Krásné ráno! Dneska jsme si pro vás připravily další díl ze série Základy zdravého jídelníčku společně s Markét Gajdošovou a mám radost, že tentokrát vyvrátíme nějaké mýty o tucích.

Pokud jste ještě neviděli, určitě si nejdřív pusťte naše video s úplnými základy ohledně stravování a video o bílkovinách. No a tentokrát se zaměříme na další makroživinu, na tuky! Ty jsou pro naše tělo opravdu nesmírně důležité, protože jsou zásobárnou energie, starají se o hormonální rovnováhu v těle, rozpouští vitaminy rozpustné v tucích a v neposlední řadě dodávají našim jídlům i skvělou chuť.

Spousta lidí se jim ale zbytečně vyhýbá, protože mají pocit, že když snědí tuk, automaticky se jim na těle uloží a ztloustnou, což samozřejmě není pravda! Já už víc prozrazovat nebudu, víc informací najdete ve videu a pokud vás k tukům napadnou ještě jakékoli další otázky, klidně se ptejte v komentářích :).

 

1 komentář

  1. I am following your videos since the last two months and it helps a lot to control my diet. I loose my weight of at least 12 pounds. I am very thankful to my colleague friend at Writers Pakistan who introduces me to your videos. Looking forward for more amazing content from your site.

    OdpovědětVymazat