Ahoj všichni! Dnešní příspěvek jsme si pro vás připravily společně s F&F a i když to tak dneska venku uplně nevypadá, rozhodly jsme se přivítat jaro! Z jarní kolekce jsme si každá vybrala jeden outfit, který obsahuje naše oblíbené trendy a myslím, že nás perfektně vystihuje. Navíc jsme měly radost, že jsme byly konečně na chvíli spolu v Praze a můžeme nafotit tyhle společné fotky. To jsme zatím na blogu snad nikdy neudělaly, ale možná to do budoucna ještě zkusíme.

Jestli tady na A Cup of Style nejste dneska poprvé, tak už jste asi četli, že jsem se zamilovala do výšivek. Na kalhotách, na košilích, na šatech... kdekoli! A právě vyšívané kytičky jsou jedním z největších trendů letošního jara a léta. Dodávají každému kousku trochu něžnosti a romantiky. Bez váhání jsem si tedy vybrala tyhle tmavé zkrácené džíny. Ty jsem doplnila o světle růžovou halenku, která má vepředu překříženou látku ve stylu zavinovačky. To je další zajímavý detail, který oživí jakýkoli kousek oblečení a je vidět ve většině letošních jarních a letních kolekcí. Navíc vykouzlí hezkou siluetu!

Niky si vybrala jak jinak než lacláče. Je to její oblíbený kousek, který se bude nosit právě i tuto sezónu. Klasikou jsou kalhoty, ale lacláčová sukně je přesně ukázkou Nikči oblíbených kontrastů mezi něžně ženským a nedbale klučičím stylem. Pruhy na nás letos také budou vykukovat ze všech stran, a my jsme za to rády. Máme totiž v oblibě jejich nadčasovost! Sukni tedy doplnila o pruhované tričko a přes to už přehodila jen tuhle modrou bundičku se zlatými zipy. Baví nás i možnost uvázat si ji kolem pasu přesně tam, kde se předěluje sukně s lacly.


Zajímá vás, jaké další trendy si pro vás na letošní sezónu F&F připravilo? Podívejte se na jejich blog! 


Jak se vám naše outfity líbily? A na jaké trendy se letos těšíte vy?

15 komentářů

  1. Holky, strašně vám to spolu sekne! :) Hlavně na Nike ty lacly, teď jsem si jedny pořídila, ale s kraťasy, tak snad taky budou mít úspěch :)
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování? Přidej se do naší skupiny pro Czech Travel Bloggers TADY :)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že vám ty outfity moc sednou, pasují k vám, podle toho, co si oblékate běžně. Mně se moc líbí ta zavinovací halenka s vyšívanými džíny, hezký kontrast :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tie čierne rifle!! Aw, sú nádherné, hádam ich zoženiem a budú mi sedieť (čo je teda môj obvyklý problém pri mojej výške:)). Natrafila som na blog len teraz, ale veľmi ma oslovil, len tak ďalej, držím palce!!
    Kristin

    OdpovědětVymazat
  4. Luci, ta kombinace výšivek s tou halenkou je naprosto nezapomenutelná ♥

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  5. Tak toto je super! Veľmi sa mi páči, že ste urobili článok spolu:)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
  6. Lucky outfit mě ohromně nadchnul! kombinace halenky s džínami je TOP!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné outfity! Po těch džínách jsem také koukala, spadly dokonce do slev, ale menší velikosti už byly vyprodané a měli už jen ty veliké :(

    OdpovědětVymazat
  8. Wow!Obidvom vám to pristane!Tie čierne rifle sú pre mňa top. :)


    http://wanderluststhoughts.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Nikča na poslední fotce vypadá nádherně :) a u Lucky se mi strašně moc líbí ty džíny, dají se sehnat v obchodech? Myslím klasicky v Tescu kdekoliv v republice, samostatné F&F mám daleko...:-P

    OdpovědětVymazat
  10. Ty džíny, co má Lucka na sobě jsou super! :) Jinak oba outfity jsou moc krásný:)

    OdpovědětVymazat
  11. Chance of getting these codes add cash to your steam wallet. steam wallet gift card add money to your wallet.

    OdpovědětVymazat
  12. I hope you continue to have such quality articles to share with everyone! What a great idea.

    OdpovědětVymazat