Ahoj všichni, tak je to zase tady! VLOGMAS! To to uteklo. My jsme akorát stihly zapomenout, kolik to bylo minulý rok nocí strávených u počítače a zase jsme si to na sebe ušily znovu. Taková naše osobní vánoční výzva. Vydat každý den jedno video.

Ale nenechte se zmást, těšíme se na to stejně tak, jako vy. Protože nás neuvěřitelně baví dokumentovat tu předvánoční atmosféru, sdílet s vámi naše myšlenky a hlavně máme možnost vás alespoň trochu odměnit za tu vaší skvělou celoroční podporu.

Stejně jako loni tak i letos na YouTube najdete každý den nové video a na blogu, v našem adventním kalendáři, každý den novou soutěž. Soutěžit se bude o krásné ceny od nás, našich dlouhodobých partnerů a dalších šikovných tvůrců, které chceme podpořit. Tak se hlavně nezapomeňte pravidelně vracet, protože každá soutěž bude trvat pouze 24 hodin.
Týdenní plánovač pro Srdce na dlani - Prvním produktem, který vám chceme představit, je úplná novinka z naší kolekce, a to týdenní plánovač. Máme s ním ale trochu speciální úmysly. Veškeré peníze z prodeje plánovače právě v období vlogmas, od 1.-24.12., jsme se rozhodly věnovat charitativní organizaci Srdce na dlani. Ta motivuje děti z dětských domovů a pomáhá jim rozvíjet se, prožít šťastné dětství a především se po odchodu z dětského domova integrovat do společnosti. Ne každý totiž máme v životě stejnou startovací pozici. To však neznamená, že nemůžeme dosáhnout čehokoli, co si usmyslíme. Budeme moc rády, když se rozhodnete udělat si radost plánovačem a podpoříte tím i tak krásný projekt, jako je právě Srdce na dlani.

Motivační diář a diář A Cup of Style na rok 2019 - Kdo jste si ještě nepořídili diář na rok 2019, máme pro vás jeden tip :D. Z našich diářů na rok 2019 máme totiž takovou radost, že už se nemůžeme dočkat 1. ledna. Tentokrát jsme pro změnu zvolily trochu tmavší design. Jinak ale vše zůstalo při starém - hooodně plánováčů, spousta místa na poznámky, motivační textíky, svátky, gumička na zavírání... Když si diář objednáte u nás na eshopu, dostanete k němu navíc set základních samolepek jako dárek. Samolepky si ale samozřejmě můžete koupit i zvlášť a celou kolekci doladit třeba To do listem!

Olympus Pen E-PL 8 - Pro všechny budoucí fotografy už máme taky dávno vybraný dáreček. Náš nejoblíbenější Olympus Pen. Bez toho už více než pět let nedáme ani ránu. Nejenom, že je to asi ten nejhezčí foťák na trhu, ale díky výměnným objektivům s nim vyfotíte opravdu všechno, co si vymyslíte. Navíc je lehký, vejde se do každé kabelky a jde pomocí aplikace propojit přímo s telefonem. Můžete uplatnit naší speciální slevu na 10 % při zadání kódu N6W8-GJ57-52XJ na stránce https://olympusobchod.cz/vip.

Kosmetika Yves Rocher - O Yves Rocher už jste od nás slyšeli několikrát. Letos jsme se s Niky dokonce mohly jet podívat do vesničky La Gacilly, rodiště Yvese Rochera a místa, kde většina produktů ještě dodnes vzniká. Voňavou péčí o tělo opravdu nikdy nešlápnete vedle!

Frusack - Udělá radost každému, kdo se alespoň trochu zajímá o naší planetu a udržitelnost. Nebo může být dobrou osvětou právě na tohle téma. Jednoduše nahradí jednorázové mikrotenové sáčky, do kterých si v obchodech dáváte ovoce, zeleninu, pečivo, nebo jakékoli jiné potraviny. Je lehký, skladný a průhledný, takže na pokladně na vás nebudou podezíravě koukat, co že se to snažíte propašovat. Vyzkoušeno! S kódem "acosvánoce" máte navíc na vánoční edici Coral Reef 10 % slevu!

Zdravý start do nového roku - Po Vánocích si řekneme, že odteď už na sobě zamakáme. Známe to asi všichni, všechno to jídlo, válení se doma, v člověku to vzbudí trochu pocit viny a chce pomoct svému tělu dostat se do formy. Nejlepší výsledky ale dosáhnete, když budete mít k ruce odbornou pomoc. Abyste to dělali opravdu zdravě, zachovávali správné výživové hodnoty a tím byla vaše snaha efektivní. Zajímavým dárkem může být pomoc výživové specialistky. My můžeme doporučit Markét Gajdošovou, se kterou už několik měsíců spolupracujeme.

Pandora - Šperk je další sázka na jistotu! My jsme vybraly ty z nové zimní kolekce Pandory. Zamilovaly jsme si hlavně jemný design náramku a naušnic, připomínající sněhovou vločku a náhrdelník s perlou, který se skvěle hodí nejenom na slavnostnější události, ale klidně taky na každodenní nošení.

Vlněná deka Frensia - To jsem takhle nedávno hledala velkou pletenou vlněnou deku, až jsem narazila na šikovné holky z ateliéru Frensia. Tyhle deky nejenom, že krásně zahřejí, ale jsou taky úplně krásným interiérovým (a instagramovým) doplňkem.

Balzámy na rty EOS - Jsou už několik let našimi nejoblíbenějšími a nosíme je s sebou v každé kabelce a téměř každé kapse. Na výběr je opravdu velké množství vůní a typů - seženete například matné, perleťové, nebo praktické k moři a na hory s SPF!

LAAB - K Vánocům neodmyslitelně patří fotky! A jestli hledáte moderní, neokoukané a originální řešení, určitě se mrkněte na web Natálky. Ta vytváří krásná dřevěná alba, leporela a kalendáře, které uchovají vaše nejlepší vzpomínky a ještě budou vypadat krásně na stole, nebo na poličce.

WeWood - Je italská značka originálních, dřevěných hodinek, na kterých nás baví nejen jejich vzhled, ale především celá filozofie značky. Jsou vyrobené z odřezků vzácných dřevin, které by jinak přišly nazmar a za každý prodaný kus se vysadí jeden nový strom. Sehnat můžete nejrůznější pánské i dámské varianty od těch masivnějších, až po úplně jemné a elegantní.

Pokojovky - Od té doby, co jsme se já i Niky přestěhovaly do vlastního bytu, pustily jsme se taky do pěstování pokojových rostlinek. Jak jste asi viděli, hned se nám to ale nedařilo. Hodně nám pomohly právě holky Pokojovky a jejich Workshop pro začátečníky. Tam jsme se dozvěděly spoustu důležitých informací o typech rostlin, přesazování, světle, zálivce a tak dále... holky kromě workshopů rostlinky také prodávají a úplnou novinkou je jejich knížka. Jestli máte v okolí milovníka zelené, dárečkem od holek mu rozhodně uděláte radost!
Puma - Na tenisky Puma nedáme dopustit. Jsou pohodlné, stylové a nosí je třeba i Selena Gomez :)). Jako tip na dárek jsme vybraly tyhle krásné jednoduché, ale výrazné Puma Cali. Seženete je třeba v A3 Sportu.

Kreativní slovník - Jelikož máme rády jazyky, projekt Kreativní slovník nás zaujal hned na první pohled. Jde o inovativní způsob učení se jazyka pomocí myšlenkových map a obrázků. Je to zábavné i pro dospělého, najdete v něm nejrůznější situace od stěhování, přes vaření až po podnikání a rozhodně potěší každého, kdo si chce rozšířit slovní zásobu.
Surf-trip.cz - Jedním z nejkrásnějších dárků jsou zážitky! Takže pokud máte v okolí nějakého cestovatele, který se nebojí nových výzev, rozhodně doporučujeme aktivní dovolenou se Surf-tripem. Vycestovat můžete po Evropě, nebo taky někam dál. My jsme navštívily Francii, která je opravdu akční, plná výletů, dobrého jídla a dlouhých pláží, Španělsko, které je zase skvělé pro surfové začátečníky a taky ty, kteří si chtějí užít dovču trošku mimo civilizaci, na venkově, u kouzelného zálivu a Sri Lanku a Bali, kde se zase seznámíte s úplně odlišnou exotickou kulturou, užijete si sluníčko a krásné vlny.

Spell - Dalším dárkem, který si podle nás zaslouží úplně každý, je odpočinkové a "zkrášlovací" odpoledne. My doporučujeme náš nejoblíbenější salón Spell, který vybudovala nejšikovnější Barunka a o své zákaznice se stará jako o princezny. A taková poukázka na nový účes, upravené obočí, nebo i jen to nejlepší Chai Latte v Praze vykouzlí nejeden úsměv na rtech.
Fitbit - Jestli jsem si něco v uplynulém roce oblíbila, je to rozhodně Fitbit. Od té doby co ho mám jsem ho skoro nesundala z ruky a už jsem ho doporučila úplně všem svým kamarádům. Udělá radost holkám i klukům a to především těm, kteří rádi pozorují nejrůznější statistiky a zajímá je, kolik toho naspí, kolik nachodí, kolik spálí a tak. Velkou výhodu vidím také v tom, že se dají hodinky jednoduše spárovat s mobilem a vidíte na nich i příchozí zprávy, hovory a upozornění. Nově jsem si je také spárovala s platební kartou a nemusím tak vyndavat už ani peněženku. Stačí přiložit hodinky a je zaplaceno.

Zoot - Kdyby vám náhodou nestačily naše tipy na vánoční dárky, mrkněte na Zoot. Tam mají každoročně tak hezky zpracovaný průvodce, že si tam opravdu každý najde to pravé! My jsme si třeba zamilovaly tenhle KeepCup. Skvěle nahradí jednorázové kelímky na kafe a čaj a můžete ho nosit všude s sebou.

Roxy - Už když jsme byly mladší, obdivovaly jsme nejenom jednotlivé kousky oblečení Roxy, ale taky celý životní styl spojený se surfováním a snowboardováním. A taková zimní bunda, helma na snowboard, nebo lyžařské brýle by rozhodně patřily (a stále patří) k našim splněným snům.

Martinus - Knížky pod stromečkem nikdy nesmí chybět. Nikomu! My můžeme doporučit například Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky díl první a druhý, Dej mi své jméno, Už zase létám, Nejlepší víkend, nebo Tatéra z Osvětimi.

Koralky.cz - Ideálním dárkem pro všechny šikovné tvořilky jsou korálky. Na koralky.cz najdete všechno, co potřebujete. Minerály, skleněné, broušené, rokajlové korálky, zlaté i stříbrné komponenty, zapínání, vlasce a gumičky na navlékání a také spooooustu inspirace.

Douglas - Věřte nám, že ani s dekorativní kosmetikou nemůžete šlápnout vedle. Navíc, pokud je v nějakém roztomilém vánočním balení a třeba rovnou v nějaké sadě. Řasenka, oční stíny, tvářenka, nebo rozjasňovač a máte vyhráno.

Urbanears - Hezkým a hlavně praktickým dárkem jsou sluchátka. A ještě ke všemu, když jsou bezdrátová. To je totiž ta nejpohodlnější věc na světě. Ať už sedíte u počítače, uklízíte, jdete na tramvaj, nebo si zaběhat. To, že vás nikde neotravuje žádný kabel a nic se vám nezašmodrchá je prostě k nezaplacení.

C&A - Pro vánoční výbavu v podobě svetrů, pyžam a spodního prádla chodíme každoročně rovnou do C&A a ani letos nás nezklamali. Příjemné materiály a nejroztomilejší vzory zpříjemní konec roku taky úplně každému.

Ikea - No a v neposlední řadě myslíme i na všechny, kteří si zrovna stejně jako já procházejí vybavováním bytu a stěhováním. A nebo i jen na ty, kteří mají prostě rádi bytové doplňky. Často je celkem riskantní vybírat konkrétní produkty, a proto dárek v podobě poukázky je jistota. Obdarovaný už si pak sám přesně vybere, co se mu do bytu hodí.

Tak my doufáme, že jsme vás alespoň trochu inspirovaly a budeme moc rády, když se s námi v komentářích podělíte o vaše tipy. Hlavně ty kluci jsou často pěkný oříšek. A máte už vlastně dárky rozmyšlené, nebo dokonce koupené?

21 komentářů

  1. Ahoj holky, skvělé tipy já mám nakoupených jenom pár dárků, které se mi líbily jinak jsem vůbec nevěděla co komu koupit no a díky vám už zhruba vím co komu koupit, takže mám radost. No a co se týče dárků pro kluky to máte pravdu, že je to opravdu oříšek. Já tátovi většinou kupuju knížku, protože si myslím že s knížkou nešlápnu vedle. Nedávno jsem mu koupila takovou knížku (nevím jestli se tomu dá říkat knížka spíš pracovní sešit) základy krasopisu, kde se učí krasopísmo (nevím přesné jméno) no a rovnou jsem mu k tomu koupila potřeby na psaní a kožený deníček . A mámě kosmetiku.
    Jinak jste strašně úžasné, krásné, sympatické a talentované slečny.
    Chtěla by jsem se zeptat jestli do konce roku bude ještě nějaká autogramiáda nebo nějaká akce kde vás bude možnost potkat.

    Děkuji za odpověď.
    Naty:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, super tipy hodně jste mi pomohli s vybíráním dárků, já zatím nemám žádné Vánoční dárky jenom naplánované a to díky vám. Pro kluky kupuji něco praktického a pro holky poukazy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tleskam. Opravdu nádherné darky do kalendáře. Děkuji za tipy. Karolína ❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Frusacky jsem si moc oblíbila a myslím si, že je to skvělý dárek pro každého. :) Super výběr :)
    Woodnote

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné tipy na dárky! Tu vlněnou deku shanim snad všude! A já osobně bych si vybrala foťák Oplympus <3 :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé tipy... děkujeme za inspiraci ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké tipy, pěkných pár věcí z vámi doporučených bych pod stromečkem ráda našla. Hlavně Frusack, nad tím přemýšlím už dlouho. Docela ale váhám, protože na klasické nákupy nechodím, vždy si s manželem jednou za týden až 14 dní necháme dovézt nákup domů z Rohlík.cz, kde balí ovoce a zeleninu do papírových sáčků. Ty pak jen schovám do jejich papírových tašek a při příštím nákupu je zase vrátím řidiči, aby je v obchodě použily znovu, nebo zrecyklovali. Nakupujeme jen hodně sporadicky, tak moc nevím, jestli do toho jít, nebo prostě i nadále nakupovat prostě jen bez sáčků.

    OdpovědětVymazat
  8. Super tipy na dárky !
    Naštěsí už mám všechny koupené a chybí mi jen vyloženě maličkosti :) Takže tyto tipy využiju další roky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Božeee!! Ta vlněná deka je dokonalá!! Tu chci, prosííím ježíšku :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. Právě jsem objednala frusack, tak doufám, že se bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  11. vaše diáře jsou prostě perfektní:)

    OdpovědětVymazat
  12. Michaela Žirovnická18. prosince 2018 v 13:59

    S některými dárky jste mi moc pomohly! Děkuju. Teď už jen všechny zabalit a čekat na Ježíška. :)

    Přeju vám krásné Vánoce!

    Míša

    OdpovědětVymazat
  13. heal from broken heart" I wish I could find the right words to say how thankful i am to this love spell caster called Dr Ibrahim for bringing back my husband after he left me and our 3 kids for another woman, After 12years of marriage me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. I felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he could come back to me, I was really worried and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Ibrahim can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a Love spell for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day, with lots of love and joy, and he apologized for his mistake, and for the pain he caused me and the kids. Then from that day, our Marriage was now stronger than how it were before, all thanks to Dr Ibrahim. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr Ibrahim is real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need love spell to get ex lover back forever or save your marriage fast. Do not cry anymore, contact this powerful spell caster Dr. Ibrahim now. Here’s his contact: Call/WhatsApp: +2348052074872 Email: Dribrahimgreat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. vyléčit se ze zlomeného srdce "Přál bych si, abych našel ty správné slova, abych řekl, jak jsem vděčný tomuto lásce kouzelnice nazvanou Dr. Ibrahim za to, že jsem vrátil mého manžela po tom, co odešel z mých a našich 3 dětí z jiné ženy, po 12 letech manželství můj manžel byl v jednom hádku nebo jiný, dokud mě konečně opustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. děti, ale nemohla jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, mé srdce bylo plné bolesti a bolesti, protože jsem byl opravdu zamilovaný do svého manžela, každý den a noc myslím na něj a vždycky bych si přál, aby se mohl vrátit ke mně, Byl jsem vážně znepokojen a potřeboval jsem pomoc, a tak jsem hledal pomoc online a narazil jsem na webové stránky, které naznačovaly, že doktor Ibrahim může pomoci rychle dostat zpět a tak jsem cítil, že bych ho měl zkusit. co mám dělat a co jsem udělal, pak pro mě udělal kouzlo lásky urs později, můj manžel mě opravdu zavolal a řekl mi, že mi chybí mě i děti tolik, tak úžasné! Tak se vrátil tentýž den, s velkou láskou a radostí, omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně i dětem. Pak od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak to bylo předtím, a to díky Dr. Ibrahimovi. on je tak silný a rozhodl jsem se sdílet můj příběh na internetu, že doktor Ibrahim je skutečný a mocný kouzelník, který se budu vždycky modlit, abych žil dlouho, abych pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete láska získat ex lásku zpět navždy nebo zachránit vaše manželství rychle. Už neplakejte, kontaktujte silného kouzelníka Dr. Ibrahima. Zde je jeho kontakt:
    Call / WhatsApp: +2348052074872
    Email: Dribrahimgreat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Pozdravy široké veřejnosti, chci dát svědectví o tom, jak jsem byl vyléčen z HIV / AIDS onemocnění lékař ILEKHOJIE jsem procházel internet hledání lék nebo nejnovější léčbu na HIV a viděl jsem mnoho komentářů lidí mluví o tom, jak Lékař ILEKHOJIE vyléčil jejich HIV / AIDS. Byl jsem strach, protože jsem nikdy nevěřil v Internet, ale byl jsem přesvědčen, aby mu zkusit, protože jsem bez naděje na vyléčení z HIV / AIDS, tak jsem se rozhodl kontaktovat ho s jeho e-mailem, který byl uveden na komentář (gethelp05 @ gmail .com) když jsem ho kontaktoval, dal mi naději a poslal mi bylinnou medicínu, kterou jsem si vzal a vážně to pro mě pracovalo, jsem volný člověk teď bez problémů, můj výsledek HIV vyšel negativní. Modlím se za tebe Dr. ILEKHOJIE Bůh ti dá věčný život, nezemřeš před tvým časem, abys byl upřímný a vděčný muž. Jsem dnes tak šťastný, můžete ho také kontaktovat, pokud máte nějaký problém Email: (gethelp05@gmail.com) tel nebo přes aplikaci: +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  16. Great gift sharing by authors. But in this christmas we are launching special gift for your users. Zip Code Finder when people search for What is My Zip Code?

    OdpovědětVymazat
  17. If you want to buy MacBook and trying to use other paypal method. It means that you need some PayPal Alternatives for your money transection on this christmas then techspunk is the best option to get alternatives for your product.

    OdpovědětVymazat