Už je tady opět ten čas Vánoc! Kolotoč vymýšlení a nakupování dárků, který občas může být i nepříjemností, zvláště když nevíte, jaký dárek někomu pořídit. Díky dnešnímu článku vás možná něco napadne - připravily jsme si pro vás inspiraci na dárky pro muže. Není lehké vymyslet něco originálního, praktického a zároveň hezkého, co by kluci nebo páni ocenili! My máme rády osobní dárky, které vyjadřují daný vztah, nějaký příběh nebo vtip. Když vás k obdarovanému člověku něco takového napadne, může to být i maličkost a udělá to radost jemu i vám. Pokud jste ale v koncích, zkuste něco z následujícího:

1. Knížka - Podle nás jeden z nejkrásnějších dárků. Může být osobní, když se trefíte do oblíbeného autora, žánru nebo tématu. A pokud nevíte jakou, zkuste Stoletého staříka! To je naše aktuálně oblíbená kniha a je ideálním dárkem opravdu pro každého!

2. Hodinky - Pokud máte představu, jaké hodinky by si mohl přát, darujte mu je pod stromeček. My pro vás vybraly hodinky WeWood, které jsou dřevěné a hlavně ekologické! Při jejich výrobě nejsou pužívány žádné umělotiny a za každý prodaný kousek je vysazen jeden strom! Samy hodinky se vyrábí z dřevěných odřezků - žádné stromy se kvůli nim nekácí! Seženete je na eshopu Woodies.

3.  Košile -  Stejně jako kravatám to košilím pod stromečkem vyloženě sluší. A chlapům to zase sluší v nich, tak proč ne? Ta na obrázku je ze Zootu.

4. Peněženka na vizitky je vtipným a praktickým doplňkem! Tahle má kapsu na mince a je z pravé kůže.

5. Myš Mionix ocení každý počítačový maniak. Pokud takovému vymýšlíte dárek k vánocům, za tuhle myš vás bude navěky uctívat. Je příjemná, rychlá a výkonná a seženete ji ve všech velkých obchodech s elektronikou.

6. Diář - Konec roku si přímo vyžaduje diář pod stromečkem. Nás letos okouzlily tyhle diáře na Zootu, najdete je tam v několika velikostech a barvách a jejich minimalistický design bude slušet všem klukům, kteří ještě nezanevřeli na papír nebo si musí čas od času něco naplánovat nebo utřídit myšlenky! 

7. Hrníček Joco z Woodies je skvělým dárkem pro všechny kavárenské povaleče. Bojuje proti zbytečnému používání kelímků. Můžete si do něj připravit kávu (nebo čaj) ráno nebo si ji nechat připravit v kavárně. Každopádně je ale vyroben z vysoce odolného skla, které nenaruší chuť kafe a designově je uzpůsoben používání na cestě a nápoj by vám z něj neměl šplíchat ven!

8. Plátěná taška - Známý problém pánských tašek. Batohy jsou fajn, ale občas je prostě potřeba vzít jen pár věcí nebo dát do kapsy tašku na nákup. Plátěné tašky jsou skvělou záležitostí.

9. Sluchátka Happy Plugs - hezkým dárkem pro kluka jsou i designová sluchátka Happy Plugs. Dají se sehnat v mnoha barvách, ale nám se pro kluky prostě hrozně líbí tato černá!

10. Obal na notebook - Originálním dárkem může být obal. Na notebook, na iPad, na mobil.. Mujjo, které prodává Woodies, to mají všechno a všechny stojí za to! Jsou kvalitní, praktické a hlavně strašně krásné! Obal je něco co používáme denně a je škoda zůstat u nudy!

11. Placatka - Vtipným a nečekaným dárečkem může být tahle placatka. Na výběr mají z různých motivů, takže ji můžete personalizovat podle obdarovaného.

12. Šála - Každý rád pod stromečkem najde něco huňatého a teplého. Nemusí to být vyloženě ponožky, zkuste tentokrát sáhnout po hezké šále!

13. Happy Socks - Ale abyste mě nepochopili špatně, já jsem náhodou velikým zastáncem darování spodního prádla. Happy Socks ponožky se hodí vždycky, ale teď svůj sortiment rozšířili ještě o spodní prádlo a to je teprve paráda! Mrkněte jaké funky vzorované trenky nabízí na Urbanluxu!

14. Bobble lahve najdete na Urbanluxu taky! Filtrují kohoutkovou vodu a můžete si je brát všude s sebou! Tahle šedivá je ze sportovní edice - je pevnější a má i poutko. Bude perfektním dárkem pro všechny sportovce, kteří stále na tréninky nosí nějaké nudné lahve!

15. Do setu s hrníčkem můžete pořídit i dobrou kávu. Já doporučuji třeba Doubleshot, který zakoupíte jak online tak v jejich kavárnách!

16. Levi'sky by podle nás neměly chybět v žádném dámském ani pánském šatníku! Jsou kvalitní a dají se vybrat ve všech střizích, barvách a velikostech. Pokud si netroufnete vybírat sami, pořiďte jako dárek poukázku na jeany. Uděláte radost! 

Doufáme, že se vám naše tipy líbily a třeba vás inspirovaly, a máme pro vás ještě jedno překvápko! Mrkněte na video a dozvíte se, že po celý prosinec pro vás budeme denně přidávat videa na youtube v rámci Vlogmas a hlavně - vás budeme denně obdarovávat! Dárky z dnešního videa pro kluky a z připravovaného pro holky můžou být vaše. V každém prosincovém videu budeme o jeden z dárků soutěžit, a to přímo na našem youtube kanálu. Více informací najdete ve videu a dozvíte se i hned v prvním prosincovém vlogu! Těště se, máme toho pro vás spoustu nachystaného co se týče videí i dárečků! Veselé Vánoce!

Nezapomeňte se nám pochlubit, který dárek vás zaujal nebo co se chystáte darovat vy!

18 komentářů

  1. Vše mi přijde jako super tip, takže už se nemůžu dočkat článku a videa v holčičí verzi :). Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně zrovna na vánoce jsem ráda, že jsem forever alone, protože nakupování dárků pro kluky bych asi moc nezvládala :D jestli se to ale někdy změní, tyhle tipy se určitě budou hodit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Asi bych si netroufla na nákup oblečení, ale ta poukázka je dobrý nápad:D Ty hodinky mají opravdu krásný design:). Už se těším na tu holčičí verzi:).

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna včera jsem se vás chtěla zeptat, jestli nemáte nějaký tip na dárek pro muže, protože sháním pro tátu...a dnes se podívám a vy jste natočily video o tom! :)) a moc jste mi pomohly .)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Super článok baby! Nechala som sa išpirovať placákom zo zootu a bodkovanými trenkami ♥♥ ďakujem moc!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  6. Hrozně super video a musím říct, že některé ty dárečky bych si klidně nechala i pro sebe :D

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  7. super užitočný článok a video bolo parádne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Já pořád říkám - hlavně svému příteli, když zoufá a neví co koupit, že ty poukázky co dnes mají opravdu skoro v každém obchodě, slouží právě k tomu, když si člověk neví rady - a podle mě jsou super dárkem!
    Staříka bych si sama moc ráda přečetla tak se k tomu snad jednou dostanu. A hodinky ze dřeva jsou na mě sice docela drahé, ale hrozně moc mě zaujaly, jak tím nápadem tak krásným vzhledem!
    PS: Tohle jsou snad zatím nejlepší typy na dárky pro chlapy, co jsem na blozích viděla!
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  9. Holky jste skvělý, na vás se tak hezky kouká :)) úplně jsem zapomněla stříhat video, jak jsem se zaposlouchala :D

    OdpovědětVymazat
  10. Super nápady, ale já jsem na tom podobně jako vy a myslím si, že nejlepší dárky jsou prostě ty, co víte, že dotyčný chce nebo vás nějak spojují :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  11. Jéé moc se těším na zítřejší video! Stal se ze mě trochu závislák :D :)
    Skvělé tipy! Velmi mě nadchly dřevěné hodinky :)

    http://speakingafashionlanguage.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Týmto videom ste mi znechutili celé vianoce, dik.

    OdpovědětVymazat
  13. Ty hodinky vypadají super, o tehle znacce jsem poprve slysela ve vlogu z USA jak Lůca i Natálka měly ty sluneční brýle. A musím říct, že všechny jejich věci jsou krásné a určitě někoho touto značkou podaruji :)

    staywithkaterina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem přiteli koupila krásnou koženou hnědou peněženku, skoro stejnou jako tu, kterou máte na obrázku :) Moc se mi líbila a vzhledem k tomu že před rokem jsem mu dala i hodinky WOODIES, tak jsem si odškrkla i něco z vašeho vkusu a to sem moc ráda :) . Co mě ale nenapadlo a pro mého přítele by to byl geniální dárek, tak je ta myš k počítači. I když to ani nestudoval a oni v oboru nepracuje, je počítačový maniak! :D Je schopný rozebrat počítač na kousíčky, jenom aby zjistil příčinu proč to sakra nejede líp. :) To u mě to většinou fungovalo tak, že když jsem měla starý počítač, stačilo do něj kopnout a bylo to ! :D Teď s notebookem to moc nejde no :D . A to se přiznávám, že z práce by mi teda nestačil na vztekání ani jeden počítač ke kopání :D . Jinak děkuju za další inspirace. Jste super! :)
    Janča

    OdpovědětVymazat
  15. Pre chalanov sa vždy ťažko niečo kupuje. Super tipy, určite si z toho niečo vyberiem :) Teším sa aj na ďalšie videá ♥

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Manžel má klasickou koženou peněženku. Přijde mi zbytečný mu kupovat peněženku jen na vizitky a pak zvlášť na peníze. K čemu by mu byly dvě peněženky? Zas tolik vizitek nemá a už ho vidím, že by jednu peněženku zapomínal doma, protože je zvyklý si brát jednu. Kožená peněženka kterou má, mu bohatě stačí.

    OdpovědětVymazat