A Cup of Style

Krásný červenec! Měsíce utíkají jako voda a já bych se vám chtěla dnes přihlásit s výběrem mých top pomocníků, které jsem si během června oblíbila. Na rtech jsem nenosila téměř nic jiného než tyto dvě krásy - Violette Coquette rtěnku Rouge in Love od Lancôme, která sice vypadá vražedně, ale v tenké vrstvě dodá rtům jen narůžovělý nádech a v trochu silnější hezkou tmavě růžovou barvičku. Má příjemnou mazlavou texturu, která na rtech nevytváří nepěknosti. Druhou rtěnkou, které jste si na mě i často všímali ve videích je Rimmel Provocalips v odstínu Kiss me you fool. Je to tekutá rtěnka, která po nanesení zaschne a ani se nehne. Vážně. Můžete s ní jíst co jen chcete a nezbavíte se jí. Jediná nevýhoda této vlastnosti je to, že po celém dni už rty trochu vysuší a "zdrcne se", ale už s tím nic neuděláte. Přetřením to zhoršíte a sundáte ji až doma olejovým odličovačem. Hodně z vás mi říkalo, že na ni nemůžete v drogériích narazit, tak kdyžtak zkuste rovnou jejich e-shop.

A Cup of Style

Další novinkou, která během června přibyla v mé sbírce je voňavka Chloé Love story. Líbila se mi už dlouho, má vše co od voňavky požaduji - jemnou a nasládlou vůni, která vydrží, ale není až moc pronikavá a vlezlá, a roztomilý flakonek. Hodí se mi i k mým aktuálně nejoblíbenějším brýlím, které jsou tak vtipně zrcadlově funky, že se jich nemůžu nabažit. Na webu Easy Optic mají jen jejich klasickou verzi, ale když se s nimi domluvíte po e-mailu nebo přímo v jejich pražském studiu (kde mají i víc zboží), mohou vám od značek, které zastupují objednat v podstatě jakýkoliv model. Tak tomu bylo i se mnou a těmito kráskami. Třetí tu mám moji peněženku, která byla původně jen součástí klasicky velké. Mě ale přestalo bavit tahat s sebou všude tak velkou pěněženku v podstatě zbytečně, a naučila jsem se brát jen tuhle kapsičku. Je to pro mě praktičtější (až na ten moment, kdy v ní hledám drobné). Tuhle mám z Alda, ale podobné určitě najdete i jinde.

A Cup of Style

Z produktů na pleť si mě v červnu získal noční krém Vichy Idéalia Skin Sleep, který napomáhá pokožce, které se nedostává dostatek spánku, regenerovat tak, jako by patřila šípkové růžence. Krásně voní a má příjemnou konzistenci. Druhou novinkou je tato báze pod make-up od Gosh - značky, která nově vstoupila na náš trh. Hydratuje opravdu účinně a napomáhá delší výdrži make-upu. V neposlední řadě High Beam rozjasňovač od Benefitu. Dávám jen dvě malé tečky na lícní kosti a pleť dostane přirozený jemný lesk.

Co jste si v posledním měsíci oblíbili vy?

19 komentářů

  1. Ta tekutá rtěnka od Rimmelu mě zaujala. Děkuji za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! :) jsi s tou taškou z Alda (která u sebe měla to hadí psaníčko) spokojená? Já si objednala zřejmě tu samou ze ZOOTu a jednak už od začátku se z ní odíraly nitě a asi po týdnu nošení, kdy jsem šla jen rychle něco vyřídit a měla v ní klíče, svetr, mobil (takže žádné těžké věci) se mi utrhlo celé to velké ucho, díky kterému se dala nosit tak, abych měla volné ruce... Jsem z ní hrozně zklamaná a pořád zvažuju jestli ji úplně vrátit, nebo zkusit vyměnit (protože to byl nějaký fail kousek zrovna). Ty ji máš OK? :) Děkuju moc za radu/odpověď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      Já ji měla k peněžence a tu vůbec nenosím, takže nevím, ale jinak jsem nikdy z věcmi z Alda problémy neměla. Tak ji zkus reklamovat, to by se stát nemělo :)

      Vymazat
  3. ten rúž od Lancome vyzerá super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Super, díky za inspiraci na tekutou rtěnku ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta mini peněženka je krásná, docela by mě i zajímalo, jak vypadá ta větší, ve které byla :). Noční krém jsem měla ve vzorečku a byl fajn :)!

    OdpovědětVymazat
  6. Ten rúž od Rimmel musím vyskúšať :) ma naozaj peknú farbu a keď vydrží celý deň na perách, tak je to výhra! :) A musím pochváliť aj videjko ! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Super článok a taktiež aj video :D Tie vecičky vyzerajú fakt skvele :D A tie okuliare ti pristanú :D

    http://iamgirlwithpinknails.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. pekný článok a video tiež :) tá kabelka je rozkošná :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, líbí se mi tvé reklamní video a nejvíce mě zaujala peněženka. Hledám dárek pro mámu. Vždy mě zajímá kvalita výrobku za pořizovací cenu a mám rád spolehlivou komunikaci. Před pár měsíci jsem hledal dárek pro bratra, napadlo mě, že bych pořídil kvalitní košili za rozumnou cenu. Při hledání jsem našel stránku kde paní z Brna nabízela krásnou černou košili od výrobce Lee Cooper,zaregistroval jsem se na stránkách kde byla košile vystavena :) http://www.daavs.cz/8969-kosile-lee-cooper.html Nevěřila by jsi, ale košili jsem získal za 4 balení toaletního papíru a slavil také :D Sám jsem byl zaskočen jak výměna proběhla bez zpoždění a bez nákladů, od té doby jsou mé nejoblíbenější stránky pro nakupování přes internet a velice rád uskutečním obchod s populární blogerkou jako jsi ty :) :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek i video, mě zaujala dost ta tekutá rtěnka. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super video :) Já pořád obdivuji tu kabelku <3 A Chloé je úžasná vůně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta fialová rtěnka vypadá fakt skvěle!! :) a tu červenou mám, je úplně super, vydrží celý den!

    OdpovědětVymazat
  13. Niky ty jsi strašně super na slohy, tvoje povídání a články mě vždycky dostanou... :D myslím to samozřejmě v dobrém! ;)) už jen proto se do toho vždycky s radostí začtu :)) mě zaujala rtěnka od Rimmelu, rozjasňovač a ty brýle... ty jsou prostě k sežrání! ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Krásně věci :) Musím vyzkoušet tu rtěnku od Rimmel. Už dlouho hledám nějakou červenou, která na rtech opravdu vydrží. Jinak sluneční brýle jsou taky boží :)

    http://theelegantzone.com

    OdpovědětVymazat