Druhý den fashion weeku znamenal další skvěle strávený den v backstage. Hned dopoledne jsme se podívaly do hlavních stanů, které jsou obrovské a hlavně plné lidí. Nedokážu ani odhadnout, kolik lidí se asi tak podílí na přípravě jedné módní přehlídky. Je to neuvěřitelné.
Naší první backstage byl Tadashi Shoji. Myslím, že právě přehlídky fashion weeku jsou nejen skvělou inspirací co se oblečení týče, ale také ohledně make-upu. Líčení dokáže celý look skvěle doplnit a proměnit. Makup artist Pep Guy si připravil jednoduché, ale zároveň velice zajímavé líčení. Lehce zvýraznil víčko lesklým stínem, který rozetřel až k obočí. Nepoužil žádnou řasenku a obočí pouze pročesal a lehce doplnil. Vše by mělo působit hlavně "fresh, polished and happy", tak celý look Pep Guy popsal.



 Our second day of fashion week was another great day spent in backstage with M.A.C cosmetics. In the morning we went to the main tents, which are huge and full of great atmosphere. I can't even guess how many people it takes to prepare one fashion show. It is unbelivable.
The first backstage for us that day was Tadashi Shoji. I think, tak fashion shows are not only a great inspiration for clothing, but for make-up as well. The main makeup artist Pep Guy came up with an amazing look. Simple, but interesting enough with an amazing eyeshadow across the lid up to the brow. No mascara added. "Everything should be fresh, polished and feel happy." is how Pep Guy described the concept. 



Druhou backstage, kam jsme se ten den podívaly byla přehlídka Chromat. Vše se odehrávalo v prostředí hotelu Standard, nedaleko krásného parku High Line. Tahle backstage byla pěkně rušná. Modelky pobíhaly polonahé, vizážisti dokončovali poslední detaily a fotografové, včetně nás, se všude motali :D. Líčení bylo krásné, oživené barevnými tečkami ve vnitřním koutku oka.

Second backstage we visited that day was Chromat. Everything happened in the hotel Standard, close to the beautiful High Line park. This backstage was really hectic. Models everywhere, makeup artists finishing their work and photographers going crazy. The highlight of the whole look were little colorful dots in the inner corner of the eye. Such a great idea!


9 komentářů

  1. Opět skvělé fotky, backstage je stejně zajímavá jako samotná přehlídka. To líčení s tečkou ve vnitřním koutku se mi hrozně líbí, fajn článek :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. super pics:) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  3. Na fotky z backstage jsem se moc těšila a potěšily mě. Krásný!

    OdpovědětVymazat
  4. Super, že ste mali takú možnosť!

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou neskutečně nádherné fotky, jste třída, holky!
    Dneska jsem nad tím přemýšlela a říkám si, že jsem vlastně byla u sochy svobody a v New Yorku v ulicích a tak... je to prostě bomba, co pro nás děláte. Díky!!!

    Jinak zvu všechny soutěživé a módní duše na svou giveaway (mezinárodní), kde můžete vyhrát náušnice s motivem kopretinek a mušličky z Floridy. :)
    http://www.thekawaiiplanet.com/2014/09/the-cutest-jeans-jacket-ive-ever.html

    OdpovědětVymazat
  6. Wow! Tak to musel být neuvěřitelný zážitek holky!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je prostě úžasné:))) musí to být fakt bomba tam být♥ už takhle z fotek na mě dýchá ta atmosféra:)

    OdpovědětVymazat
  8. skvelé fotky! musí tam byť naozaj super. :)

    OdpovědětVymazat