Další článek z naší stěhovací série (kuchyň, ložnice) bude o budoucí pracovně. Já jsem ze začátku docela hodně přemýšlela nad tím, jestli z místosti v bytě udělat šatnu, nebo pracovnu, ale vyhrála pracovna.

Celkově mám pocit, že se můj vztah k oblečení trochu změnil a chci mít už míň a míň věcí, než že bych potřebovala místnost jenom na hadry. Už mě ani to focení outfitů tak nenaplňuje a často se přistihnu, že nosím stejně jen pár kousků pořád dokola. Navíc tím, že nejčastěji pracuju z domova, stejně potřebuju v bytě své místečko s monitorem, klávesnicí a (samozřejmě!) všemi plánovači...

I Kuba nakonec chtěl své pracovní místo, a tak jsme se rozhodli, že spojíme stoly a budeme sedět vedle sebe. Což teda doufám, že mě nebude moc rozptylovat, protože jsem přeci jenom zvyklá sedět sama a hlavně nesnášim, když se někdo kouká, co dělám (máte to taky? pracovat v open spacu by pro mě byl konec veškeré produktivity :D).

Jako nejvýraznější prvek pracovny chceme využít systém SKÅDIS z Ikey, což jsou tyhle děrované desky, které se našroubují na zeď. My jsme je teď měly na našich stáncích, když jsme prodávaly diáře a papírnictví a nejen, že to vypadá skvěle, ale je to i praktické, protože k tomu máte spoustu nástavců, krabiček, poliček, háčků a tak.


V pracovně bych si ještě chtěla udělat i takový kreativní koutek se šicím strojem a různými doplňky, od čehož si slibuju, že se konečně vrhnu do šití po hlavě a dokončím, co jsem začala!

No a teď už zbývá jen jedno, najít nějaké pohodlné, ale zároveň hezké pracovní židle, na kterých se s Kubou shodneme :D. Jaké máte vy? Přijímám tipy v komentářích!

7 komentářů

  1. Nad pracovním místě jsem nikdy nepřemýšlela, protože články píšu v práci a většinou věcí dělám doma před telkou nebo v posteli. Ale možná v budoucnu bych nějaké to svoje pracovní místečko možná budu mít. Uvidíme.

    Budu se těšit na další články o stěhování ♥

    ALL ABOUT CANDYS LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. Pracovní místo je podle mě neskutečně důležitá věc. Mám v pokoji vlastní koutek, kde sedávám poměrně dost často. :) Líbí se mi pracovna laděná do bíla, jako je na fotkách. Jinak židli taky žádnou pořádnou nemám a taky sháním :D zatím se mi žádná nějak extra nelíbila.

    OdpovědětVymazat
  3. S oblečením to máme rovnako. Polovicu vecí zo šatníka ani nenosím a stále kombinujem len svoje najobľúbenejšie kúsky...
    Pracovňa (alebo "pracovňa" v detskej) je podľa mňa základ každého bývania. Tú svoju si taktiež plánujem rozdeliť na pracovnú a kreatívnu časť a všetko sa bude niesť v príjemnom minimalizme. Veľmi sa mi páčia tvoje inšpirácie. <3
    NORALIC

    OdpovědětVymazat
  4. Nedávno jsem koukala na video od Not so funny Any a tam ukazovala své nové židle do pracovny. Vypadají dobře a i pohodlně. ;) A dokonce myslím, že jsou z ikey.
    Tady odkaz na video: https://youtu.be/nhZguv3E_n0

    OdpovědětVymazat
  5. Super clanek. <3 Jsem teda zvedava, jak to bude vypadat.

    OdpovědětVymazat
  6. Heh, taky přesně nesnáším, když mi někdo kouká přes rameno! :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám u svého pracovního stolu židli SKRUVSTA z Ikei. Není to typická židle k pracovnímu stolu, ale je neskutečně příjemná a pohodlná. Už si bez ní můj stůl nedokážu představit. Dříve jsem všechno dělala v kuchyni, na sedačce nebo na posteli, protože na mé židli se moc pohodlně nesedělo, ale teď..... :-)

    OdpovědětVymazat