Jestli jsem se na něco těšila od začátku stěhování, bylo to na to, až přijde řada na vybírání dekorací, nádobí a všech možných dalších kravinek. A ten čas je konečně tady! Tentokrát jsem po obchodech vyrazila s mamkou, protože asi chápete, že Kubovi tyhle věci nedělají takovou radost jako nám :D.

A protože se ráda koukám na různé hauly s bytovými doplňky a hodně jsem se v nich i inspirovala, říkala jsem si, že bych vám dneska mohla ukázat, co jsem nám do bytu pořídila já.

Kde nejradši nakupujete dekorace vy? A máte nějaké oblíbené barvy do interiéru?

6 komentářů

  1. Taky miluju nakupování dekorací! Pak ale toho mám doma milion :D nejraději nakupuji takové ty blbosti na poličky a svíčky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé video! Moc jsem si ho užila a je mi jasné, že zase musím do Ikey. Já mám většinu dekorací z Ikey, ale ráda nakupuji dekorace i v Jysku nebo Pepcu. :)
    Budu se těšit na další video a článek a přeji vám krásnou neděli. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  3. Super video, momentálně si vybavuji pokoj, takže mi to přišlo vhod :)
    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  4. Super video. Taky se mi to moc líbilo. Já bych takto byt nikdy sama nedokázala zařídit. Nemám cit pro to, jak doplňky kombinovat. I když vidím nějakou inspiraci, tak do našeho bytu mi to nejde dát. Proto jsem se obrátila na http://www.pwinterier.cz/ , který nám byt pěkně vylepšil.

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu moc krásné dekorace, zrovna taky zařizuji obývací pokoj a pořídila jsem si do něj moc krásné skleněné dekorace, které jej opravdu suprově oživily.

    OdpovědětVymazat