1. prosince znamená jediné! VLOGMAS jsou tu a s nimi i naše Tipy na vánoční dárky a Velká vánoční soutěž. Kdo nás sleduje déle než rok, tak už asi přesně ví, o čem mluvíme. A kdo je tu nový, toho vítáme a ve zkratce představíme koncept našich vánočních aktivit. Už několik let totiž v prosinci vytváříme vlastní "adventní kalendář". Jeden tady na blogu, kde najdete každý den novou soutěž a jeden na YouTube, kam nahráváme každý den nové video.



Máme radost, že vás to stále baví a už teď se těšíme na všechny vaše komentáře! Dnešní první video a článek berte jako inspiraci pro vás, pokud ještě nemáte vymyšlené dárky pro vaši rodinu a kamarády, ale taky jako představení dárků, o které se bude v průběhu prosince soutěžit právě v našem adventním kalendáři tady na blogu.

Yves Rocher - je naše srdcovka! To už asi všichni víte. Pokud máte v okolí někoho, koho chcete obdarovat hned na začátku prosince, doporučujeme adventní kalendář. Je v něm několik plnohodnotných produktů a spousta miniatur, které se hodí do batůžku na cesty. A jestli hledáte voňavou péči o tělo, tak vás určitě nadchne jedna z vánočních limitek.

LOONO - Každý rok chceme v rámci našeho projektu podpořit i nějakou neziskovku, která je nám blízká. Letos je to LOONO. To je skupina studentů medicíny, která se zabývá prevencí nejrůznějších onemocnění od rakoviny prsu, přes pohlavní nemoci, po kardiovaskulární onemocnění. O prevenci školí, píší články a natáčejí videa. Právě prevence totiž může často člověku zachránit život. Ať už je vám blízké jakékoli téma, zkuste během Vánoc poslat penízky, nebo jakkoli jinak podpořit někoho, kdo to potřebuje!

Oslo Skin Lab - The Solution je kolagen v prášku, který potěší každou dívku a ženu, která se zajímá o to, jak vypadá. Množství kolagenu v těle totiž kolem 30. roku života začíná klesat a kůže ztrácí svoji odolnost. Nedostatek kolagenu se projevuje stárnutím kůže, vznikem vrásek nebo i třepením nehtů. Pravidelným doplňováním kolagenu se dá tenhle proces zpomalit, a to ať už je člověku 30 nebo 60.

Pandora - Šperky podle nás patří k těm nejkrásnějším a nejosobnějším dárkům, protože obdarovaný je potom může nosit celé roky na sobě a přesně vědět, od koho je kdy dostal. Pandora navíc nabízí velké množství tématických řetízků, náramků, náušnic, nebo i jen přívěsků a korálků, ze kterých můžete vybírat.

BioBachovky - Poskytují terapii pomocí bio květových esencí. Můžete si nechat namíchat Bachovky přímo na míru, nebo využít již připravené kombinace, které pomáhají pečovat o rovnováhu emočních a fyzických sil. Mezi naše oblíbence patří ty proti stresu, nebo na dodání energie. Jestli Bachovky neznáte, určitě na ně mrkněte. Věříme, že jsou moc hezkým a hlavně originálním dárkem.

SURFR - Je česká značka pro surfaře a milovníky oceánu! Takže jestli mezi tuhle skupinku patříte, nebo hledáte dárek pro někoho kdo tam patří, tak se určitě mrkněte na e-shop. Jsme si jisté, že vyberete! A když se nebudete moct rozhodnout, doporučujeme pončo, zinek, nebo nepetku!

PowerCube - Praktickým dárkem pro holku i pro kluka je PowerCube! Tahle kosta vám z jedné zásuvky udělá hned několik a to rovnou i s připojením pro USB. My se bez ní neobejdeme doma, ani na cestách.

Olympus - Pokud hledáte dárek, na základě kterého bude obdarovaný skákat radostí až do stropu, je to Olympus PEN! Tenhle foťák milujeme. Vypadá skvěle, je skladný, má výklopný displej, výměnné objektivy a jednoduše ho propojíte s mobilem. My pro vás do soutěže budeme mít Olympus PEN E-PL 8 a navíc ještě novinku, záznamník LS-P4, který buď můžete pro lepší zvuk propojit s foťákem, nebo používat samostatně, třeba na nahrávání podcastů!


A Cup of Style - My na našem e-shopu máme odedneška hned několik novinek! První novinkou jsou tyhle tři čepice - šedá, červená a žlutá. Každá s jinou výšivkou vystihující naše nejoblíbenější aktivity. A potom vánoční zvýhodněné balíčky s diáři a s kuchařkou. Navíc teď od neděle do středy máte díky Zásilkovně, přes kterou posíláme, POŠTOVNÉ ZDARMA. Takže jestli plánujete něco objednat, moc neváhejte! 

Angry Beards - Jestli hledáte něco vyloženě klučíčího, mrkněte na značku Angry Beards! Já jí znám od Kuby, protože už nějakou dobu na vousy nepoužívá nic jiného. Zaujala mě celá jejich komunikace, propracované balení, ale především produkty samotné. Na e-shopu najdete spoustu produktů, které potěší toho vašeho vousáče a pomůžou mu ty jeho vousy trochu zkrotit!

Martinus - Knížky k Vánoců patří stejně tak, jako ponožky. Na Martinusu teď najdete obojí. Navíc si pro vás připravili i šikovného průvodce, který vám poradí s výběrem knížky pro maminku, tatínka, dědečka i bráchu!

Laab - Krásným dárkem jsou vždycky i fotky. Ať už jen pár vytištěných vzpomínek, nebo třeba rovnou celý kalendář. My jsme si moc oblíbily značku Laab, kterou založila šikovná Natálka a nejenom že tiskne fotky, ale vytváří i originální dřevěná alba, leporela, nebo kalendáře.

Alex Monhart - Je mladá česká návrhářka, která vytváří ty nejstylovější batohy. Jsou pro holky i pro kluky a nejen, že vypadají naprosto skvěle, ale jsou i praktické a variabilní. Mají spoustu menších i větších kapes a během minuty se z batohu dá udělat psaníčko. Na e-shopu najdete i nádhernou ledvinku, koženou peněženku, brýle, nebo pouzdro na vizitky. Moc rády podporujeme lokální tvorbu a na batohy dostáváme komplimenty kdykoli je máme na sobě!


Malabo - Když jsme loni jely na jógový pobyt na Bali, nikdy by nás nenapadlo, jak nám to změní život. Jóga nás naprosto nadchla a to díky Bódě, jogínce a inspirativní ženě, která stojí za značkou Malabo. Zamilovaly jsme si její pohodlné a opravdu funkční oblečení na jógu, ručně navlékané maly a náramky posvěcené na březích řeky Gangy a další šperky. Navíc má všechno naprosto nádherně a s láskou zabalené. Prostě perfektní dárek!

Roxy - Naše další srdcovka! Na léto i na zimu. Ať už od Roxy vyberete cokoli, nikdy nešlápnete vedle. My jsme pro vás vybraly celý barevný set na lyže nebo snowboard!

Surf trip - Na dovolenou už jenom za surfem. A jenom se Surf-trip.cz! Zážitky jsou tím nejlepším dárkem a jestli jste ještě nikdy surfování nezkoušeli, dejte na nás a vyražte, jsme si na 100 % jisté, že si to zamilujete. S kódem acupofstylefriends navíc získáte na celou dovču slevu!

Cesta k opravdovému jídlu - Máte kolem sebe někoho, kdo neustále tápe v tom, jak začít žít zdravě? Někoho, kdo se třeba necítí 100% dobře ve svém vlastním těle a potřebuje trochu motivovat? Tak toho nakopne právě knížka naší mamky a Markét Gajdošové. Je tam totiž spousta teoretických tipů na to, jak si poskládat jídelníček, informací o tom, proč si vlastně nějaký jídelníček sestavovat a i hodně praktických příkladů a receptů! Kuchařku můžete koupit na našem e-shopu samostatně, nebo jak už jsme psaly, ve vánočním zvýhodněném balíčku. Součástí balíčku je i holek novinka - taška na nákup!

C&A - Hledáte-li cokoli s vánočním motivem, skočte se podívat do C&A! Svetry, pyžama, ponožky, pantofle, trenky, doplňky, deky... co vás napadne, to tam seženete!

Dyzajn Market - To je další místo, kde seženete spoustu krásných dárečků od spousty šikovných lidí. Můžete navštívit buď jejich obchůdek Dyzajn Off v centru Prahy, nebo jednu z prodejních akcí. Ty se konají několikrát do roka a na té 14. a 15. prosince v Praze budeme s našimi produkty mít stánek i my. Budeme moc rády, když tam za námi dorazíte, něco si odnesete, necháte podepsat, nebo si s námi popovídáte!

Manina - Manina Pascan je naše kamarádka, šikovná fotografka a profi focení je skvělým dárkem pro někoho, kdo by chtěl zachytit jakýkoli moment v jeho životě. Manina vám po focení připraví i krásný dárkový balíček s fotkami na flashce, vytištěnými fotkami a malým dárečkem.

Bellissima - Fén a žehlička jsou naši téměř každodenní pomocníci při úpravě vlasů. Nějakou dobu teď testujeme novinky z kolekce Bellissima My Pro a oblíbily jsme si je hned po prvním použití. Žehlička má zabudovanou nádržku na vodu a pomocí speciální parní technologie Vapore Steam dodává vlasům potřebnou hydrataci a zároveň je chrání proti další vlhkosti. Pokud budete objednávat, můžete na datart.cz využít slevu 20 % s kódem BEL1219CZ.

Kenwood - Kdo rád vaří, peče a pohybuje se v kuchyni, Kenwood určitě dobře zná. A kdo nezná, nebo doma nějaký ze spotřebičů nemá, určitě (nejenom) jeden nutně potřebuje. Na instagramu už běží naše třetí výzva, do které se můžete zapojit až do 18. prosince a vyhrát úžasný robot Kenwood Chef XL Titanium. Dalším produktem od Kenwoodu, který vám chceme představit a o který se bude v průběhu prosince soutěžit, je všestranný tyčový mixér kMix. Ten se hodí na mixování polévek, omáček, krémů, nebo třeba našeho oblíbeného hummusu!

To je z našich tipů pro dnešek všechno! Dejte nám vědět, který z dárků vás zaujal nejvíc a na který se budete těšit v našem adventním kalendáři. A nezapomeňte dneska rozkliknout jedničku, ať vám neuteče první soutěž.

12 komentářů

  1. Adventní kalendář bohužel nejde otevřít :( ach jo, a já bych si tak přála Adventní kalendář od Yves Rocher...a přítel pořád neslyší a neslyší..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaký adventní kalendář ti nejde otevřít? U nás to jde vše v pořádku. A ten Yves Rocher kalendář je boží! Na ten se už hrozně těšíme.

      Vymazat
  2. To jsou tak skvělé dárkyyy <3 nejvíce mě zaujal dáreček pro milovníky jógy a krásný je i balíček s možností krásných vzpomínek v podobě fotek. Jste úžasné, že pro nás připravujete takové krásné výhry. Moc se těším na celý prosinec s vašimi videi. Moc držím palce ať se vše podaří jak jste plánovali a užijte si prosinec a vánoční čas. Mějte se krásně a posílám pozdrav do Prahy. S láskou vaše fanynka Niky <3

    OdpovědětVymazat
  3. Já se budu rozhodně těšit na Yves Rocher a na náramek od Malaby.🎄🎄🎄🎄

    OdpovědětVymazat
  4. Jmenuji se Lucie. Moc se tesim na tu soutez a moc bych si přála adventní kalendář od Yves rocher, sice je malá pravděpodobnost ze ho vyhraju ale i tak,mám vas ráda holky moooooc

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj mám stejný problém. Nejde mi rozkluknout 1. Ale jinak se mi hrozně líbí všechny dárky. Nejvíc adventní kalendář od Yves Rocher. Děkuji za inspiraci. 😘❤️

    OdpovědětVymazat
  6. Omlouvám se za urychlený závěr už jsem objevila jak na to nebylo to vámi ale mím mobilem. Omlouvám se. ❤️

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji moc za inspiraci , moc se těším na videa :3 všechny darečky jsou ůžasné , s pozdravem faninka Roza ❤

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně mě zaujal batoh od Alex Monhart. Já už pěknou dobu sháním batoh a stále mi žádný nepadl do oka a tento mi přijde skvělý. Jak už jste říkaly je i elegantní a hodí se skoro ke všemu.����

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju vás a líbí se mi ty vaše nové čepičky❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  10. Paráda! Takové tipy příjdou vhod. :-) Já letos po dlouhé době s vybíráním dárků neměla moc problém. Jediný dáerk, který jsem vybírala docela dlouho byl dárek pro mou mámu. Ona totiž patří přesně mezi ty, které nic nepotřebují a pro takové lidi je asi nejtěžší dárky nakupovat. Nakonec jsem si řekla, že by bylo asi nejlepší jí koupit něco do kuchyně, protože přesně něco takového určitě ocení. Po dlouhém rozhodování jsem jí objednala takový hrnec na pomalé vaření Něco takového doma ještě nemá, tak snad jí to udělá radost. :-)

    OdpovědětVymazat