, že se mě často ptají "A to tě jako baví se fotit a psát co máš na sobě?", nechápou, že o tom to není. Já bych ráda někoho inspirovala.
Podle mě je móda důležitá. Je to způsob sebevyjádření se. To, co si každé ráno na sebe oblékneš o tobě něco vypovídá, ovlivňuje to tvé chování, náladu, ale i všechny kolem tebe. Když se v něčem cítíme dobře, myslím, že to působí i na naše sebevědomí. Zbytečný a neprospívající to tedy prodle mě určitě není...

Zajímalo by mě, kdy tě začala nějak víc bavit móda a jak se vyvíjel tvůj styl(např. jestli si třeba nenosila samé výrazné barvy nebo si třeba byla hoperka.
Od malička se věnuji hodně sportům, takže dříve určitě převládalo sportovnější oblečení. Ano, prošla jsem si i hip hopovým obdobím - hrozně si přála co nejširší tenisky a největší mikinu, ale s přechodem na střední školu, novým kolektivem lidí a častějšími příležitostmi se "hezky obléknout" jsem se dostala k tomu, co nosím teď.

Co by sis na sebe nikdy dobrovolně nevzala?
To nevím. Taky záleží, kam bych v tom měla jít..
Co bys chtěla jednou předat svým dětem, pokud jde o módu?
Snad trochu vkusu?

Bojuješ někdy se studem, pokud jde o oblékání?
Nekupuji si věci, ve kterých bych se později styděla jít. Myslím, že můj styl také není nijak extravagantní, takže spíš ne..

Jak se ti líbí oblečení kluci/muži?
Různě. Ke každému typu člověka se hodí jiný styl oblékání. Košilí a svetrem nikdo nic nezkazí ;).

Máš nějakou zkušenost s nákupem "drahé značky", která se za okamžik "rozpadla"?
Nemám zkušenost s nákupem drahé značky.

19 komentářů

  1. ako vam ten miting zavidim...=) tak si to poriadne uzite!! a ja ocakavam spust fotiek!! inak s vacsinou tvojich odpovedi sa ztotoznujem...si mila!

    OdpovědětVymazat
  2. mi přijde děsně srandovní, že pamatuji první z tvých blogů :D

    OdpovědětVymazat
  3. souhlasím s tebou;)
    k čemu drahé věci, i mezi těmi "levnějšími" se dá najít dobrý kousek a jde o to jaký má člověk vkus, i kdyby měl sebevíc dražší hadříky a byl bez vkusu nepomůže mu to:)
    tleskám.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé odpovědi, líbí se mi tvé názory, ikdyž Sandru za špičku českých bloggerek moc nevidím, přijde mi že co bloggerka to orginál které se navzájem mnohdy nedají srovnávat... Mimochodem s tím vlakem a autobusem, jooo dojet bych mohla, jenže to bych musela umět u sebe udržet peníze:-D A než bych dojela na bruslích tak bych buď umrzla nebo se vypařila, tak snad příště, je spousta holek které bych ráda poznala:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Lucy, skvělý článek! Jsem ráda za tvé odpovědi, alespoň toho o tobě zase víme víc.

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji z a odpoved:) já se ptala na to o konzumnim zivote...v zasade s tebou souhlasím, jen me obcas napadajítakové myšlenky (btw. taky se zajímám o modu) jestli kvůli tomu nejsem špatny člověk,jestli mne chápeš...:)

    OdpovědětVymazat
  7. taky si tě pamatuju ještě z dob, kdy jsi měla blog o celebritách a grafice :D

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek a inteligentní odpovědi! Jsem ráda, že o tobě vím zase víc věcí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Lucy, krásná odpověď na 7otázku. Líp bych to říct nedokázala!

    OdpovědětVymazat
  10. Jej, děkuju :) Taktéž tě moc ráda sleduju .) Měj krásnou neděli!

    OdpovědětVymazat
  11. Jsi vážně neskutečně milá a sympatická! Chytrý odpovědi.)

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímavé otázky a samozřejmě i odpovědi, těším se na pokračování!

    OdpovědětVymazat