Nová epizoda podcastu je o práci! O té naší práci... o tom, čím jsme chtěly být jako malé, jaké byly naše první pracovní zkušenosti a především o tom, co nás vlastně živí teď. Během deseti let se nám podařilo z našeho koníčku vytvořit zaměstnání a jsme za to nesmírně vděčné. Málokdo ale tuší, co to všechno obnáší a jak vypadá takový náš pracovní týden.

Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

Jaké byly vaše první brigády a jaké je vaše vysněné povolání?

5 komentářů

  1. Souhlasím váš podcast je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi podcast líbí, jsem ráda, že poodhalujete pozadí blogování a tak.) Já vím, že za tím je určitě hodně práce a práce mě štve, že dnes děcka jen čučí na youtube a melou o tom, jak je to super, natáčení videí, ale ani za mák si nedovedou představit, co je zatím času, práce, motivace a tak vůbec.) Jinak bych byla moc ráda za podcast o e-shopu, přítel si chce jeden malý založit, fakt jen spíš ze srandy, a právě váš shop se mi moc líbí, nemáte milion produktů, jen pár, tak by se dala načerpat inspirace.) (a nebojte, konkurence bychom nebyli, to fakt ne.)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to super. Málokedy som influencerstvo považovala za skutočnú prácu. Rešpektovala som to, ale nerozumela som tomu. Teraz už viem ako to funguje a som vám za tento podcast veľmi vďačná. Páči sa mi, že sa nehrniete do každej ponuky, ktorá sa vám naskytne, ale naozaj si vyberáte iba to, čo odpovedá vášmu životnému štýlu. Pokračujte v tom ako doteraz a samozrejme dúfam, že budete napredovať ďalej.

    OdpovědětVymazat
  4. A ešte by sa mi páčil článok o blogovaní. Nejaké rady alebo typy.

    OdpovědětVymazat