Tento týden byl šílený! Jedna skvělá akce střídala tu druhou a jediné, co nevycházelo byl čas a počasí na focení outfitů! Stmívá se totiž už tak strašně brzo, že se často ani nestihneme sejít, než už je tma! Rozhodla jsem se vám tento týden zprostředkovat aspoň pomocí photodiary. Nosím teď s sebou téměř pořád náš nový Olympus PEN E-PL7, protože je lehoučký, krásný a zároveň skvěle fotí. Jsme z něj opravdu nadšené. Pokud budete chtít, můžeme takovéto články zapojit třeba nějak pravidelně!

Last week was pretty crazy! One great event after the other, the only downside was a shortage of time to post and shoot outfits in the ugly weather and dark that comes so soon in the day now! But I've been carrying our new Olympus PEN E-PL7 around and captured all the great moment for you to show. We are really pleased with the camera! It's so light, stylish and makes great photos! If you'd like, we could make photodiaries like this regularly...


V úterý jsem byla na uvedení novinek od Astor. Daly jsme si výborné jídlo, prohlédly si novinky, z nichž nejzajímavější byl rozhodně nový Perfect stay 24h foundation + perfect skin primer, který vyživuje, hydratuje, kryje a drží bez otěru třeba do oblečení! Vrcholem odpoledne byla škola líčení, kde jsme se dozvěděly spoustu zajímavých tipů na bezchybný make-up.

Tuesday was the day of presentation of Astor. We had some great raw food, looked at their new products and learned some great advice on how to apply make-up! The most interesting newbie is the Perfect stay 24h foundation + perfect skin primer, which hydrates, cares, covers and holds on without messing up your clothes.


Středa večer se nesla v předvánočním duchu. Byly jsme se podívat do showroomu Lindexu na vánoční kolekci, která je právě od středy v prodeji a obsahuje spoustu slavnostnějších topů, svetříků, šatů vhodných třeba na vánoční večírky, silvestra a tak! Mohly jsme si vybrat outfit, ve kterém jsme si pak společně užily večeři ve výborné restauraci La Gare! Francouzské mňamky nikdy neomrzí!

Wednesday evening was a pre-christmas day. We saw the Lindex christmas collection which is now in stores and has some really great pieces in it, chose our outfits and headed for a dinner to La Gare in Prague. It was a lovely evening spent with great food, beautiful clothes and fun bloggers!

Nové Toms! <3
Unpacking my new Toms <3

Čtvrtek pokračoval s otevřením nového 3 patrového Louis Vuitton v Praze! Obchod je spíš jako galerie. Prostory jsou nádherné a kabelky, doplňky a nově prodávané i oblečení je prostě skvostné! Obchod najdete v Pařížské 3!

Thursday was amazing, with Louis Vuitton opening a new store in Prague! The store has three floors and is more like a gallery with the beautiful interiors and master pieces - handbags and newly clothes, aswell!  Find it on Pařížská 3!


Pátek jsme si užili ve společnosti úžasných Couple of Prague a kočičího Howarda v cukrárně Alchymista. Něco skvělého pro vás chystáme a už se nemůžeme těšit, až vám ukážeme výsledek!

And the friday was a dream come true, shooting with this kitty Howard! I can't wait to show you the results of our photoshoot with Couple of Prague in Alchymista café!

19 komentářů

  1. Krásne fotky! Niky tie šaty z Lindexu strašne pristanú!!
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovědětVymazat
  2. Takovéhle články bych i uvítala častěji, když budete chtít :) Všechny fotky jsou skvělé, strašně Vám to sluší, jste takový kočky. Všechny akce musely být bezvadné
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké fotky! Vypadá to, že jste měly skvělý týden! Ty makronky mi dělají chutě!:)

    http://sunstreetbymonica.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Couple of Prague jsou skvely! Fotili segře svatbu! Soo excited!

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelý článok, krásne spracovanie celého týždňa. :) Len si to užívajte a točte videá, ktoré ma nesmierne bavia :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný článek ,váš nový foťák mě velmi zaujal ,rozmýšlela jsem se nad koupí zrcadlovky a možná ,že toto bude můj nový favorit . Nechtěli by jste o něm udělat krátký článek nebo videjko :D

    OdpovědětVymazat
  7. Perfektní článek, miluju tyhle články napěchované informacemi a fotkami a ve vašem případě i videi, které mám vždy shlédnuté jako první :)

    OdpovědětVymazat
  8. Marmeládky z La Gare jsou výborný, poctivé a moooc chutné :-D když si k nim koupím rovnou i bagetku u nich dělanou, tak nevydrží ani do druhého dne :-) Mňam! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mely jste pekne perny tyden, ale same krasne prozitky :) nafotily jste moc krasne fotky a tesim se na dalsi prispevek ci videjko :)

    OdpovědětVymazat
  10. Miluju tyhle posty! Na společné fotce z restaurace vám to hrozně sluší, holky! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě takové články dělejte častěji, je to perfektní shrnutí :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Úžasný článok baby :)
    A tú prekrásnu sukničku s čipkou, ktorú ma na sebe Nicole som si pred viac ako týždňom zaobstarala aj ja, len v sivej farbe. Musím uznať, že v týchto chladných novembrových dňoch sa úžasne nosí. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek! Klidne vice takovych :) jste boží!

    OdpovědětVymazat
  14. Holky jedním slovem nádhera. Mě tyhle články rozhodně těší. Taky vám musím pochválit videa, strašně se mi líbí, že nás berete sebou na zajímavý akce.

    http://mysteriousdiary0.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Amazing pics!You look gorgeous!!XoXo

    OdpovědětVymazat
  16. Už idem hneď na mobil pozriet si vaše nové videá, teším sa ♥
    Krásne fotky
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat