kabát - French Connection, džíny - Levi's, košile - Reserved, boty - Aldo, batoh - Freshlabels, čepice - Tchibo

S Luci už pomalu škrtáme všechny velké testy a zkoušky, a zkouškové se tak chýlí ke konci! Znamená to víc času, konec stresování a pro mě taky další školní povinnosti v podobě bakalářky. Ufff! Pro teď je ale potřeba užít si i trošku volna a pořádně si odpočinout, protože kolem nás teď řádí spousta nemocí a už to začínáme pociťovat i na sobě. Při psaní tohoto článku popíjím horký čaj z čerstvého zázvoru (dnes už snad třetí) a Lucka už na radu Domči zkouší i ginger shoty. Nesnášíme nemoci a ten pocit bezmoci (malá básnička pro vás), když nás některá skolí. Dávejte proto i vy na sebe bacha, a kdybyste měli nějaké tipy a triky na to jak podpořit imunitu a zatočit s nemocí, tak nám určitě dejte vědět v komentářích. Myslím, že je všichni oceníme. Zdraví zdar, a já si jdu raději brzy lehnout, ať všechny bacily zaspím :).

20 komentářů

  1. Kristýna Křížová20. ledna 2017 v 9:34

    Super outfit do takové zimy:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit, ta košile je hodně povedená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tenhle outfit je krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný outfit!

    ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit ti veľmi pristane, ja batohy vôbec nenosím, ani do školy som ich nenosila, ale tebe akosi pristanú do tvojho štýlu, takže super :) A skoré uzdravenie! :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit Niky, moc ti to slusi, hlavne ty barvy se k tobe neskutecne hodi! Jinak ten batoh miluju, ja nosim do skoly uz jen kabelku, ale fjervallen si preju uz dlouho!!! ;)
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  7. Brzké uzdravení přeju :) Outfit jako vždy super, hodně se mi líbí košile :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tohle se povedlo ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ooo ten batoh, tady je brutálně přemnoženej, ale hned bych ho brala taky :))
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jsi kráska! Mně se nemoci úspěšně vyhýbají už 4 roky. Mám vždycky max lehkou rýmu nebo mě lehce bolí v krku, ale to zaženu za den, dva. Jsem za to hrozně ráda, taky to nesnáším, být nemocná. A to přitom ani neberu nějaké vitamíny a ovoce jím tak normálně. Tak ať jste brzy zase zcela fit, holky :) A školu zvládnete, já mám dneškem za sebou poslední zkoušku ze 12 a je to teda šílená úleva!

    OdpovědětVymazat
  11. veľmi pekné fotky :) hrozne sa mi páčia tvoje čižmy ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  12. Na imunitu jedině Preventan, ten fakt pomáhá!!! Z těch babskych rad je pak super hnusný česnek, který je přírodním antibiotikem + smichat ho s medem a echinacea, nebo rakytnik je taky na imunitu spojenou s nachlazením :)) ať je Vám brzy líp a hodně zdraví! A držím palce na zkoušky <3

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, u mě na nemoc funguje směs cibule a medu. Na 1 cibuli nakrájenou na jemno dejte tolik medu, aby z toho byla kašovitá hmota. Upřímně je to dost hnusný, ale funguje to ;) (pokud chcete, přidejte i křen).

    OdpovědětVymazat
  14. Love your outfit <3

    http://www.catwalk-avenue.com/2017/01/laguna/

    OdpovědětVymazat