Ahoj všichni, sice trochu opožděně, ale přece pro vás máme ještě pár fotek, dojmů a hlavně vlogy z Utuberingu 2017 v Praze a v Brně. Musíme přiznat, že poslední dobou ani nevíme, kde nám hlava stojí. Máme za sebou celkem hodně různých akcí a před sebou celkem hodně školních povinností. Tak se kdyžtak nedivte a nezlobte, že budeme videa a články plné fotek přidávat ještě chvilku postupně, s lehkým zpožděním.

Letos to pro nás byl už druhý ročník Utuberingu a moc jsme si ho užily. Tentokrát vše začínalo už v 9 hodin ráno a celé dopoledne jsme se tak mohly věnovat vám v našich zónách a na stagi, kde jsme měly připravený ask. Chtěly jsme, aby nás náš koutek hezky reprezentoval, byl kreativní a hlavně, abyste si mohli taky něco odnést na památku. Každý si tak mohl na místě vytvořit vlastní placku, nebo si odnést jednu z předpřipravených s našimi motivy.

Odpoledne bylo určené programu na stagi a hlavně Utubering wars, což byly různé challenge mezi týmy youtuberů v jednotlivých kategoriích - fashion, gaming a entertainment. Mimo to jsme si ještě připravily dvě speciální aktivity - prezentaci o cestování a životě v zahraničí a výzvu, kterou jsme pracovně pojmenovaly "oblékni Blaženku na rande". Už jste někdy oblékali figurínu? No... není to tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Ale rozhodně jsme se pobavily. Předvybraly jsme pár letních kousků v C&A, na pomoc jsme si přizvaly každá ještě dvě slečny z publika a nastylovaly dvě figuríny na "jejich nedělní rande"!

Nejlepší věc na celém Utuberingu jste ale byli vy! 

Ono totiž vidět nějaké počty liků na Instagramu, zhlédnutí na YouTube, nebo návštěv na blogu je jedna věc, ale mít tu možnost vidět vás naživo, povídat si s vámi a zažít ten příliv emocí a pozitivní energie, je věc druhá!

Opravdu si moc moc moc vážíme každého jednoho z vás. Protože bez vás a vaší podpory by to rozhodně nebylo ono! Moc děkujeme!


10 komentářů

  1. úžasný vestičky holky!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jé ty vestičky jsou nádherné, určitě věřím, že youtubering byl super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Great Post! I love how they gave each vibe of the fashion a name in this volume, and your overall look and details in this post is superb.And There are numerous different students out on the planet who battle with the diverse sorts of writing assignments that are given to them consistently. Whatever your reason being, this custom essay writing service is here to offer assistance.

    OdpovědětVymazat
  4. Thanks for sharing this quality information with us.

    OdpovědětVymazat
  5. Thanks for this informative post and I really liked the content which you have posted here. Well, I've also posted about something similar on my blog which you can read at gomovies

    OdpovědětVymazat
  6. These types of events are a way of pleasure. It is not about sales of fashion products. According to buying essays online it is about pursuing relationships and fostering communities of consumers.

    OdpovědětVymazat
  7. I hope you continue to have high quality articles like this to share with everyone!
    Thank for your post!

    OdpovědětVymazat
  8. UTUBERING 2017 is a new topic for me. Here this blog post helped to know more about the topic in deeply. Nice way of presentation. Refer online essay writing service website for more writing tips and suggestions.

    OdpovědětVymazat
  9. But with the company of insect control in Riyadh and Dammam will not find these problems as we use materials without smell and also with us will not be afraid of children of these materials شركة مكافحة حشرات بالخبر
    شركة رش مبيدات بالخبر
    ارخص شركة مكافحة حشرات
    شركة رش مبيدات بالمجمعة

    OdpovědětVymazat