Lindex top, H&M skirt (which got exchanged for Levi's jeans thanks to my finesse and restless salmon), Zoot boots


Dneska vás opět zahrnu spoustou fotek. Tentokrát ještě větší než minule, takže se do toho radši rovnou pusťme... kde jsme to přestali? Po prvním dnu v Barceloně pokračoval program prvním večerem. Po koktejlu v hotelovém baru následovala módní přehlídka Manga! 
Ta byla v rámci akce 080 Barcelona Fashiona byla pro podzim a zimu roku 2014. Čeká nás opět spousta minimalismu - bílá, bílá, bílá černá a denim. Dalším velkým trendem dle Manga bude sportovní styl oblečení. Nechyběly kšiltovky, dresy a další sporty prvky. Jedním z velkých zážitků byla i překrásná Alessandra Ambrosio!

Po přehlídce jsme se přesunuli pouze pár kroků na Mango afterparty plnou nekonečného šampaňského, skvělého jídla (v čele s cukrovou vatou) a zajímavých lidí. Já si ten večer užívala s Adélkou, Sarah, Alice a Jamesem. Potkala jsem se ale i s úžasnou Kristinou, která je stejně krásná a sympatická jako na blogu, milými Cup of couple a viděla i krásnou Andy a Alexandru a spoustu skvělých blogerek z celé Evropy, které jsem měla šanci díky této akci poznat! 
Vrcholem celého večera bylo odhalení nového vozu, který vytvořil Seat právě ve spolupráci s Mangem - Mii by Mango. Tohle městské autíčko je prostě zrozené z Barcelony! Krásné, elegantní, módní, živé, mladistvé a s adjektivy bych mohla pokračovat, ale nechám si je do dalšího článku, ve kterém se Mii budu věnovat trošičku víc a na své si budete moct přijít i vy! Musím vás přeci jen trošku navnadit!

 ♥♥♥

Today I have another load of photos from Barcelona for you! Where did we stop? Oh yes, after the amazing first day, there came the first evening! After a cocktail in our hotel's bar we went to see the Mango s/s 2014 fashion show. It was full of minimalism - white, white, white, black and denim. Another big trend according to Mango is sporty clothes - for example this tee you can see on gorgeous Alessandra Ambrosio!

After the show there was the afterparty full of endless champagne, great food (candy frost leading the line) and interesting people! I spent the night in company of Adéla, Sarah, Alice and James. I had a chance to speak to beautiful Kristina, who is just as sweet as I've imagined her from her blog,  I've met the amazing Cup of couple, and seen gorgeous Andy and Alexandra.
The top of the night was the revealence of Mii by Mango, a new city car for women, which is created by the collaboration of Seat and Mango. It is young, elegant, fashionable, lively and many more, just like Barcelona. You will learn about the car and your chance to get closer to it next time. Stay tuned!

Photos by me & Seat official

24 komentářů

  1. to vypadá skvěle! závidím ti:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu sa povie zazitok na cely zivot, nadhera! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, setkat se s Kristinou...nemám slov. Máš takové štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  4. super! (y)
    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/



    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/



    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Wow nový Seat! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. perfektne! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. to muselo být úžasný, Kristina je moje oblíbená bloggerka, snad jednou budu mít taky to štěstí ji potkat :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky..))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Nedokážu si představit, že bych ty úžasné blogerky, které mi připadají tak dokonalé (až mám pocit, že jsou z jiného světa), potkala! Nemluvě o kolekci Mango a všech těch skvělých lidech!
    Jsem ráda, že jste toto mohly prožít právě vy dvě, muselo to být skvělé!<3

    OdpovědětVymazat
  10. Vzhledem k tomu, že minimalismus zbožňuju, tak jsem jen mile překvapená! Jak už jsem v minulém článku říkala, jsem přímo posedlá tvým kabátem. A to rozkošné Mii by Mango je prostě a jednoduše rozkošné, jinak to říct/napsat ani nejde. :-))

    OdpovědětVymazat
  11. Bože, Mango zbožňuju a ty fotky jsou nádherné! Hned bych se balila a jela za tebou :) Ale ačkoliv se považuju za 'fashion blogerku', nechtěla bych tvrdnout na přehlídkách... Myslím, že bych si toho vzala víc i z listování katalogem :D

    OdpovědětVymazat
  12. To muselo byť úžasne úžasné!

    Ema

    OdpovědětVymazat
  13. vyzerá to úžasne :))
    teším sa na ďalšie fotky!!! :3
    CHOCOLATE KISS

    OdpovědětVymazat
  14. wow skvělý to bych taky brala =)

    OdpovědětVymazat
  15. Super, rada som si pozrela toľko fotiek :)

    OdpovědětVymazat