Ve čtvrtek večer jsme s Niky, naší rodinou a našimi kamarády pokřtili už čtvrté diáře v řadě a bylo to naprosto perfektní! Máme vážně obrovskou radost a hlavně taky štěstí, že kolem sebe máme tolik skvělých lidí, kteří nás podporují v tom, co děláme.

Jako místo pro křest jsme si vybraly prostor Město - Moře, který je určený právě pro pronájem na akce a rozhodně ho můžeme doporučit! Je to tam naprosto nádherné, jednoduché, ale zároveň útulné a dá se využít místnosti vevnitř, ale i krásný vnitroblok venku.


Diáře už asi znovu představovat nemusíme, ale pokud by vás o nich zajímalo víc a chtěli jste vidět, jak vypadají vevnitř, podívejte se na naše video Představujeme diáře pro rok 2020!


Catering jsme tentokrát měli od Avocado bistro a sice jsme s Niky neměly ani čas ochutnat, ale všichni ostatní si jídlo chválili a vypadalo to výborně!


Když jsme přemýšlely, kdo by nám letos mohl křtít diáře, hned nás napadli naši kluci. Ne že by teda Kuba s Pierem diáře používali, (i když teď budou čeno-bílo-červené a ne kytičkované, tak to by i mohli :D) ale jsou naší oporou ve všem, co děláme. Radí nám, pomáhájí nám a občas s námi dokonce i balí objednávky z eshopu!


Kluci s radostí souhlasili, a tak měl dokonce každý diářek zase jednoho kmotříčka!


Po samotném křtu jsme si ještě pro naše hosty připravily krátký "pub quiz" s otázkami o nás a o diářích a sestavily náhodně pomíchané tými po pěti, aby se všichni seznámili i s někým jiným, než s kým přišli, nebo koho už znají.

Byly jsme až překvapené, jak soutěživé máme kamarády a nejvtipnější bylo poslouchat, jak se dohadují o odpovědích a snaží se přijít na ty správné.






Ukázalo se, že nás dobře znají a se stejným počtem bodů (13 z 15) se potom ještě čtyři týmy musely utkat v kámen-nůžky-papír o vítězství! :D


No a potom už se jen jedlo, pilo, povídalo a oslavovalo!


Ještě jednou děkujeme celé naší rodině a kamarádům! Jste skvělý a bez vás bychom rozhodně nebyly tam, kde jsme dnes. Moooooc si toho vážíme!

2 komentáře

  1. No to je krásna akcočka. :) Nech sa vám darí, baby!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. To musel být super večer :) Diáře jsou nádherné, hrozně vám fandím holky!
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat