Ahoj všichni a krásnou sobotu! Ani nevíte jakou mi dělá radost to, že zase píšu článek. Už mi to chybělo! Po náročných vlogmas jsme si udělaly úplně pohodový konec prosince a zatímco Niky si to ještě o chvilku prodloužila a sluní se na Kanárech, já už jsem se vrhla rovnou mezi skripta a zvýrazňovače a učím se na státnice z ekonomie. Musím říct, že moje největší motivace je, že by to bylo moje poslední setkání se studiem ekonomie, tak mi držte palce, ať to vyjde!

Dnešní článek, jak už název napovídá, bude o organizaci! Hurá! Moje nejoblíbenější téma! Konkrétně o tom, jaký jsem si našla systém, který hodlám v roce 2018 používat. I když se to možná bude zdát zbytečně složitý, používám celkem pět různých plánovačů/zápisníků, ale tak mi to vyhovuje úplně nejvíc.
  • Mobilní kalendář - mobilnímu kalendáři jsem se bránila dlouho, ale nakonec musím uznat, že nám s Niky hodně usnadňuje práci, protože si ho můžeme sdílet. A vzhledem k tomu, že většinu naší práce děláme společně, potřebujeme neustále komunikovat a mít přehled o tom, co v daný den a danou dobu dělá ta druhá, je to ta nejpraktičtější varianta.
  • Měsíční plánovač - měsíční plánovač je pro mě nejpřehlednější forma plánování, protože vidím celý měsíc pohromadě na jednom místě. Tyhle plánovače najdete na našem blogu ke stažení zdarma a máme velkou radost z toho, jak rádi je již třetím rokem používáte. Já ho mám položený u počítače a průběžně tam doplňuju vše, co musím udělat a co mě čeká.
  • Diář na rok 2018 - dlouho jsem přemýšlela, jestli zvolit ten větší, nebo menší a nakonec vyhrál ten menší, protože je prostě menší... Nezabere tolik místa, je lehčí a obsahuje vše, co potřebuju (ještě aby ne, když jsme ho vymyslely!).
  • Tečkovaný sešit - je mojí kreativní pravou rukou na zapisování veškerých nápadů a to-do listů. Líbí se mi hlavně, že už nemám všude po stole miliardu papírků a lepítek, ale mám všechny svoje myšlenky pohromadě. Celý víkend pro vás máme navíc speciální akci a to "Sadu sešit ACOS + sešit černý" za zvýhodněnou cenu!
  • Scrapbook - o tom jsem mluvila už několikrát a letos doufám, že mi to konečně vyjde a budu si do něj pravidelně lepit fotky, vstupenky a zapisovat zážitky.


Jak jste si asi všimli, já mám plánování ráda. Mám pocit, že tím, že si zapíšu svoje sny, předsevzetí, ale i nápady na papír, tak mám hned ve všem trochu jasněji, a jako bych si v mozku uvolnila prostor pro další přemýšlení. Prostě to pak není jen jeden velký guláš myšlenek.

Určitě by mě zajímalo, jak to máte vy! Jestli taky rádi plánujete a shromažďujete svoje myšlenky do různých diářů a zápisníků, nebo naopak vůbec. Tak mi dejte vědět!

Všem vám přeju krásný vstup do roku 2018 a ať je to ten nejlepší rok vůbec!

32 komentářů

  1. Ahoj:)moc zdravím a přeji krásný den. Váš diář mám a už jsem se nemohla dočkat až ho začnu používat. Je krásný a já ho prostě miluji. Diář mám velký a sice je o dost větší než ten menší :D to je věta tedy, je asi jasné že menší bude menší :DDDD , ale nevadí mi to. A o trošičku se mi i líbí asi více. Ale povedli se vám oba a to moc. Plánování do diáře mě moc baví a možná nebo spíše určitě i díky vám. A zato a za vše moc děkuji. Jste skvělé, krásné a milé a moje inspirace. Děkuji moc za to co děláte. Moc mě to baví. Ať už jsou to články, videa nebo instagram, prostě vše. Mějte se moc krásně a těším se na nové videa... S láskou Nikola

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! Na Vánoce jsem dostala váš velký diář, chvilku mi trvalo, vymyslet systém, který v diáři budu používat, ale nakonec jsem ho nějak dala dohromady a váš diář se stal mojí opravdovou láskou. A jelikož se zalíbil i mé mamince, rozhodla se, že si objedná ten váš malý, věřím, že i ona si ho zamiluje. Navíc mi přijde nejvíc skvělé, že budeme mít skoro stejné diáře a ještě k tomu od mých oblíbených blogerek. Holky, moc vás obdivuji a přeji vám hodně úspěchů v roce 2018!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Luci!
    Bude tenhle rok zase nějakej dotazník, jak jsme spokojení s diářem a co změnit? :D protože i když ho používám jen týden, už mám pár bodů konstruktivní kritiky, o který bych se chtěla podělit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě bude, už ho připravujeme, ale klidně nám to napiš i sem, nebo třeba na email. Moc rády sbíráme nápady ke zlepšení :)). Děkujeme!

      Vymazat
  4. Ahoj,
    Na letošní rok jsem si pořídila větší verzi, protože jsem nechtěla přijít o všechno to psaní okolo :) nejradši v něm ale využívám měsíční plánovače, protože jsou fakt přehledný a mne místo v nich stačí :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    v první řadě, WOW! Na tento článek jsem čekala strašně dlouho. Moje organizování byl vždycky takový jeden velký chaos, takže když jsem se rozhodla, že si začnu trošku organizovat "život" nevěděla jsem jak začít. Teď mám úplně jasnou představu. Děkuju :) K Vánocům jsem dostala váš velký diář, takže plánovat budu všechno do něj a už se nemůžu dočkat, jak to všechno budu zapisovat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Letos bych chtěla dělat draw challenge. Teď se mi to daří ( aby ne je začátek roku😂) ale chci to dodržovat protže kreslení mně baví a naplňuje.♥️

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    Tento rok som sa rozhodla že si kúpim diár od vás,tú menšiu verziu, pretože je pre mňa ideálna, všade sa zmestí je proste praktický a aj cena bola fantastická. Dizajn diára je taktiež krásny, plánovače tiež a vôbec mi nevadí, že tam boli tie dve maličké chyby❤. Teraz preč od diára, ja sa priznám, že som vás začala pozerať minulý rok a hneď sa mi vaše tvorby zapáčili, ešte k tomu ste také milé osôbky. Ste kreatívne, niektoré youtuberky robia videa ktoré má každý/á youtuber/ka, ale vy sa snažíte byť originálne a to sa mi páči a vyžaruje z vás pozitívna energia❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Luci, chtela jsem se zeptat,co to mas za fixy a popisovace ve videu, libi se mi jak pisou. ��

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, chcela by som sa opýtať či sa ešte niekde dá kúpiť ten menší diár, lebo nejak ho už nikde neviem nájsť a rada by som si ho kúpila :)
    Ďakujeem :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Luci, také mě brzy čekají státnice, tak je to pro mě zrovna hodně aktuální téma. Zaujalo mě, že se na státnice připravuješ asi 14 dní, jak jsem pochopila z videa, což mi připadá jako relativně krátká doba… Zajímalo by mě, kolik stránek/otázek máš celkem na naučení, kolik hodin denně věnuješ učení a kolik stránek tak zhruba stíháš za den? A máš na učení nějaký osvědčený systém, který Ti funguje? Také bych uvítala nějaké tipy na to, jak bojovat se stresem…? Jsem bohužel dost velký nervák a mám neustále pocit, že nic nestíhám, tak bych byla moc ráda za jakýkoli tip či radu. Předem děkuji za odpověď a přeji hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Váš diář mám a jsem spokojená. Akorát škoda, že je do tašky jeden z těch těžších :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já to mám dost podobně, plánováním a organizováním jsem tak trochu posedlá. Posledních pár měsíců jsem zkoušela bullet journal, ale nakonec to na mě bylo až moc lepení, kreslení a vypisování. Každopádně mám svoje plány a kalendáře na třech místech minimálně, takže neboj, pět je ještě docela dobré! :D
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem děsná lajdačka a nikdy si nevydržím poctivě vést diář. Je mi to bohužel na škodu, ale bohužel se v tom už asi nezměním :D jinak sešit se zážitky si vedu a moc mě to baví :)

    OdpovědětVymazat
  14. Odkedy som na výške, tak som zistila, že diár ani nepotrebujem :) Asi to bude tým, že zápočty a skúšky si napíšem do mobilu a vybavené...predtým bolo viac úloh viac písomiek takže počas základnej a strednej bol diár nutnosť.Teraz sa mi akosi darí aj bez neho.:)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Holky, kam vám můžu poslat mail se zprávou? Děkujuuu předem za info! ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Super článek, holky! Já úplně miluju, když mám všechno přehledně vypsané v diáři. Píšu si do něj úkoly, schůzky, prostě úplně všechno :))
    http://www.tmnails.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný článek i video ♥ Váš diář se letos fakt povedl, taky ho mám a je fakt skvělý ♥
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. I`m Charlie Bean and I live in Toronto Canada. I needed a loan to buy a house and I searched for a mortgage loan from all banks and I was denied and I loss hope of having my own house until I came across a post just as you reading my post now. I saw a post about a Financial Service Company who gives loan at 2% interest so I applied in STEAKLEY FINANCIAL SERVICES using their email steakleyfinancialservices@yahoo.com. And my loan was granted it was like a dream but was true and now am a owner of a house in Toronto and am paying the mortgage loan with no stress and I also requested if I can be granted a business loan and I was also granted. Now am living a happy life, I will advice you if you have an financial problems and you need money to settle it so you can pay with no stress just contact Steakley Financial Service at their email Steakleyfinancialservices@yahoo.com or number +1(512) 714-8010.

    OdpovědětVymazat
  19. ahoj, stejně jako ty miluji plánování a nové myšlenky a nápady, které si zapisuji do všech možných notýsků, sešítků a hlavně diářů (přátelé mi do dnes říkají notýsková princezna.
    Děkuji za pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj, stejně jako ty miluji plánování a nové myšlenky a nápady, které si zapisuji do všech možných notýsků, sešítků a hlavně diářů (přátelé mi do dnes říkají notýsková princezna.
    Děkuji za pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
  21. Já bez diáře nedám ani ránu! Jinak moc hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Achjo, já bych tak strašně chtěla být organizovaná, abych si ten váš diář mohla pořídit :( ale vím, jak to dopadne, vydržím měsíc a pak se mi bude válet v koutě. Vše totiž píšu do mobilu, kde máme sdílený kalendář i s přítelem.

    OdpovědětVymazat
  24. Great this article is very helpful. Thank you for the valuable information.
    Gapps for ios

    OdpovědětVymazat
  25. We are direct mandate to providers and facilitators of all types of Bank Guarantee (BG), SBLC for Lease and Purchase. We engage in MTN, PPP programs, MT109, MT799, MT760, Loans, Sale and Lease of Financial Instruments. In addition we have a
    track record of 100% deliverance rate with the best workable procedures in the Financial Instruments industry. Our providers are very reliable and ready to transact.

    We have an excellent relationship with top rated banks in both Europe and Asia, Stock brokers and financial institutions all over the world. Within a short and transparent transaction period we can provide the SBLC/BG for your Heavy/Light project funding.

    We look forward to your cooperation as we establish a successful business relationship. Anticipating your inquiry

    Email: tekstructuredfinanceltd@gmail. com
    Skype: tekstructuredfinanceltd

    Regards
    David Thomas
    TEK STRUCTURED FINANCE LTD
    BROKERS ARE WELCOME

    OdpovědětVymazat
  26. Já jsem si koupila diář Clever Minds a naprosto mi vyhovuje. Potrpím si na detaily a tendle diář mi na moje potřeby vyhovuje nejvíc.

    OdpovědětVymazat