Hezkou sobotu, dneska pro vás máme připravený goodies post, tedy novinky, které jsme za uplynulý měsíc vyzkoušely, koupily a které nám dělají radost. Hned první radůstkou je Printic. Je to aplikace na telefon, pomocí které můžete udělat radost sobě nebo někomu jinému krásnými polaroidy. V telefonu si vyberete fotky, které chcete vytisknout, objednáte a do tří dnů máte doma obálku s polaroidy. Nejméně můžete objednat myslím tři a jedna fotka vyjde cca na 20Kč, tedy jako klasický polaroid. Určitě se podívejte na video na stránkách Printicu. My jako milovnice fotek si určitě čas od času necháme něco vytisknout, protože kvalita je vážně skvělá na to, že jsou fotky focené telefonem.
  ♥
Hope you are having a wonderful day everyone. Today we've prepared a goodies post for you and will show you some of our favourite products recently. We want to start with an iPhone app called Printic, which enables you to print your photos as polaroids. Isn't it cool? You just choose your pictures, order them and in a few days have them printed in your mailbox. Make sure to check their website for more info and video about how it all works. We really love the idea and the final price is great as well.
Nové botičky // New shoes!
Přišla nám na vyzkoušení nová řada Marionnaud a musím říct, že je to moc příjemná záležitost. Záměrně jsem si vybrala hydratační řadu a i když na noc stále používám radši Excipial, na den je to příjemná změna. Krémy jsou lehké, rychle se vstřebávají a nemastí. V tubičce je peeling, ten používám tak jednou týdně, s pumpičkou potom tělový krém a v kelímku krém na obličej. Jediné, co mě mrzí je, že tělové mléko není více parfémované, vůně rybízu by mě zajímala :)).
Oblíbené parfémy. Znovu jsem sáhla po La vie est belle od Lancome, protože pokaždé, když jsem se jím navoněla se mě někdo zeptal, co mám za parfém, že krásně voní a já nemůžu než souhlasit. Nikči favoriti Daisy od MJ a See By Chloe.
Our favourite parfumes. La vie est belle from Lancome for me and Daisy from MJ and See By Chloe for Nicole. What are your favourite ones?
Nové Levisky na léto. Jestli chcete vyhrát vlastní, máte šanci v naší FashionChallenge! Zapojte se s vlastním outfitem!//New Levi's jeans for summer!
Produkty z projektu Playboy Pin-Up s Cosmopolitanem, do kterého se Niky zapojila.// Products from the Playboy Pin-Up line we got for participating in a special project with Cosmopolitan.
Nový sporttester Sigma PC 10.11, který jsem si pořídila, abych se mohla zase o něco víc pozorovat. Zatím jsem s ním velice spokojená a byla jsem taky vážně překvapená tím, jak vysokou mám tepovku při běhu. Zatím mám totiž velký problém s tím, udržet se při běhu v té správné zóně, ať už na spalování, nebo na trénink. Takže teď budu trénovat a doufám, že za měsíc už mi to tolik pípat nebude :D. Jediné, na co bych vás chtěla upozornit je délka hrudního pásu, já jsem při koupi počítala s tím, že to nějak přizpůsobím, ale minimálně jde utáhnout na 75cm, což třeba pro mě je celkem volné. Vyřešila jsem to tak, že ho vždy povolím na maximum a obmotám dvakrát. Máte s tímto sporttesterem někdo zkušenosti? A používáte sporttester?
New sporttester Sigma PC 10.11 i got so that I can observe myself a little bit more while running.
Mikča YoungPrimitive, kterou určitě využijeme v létě u oceánu.// YoungPrimitive sweatshirt for cold nights by the ocean.
Poklady, které jsem přivezla z Londýna z butiku MJ ze speciální dárkové kolekce Special Items. Zrcátko ve tvaru srdíčka pro Niky, wishbone náhrdelník pro mě a pro mamku a Sharpies. // Gifts I brought from my visit in London from a Special Items collection by Mrc Jacobs. Heart mirror, wishbone necklace and Sharpies.
Zásoba těch nejlepších opalovacích krémů Bioderma. Jaké používáte vy?// Thanks to Bioderma, we are now ready for summer! What sunscreen do you use?
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

28 komentářů

  1. All star!:)
    Ale jinak vše bombový!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. La vie est belle i Daisy jsou skvělé parfémy! :) Marca J. miluji!! :)





      http://twonakedminds.blogspot.cz/

      Vymazat
  2. youngprimitive jsou skvělí! myslím, že čeští návrháři a firmy by se měly všeobecně víc podporovat. já jim moc fandím!

    OdpovědětVymazat
  3. Sigmu mam taky :). Problem mi dela spis to, ze presahuju tepovku nad treninovou zonou treba o dvacet tepu za minutu :). A to mam maximalku nastavenou az na 203 tepu, coz je o deset vic nez mi vypocital sporttester :). Takzr musim behat pomalinku :). Nevim cim to je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to já mám taky, zatim jsem celkově v tréninkové zóně běžela asi 8% času :D. Ale já si říkám že je to tím, že nemám asi tak dobrou kondici, že se to třeba zlepší :)).

      Vymazat
    2. ja mam sigmu 9 a ten hrudny pas mi bol tiez velky, tak som ho jednoducho skratila. ja som ratala s tym, ze bude potrebne, lebo v nejakej recenzii to pisali. a ja mam skor niekedy problem s tebom v klude:-D ze ho mam nad 100 a vtedy mam problem aj pri sporte. ale ked mam v klude tych 60-80 tak aj pri sporte to je ok

      Vymazat
  4. Krásné úlovky! Já taky používám Biodermu.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Printic bych opravdu ráda vyzkoušela :). Z opalovacích krémů jsem si loni oblíbila Hawaiian tropic, kupovala jsem je všecny v Itálii se SPF 30, zdá se mi, že tam vyšší faktor ani neprodávají.
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle Hawaiian tropic opalovací krémy jsem letos viděla na hodně blozích. Líběj se mi jejich obaly! Ale Biodermu už máme ozkoušenou :)).

      Vymazat
    2. Hawaiian opravdu krásně voní, kupovala jsem si jej ve Skotsku. Vůní mi připomíná opalovací krém kterým mě máma mazala jako malou :) A je opravdu dobrý. Lucko, jakou máš zkušenost s Biodermou Photoderm Bronze? Petra

      Vymazat
  6. krásné conversky a taky ten náhrdelník od MJ je úžasný :) super post :))

    OdpovědětVymazat
  7. bezvadné tipy :) určitě si nechám vyvolat nějaké fotky!! A dlouho přemýšlím o Lancome voňavce a po Vašem článku jsem se ujistila, že ji musím mít :D

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé věci, moc se libí to zrcátko MJ :)

    OdpovědětVymazat
  9. ten náhrdelník je supiš pupiš:)

    OdpovědětVymazat
  10. nádherný věci zaujalo mě zrcátko :) fotografie jsou moc pěkné a určitě ještě voňavky znám jen vůni té první a poslední a moc pěkně voní :)

    OdpovědětVymazat
  11. Takových krásných věcí! Ty konversky..<3! A dík za typ na aplikaci! ty fotky vypadají krásně:) ale třeba to je tím,kdo je na nich:p

    OdpovědětVymazat
  12. Ty květovaní convesrky chci! <33

    OdpovědětVymazat
  13. skvělé věci :) ta aplikace na fotky je opravdu zajímavá :)
    a hrozně se mi líbí ten wishbone náhrdelník :)

    OdpovědětVymazat
  14. Perfektný post !! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. o tom parfému od lancome jsem slyšela jen samou chválu. Měla jsem ho na testeru a musím jedině souhlasit, tahle vům
    ně se jim opravdu povedla

    OdpovědětVymazat
  16. See by Ch,oé plánuju koupit a ty all starsky jsou nejlepší.)

    OdpovědětVymazat
  17. Ten printic vypadá skvěle. A ty voňavky!! ♥
    http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Ty fotky jsou super! A Conversky, ty jsou prostě nejlepší <3

    OdpovědětVymazat
  19. La vie est belle nádherně voní, taky jí mám :D :) a myslim, že fotky si asi taky nechám brzo vyvolat :)

    OdpovědětVymazat
  20. Hi girls,

    I just fell in love with Printic, it's a very good application that you found. I want to know, how about the delivery costs? Thanks =)

    OdpovědětVymazat