Ahoj, někdo z vás už si toho možná všiml, ale všechny ostatní bych chtěla upozornit, že na stránce VotočVohoz.cz včera odstartovala soutěž o nejstylovější uživatelku!
Přihlásit se může každý uživatel votoče a podmínky jsou velmi jednoduché. Vyfoťte outfit, o kterém si myslíte, že reprezentuje váš styl a obsahuje alespoň jeden kousek oblečení buď z votoče, z druhé ruky, nebo DIY. Nahrajte ho do galerie, krátce se představte a dejte vědět světu, že soutěžíte. 10 nejstylovějších uživatelek postoupí do druhého kola, kde už úplnou vítězku vybere porota. V porotě zasedne stylistka časopisu Harper's Bazaar, Martina Gvizdová, Petr Lukeš, prezident Asociace vizážistů a stylistů ČR, Maruška Václavová ze CZOF.cz a FB stránky “Co si dneska vezmu na sebe!?”, a hlavně já s Ejvi!

A důležité je zmínit ještě o co soutěžíme :). Vítězka prvního kola získá balíček v podobě profesionálního photoshootingu a vyzkouší si, jaké to je být nastylovaná, nalíčená a nafocená profesionály a samozřejmě získá i krásnou sadu fotek. Výhra druhého kola je ještě zajímavější a to výběr ze dvou balíčků, buď Rekvalifikační kurz v oboru Vizážista v hodnotě 7 590 Kč, kde se vítězka naučí pracovat s líčidly, barvou i vlastní kreativitou, nebo balíček v hodnotě 6 850 Kč, který nabízí kurzy s názvy Styl, Profesionální image ženy a P.I.B. (Personal Image Book).
Kdybych nebyla v porotě, tak jdu určitě do toho. Co vy? Máte rádi takové soutěže? Která z výher se vám líbí nejvíc?

9 komentářů

  1. Mě se nelíbí že je to "lajkovací", líbilo by se mi kdyby vybírala jen porota.
    Ale možná to taky zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z zkoušku nic nedáš :)). Myslím, že tím, že každý může dát víc hlasů, šanci má každý :).

      Vymazat
  2. zaujímavá súŤaž, nech vyhrá najlepší!

    OdpovědětVymazat
  3. Votočvohoz, tam jsou občas pěkné kousky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ceny jsou vážně lákavé. Hlavně ty kurzy :) V.

    OdpovědětVymazat
  5. vyzerá to veľmi zaujímavo :)

    bola by som veľmi,veľmi rada keby ste si pozreli môj blog. každý nový komentár či člen ma naozaj veľmi poteší..najnovší článok: pár slov a fotky
    somethinginthelife

    OdpovědětVymazat