Tak co, těšili jste se, až vám odtajníme nové diáře pro rok 2019? My neskutečně! Už od začátku letošního roku, kdy jsme na nových diářích a dalších produktech začaly pracovat, jsme se nemohly dočkat, až vám je ukážeme.

S naší grafičkou Bárou jsme opět vymýšlely různé varianty diáře a jeho vnitřku. Návrhů bylo několik, ale když jsme viděly ten nakonec vítězný, úplně jsme zajásaly. Splňoval naši představu dívčího, sofistikovaného, hravého designu, který se jen tak neokouká. Zároveň jsme tentokrát chtěly vyzkoušet tmavší barvu, protože minulé diáře byly vždy světlé a po celém roce používání se už trochu špinily.

Diáře jsou opět dostupné v dvou variantách - Motivační diář ve velikosti A5, který má tmavší obálku. Zároveň jsou jeho součástí textíky ke každému měsíci, které mají za úkol vás pozitivně naladit, namotivovat a provést rokem 2019. Menší diář ve velikosti A6 má světlejší obálku a říkáme mu pouze Diář. Texty v něm totiž nejsou, ale nebojte se, místa na poznámky je tam dost! Díky jeho velikosti je to taková ještě praktičtější varianta do každé kabelky.


Rozložení diářů je týdenní, takže je vždy jeden týden na dvoustranu. Texty jsou česky, ale názvy měsíců, dnů v týdnů a svátky jsou zároveň česky i slovensky. Kromě toho jsou v diáři všechny možné druhy plánovačů, abyste měli možnost si vše co nejpřehledněji naplánovat. Diář má navíc gumičku na zavření diáře a záložku.

Tento rok je pro nás změnou hlavně v tom, že si diáře prodáváme i samy na našem e-shopu. Rozhodly jsme se tak, protože chceme e-shop rozvíjet a do budoucna přidávat i další nové produkty :). Ke každému diáři objednanému u nás na e-shopu dostanete jako dárek set samolepek, které my naprosto zbožňujeme. Samolepky dostanete v obálce, kterou můžete rovnou i nalepit na zadní desky diáře a využít ji jako kapsičku.

Do nových diářů jsme se nadchly tak, že jsme se rozhodly k nim vytvořit ještě malou kolekci papírnictví. Zapisovat si do něj budete moct diářovými tužkami a další povinnosti vám pohlídá diářový to do list. Abyste si diář mohli ještě víc vyzdobit, můžete si ještě dokoupit další nové sety samolepek.



Tak utíkejte na e-shop, kde už teď můžete diáře i další produkty předobjednat. Budete tak mezi prvními, kteří budou mít diář u sebe. Posílat ho budeme hned, jak ho budeme mít na skladě, tedy začátkem září.

Máme ze všech novinek obrovskou radost a už se moc těšíme na vaše reakce! Tak jimi nešetřete a napište nám komentář! Ať už je rok 2019!

25 komentářů

  1. Objednáno, a už se nemůžu dočkat❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Uvazovala jsem, ze si ho objednám ... Ale bohužel jste me zklamaly. Myslela jsem, ze se z roku 2018 poučíte. Co jsem koukala na fotky uvnitř diaru, tak tam opět nejsou vyznaceny svátky a významné dny. To je pro me u diare důležité ... Skoda. Jinak design je pěkný. A ta cena se mi zda taky dost vysoka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nás mrzí, svátky a významné dny v diáři jsou, kde myslíš, že by měly být vyznačeny? :) Snažily jsme se vyjít vstříc co největší skupině lidí, vyjít vstříc každému možné bohužel není. S cenou už níž jít nemůžeme, rozhodně ne na úkor kvality zpracování :).

      Vymazat
    2. Však v pohodě :). Myslela jsem vyznačený jako že by měly být podparvený nebo mít jinou barvu těch datumů. Dost mě právě zarazilo i minulej rok, že to vůbec nikomu nevadilo. Ono když člověk chodí do práce, tak je to docela důležitý .. Pak se v tom určitě dá líp orientovat.

      Vymazat
    3. Barevně odlišené jsou v týdenních plánovačích :).

      Vymazat
    4. Tak ale treba brať do úvahy ,že diár tvorili aj pre slovensko tým pádom by museli dať pozor aj na tieto naše sviatky. Ďalšou poznámka k tomu :D niektorý pracujú aj cez sviatky. Mne napríklad ani na myseľ neprišlo to že sviatky niesu vyznačené, osobne mi to tam ani nechýba. (Ps. teraz je ale doba kedy ľudia ani nevedia aký sviatok vlastne je)

      Vymazat
  3. Už se těším až mi ten užasný diář přijde :)

    OdpovědětVymazat
  4. Objednáno❤️✅ Vaše diářky používám hned od roku 2017 a stále jsem jim věrná.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, diar se mi libi, ale chci si overit, ze statni svatky a podobne mate v diari vyznacene. Je pravda, ze na tech nahledech to videt neni. Byva to vetsinou cervene. Muzete mi tedy ukazat, jak to mate resene? Dekuji moc, Kristyna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem na to koukala, tak jsem tam žádný vyznačení právě neviděla :-/

      Vymazat
    2. Ahoj, v ročním a měsíčním plánovači vyznačené nejsou, protože svátky se liší v ČR a na Slovensku a nepřišly jsme na to, jak to udělat. Jsou ale barevně vyznačené v týdenních plánovačích :). To je vidět i v náhledu na eshopu :).

      Vymazat
    3. Super, moc dekuji. To jsem si nevsimla, ale i takhle je dobre, ze to tu zazni. Jdu si objednat. V tom mesicnima rocnim bych to proste vyznacila barevne jinak pro kazdy stat? A dala nekam vysvetlivky. Ono se to teda v tom docela vyuziva.

      Vymazat
  6. Veľmi pekný dizajn, kočky. ;) Gratulujem k ďalšej úspešnej kapitole vašej kariéry. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. Je to super! Design diářů se mi moc líbí, myslím, že jste vybraly dobře. Věděla jsem, že jste šikovné, ale že i dokáže číst lidem myšlenky, tak to jsem opravdu netušila - mám na mysli samolepky (pro sportovce, zahradničení, back to school), protože jsem podobné samolepky sháněla, abych si s nimi mohla vyzdobit diář 2018.
    Moc děkuji a gratuluji k dalšímu skvělému úspěchu! :)

    S pozdravem Lucka M.

    OdpovědětVymazat
  8. Opravdu skvělý design diářů! Jen tak dál! Těším se na další produkty z vašeho
    e-shopu.
    Barbora (www.czechminion.blogspot.com)

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadají krásně, už se těším, až se mrknu v knihkupectví :o)

    lifebynikys.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj holky, moc pěkné diáře, bohužel opět nic pro mě, protože já potřebuju denní rozložení, ale musím moc pochválit ten design, konečně mě letos zaujal. A ty samolepky ? Nějaký setík asi brzy objednám, moc se vám povedly.

    OdpovědětVymazat
  11. 2018 jsem nestihla, tak teď jsem si pospíšila <3 ...už se ho nemůžu dočkat holky! :))

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, děkuji za typ. Určitě objednávám

    OdpovědětVymazat
  13. We are direct mandate to providers and facilitators of all types of Bank Guarantee (BG), SBLC for Lease and Purchase. We engage in MTN, PPP programs, MT109, MT799, MT760, Loans, Sale and Lease of Financial Instruments. In addition we have a track record of 100% deliverance rate with the best workable procedures in the Financial Instruments industry. Our providers are very reliable and ready to transact.


    We have an excellent relationship with top rated banks in both Europe and Asia, Stock brokers and financial institutions all over the world. Within a short and transparent transaction period we can provide the SBLC/BG for your Heavy/Light project funding.

    We look forward to your cooperation as we establish a successful business relationship. Anticipating your inquiry

    Email: tekstructuredfinanceltd@gmail. com
    Skype: tekstructuredfinanceltd

    Regards
    David Thomas
    TEK STRUCTURED FINANCE LTD
    BROKERS ARE WELCOME

    OdpovědětVymazat
  14. Děkujeme, že každý rok vydáváte tento skvělý diář. Všechny naše kolegyně si ho každoročně objednávají ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den, Od kdy budou diáře dostupné v ZETKU ? děkuji

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, chci se zeptat zda se obalka da nalepit na obě varianty diare?

    OdpovědětVymazat
  17. التي تحتاج إلى فك رموز طرق معينة والتنظيف و نحن في شركة تنظيف الفيلات بالرياض نقوم بإزالة تلك الستائر ونغسل ونزيل أصعب المواقع ليس فقط ولكن أيضا ثم نعيد تثبيتها من قبل فريق الشركة
    شركة النجوم لخدمات التنظيف
    شركة نقل اثاث بجدة
    شركة كشف تسربات المياه بجدة

    OdpovědětVymazat