Dneska pro vás mám druhou část odpovědí, zaměřenou spíš na osobní dotazy. Nejvíce otázek se nakupilo na téma vysokých škol a plánů do budoucna, čemuž naprosto rozumím, ale doufám, že vás má odpověď nezklame, protože právě to je něco, na co se sama sebe každý den ptám také.. hezký pondělní podvečer!

Maturuješ tento nebo příští rok? Kam míříš po maturitě? Jakou univerzitu si vybereš a co bys jednou chtěla dělat? Chtěla bys zůstat ve světě módy nebo máš nějaké jiné vysněné povolání?
Maturuji příští rok a po maturitě se určitě chystám na vysokou školu. Tak ale bohužel zatím vypadá celý můj dosavadní plán. Vůbec nevím, co budu studovat a vlastně ani co přesně bych chtěla dělat. Určitě bych ráda "zůstala" u módního průmyslu, ten mě inspiruje a baví. Tak uvidíme..

Jak se oblékají vaši profesoři? Je tam nějaká ikona, nebo průšvih na průšvih, nebo prostě neutrál?
Zajímavá otázka. O tomhle jsem nikdy nepřemýšlela. Samozřejmě se to učitel od učitele liší, ale zprůměrovala bych to na neutrál ;).

Nenapadlo tě jít místo na Zatlanku na Keplera? Jestli jo, proč nakonec Zatlanka? Jestli ne, proč?
Napadlo, ale na Zatlance mě zaujala rozšířená výuka jazyků, už jsem tam měla pár kamarádů a hlavně jsme si tu školu vybraly s kamarádkou, že půjdeme společně.

Chodíš na nějaké brigády? 
Občas dělám hostesku, ale k tomu není zrovna nejlehčí se dostat. Na nějakou časově náročnější brigádu bohužel nemám čas.

Kolik za měsíc utratíš za oblečení? Dostáváš kapesné a pokud ano kolik?
Měsíčně dostávám 1000 korun kapesné. Z toho tak půlku utratím za oblečení nebo kosmetiku a půlku za ostatní výdaje. Na utrácení tedy moc nemám, ale zase když už si něco koupím, vím, že to unosím a že se mi to vážně líbí.

Lin je s tebou v jakém vztahu? Ségra?
Nene, s Lin jsme kamarádky ( ale jako segru bych ji brala hned!! ). Poznaly jsme se přes blog a shodou náhod spolu teď chodíme i do školy. Moje segra je Nikkus.

Moc ráda bych se zeptala na tvůj vztah s tvou mladší sestrou! Bydlíte spolu? Taky se často setkáváš se srovnáváním, typu vy jste jako dvojčata apod?
S Niky máme vážně skvělej vztah ( viď? ). Je pro mě jako nejlepší kamarádka. Bydlíme spolu, máme společný pokoj. A ano, i když jsem o dva a půl roku starší, většina lidí si myslí, že jsme dvojčata nebo že je Niky dokonce ta staší :).

 Karikatura, kterou jsme si nechaly nakreslit v Římě. Nějaká podoba by se asi našla :D

Jaké máš koníčky? Děláš nějaký sport? Jak nejradši trávíš volný čas?
Už od malička se věnuji sportům. Dělala jsem akvabely, tancovala akrobatický rock'n'roll, aerobic.. Teď mám dvakrát týdně trénink street dance a každý pátek chodím s taťkou hrát tenis. Jinak ráda chodím ven s kamarády, něco tvořím, koukám na filmy a seriály a samozřejmě blog je také mým velkým koníčkem ;).

Ví o tvém blogspotu rodina, přátelé, atd.? Jestli ano, jaký na to mají názor?
Vědí. Většina tomu možná úplně nerozumí, ale podporují mě. Není to ale tak, že bych se tím nějak veřejně chlubila nebo prezentovala, každý na to časem přišel sám..

Kolik měříš?
Měřím 176cm.

Máš přítele?
Přítele nemám.

Jsi Česka?
Ano, jsem.

Sledujeě na youtube beauty guru? Popřípadě jestli s něčim takovym neplánuješ začít, podle mě by se to určitě chytlo!:)
Beauty guru poctivě sleduji. Nejradši mám Blair a její sestru Elle, také Kalel, Dulce, Kandee nebo Michelle. Uvažovala jsem o natáčení videí, ale nebyla jsem si jistá, jestli bych to zvládla a jestli by o to byl vůbec zájem. Pokud tedy máte o videa zájem, nebo rovnou nápad na nějaké konkrétní, vyjádřete se prosím do komentářů, abych mohla začít trénovat svůj veřejný projev :D.

Kdybys měla být zvířetem, jakým?
Byla bych ptákem, abych mohla kdykoli volně letět kam bych chtěla nebo naopak přítulnou kočkou, která by chtěla mít pořád někoho u sebe. ( Rozpolcená osobnost? :D )

Jak se staráš o vlásky? 
Každý den si je myju. Šampony střídám, balzámy ani masky nepoužívám.

Jak pečuješ o svou pleť?
Podobně jako o vlasy - nijak zvláštně. Každý den se večer odlíčím, ale to je v podstatě vše.. S pletí naštěstí ( když se zrovna nepřejídám čokoládou ) žádné větší problémy nemám. V zimě se mažu hydratačním krémem.

Máte štíhlou postavu v rodině, nebo pro to něco děláš?
Rodiče jsou oba štíhlí. Jak už jsem psala, hodně také sportujeme. Pokud mám čas, alespoň třikrát týdně večer půl hodinky posiluji a snažím se jíst zdravě.

Oblíbené místo v Praze?
Celkově mám Prahu ráda. Nemám asi žádné nejoblíbenější místo..

Jedno jídlo a jeden konkrétní kus ze šatníku, kterého by ses nevzdala ani za nic?
Z jídla to bude asi kuřecí maso ( nebo lasagne? nebo zmrzlina? nebo jablka? nebo maminčina bramborová kaše? hmm.. ) a ze šatníku určitě džíny.

Ty za dvacet let. Kde, s kým, v čem, za co a jak se cítíš?
Fíha. Kde - kam mě vítr zavane, s kým - s milujícím manželem a dvěma dětmi, v čem - v něčem stylovém, za co - za peníze co budu vydělávat v zaměstnání, které mě bude bavit a uspokojovat, jak se cítíš - šťastná!! Prosím, prosím, prosím!!


Máš nějaký nesplněný sen? 
Těch mám spoustu. Chtěla bych třeba procestovat celý svět!!

Napsala jsi někdy někomu kritický koment? Co si o nich myslíš? Patří do diskuzí, nepatří?
Takhle, diskuze asi není žádná diskuze, pokud spolu všichni jen souhlasí a přikyvují. Kritický komentář tedy do diskuze určitě patří. V mezích. Já jsem spíš nekonfliktní a tak nerada kritické komentáře píšu nebo všeobecně se s někým nerada hádám. Svůj názor se ale říct nebojím.

Hlasovala jsi na Fléru pro svou hvězdu? Jakou máš?
Hlasovala, ale nemám žádného favorita.

Oblíbený časák?
Mám předplacené Elle a občas si koupím Ženu a Život. Jinak mým oblíbeným časopisem jsou blogy!!

Pokud máte nějaké další otázky, ptejte se TADY.

20 komentářů

  1. Jé co se týká "situaci se ségrou" jsem na tom úplně stejně! Já jsem starší, o 2 a půl roku. A taky nás všichni srovnávají a mluví jo :"Vy jste si tak podobné!", "Mohli by jste být dvojčata!" atd.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. moc krásný "rozhovor" ;-)) jde vidět, že hodně sportuješ máš hodně dobrou postavu a sé ségrou jeste staršně krásná a stylová dvojka, na fotkách to jde vidět, že se máte rády :-))) taky mě celkem překvapilo jak jsi vysoká, já mám 172 apřijde mi to strašně moc, ty na fotkách vypadáš vždycky strašně malinká a to máš ještě občas i podpatky, ty já nosím fakt jenom výjmečě, protože jsem pak o hlavu vyšší než všechny kamarádky :-)) takže ještě jednou, moc hezký článek :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Roztomilé odpovědi :)
    Obdivuji že pravidelně cvičíš, to já jen tak občas :D. A se ségrou vážně vypadáte jako dvojčata!

    OdpovědětVymazat
  4. Moje otazka konecne zodpoezena:) Bez fakt do toho, podle me se to urcite chytne!:) Muzes treba zacit tim, ze nam ukazes svoje nejoblibenejsi veci nebo ja nevim:D Tesim se!;)

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé čtení. S tou vysokou se netrap, já pořád nebyla rozhodnutá ani při maturitě a podávala jsem si přihlášky na opravdu roztodivné obory. A ani teď po VŠ nemám tušení, co bych chtěla dělat...ono se něco najde :-)
    Jo a pro videa hlasuju všema deseti!

    OdpovědětVymazat
  6. Luci, musím přiznat, že ač ten můj úplně první dojem z Tebe, když jsem na blog narazila, ve mně nějaké extra sympatie nevyvoval, teď je to přesně obráceně:-) Tvůj blog sleduju pravidelně a jsi mi čím dál sympatičtější :-) Krásný rozhovor.. A přeju Ti všechny Tvé sny splněné!

    OdpovědětVymazat
  7. No, já jsem se vlastně na Lupáčovce anglicky vůbec neučila, dělala jsem španělštinu :)
    Takže neboj, určitě nejsi špatná studentka :D

    OdpovědětVymazat
  8. uzasna karikatura a tie videa by si vazne mala robit :)

    OdpovědětVymazat
  9. ty fotky jsou tak roztomily! a jsi si uz takhle mala strasne podobna :))

    OdpovědětVymazat
  10. Pekné odpovede :) A určite by som rada privítala nejaké to beauty video :)

    OdpovědětVymazat
  11. moc hezké a upřímné odpovědi Lucy:)

    OdpovědětVymazat
  12. ááá to kočičkový povlečení jsem taky měla! nejlepší je:)

    OdpovědětVymazat
  13. super odpovedi, zajimave otazky :) s vysokou bych to nejak nehrotila, vyber si nejakou,ktera te bavi aktualne, a pak muzes skolu bud zmenit, nebo ti zivot prihraje prilezitost, kde vyuzijes treba neco uplne jineho, nez jsi pri studiu predpokladala, ale je dobre nejaky ten papir mit... a ta sranda na VS a kontakty se hodi vzdycky.. preju ti procestovany svet i dalsi splnena prani :) a fotky se segrou jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásně jsem si početla, moc pěkné. :) Koukám že máme stejnou výšku i číslo bot! :) Tak mi je moc sympatické.

    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. ja som si tiež myslela, že tvoja sestra je strašia :) ( neviem prečo) :O

    OdpovědětVymazat
  16. Obdivuju ten vztah mezi tebou a tvojí sestrou :) Vlastně obdivuju všechny sourozence, kteří spolu vychází, protože o tom se mi bohužel může jen zdát :( S mojí ségrou máme hrozný vztah, každá jsme úplně jiná, každá jsme po jiném z rodičů :( Nikdy spolu nebudem vycházet, i kdybychom se snažily sebevíc, což mě mrzí a ještě víc mě mrzí, že vlastně nikdo v mém okolí nemá se sourozenci podobný vztah jako já se sestrou :( Obdivuju vás... a závidím.

    OdpovědětVymazat
  17. That's a nice interview it's good to get to know more about you (if my czech writting skills were better I would have written in Czech, but it's been a long time since I got this opportunity, anyway it's always nice to read czech texts from time to time :) )

    OdpovědětVymazat
  18. Super článek. A s těmi videi souhlasím s ostatními, určitě by jsi do toho měla jít:)

    OdpovědětVymazat