Mám pro vás super novinky! V pondělí jdu na koncert Katy Perry, na který jsem pozvaná Cosmopolitanem a Coty, a nejen to! Budu mít možnost se s ní osobně potkat! Jupí! Jasně, ale říkala jsem, že mám novinky pro vás - snad vás budu moci vzít s sebou aspoň prostřednictvím videa! Pár z vás se mě už ptalo, co si na takový koncert vzít na sebe, jak se nalíčit... tak jsem se rozhodla vám o tom připravit článek i video! Na to koukněte tady o pár řádků výš.

Celkově mám ráda přirozený make-up (výraznější nezvládám nalíčit). Zvolila jsem proto jen jemné oči s tenkou linkou a růžovými rty. Na sebe si vezmu tyto rovné šaty z Mango Outletu ve Fashion Areně, jen ještě musím vymyslet, co přes ně! Aby mi nebyla zima na večeři na kterou jdeme před tím, ale zároveň vedro na koncertě! Co si berete na sebe vy?

Paletka očních stínů - Astor, která ale bohužel není již k prodeji,  řasenka Rimmel Wonder'full, která dělá dlouhé oddělené řasy, ale je hodně lehká a přirozená. Astor 24h Perfect Stay linky, které jsou jedny z mála, se kterými udělám tenkou linku! Miss sporty Ohh! Blushed again... tvářenka na přirozeně zvýrazněné tváře, a Rimmel Lasting Finish středně krycí make-up!

Tahle Rimmel London Provocalips rtěnka je pro mě super novým objevem! Já mám celkem nevýrazné kontury rtů a bez tužky se mi špatně rtěnky nanáší. Tahle má ale tento jednoduchý štěteček a jemnou tekutou texuru, která ale po chvilce zaschne a barva se opravdu ani nehne! I když si otřete o rty ruku, oblečení - nezanechává stopy. Ideální na tento večer - nebudu si ji na večeři muset hlídat!

Na Sally Hansen už nedám dopustit. K Jednoduchému outfitu a růžovým rtům jsou růžové nehty už jen na doplnění. Tento urychlovač schnutí už jsme vám myslím jednou ukazovaly, ale fakt funguje a často mi zachrání dobrých deset minut. Však to znáte, nalakujete si nehty, ale pak zjistíte, že si ještě musíte učesat vlasy, najíst, obléknout...
V neposlední řadě - Katy nejnovější voňavka Killer Queen - Royal Revolution. Je trochu opak toho, co já normálně nosím za vůně - hodně kořeněná, extravagantní a sexy. K osobnosti Katy mi uplně sedí - tedy, možná to dokážu zhodnotit až ji poznám!

Těšte se na fotky a videa a kdo na koncert jděte, moc si ho užijte!

29 komentářů

  1. Moc hezké a jemné líčení! ten make-up mám taky, ale řekla bych, že ještě světlejší variantu, než máš ty (light porcelain) a barvičku na rty mám v odstínu Little Minx, ale ta druhá strana mi přijde spíše jako nějaký primer nebo utvrzovač barvy, než lesk. Šaty ti moc sluší. Těším se na další video :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Jeej..takéto prirodzene ,,rozcuchané" vlasy ti idú oveľa viacej ako vyžehlené :) A na Katy idem u nás v Bratislave aj jaaa..strašne sa tešííím :) Tiež si plánujem spraviť podobný makeup :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné líčení a ta paletka od Astoru vypadá skvěle, škoda, že není k prodeji, jinak ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, veľmi si to uži! :) líčenie je inak super a voňavka je úžasná, ja mám doma Killer Queen a zbožňujem ju! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jdeme a už se moc těšíme! Katy je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi pekný make up a sedí ti takýto jemný. Ani si neviem nejako reálne pri tebe predstaviť nejaký iný silný make up. Si taká natural :D Chápeš ... nepotrebuješ mať toho make upu veľa a aj tak vyzeráš skvelo ! A nehovor, že to nie je pravda :) Tú voňavku mám doma a opísala si ju bravúrne :) Uži si koncert a večeru ! Určite budeš žiariť :D

    Inak chcela som sa spýtať, že tie vlny ti nespadnú ? To len ja mám také blbé vlasy, že ak to celé nezalakujem a nejako nezafixujem tak to všetko padá ? :D :///

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Na koncert jdu taky. :) Pořádně si to užij Niky! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Uži si koncert, dúfam, že bude nejaké video ♥
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tenhle makeup teď začínám používat :) Působíš neuvěřitelně mile a sympaticky! A Katy Perry bude zážitek.

    http://www.brunettesadventures.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi krásná.... Jinak ten top coat od Sally Hansen je naprosto perfektní, mám ho taky moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  11. nádherná! poriadne si to uži a super look! :) mám rada tvoju jednoduchosť :)
    http://elisfrencis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ten outfit je vážně skvělej! Vím, že video bylo zaměřeno spíš na makeup, ale outfit mě oslovil nejvíc :))

    OdpovědětVymazat
  13. Taky jsem chtěla jít, ale bohužel jsem pozdě zjistila, že u nás bude :( tak aspoň ty si to užij!:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  14. Ten koncert ti upřímně závidím, užij si ho! :)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné video a voňavky katy miluju!!

    OdpovědětVymazat
  16. Super video, ten rúž vyzerá super :).

    OdpovědětVymazat
  17. Niki, nevíš, jestli se ta paletka bude prodávat? Hrozně moc se mi líbí a mám dojem, že mi taková přesně chybí :D Ale ne, opravdu je krásná a určitě bych se na ni minimálně podívala :). (popř. není v zahraničí?)
    Děkuji :)
    Beautiful while

    OdpovědětVymazat
  18. krásna paletka! a naozaj veľmi pekný make-up. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Moc pěkné video, sluší ti to! Umíš točit a tvářit se do kamery :) Užij si koncert!

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj,moc krásné!Jaká je to žehlička na vlasy?

    OdpovědětVymazat
  21. Tvoje posty jsou uzasne, liceni, styling, ruzne vychytavky...vyborne zdokumentovane, inspirativni, proste nejoblibenejsi!! Tesim se na kazdy dalsi :) Iris

    OdpovědětVymazat
  22. Video je moc moc super a tesim sa na dalsie :) Velmi ma zaujala ta ocna linka, uz som ju tusim pozerala ale nejak som si to rozmyslela, kedze nemam dobru skusenost s fixovymi linkami. Dobre sa s nou maluje?

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
  23. Jéé, parádní článek :) Určitě bys neměla zapomínat na nějaké pěkné doplňky. Já mám třeba ráda náramky, ale spíš v nějakých neutrálnějších barvách. Zrovna nedávno jsem si třeba jeden objednala z www.midorini.cz a jsem s ním fakt spokojená, tak když tak můžeš mrknout ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Jéj aký zaujímavý parfum, ten by asi stál za vyskúšanie :)

    OdpovědětVymazat
  25. O tom urychlovači schnutí jsem ještě neslyšela. Taky bych ho dost využila. Nehty si lakuji každý týden a vždy mě nebaví čekat, než mi lak na nehty zaschne. Pokud někam nespěchám, tak je to v pohodě, ale horší, když toho času tolik nemám.

    OdpovědětVymazat