Ahoj všichni, na youtube najdete nový stěhovací vlog! Konečně už se nám to vybavování dalo hezky do pohybu a máme hotovou ložnici, kuchyň a rozdělanou pracovnu a obývák. Tenhle týden už si budeme třídit a balit věci a snad o víkendu bychom se mohli přestěhovat (pokud se nám do té doby podaří v bytě zprovoznit i interenet :D).

Ať to máte hezky pohromadě, rozhodla jsem se udělat takové shrnutí všech našich videí o stěhování, která jsme zatím natáčeli. Úplně jako první jsme s vámi sdíleli pár našich tipů a zkušeností z prvních stěhování a rozhodně je hodláme aplikovat i teď.



První část stěhovacího vlogu byla především o prvních návštěvách v bytě, problémech s novostavbou a reklamacemi...



Tady můžete vidět jeden den z vlogmas, kdy jsme se rozhodli pořídit si postel a skříň... a pak zjistili, že se nám nevejdou do auta :D.



V dalším vlogu už montujeme nábytek do ložnice! Hurá!


A poslední vlog dokumentuje naší kuchyň, betonovou stěrku a první nábytek v pracovně a ložnici!




Je ještě něco, co by vás o našem stěhování zajímalo? Ať už formou článku, videa, nebo je něco, na co se chcete jenom zeptat?

5 komentářů

  1. Teda, fakt to není jednoduché! :O Každopádně miluji tu betonovou stěrku!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Určite to bude dokonalé, až to bude dokončené <3 Vyzerá to úžasne <3
    NORALIC

    OdpovědětVymazat
  3. Jéj, už sa teším, keď nám to ukážete hotové. :) Budete to mať nádherné!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem si teď s přítelem trošičku upravovala byt, teda hlavně ložnici. Přítel si totiž stěžoval na to, že se mu špatně spí, a tak jsme museli objednat nové pružinové matrace.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem si jistá, že to u vás doma bude vypadat opravdu nádherně :-) Nějak podobně bych si to představovala i u sebe v bytě, proto jsem i vaše videa zaslala návrhářům z http://www.pwinterier.cz/ , aby je vzali na ohled :-)

    OdpovědětVymazat