Ahoj všichni! Dneska je v Římě státní svátek, tak jsem se rozhodla, že celý den využiju produktivně. Ráno jsem natočila ask, ve kterém snad odpovím na vaše otázky ohledně mého erasmu v Římě, které jsem ještě neodpověděla v prvním videu. Prala jsem a uklízela, připravila si svůj oblíbený salát Nicoise a při procházení fotek z posledních pár dní jsem si řekla, že bych mohla rovnou připravit i photo diary.

Jak už jsem psala, o Velikonocích jsme si s Verčou udělaly několik výletů. A objevily jsme krásnou pláž asi hodinku vlakem od Říma ve městě Anzio. Pláž je dlouhá, písečná a moře mnohem čistší, než třeba v bližší Ostii. 



šaty a sportovní podprsenka - Roxy, sandálky - F&F

Hned po Velikonocích jsem tu měla rovnou dvě návštěvy najednou. Přijel za mnou Kuba se sestrou Májou a kluci z filmu Nejsledovanější, aby ve filmu ukázali i to, že jsem na erasmu, a jak se to dá zvládat s tím, co s Niky děláme.


Památky v Římě jsou asi něco, co mě nikdy neomrzí, takže si tu každý týden hraju na turistu, obcházím je znovu a znovu, vychutnávám si zmrzku a hledám tu nejlepší pizzerii. A nebojte se, už pro vás poctivě sestavuju seznam toho, co v Římě rozhodně nesmíte vynechat!


Dneska mám ještě pár dalších věcí na svém to-do listu a chtěla jsem napsat, že se pomalu začnu balit, protože ve čtvrtek letím zpátky do Prahy, ale došlo mi, že poletím jen s batůžkem, takže není vlastně ani moc co balit :).

Každopádně dalších pár týdnů bude lehce hektických a plných skvělých akcí, na které se vážně těším! Doufám, že se s co nejvíce z vás uvidíme v sobotu na Utuberingu v Praze, s Niky se pak chystáme ještě na otočku do Antverp s C&A, potom na Utubering v Brně, a z Brna s Kubou pojedu na otočku do Bratislavy, podpořit krásnou akci Wings for Life.

Krásné úterý!

12 komentářů

  1. Hlavne si poriadne uži posledné dni v Ríme <3 Je to ozaj krásne mesto a raz by som sa tam určite chcela pozrieť. Fotky sú prekrásne a ty na nich prekypuješ šťastím <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeej, to sú také nádherné fotky <3

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky, teraz mám taký nostalgický pocit, tiež som tam bola :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Rím je prekrásne mesto, musí to byť skvelá skúsenosť žiť tam, a zároveň neskutočný zážitok prechádzať každý deň okolo Colosea len tak.:) Veľmi sa teším na vlogy a články z tých všetkých akcií, ktoré vás čakajú, budete to mať dosť nabité, no určite skvelé! A tá fotka s Kubom je krásna, nehovoriac aj o ostatných♥

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pekné fotky! Rím je úplne nádherný a už aj vdaka tvojím príspevkom odtial by som ho raz chcela navštíviť.Užívaj si to tam :)

    http://wanderluststhoughts.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky sú fakt krásne, to more, to je až taký balzam na dušu. :)

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné fotky, historicky krásné město :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi to líbí. Četla jsem o tom Římě spoustu zajímavých článků. Máte krasný fotky a vzpomínky.

    OdpovědětVymazat
  9. Kraaaaasny fotky Luci, to vypada jako super cas stravenych na cestach! Uz bych taky zase nekam letela, tohle pocasi uz me fakt dohani k silenstvi... Doufam, ze sisi ten cas moc uzila, tak to totiz vypada. <3

    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krásne fotky. A na pláne máš veľa skvelých akcií :) Uži si to.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné fotky! Už se taky těším k moři, když to tak vidím :)

    OdpovědětVymazat
  12. Achjo, to je taková krása, ty fotky od moře, to teplo, který z nich vyzařuje ♥ už aby bylo i v ČR :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat