Taaak, to je teda zase doba, co na blogu nebyl žádný článek. A přitom jsme si je s Niky tak hezky naplánovaly. Ale občas si člověk něco naplánuje, a pak mu do toho skočí jedna věc, druhá, třetí... a najednou je o měsíc později. Asi to taky znáte.

My jsme se poslední dobou hodně zaměřily na videa. Přišly jsme s novým formátem týdenních vlogů a v tom všem natáčení a stříhání už nezbylo tolik prostoru na psaní. Ale musím říct, že mi to chybělo. Nebudu radši slibovat pravidelné příspěvky, protože toho máme zase celkem hodně před sebou, a pak mě v červnu čekají státnice, ale říkala jsem si, že si projdu fotky z mobilu a sepíšu vám alespoň takový photo diary za měsíc duben.


Jedním z nejsilnějších momentů měsíce byla rozhodně běžecká svatba Soničky a Michala z Running2. Soňa a Michal jsou úžasné osobnosti, a jak už název jejich blogu napovídá, milují běh. Proto když plánovali svatbu, měli celkem jasno v tom, že se chtějí vzít "za běhu". Konkrétně to bylo v rámci pražského půlmaratonu, který odběhli ve svatebním a uprostřed trasy si řekli své "ANO". Tak se to k nim hodilo a atmosféra byla krásná!


V dubnu jsem taky začala "zahradničit" na balkóně. S Kubou jsme vykoupili Hornbach a zasadili hrášky, ředkvičky, physalis, muškáty a já potom ještě bazalku, mátu, jahody a snažím se o to, aby mi vyklíčilo avokádo.
Úplně jsem se pro to nadchla a vážně mě baví každé ráno sledovat, jak rostlinky zase povyrostly. A radost mi dělá i to, že jsem z vašich zpráv na Instagramu zjistila, že vás to baví taky. Sledovat i zahradničit!

Jo, a oblíbila jsem si aplikaci HUJI, která dělá na fotkách takový lomo efekt, a na kterou jsem dostala víc dotazů, než na cokoli jiného v historii blogování. Akorát když ji začali pak všichni používat, tak mě to zase celkem přešlo :D.


Třikrát hurá. Odevzdala jsem diplomku a zjistila termín státnic.


Věnovaly jsme víkend workshopování a s úžasnými kurzisty a naším kamarádem fotografem Kubou Dohnálkem si povídali o focení, nastavení foťáku, kompozici a dalších parametrech. Na tohle téma jsme si pro vás také připravily video.



To je zaměřené především na portrétové focení a focení postavy obecně, a jsou to naše tipy, na které jsme si přišly v průběhu blogování.


Byly jsme na jednom z nejlepších koncertů v našem životě, na koncertě Imagine Dragons!


A hned o týden později jsme si s Kubou udělali výlet do Berlína na další koncert, tentokrát na Sama Smitha. A byl to taky skvělý koncert!


Ani nevím jak dlouho už pracujeme na vlastních samolepkách. Nápad přišel už ve chvíli, kdy jsme vydaly náš první diář. Ale konečně se nám to podařilo i zrealizovat a samolepky jsou na světě (a k dostání na našem eshopu).

Je to taková sada základních ikonek, rámečků a ozdob, které jsou vytištěné na papíře, na který se dá psát a kreslit. Každý si je tak můžete přizpůsobit podle svého.


Dalším nezapomenutelným zážitkem v dubnu pro nás byl Pražský Utubering, na kterém jsme měly možnost potkat velké množství z vás, vyfotit se s vámi, na chvilku si popovídat a načerpat od vás spoustu energie a inspirace do dalšího tvoření! Děkujeme!


A v neposlední řadě jsme s Kubou hlídali tohohle nejroztomilejšího pejska na planetě. To je Blahoslav! Asi už jste ho viděli na stories nebo v jednom z vlogů, ale Blažík je pejsek mojí kamarádky Verči a je prostě boží! Tak snad zase Verča s přítelem pojedou na dovču a my budeme hlídat :)).

A jak jste si duben užili vy? A co vás čeká v květnu? Bavilo by vás na blogu každý měsíc takové shrnutí s fotkami?

Uvidíme se u dalšího článku! Snad dřív než za měsíc!

13 komentářů

  1. Ahoj holky! Krásný článek a určitě by mě bavilo každý měsíc takovéhle shrnutí. Teprve dnes jsem si od vás přečetla pár článků a musím říct že mě moc bavilo je číst. Určitě se na váš blog budu vracet pravidelně!

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo by to super! Moc pěkně napsaný ��

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek. Určitě bych byla ráda, kdyby takový článek vycházel každý měsíc. :)

    OdpovědětVymazat
  4. super článok :) som rada, že venujete teraz viac času vlogom..tie ma veľmi bavia :)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný článek. Mám tyto měsíční shrnutí hodně ráda a doufám, že budete mít čas ho dělat každý měsíc. Moc se mi to líbí!
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek, tyhle mám hodně ráda, klidně by mohli být i delší a častěji.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc moc hezky random! Tyhle clanky u vas naprosto zboznuju. :)

    OdpovědětVymazat
  8. veľmi pekný photo diary :) svadba za behu je krásny nápad :) a mám pocit, že na ID koncerte bol snáď každý :D určite to bol pekný zážitok

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  9. Takovéhle shrnutí je moc fajn. I já mám pocit, že byl na koncertě Imagine Dragons snad každý, koho znám. Škoda, že jsem ho promarnila... nevadí, třeba někdy jindy. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný článek každý měsíc? Proč ne mě to baví a myslím a dougdo že ostatní taky.

    OdpovědětVymazat
  11. We are direct mandate to providers and facilitators of all types of Bank Guarantee (BG), SBLC for Lease and Purchase. We engage in MTN, PPP programs, MT109, MT799, MT760, Loans, Sale and Lease of Financial Instruments. In addition we have a
    track record of 100% deliverance rate with the best workable procedures in the Financial Instruments industry. Our providers are very reliable and ready to transact.

    We have an excellent relationship with top rated banks in both Europe and Asia, Stock brokers and financial institutions all over the world. Within a short and transparent transaction period we can provide the SBLC/BG for your Heavy/Light project funding.

    We look forward to your cooperation as we establish a successful business relationship. Anticipating your inquiry

    Email: tekstructuredfinanceltd@gmail. com
    Skype: tekstructuredfinanceltd

    Regards
    David Thomas
    TEK STRUCTURED FINANCE LTD
    BROKERS ARE WELCOME

    OdpovědětVymazat
  12. Anyone who is interest for get heart of vegas coins online.

    OdpovědětVymazat