Keepcup, Sweater, Coat - Zoot, Boots - Aldo, Gloves, nail polish - Asos, lipstick - MAC

Tohle období má na mě zachumlovací vliv. Kdybyste mě teď potkali v Praze, dost možná byste mě ani nepoznali. Byla bych zabalená do veliké šály, ruce schované v kapse s hlavou skloněnou, rozrážející vítr. Dobře, možná to přeháním, ale zkrátka mám ráda teplo! Dala jsem vám dohromady takový set věciček, po kterých mě moje podzimní nálada donutila toužit!

If you met me these days, I doubt that you would recognize me. I am walking through Prague with my head in my scarf, hands deep in my pockets and beanie over my head! I just love to be warm! Today I created a set of products I wish to own or I think everyone should!

O šálách už se opakovat nebudu. Snad jen, že bych jich mohla mít opravdu hromadu ve všech různých barevných kombinacích!

I have told you about my love for scarfs like a billion times already. Let me just add that I could own every single one on the planet and it still wouldn't be enough!


 Paradoxně k mojí lásce k šálám se mi začaly líbit i roláky, které je tak nějak nahrazují. Zatím máme doma jen jeden, ale myslím, že u toho nezůstaneme! Ten na obrázkuvypadá božsky měkce, akorát bych se asi bála toho zkráceného střihu. Co myslíte?

Even though I just told you I love scarves, I also found my love for their replacements - turtle necks! I only own one, but I have the feeling that it's not for long!


Vybrat si ten správný kabát na zimu je docela fuška. Obchodů zas tolik nemáme a jejich kolekce jsou omezené a ne vždy se tam najde něco co vyhovuje přesně naší představě. Pak je tady ještě aspekt toho, zda je kabát dostatečně teplý a jestli v něm pak nebudete potkávat celou Prahu. Pokud stále hledáte, zkuste se kouknout i online! Zoot i Asos mají hodně příznivé podmínky pro vrácení zboží, pokud by se vám kabát nakonec tolik nelíbil, a taky veliký výběr!


It's not easy to pick a coat, is it? There is actually not that many stores and not that many pieces in each collection. It's hard to find one that matches your idea, is affordable and is not going to be seen on half of your city. My tip is to look online. There is bunch of stores with good shipping and return policies and they sell some pretty original pieces!


Přichází to období roku, kdy venku nemůžeme projevit tolik samy sebe, jako v jiných obdobích. Abyste mě správně chápali - jsme zabaleni do kabátu a vlastně si pod něj můžeme vzít cokoliv, ale nemusí to být ani vidět. Já si proto ráda hraju s doplňky. Čepičky, rukavice, botičky a v neposlední řadě - nehty a líčení. Začaly se mi hrozně líbit vínové rtěnky, jen úplně nevím, jestli na ni seberu odvahu, tak začínám spíše pozvolna.


This season, I find it quite hard to express my outfit when I'm outside. You spend the day in your coat and you could actually wear your pyjamas underneath it. That's why I like to accesorize to make the look more personalized. Beanies, hats, gloves and make-up! I fell in love with dark lips, but had yet not the chance to pull it off. I'm still not sure!


Po čem teď toužíte vy? Co vás na nejvíc baví nebo naopak?

What is on your fall wishlist? What do you like or hate?

27 komentářů

  1. krasny a zaujímavý wishlist :) ja túzim aktuálne po klobúku na jesen asi burgundy alebo klasický čierny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mně jsou na podzim stálice rozhodně kárované vzory, jakékoliv svetry a tmavé rtěnky a laky na nehty, to je něco, co se prostě točí každý rok dokola. Aby ne, když to vypadá tak zatraceně dobře! :)

    http://rosesvelvet.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Zoot má opravdu pěkné kabátky!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten svetr ze Zootu už mám taky v merku a hrozně se mi líbí všechny ty šály. Jinak s těmi doplňky je to svatá pravda, chce to velkou zásobu, ale zase se s nimi dá dost hezky hrát :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný a zajímavý wishlist! Podzimní stálicí jsou podle mě barvy jako hořčicová, bordová, červená, smaragdová a ze vzorů pak rozhodně káro a proč by ne, jedná se o nadčasové věci stejně jako z tvého wishlistu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. V lednu se chystám do Londýna takže teď se obchodům vyhýbám a šetřím což není mnohdy moc lehké. Nicméně na mém London shopping listu je určitě nový kabát, oversize svetry a károvaná maxi šála :) Těším se jako malá holka!

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný wishlist! Ten svetřík je doopravdy dost krátký a navíc já preferuji šály. To, po čem letos toužím, jsou dlouhé rukavice, koupila jsem si pelerínku, tak na její doplnění ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  8. Velkou kostkovanou šálu už jsem si taky koupila v Pull&Bear a mám z ní velkou radost. Roláky, jak jsem je jako dítě nenáviděla, tak jim v zimě opět přicházím na chuť, ale potřebuji je dlouhé jak nahoru, tak i dolu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Taky pocituji podobný vliv a s šálama to mám podobně. Minulý rok jsem koupila jednu obrovskou v H&M a nemohla bych si přát nic lepšího. Je to jako nosit deku všude sebou a kdo by nerád bylo celý den zachumlaný a v teple, žejo? :D:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo ten rolák vypadá skvěle, ale ten krátký střih to mě by byla asi zima, ale mě je zima v podstatě pořád :D Jinak na mém wishlistu je teď kabát, ale nemůžu nikde sehnat takový co by byl podle mých představ a když ano, tak je velký :( Moc povedený článek, mám ráda tyto delší články, kde je vidět co si přejete nebo tak. Měj se moc krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj :)
    na ,mém wishlistu je kabelka od rebecci minkoff a nejake kozacky, cerne hladke kozene :)
    staywithkaterina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Hned jak jsem viděla tu tartan šálu na Niky, tak jsem ji musela mít taky. Našla jsem s mně vyhovujícími barvami v New Yorkeru a nedám na ni dopustit! Mohla být trošku větší, ale je úžasná a skoro ji nesundávám. Na mém wishlistu je parka. Vidím je teď všude, výběr je široký, jen si na ni musím našetřit :) Jinak tmavé laky jsou pro mě GO TO :3 Rolákům jsem na chuť nepřišla, moc je nemusím :/ Zase skvělý článek, super inspirace!

    OdpovědětVymazat
  13. s tými šálmi som na tom podobne, aj ja mám na nich takú menšiu závislosť :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Barbora Durajová2. listopadu 2014 v 12:24

    Ten svetřík vypadá opravdu moc dobře, ale máš pravdu je docela dost krátký. Na druhou stranu myslím,že když by se pod to vzalo jednobarevné delší tílko, které by se zastrčilo do kalhot, tak by to tolik vadit nemuselo. Momentálně toužím po nějakém pásku do džín, ale stále nemůžu najít ten pravý.

    OdpovědětVymazat
  15. No myslím, že s rozrážením větru to zas tak přehnané není...občas se cítím jak Amundsen, když to hodně fouká :D
    Se šálou to cítím stejně, mohla bych jich mít spousty ( a taky že mám no :D) a pořád mi to není málo. Chybí mi právě tartanová a plánuji si ji co nejdříve pořídit :)
    Co se týká svetrového roláku- jeden mám. Mám ho od tety z Itálie, nosím ho už hrozně dlouho a vypadá to, že dokud se nerozpadne, neodložím ho :D. Dlouho jsem nevěděla co k němu nosit právě kvůli tomu crop střihu, nakonec jsem zjistila, že nejlépe vypadá s obyčejným upnutým tílkem :)

    OdpovědětVymazat
  16. Bude těžké vybrat další šálu v barvě, kterou ještě nemám... Ale stejně si ji koupim!! Pěkná inspirace :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  17. taky jsem podlehla obrovskym salam :D

    Zvu tě ke mě na giveaway : YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  18. Asi si pořídím nějakou tu šáličku a tmavou rtěnku! Super článek i inspirace :)

    http://carolinastonemason.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Zajímavý wishlist!:)
    Já zrovna scháním nějakou burgundy - vínově červenou, sukni! Pořád po nějaké koukám, ale nic:/
    Dále to jsou zimní boty, pokaždé si je pořídím týden po napadení sněhu, letos bych si je chtěla sehnat dřív :D
    A jako poslední kousek teď hledám nějkou cenově dostupnou šálu, která se hodí k mojí zimní parce. Bohužel moje parka má opravdu né moc dobrou barvu na kombinování s jinými barvami !:/

    OdpovědětVymazat
  20. Na zimu som sa už zásobila celkom slušne, najviac ma ale "trápia" boty...rada by som nejaké vysoké čižmy bez opätku a ešte nejaký šál a pončo :)
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovědětVymazat
  21. úžasný wishlist ! ten keepcup by som veľmi chcela aj ja a v tomto mesiaci si ho asi aj zaobstarám :)
    COLORFUL THOUGHTS :)

    OdpovědětVymazat
  22. já momentálně toužím po teplém počasí!:D

    OdpovědětVymazat
  23. S těmi dpolňky jsem na tom stejně! Už nosím jenom černý nebo tamvě červený lak na nehty :) já roláky moc nemusím, vadí mi to kolem krku :D ale šály jsou nejlepší :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný wishlist :) Na keepcup mám taky políčeno :)

    REALASH GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  25. Mohla bych se vám zeptat v jakém programu nebo na internetu děláte ten wishlist?

    OdpovědětVymazat
  26. Super článek!!! :) Díky za tipy! ♥

    OdpovědětVymazat
  27. teda... ani jeden kousek by mi nevadilo mít v šatníku/kosmetické taštičce :)

    OdpovědětVymazat