top - Mango, podprsenka - Free People, kraťasy - H&M, kabeka - Rebecca Minkoff, hodinky - Michael Kors, sandálky - F&F

Ahoj všichni, jak si užíváte prázdniny? Ani se mi nechce věřit tomu, že už je začátek srpna. To to letí. Byli jste už na nějaké dovolené? Líbilo se vám? Nebo kam se chystáte? Máte radši odpočinkové dovolené někde u vody, na pláži, nebo dáváte přednost aktivní dovolené, výletům do přírody a tak? My jsme zatím měly červenec hodně pracovní, ale máme pro vás připravené skvělé novinky, které už brzo uvidíte, takže to rozhodně stálo za to!

Včera jsme si udělaly takový hezký celodenní výlet do Třebíče, odkud je taky tenhle outfit. Dostaly jsme pozvání podívat se do továrny na zmrzku Míša, a protože nás tyhle věci zajímají a fascinují, rozhodly jsme se tam vyrazit. A bylo to vážně super. Něco málo už jste mohli vidět i na našich sociálních sítích (mimochodem, jste team snapchat nebo team instastories?) a víc uvidíte ve vlogu na našem YouTube. Baví vás nakukovat věcem pod pokličku a zjišťovat, jak se vyrábějí? Byli jste na nějaké takové exkurzi?

Já si myslím, že jsem vám už pro dnešek položila otázek až až. Tak vám přeji krásný pátek a budu se těšit na vaše komentáře!

29 komentářů

  1. Moc pěkný tílko a ty ramínka od podprsenky jsou úžasný, prostě sluší ti to :) Já osobně jsem spíš zastánkyní instastories :)
    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny outfit, ale ta podprsenka je stejne nej! Uplne jsem se do ni zamilovala, v posledni dobe nenosim jiny! :D Byla jsem na dovolene na Cote dAzur a v Italii a ted rhodium prvnim rokem na letni brigadu, takze neni cas. Ja rada sleduju oboji, i kdyz mi na instagramu chybi filtry! :( Tesim se na vlog a dalsi outfit! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit je super, tak krásně provzdušněný. :)
    Já jsem určitě team snapchat! :D
    A co se týče dovolených. Já mám radši ty aktivní, ale s chvilkami odpočinku. Třeba jsem byla v Barceloně (2 týdny zpět), takže tam jsme krásně chodili a objevovali, ale vždy jsme si zašli i na pár hodinek na pláž. :) Teď jsem na kurzu angličtiny v Brightonu, tak tady hodně objevuji. A možná se ještě podíváme do Egypta, kde musím vidět pyramidy! :)
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně řešená záda od podprsenky. Vůbec ti to tady moc sluší :) Jo a co se toho nakukování pod pokličku týče, miluju to, rozšířím si obzory a dozvím se spoustu zajímavostí. Já jsem byla letos na prohlídce pivovaru Regent v Třeboni a vůbec bych, nebýt tam, netipovala, jak je to složitý proces výroby ;)

    www.tripsandweekendactivities.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  5. Super outfit!
    Já už jsem letos byla u moře a na motosraze, jinak budu mít srpen spíš fesťákový. :D
    Mám radši aktivní dovolené.
    A na žádné podobné exkurzi jsem nebyla.

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jezis, Misu jsem vzdy milovala!!! Uz jsem uplne zapomnela tu chut.. Tak doufam, ze jste si to uzili! Moc Ti to slusi, Luci, ostatne jako vzdy! :)
    www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
  7. Mě dovolená čeká až v září. Plním si sen a podívám se do New Yorku <3 jinak se mi moc líbí tílko. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tílko máš nádherné a tu podprsenku pod ním! Hned se jdu podívat na tu stránku :) Já se bohužel nikam nechystám, třeba na podzim :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nice t-shirt ! http://maybeyouarejealous.blogspot.fr/

    OdpovědětVymazat
  10. Ten detail na chrbáte je nádherný! Moc ti to svedčí :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  11. Třebíč je krásná, zvlášť románská bazilika :) Jinak tričko má krásný detail ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Tá podprsenka k tomu topu je TOP :) Krásne zladené Luci :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  13. Topík ti veľmi pristane Luci :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Letošní prázdniny jsou skvělé! Jinak musím pochválit tvůj top, moc se mi líbí! :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. ja uz mam za sebou rodinnou dovolenou na Kypru, Londyn s kamaradkou, Šumavu s kamaradkou a ted se chystam jeste na vodu a do Budapesti, tak se moc tesim :)

    jinak - moc krasna podprsenka! :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  17. Krásny outfit!:) Veľmi pekný top a zaujali ma aj tie šortky. Čo sa týka môjho leta, tak plynie fakt rýchlo a ja som zatiaľ stihla dovolenku na Rhodose, kde bolo super no a za pár dní by som mala vyraziť do Bratislavy. A či som team SC alebo team IG ešte neviem...:D takže to zistím časom.. takéto exkurzie sú zaujímavé, myslím že naposledy som bola na exkurzii vo výrobní oblátok.

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem byla s rodiči na dovolené v Brně, kde jsme si to parádně užili. Pak jsem poslední týden v červenci a první týden v srpnu byla na brigádě v hotelu a teď si zase užívám druhou půlku prázdnin. Mám ráda spíše aktivní dovolené výlety apod... Sice bydlím v Praze, ale vždy dvakrát do roka si dáme s rodinou výlet po Praze a to mám nejraději, to nás také tyto prázdniny čeká. Miluji atmosféru v Praze a také fotky z ní. Už se moc těším.
    Co se týče snapchatu nebo instastories, tak já jsem pro oboje. Instastories je pro mě skvělé, protože mám blog a na instagramu mě sleduje více lidí, tak je jasné, že to uvidí více lidí (omlouvám se za opakované slova). Ale snapchat je dobrý také v tom, že tam mám uložené pouze lidi, které chci sledovat a nemusím půl hodiny proklikávat ty lidi které sledovat moc nechci jako to je u Instagramu. To bylo vyčerpávající snad jsem to napsala, tak abyste to pochopily a moc jsem to nezkomolila. Užívejte si letní atmosféru. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  19. Já snapchat nemám a nikdy mě ani nelákalo ho mít, takže já jsem určitě tým Instastories )

    OdpovědětVymazat
  20. Hezký outfit a ta zadní část podprsenky, wow! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Krásný outfit, jako vždy :). Já už toho mám letos za sebou docela hodně: dovolená v Itálii na Lago di Garda s rodinou, letní tábor s kamarády a teď jsem s mamkou v Krkonoších :). Dovolené mám ráda spíš aktivní, ale nějaký ten "válecí" den je samozřejmě taky vždycky vítaný :)).

    OdpovědětVymazat
  22. Já mám radši instastories. Snapchat mě nikdy moc nezaujal, ale jako nápad na instagram mi přijde dobrý. :)
    Jinak zadní část podprsenky vypadá pod tím tílkem skvěle! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  23. TEAM SNAPCHAT!
    Instastories mi moc nevyhovují, měla jsem radši když byl instagram víc "nereálný", dobře se u něj snilo o perfektních životech ostatních, byl to fajn únik. Teď když některé své oblíbené instablogery vidím mluvit o nesmyslech, nějak mi to do konceptu ig nezapadá..
    Jinak letos jsem se podívala do Chorvatska a do Maďarska, odkud právě postuji denně "live" článek, tak klidně nakoukněte.
    Magda
    https://magdacizek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj mám blog, nevím jak tam mám nastavit odkazy na sociální sítě. Mohli by jste mi prosím poradit?? Mám váš blog moc ráda :*

    OdpovědětVymazat
  25. Super fotky. To tričko je veľmi zaujímavé :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat