Ahoj všichni a krásné pondělí! Dnešním článkem vám chceme říct jen jedno velké DĚKUJEME! V sobotu večer se konalo vyhlášení ankety Czech Blog Awards a jak už jste možná viděli na našich sociálních sítích, díky vašim hlasům jsme se již po páté umístily na prvním místě v kategorii Fashion. Což je neuvěřitelné! Moc si toho vážíme a máme velkou radost z toho, že vás stále baví sledovat to, co vytváříme.

Vaše celoroční podpora a konstruktivní komentáře nás motivují k tomu se neustále zlepšovat, učit se novým věcem a vymýšlet stále větší a zajímavější projekty! A za to vám děkujeme úplně nejvíc. Protože bez vás bychom určitě nemohly být tam, kde jsme dnes!!!
Jsme nadšené z toho, že vidíme, jak se celá komunita blogerů a youtuberů rok co rok posouvá, vyvíjí a profesionalizuje. Že nad tím, co publikují, tvůrci opravdu přemýšlejí a využívají svůj dosah k šíření nejen zábavného obsahu, ale také důležitých informací a pozitivní energie!

My když jsme si asi před dvanácti lety zakládaly náš první blog, jediné, o čem jsme přemýšlely bylo to, jak je to zajímavé, že si kdokoli může založit takový svůj "koutek" na internetu, kam bude psát o čemkoli, co ho zrovna napadne. Nikdy by nás ale nenapadlo, že budeme jednou stát na pódiu a přebírat si cenu právě za blogování. Natož to, že se vlastně za pár let stane blogování naší prací na plný úvazek. Moc si vážíme toho, že můžeme každý den vstávat s tím, že se jdeme věnovat tomu co nás tak baví. Na druhou stranu to ale občas bývá pěkná dřina, zkoordinovat několik projektů do kterých jsme se pustily, vše stíhat a udržet si nějakou laťku kvalitně odvedené práce. Bereme to ale jako závazek vůči vám, našim čtenářům a sledovatelům. 

Chceme vám přinášet to nejlepší z nás, co dokážeme na našem blogu vyprodukovat. Zároveň si uvědomujeme, že vliv, který díky velkému počtu fanoušků máme, nemůžeme brát úplně s lehkostí. Přemýšlíme nad tím, o čem píšeme a jakým stylem, a třeba i jaké značky si vybereme jako naše partnery. A Cup of Style nebereme jen jako nás dvě, ale jako celou velikou komunitu, sestávající i z vás sledujících, obsahu který publikujeme, značek se kterými spolupracujeme, projektů a produktů, které k nám patří a také lidí v našem blízkém okolí, kteří nás podporují. Všechny tyhle články musí fungovat a my se snažíme jim všem dávat dostatek péče a věnovat se jim. 

Posledním článkem A Cup of Style je vývoj do budoucnosti. Něco, nad čím pořád uvažujeme a baví nás brát ho jako výzvu. Přemýšlíme, jakým směrem se dál ubírat, co dalšího vymyslet. Doufáme že vás tahle cesta bude i nadále bavit, a společně na ní vydržíme ještě pěknou řádku let, článků, videí, diářů a bůh ví čeho všeho!

Ještě jednou děkujeme, a zároveň gratulujeme i ostatním vítězům. Všichni na svých blozích a kanálech makají neskutečným způsobem, a ocenění si zaslouží!

18 komentářů

  1. Holky, moc si to zasloužíte a opravdu vám fandím! :)

    Můj malý sen

    OdpovědětVymazat
  2. Pre mňa ste inšpiráciou, aj vďaka vám som si vytvorila blog a vďaka nemu zistila ako neskutočne ma to baví, pre mňa je to len malé odreagovanie sa a nástroj na komunikáciu s pár ľuďmi, ktorí ma sledujú, a preto skladám klobúk pred vami, pred vašou tvrdou prácou a všetkým čo ste dokázali! Nie je ľahké, vybudovať si takú komunitu ľudí a pri toľkých odoberateľoch sa ešte aj držať pri zemi, čo vidíme na niektorých dnešných youtuberoch, ale vy to všetko beriete s pokorou a snažíte sa svojmu publiku predať dôležité veci, čo si na vás nesmierne vážim a vždy Vás budem podporovať! Gratulujem a prajem len to najlepšie, lebo to je to čo si zaslúžite!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji !! :) Já jednoznačně věděla, že svůj hlas dám práce vám, protože si to doopravdy zasloužíte!:))

    OdpovědětVymazat
  4. Moc vám fandím! Dělejte dál to co vás baví, jelikož jste velkou inspirací a jste v tom sakra dobré :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. pre mňa ste naozaj najlepšie a najcharizmatickejšie blogerky, takže sa vôbec nečudujem, že ste to vyhrali :) prajem vám to, ste super!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Vy si to holky stejně vždycky zasloužíte nejvíc, protože jde na vás vidět, že pro to doopravdy žijete :) Mam z vás hroznou radost. Těším se na vaše nové nápady!
    Ejnets v Peru

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluji! Je to něco být 5x vyhlášená :) Určitě si to zasloužíte ale trochu mi mrzí, že nevyhrávají další blogerky v této kategorie. Budu se těšit na vaše Vlogmas <3
    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  8. New Game of Gambling


    Gclub New Game of Gambling Many people want to be part of online gambling. This is a fun activity for everyone who bets on this event. Entertainment for everyone to join the game to the shelter. Gambling became a casual game. Make extra income for all of you as well. A well-developed alternative. Go to the future where everyone is betting on all forms. The most popular activity that creates the fun and skillful way to live our life today. It also allows you to be part of any online gambling success. Online Casino Site Allegedly a game that everyone accepts and is an online game that gives you the opportunity to gamble. Fun activities that open the way to play the game that everyone knows the definition of fun gambling games. Gambling is a simple matter to bet on online through the website. Royal1688

    OdpovědětVymazat
  9. Hlasovala jsem pro vás. Zasloužily ještě si to nejvíc, jsem ráda, že se to vyplnilo.

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Super! Gratuluji! :) Moc jsem vám fandila.

    OdpovědětVymazat
  12. Holky jsem moc ráda, že právě vy jste vyhrály! Zasloužíte si to :) díky, že pro nás natáčíte a píšete články :) pro mě jste nejlepší youtuberky i blogerky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Sledujem vás od samého začiatku, keď ste ešte každá mali svoj blog. Zaslúžite si to, stále ma po tých rokoch bavíte a inšpirujete!

    https://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat