Dnes vyšel Instinkt s článkem o módních blogerech. Vedle Tavi, Elin Kling, Garance, Niky a Sandry si můžete přečíst odstavec i o mně a mém blogu. Abych pravdu řekla, mám z toho trochu rozporuplný pocit. Je z toho stále dost cítit český přístup k módě a z citací vytržených z kontextu vše vyznívá trochu jinak, než bych si představovala. Co mě ale naprosto zarazilo, je poslední věta v odstavci. "S nezaujatým postojem českých blogerek by návštěvník jejich stránek moc počítat neměl." Prosim? Určitě jste si už všimli, že jsem byla párkrát oslovena různými značkami s možností spolupráce. Jak se dozvíte z článku, nejradši dostávám věci zadarmo a tak jsem neodmítla.. Ne, jasně, že takhle to nechodí! Odmítla jsem už nějaké nabídky a pečlivě si vybírám s kým budu spolupracovat. Nebudu přece psát o něčem, co se mi nelíbí nebo není můj styl jen kůli tomu, že je to zadarmo. To bych asi moc dlouho neobstála, nemyslíte? Zajímalo by mě, jak na toto téma nahlížíte vy?

klikněte na obrázek pro zvětšení
Časopisu Instinkt bych ale chtěla poděkovat za to, že o módních blogerech vůbec píše. Je pro mě neuvěřitelnou ctí vidět své jméno vedle mých velkých inspirací!

A jen tak mimochodem TOHLE není Tavi, ale Marlena, o které Tavi píše v jednom ze svých článků... 

EDIT: všem bych chtěla v první řadě poděkovat, určitě nejsem naštvaná, jen mě mrzí, že má první mediální zkušenost dopadla zrovna takto. 

113 komentářů

  1. fuha...idem si to precitat..a ono to tak byva, ze vsetko poprekrucaju..ale kazdopadne gratulujem! je to skvele, ze podobne clanky vychadzaju ;)

    OdpovědětVymazat
  2. No, je to zvláštní článek.. Je divný, že tě porovnávají s Nikou a že je jí styl je víc propracovanější.. ale o tom to je, ne? Ty jsi v oktávě a svůj styl si můžeš teprve dolaďovat, hledat.. Já sama vůbec nevím jaký je můj styl a blog mám proto, abych to zjistila :) Ale gratuluju, Instinkt to už je něco :)

    OdpovědětVymazat
  3. Akoze,by som vyplieskala tu novinarku/novinara kt.to pisal.ta uplne ako najvacsiu kravu opisal.je vidno,ze je to uplne vystrihnute z kontextu,tak aby sa to hodilo do clanku. Skoda,mohol to byt pekny clanok.

    Ja by som na tvojom mieste bola nasrata na nich:D

    OdpovědětVymazat
  4. mám stejný názor jako ty, instinkt myslím do tohoto zase tak moc nevidí... a vytrhávání z kontextu je hrozná věc, vylézají z toho potom i věci co jsou od pravdy na hony vzdálené...
    ale zase je dobře, že se alespoň zmiňuje...
    a že píší zrovna o tobě.... podle mě si to zasloužíš stejně jako sandra i ty jsi velká inspirace;)=)

    OdpovědětVymazat
  5. Článek se mi moc nelíbil. Sandru zase podle mého mínění moc vyzdvihujou...to je ale jen můj názor, byla tam i světlá místa.:)

    authenticwear.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. ten článek o Tobě nic moc, Nika je dobrá.. a Sandra není Pospíšilová, ale Dlouhá.. pokud si nevzala Niku ; )

    OdpovědětVymazat
  7. teda musim říct, že tenhle styl mi k Instinktu vůbec nesedí. nechápu, jak je možné, že to takhle překroutili. hrají si na bulvár nebo co?? naprosto chápu, jak musíš být naštvaná. něco bych jim být tebou napsala.. jinak samozřejmě gratuluju k úspěchu!

    OdpovědětVymazat
  8. popravde, neprezentuji te v moc dobrem svetle...:/

    OdpovědětVymazat
  9. úplně ti rozumím, např. v těch šatech nešlo o nějakou reklamu, prostě se ti líbily.. ale i tak, měj hlavu stálě vztyčenou a bloguj dál, jsem v tom dobrá, tak co by.)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten článek se mi moc nelíbí. Teda líbí se mi, že poukazují na českou modní budoucnost, ale nelíbí se mi jak to píšou. Kdybych tě "neznala", tak bych si o tobě podle toho článku myslela, že ti jde jen o peníze a reklamu. Že jsi povrchní "malá" holka. Prostě mi to tak přijde. Takové blogerky přece nemůžou být .. lidé by to poznali a nečetli by je .. asi :D

    OdpovědětVymazat
  11. Neházela bych všechny blogerky do jednoho pytle, ovšem je fakt, že některé sem přesně zapadají. Např. Martine psala "reklamu" na jeden e-shop, psala o kvalitních materiálech a když jsem se jí ptala, jestli už si odtud něco pořídila, tak odpověděla, že ne. Tohle je podle mě ten typ, který napíše i blbost z prospektu, jenom proto, že z toho bude mít nějaký prospěch.

    Naproti tomu se mi jevíš ty jako holka, co má svoji hlavu s svůj názor. A takových lidí je tu potřeba víc.

    Moc ráda sem chodím, bavíš mě a přeji ti ještě hodně úspěchů nejen v blogovém světě:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak za tohle bych byla spíš nasraná...

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se ten článek o tobě špatný nezdá. Neuráží tě ani neříkají nepravdu, je jasné že Instinkt není modní časopis a spíš ho zajímá jak to u módních blogerek funguje, než jak jim to v modelech sluší. Že dostáváš spoustu věcí darem v rámci propagace, si všiml snad každý soudný čtenář, a přesto ti množství followers roste ...

    OdpovědětVymazat
  14. Musím si koupit instinkt.Děláš to dobře jsi prostě svá a to všichni vidí,proto čtou tvůj blog kdyby jsi byla 'zaujatá' čtenářky by to poznaly,že?

    http://nikolbeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Mě se ten článek moc nelíbí (alespoň ne ten úryvek co jsem četla)....na základě tohoto článku si lidé, kteří blogování neznají udělají velmi zkreslenou představu :(

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Lucko, myslim, že ten článek je docela blábol, ty věci co tam o tobě píšou viděli pravdu tak akorát z rychle jednoucího auta. Něco je možná založeno na pravdě, ale spíš si tě tak utvořili k obrazu svému, abys nebyla lidem přehnaně sympatická. Ale neboj na nás takhle nepůsobíš.
    A k té zaujatosti, nezaujatosti: Teď nebudu mluvit jen o tvém blogu, protože ten tvůj v tomhle ohledu neni tak přehnaný (Vlastně je v tom dost v pohodě ;) ). Ale upřímně to jak každá blogerka se sledovaností 100+ byla v HM showroomu a tak dvakrát do měsíce o tom píše a ukazuje pořád stejné fotky jak to tam vypadá je docela otravné. Je mi jasný, že taková možnost se neodmítá a já HáeMko taky miluju, ale to že jsou jejich věci všude a údajně naprosto dokonalý je fakt už docela nuda. Myslim, že na tohle oni naráží, ale jak jsem řekla zrovna ty se docela vymykáš ;) Kája

    OdpovědětVymazat
  17. Fíha, to znie akoby ťa autorka toho článku chcela úplne zhodiť. Chcela by som ho vidieť celý, škoda, že nemám kde.

    OdpovědětVymazat
  18. Tak to přehnali, moc na tobě ubírají. Jsi něco víc! Moc dobrá představa by to nebyla, kdybych si to četla poprvé a neznala tvůj blog a nic. Ale i tak gratulujuu :)

    OdpovědětVymazat
  19. Našla jsem třeba jeden článek o fashion blozích v Novém prostoru a já nevím... prostě jakmile se stane něco oblíbeným tedy fashion blogy tak se najdou lidi co se na tom chtěj svézt z druhé strany ap omluvit to, i za použití špatných prostředků. Pravděpodobně jsi podle nich stejně zaujatá jako jsou zaujatí autoři článku ;) Jako jasně, ten článek neni nějak hrubý, ale mám pcot jako by vás (tebe) vykreslovlai jak malou holku, která z těhle věcí prostě vyroste a jde jen o něco čim zabíjiš čas.. ale třeba to tam neni, nechci jim nic zazlívat

    OdpovědětVymazat
  20. súhlasím s Reb... naozaj to zyvknú poprekrúcať, ale teda ak si mám predstaviť seba na tvojom mieste, som dosť naštvaná... ale inak congratz :)

    OdpovědětVymazat
  21. to fakt nechápu co tam z tebe dělají, celkem urážející článek, řekla bych..instinkt holt není elle..

    OdpovědětVymazat
  22. Já mám Tvoje stránky ráda.. Jako jedna z mála jsi to dotáhla v tomhle nízkém věku tak daleko.
    Není Ti co vyčítat a ani zalívat :).

    A jak se říká i špatní reklama, je pouze jenom reklama :)

    OdpovědětVymazat
  23. Píšou o Tobě jako o povrchní obyčejně oblékající se holce, které každý všechno nabízí a každý jí všechno závidí. Což bych tedy opravdu neřekla, podle mě jseš pravý opak- úplně normální milá holka se skvělýma nápadama a příjemným šatníkem :-)

    OdpovědětVymazat
  24. A nenaskenovala bys prosím Tě i druhou část, kde píšou o Sandře?

    OdpovědětVymazat
  25. Děkuju!!
    Nejsem neštvaná, spíš je to moje první mediální zkušenost a trochu jsem čekala/doufala, že si po hodinovém rozhovoru s redaktorkou přečtu zajímavý článek.
    Nemůžu říct, že by článek neříkal pravdu - jen vždycky záleží, jak to člověk řekne.. a to holt tady nevyznělo úplně nejlíp.

    Každopádně si i tak vážím toho, že se o nás píše :).

    OdpovědětVymazat
  26. Co na to říct - ten článek musel psát naprostý diletant a než psát takhle, tak radši vůbec. Když už píšu článek, tak si aspoň zjistím, jak se kdo jmenuje příjmením a přidám správné fotky ke správným osobám. Je vidět, že redaktorem může být v dnešní době každý, kdo umí abecedu a napočítat do deseti :-(

    OdpovědětVymazat
  27. Být tebou - jsem naštvaná. Ale zase to můžeš brát s nadhledem. Ten článek psale evidentně někdo, kdo o blogování a blogerkách ví kulový (od špatných fotek Tavi, přes Sandru DLOUHOU atd. atd.), nevíc mi to přijde dost špatně napsaný tak nějak celkově. Aspoň co se týče stylistiky atd. je to děs, jak kdyby to psal naprostý amatér, co nemá nic společného s žurnalistikou. Tak to na mě působí. Dneska holt může psát každý blb. Ty jsi podle mě fajn holka, sympatická a milá, skromná a chytrá. A ruku na srdce - kdo by odmítl ty věci zadarmo? Navíc píšeš, že si rozmýšlíš s kým spolupracovat a s kým ne. To je moc dobře! Ale když už ti něco příjde dobrý a oni ti nabídnou dárky atd., pak nevidím důvod, proč odmítat..:) Určitě by to neudělala žádná z nás, spíš naopak. Upřímně mám tvůj blog ráda a i když třeba nemáme úplně stejný styl a vkus, nemyslím si o tobě nic špatného. Prostě normální holka, co se ráda hezky oblíká. Ne třeba nijak extra, ale tak je to dané i tím, že jsi ještě mladá, studuješ, nemáš tolik prostředků - jak jsi sama řekla. A to je všechno v pořádku. Proto mi přijde i dost nevhodné tě "srovnávat" (i když jen nepřímo) s Nikou. A chvála a ochání nad Sandrou jsou jako vždy přehnané. Ale ani za to ona nemůže. Snad bude tvoje další zkušenost lepší. A neboj, čtenáře neztratíš. :) Pa, Tereza Ziková

    OdpovědětVymazat
  28. Nevím, jestli někdo chce znát můj názor, ale stejně k tomu něco chci říct.
    V jejich článku tě ukazují jako povrchního zmanipulovatelného spratka (s odpuštěním), který nemá co dělat, tak bloguje a několik hodin denně vysedává u počítače. To je podle mě, ale v rozporu s tím, jak vedou jejich časopis. U Instinktu už jsem se několikrát setkala s tím, že mají špatné jména, blbé fotky a prostě všeobecně chybné informace. Článek je odfláknutý, věty jsou jednoduché až dětinské. Paní redaktorka je velice očividně zaujatá proti mladým lidem, protože o Sandře a Niky už tolik negativně nepíše. Nejspíš si k tobě prostě troufla víc...
    Dál se mi nelíbí fotky u článku. Jedna polonahá slečna z přehlídky Agent Provocateur (o které se tam ještě ke všemu zmiňují jen letmo) je podle naprostým výsměchem. Chtějí lidem ukázat, jak jsme hloupé a naivní pipinky...
    Co nejvíc se mi nelíbí je, že když se alespoň nějací lidé snaží něčeho smysluplného dosáhnout, jejich snaha je hned udusána a prohlášena, za hloupost. Jak trefné....
    Možná, kdybychom začali fetovat, tak by nás tolik neodsuzovali...

    OdpovědětVymazat
  29. Mně to přijde podobné jako ten článek v, teď si nepamatuji název časopisu, ale prodávají ho lidé u metra. Když píšeš, že jste spolu vedli hodinový rozhovor, představovala bych si, že tam bude trochu víc tvého názoru. Mně by třeba nejvíc vadilo, jak tam vyzdvihují tvoji větu "Právě jsem se vrátila ze showroomu FF," jako by to byla nějaká tvoje klíčová věta, přitom, jak tě znám, určitě nebyla. Chybí mi tam určitý odstup. Je sice pravda, že jsi bloggerka asi nejvíce podporovaná značkami, ale všude to na rovinu řekneš a ty šaty - já jimi byla nadšená a to jsem je ani nemusela dostat. Je pravda to o tom vytrhování z kontextu, jak tady někdo zmínil.

    Co článek, to jiný názor, ale být na tvém místě, tak by mi to asi vadilo, protože mi to přijde, že je to napsané pohledem - tohle dělají bloggerky špatně a je to ilustrováno tebou a pak jsou tu Sandra a Nika a ty vybočují.

    No, vážně to na mě působí velmi zvláštně. Jen jsem tak chaoticky shrnula svoje myšlenky, co mě k tomu napadlo.

    Btw, uvidíme se ve čtvrtek na té snídani s českými návrháři?

    OdpovědětVymazat
  30. hmm...ten clanok je dost zvlastny...ale aj tak gratulujem
    (kazda propagacia dobra, no nie?)

    OdpovědětVymazat
  31. Nejvíc mě tam dostávají fakt ty chyby. Píše o Sandře a ani nenapíše její správný jméno.
    A jinak k tomu co napsala o tobě - no tak s těma šatam F&F mi to tady u tebe jasně bilo do očí, že jde o reklamu, ale proč ne? Na tom přeci není nic špatnýho. I ve světě je tohle u blogerek úplně běžný.

    OdpovědětVymazat
  32. Moje zkušenost s novináři je podobná, ale neřešila bych to, prostě napsali jen to, co se jim zdálo nejzajímavější a to jsou bohužel vždycky nějaký extrémy, který si sami dobarví. Často píšou o věcech, kterým se snaží porozumět ve spěchu a pak to tak dopadá.
    Já teda musím říct, že ze všech blogů, který byly zmíněný, mám ten tvůj nejradši :)

    OdpovědětVymazat
  33. Slečna redaktorka je očividně "velmi" informovaná. Píše absolutní bludy a její stylistika je také velmi pochybná. A z hodinového rozhovoru bych očekávala, že napíše něco jiného než pár rádoby nekonkrétních urážek.
    Prostě ostuda pro ostatní žurnalisty.

    OdpovědětVymazat
  34. No hele popravdě řečeno, kdybych te neznala (nechci rict, ze te znam nejak uplne moc, ale povazuji te za kamaradku), tak bych si myslela, ze jsi tak třošku rozmazlenej spratek :D. Upřímně tě tam popsali jako nezajímavou holku, co jenom navádí lidi na to, cos ty dostala zadarmo. Ano, dostavas dost veci zadarmo, ale stejne si myslim, ze to by chtela kazda holka. Ale bejt tebou, tak bych toho, kdot o napsal, propleskla, protoze te tam fakt nepopsali zrovna hezky. Ale visco, ty svoje ctenare mas, my te mame radi a nejaký clanek to nezmeni :).

    OdpovědětVymazat
  35. U instinktu me tato poznamka docela mrzi. hlavne ty jejich chyby a to ze si neprectou o co jde, nejsou tak seznameni s tématem o kterem chteji psat. ach jo...:(

    OdpovědětVymazat
  36. Článek z instinktu jsem ještě nečetla, ale obecně mi přijde, že se redaktoři o českých blogerech vždycky vyjadřují s jakousi opovržlivostí. Na člověka, který třeba čte o fashion bloggerech poprvé, z takových článků přímo čiší povrchnost a naivita, s jakou mají novináři snahu fashion blogging ztotožňovat.

    Vždycky jsem měla za to, že články by měli být pokud možno objektivní (když teda zrovna nemluvím o bulváru, kde se s vysoce subjektivním postojem počítá už automaticky), takže mě tenhleten postoj se spoustou uštěpačností docela mrzí.

    OdpovědětVymazat
  37. Naprosto souhlasím se Sabinou. :DD
    Lucy upřímně, kdybych Tě neznala z blogu (a maličko osobně) a přečetla si to, tak si řeknu jak jsi hloupá, naivní a nemyšlená, jenže Ty jsi úplný opak. Působíš skromě, jsi přátelská a sympatická. Já bych instinkt snad zažalovala, protože ty chyby jsou otřesný a větu typu: "Teď jsem přišla ze showroomu s plnou taškou věcí zadarmo a jsem jediná blogerka, kterou značky sponzorují." bys Ty nikdy neřekla.) Teda aspoň si to myslím.
    Občas na Tebe také zažárlím, jak je skvělé, že máš sponzory apod., ale pak si řeknu, že si to prostě zasloužíš a to je pravda.
    Tak si z toho nic nedělej - navíc, i špatná reklama je reklama.) i když by pozitivnější byla rozhodně lepší..
    Mia.)

    OdpovědětVymazat
  38. Mně to přijde takové.. jako kdybys tohle všechno dělala jenom proto, že dostáváš věci zadarmo, přitom to vůbec není pravda ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, sice ti sem nikdy nic nepíšu, ale věřim, že ještě tušíš, kdo že sem :D No to je jedno, prostě jen sem ti chtěla říct, že mi povrchní přijde spíš ten článek. Sice tě moc neznám, ale rozhodně na mě nepůsobíš dojmem člověka, co se někde vychloubá. Nevim, co si jim řikala, ale vypadá to, jako když to lehce spatlali dohromady a vybrali "to nejhorší", jestli víš, jak to myslim. Teď se vážně skoro každej snaží psát o fashion blogách a možná by to neměli dělat všichni.

    OdpovědětVymazat
  40. gratuluji :)a ten článek je velmi zajímavý! a obyčejné oblečení?! blbost! to že je to vkusné prostě pro někoho znamená nudné! jsi bezva!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  41. Článek je opravdu né moc povedený - mám opravdu pocit, že jej psal amatér. :) Nemohla by jsi přidat naskenované všechny části? Docela by mě to zajímalo. :)
    Nic si z toho nedělej, myslím, že své čtenáře máš a ti tě berou jako skromnou, sympatickou a moc milou slečnu. :)

    OdpovědětVymazat
  42. Asi se rozepíšu...:DD
    Na úvod, splést si Tavi s Marlenou (na těch oufitových fotkách se zeleným pozadím) je fakt trapnost. To bych od docela seriózního časáku nečekala. Takže už podle téhle chyby je vidět, že autorka není seznámená s tématem natolik, aby mohla napsat tento přechytračelý článek. :D
    K tomu odstavci o tobě - už nadpis (Spolužáci mi závidí)vybízí k tomu, aby si čtenáři tohodle článku představili nějakou povrchní, rozmazlenou holku,což ty nejsi ;). 'Na první pohled nevypadá jako módní guru' - slečna autorka asi předpokládala, že přijdeš oblečená celá v Chanelu či co. Nebo co je špatného na tom, že jsi byla v showroomu FFka a postla o tom článek a fotky? ;) Dyť to nás tady na tvém blogu baví ;) !
    Prostě, zas se ukázalo jak čeští 'nezasvěcenci' mluví o blozích opovržlivě a jsou zaujatí...ty jsi skvělá blogerka, máš svoje věrné čtenáře, mezi které patřím i já ;), a nebuď kvůli tomuhle článku smutná nebo tak něco. Hlavní je, že MY tě máme rádi ;)

    OdpovědětVymazat
  43. No nevím nevím, článek jsem celý nečetla, ale z toho, co jsem přečetla na fotce mi to přijde poměrně amatérsky napsané, nehledě na dost trapné chyby ve jménech apod.

    Myslím, že takový článek přesně "přihřívá polívčičku" takovému tomu českému pohledu na věc aneb "kdo se zajímá o módu, je povrchní a rádoby něco víc" a zároveň napomáhá tomu, aby si lidé, co o módních blozích slyší poprvé, udělali hned jasný a bohužel nejspíš špatný názor...

    Nenaskenovala bys to celý? Docela by mě to zajmalo...

    OdpovědětVymazat
  44. A HLAVNĚ FATALNÍ EROR - SANDRA LEOPARDOVÁ NENÍ POSPÍŠILOVÁ, ALE VLASTNÍM JMÉNEM DLOUHÁ ! REDAKTORKA SE TÍMTO NAPROSTO BLÁBOLNÝM ČÁLNKEM OPRAVDU VYZNAMENALA ...

    OdpovědětVymazat
  45. Muselo to zamrzet no, ale nic si z toho nedělej!
    Dost mě zarazil ten nadpis "Spolužáci mi závidí"- vsadím se že to celé přetočili...
    Nemám k tomu už nic moc říct protože všichni napsali už i můj názor :) Hlavně se nenech rozhodit, plácali tam fakt blbiny!

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, jen tak na úvod, sice nejsem blogerka, ale o módu se zajímám. Ráda sleduji i módní blogy a inspiruji se! Na tvůj blog jsem narazila nedávno a hned se mi zalíbil, nejen fotkami s tvými outfity, ale i dobrými tipy a nápady! :)
    Je škoda, že v článku tě vykreslují způsobem, že jsi namyšlená holka. Mně osobně jsi z blogu sympatická!
    Mimochodem ty šaty z F&F...Nevím, co autorce vadilo na tvém komentáři, když jsi napsala, ať si je jdeme koupit. (já tvůj komentář pochopila jako že šaty doporučuješ, protože ty sama se v nich cítíš fajn a líbí se ti! - já se na ně už chystám pokud ještě stále jsou k mání :)Autorka článku asi neví o čem módní blogy jsou. Sice sama mezi blogerky nepatřím (protože na to jsem moc stydlivá), ale blogerky se chtějí (dle mého názoru) především podělit o své modely, nabídnout ostatním inspiraci a doporučit, co se třeba příjemně nosí!
    Takže přeji mnoho úspěchů a pokračuj určitě s blogem! Ráda se u tebe inspiruji! :)

    OdpovědětVymazat
  47. původně jsem myslela, že je instinkt trochu serioznější...prostě podle článku fakt vypadáš jak taková malá povrchní holka s velkejma očima, která pro obchody který jí davaj svý věci dělá pak porad reklamu na blogu.... nevim proč tyhle články píše někdo kdo o tom nic neví...

    OdpovědětVymazat
  48. No, co k tomu rict... nejprve jsem pozorne precetla vsechny komentare a pak se pustila do "tveho" odstavce. Ze zacatku jsem si rikala, ze to snad nebude tak hrozne, ovsem kdyz jsem docetla, nemuzu nez souhlasit se vsemi tady. To, jak se snazi autorka srovnavat tebe, jakoze naivni a povrchni trdlo s temi SLECNAMI blogerkami (a to nemam absolutne nic proti ani jedne z nich) je tak okate, ze byt na tvem miste, mam vic nez jen rozporuplne pocity...
    A docela me mrzi, ze kvuli svoji "malosti" si autorka nestihla uvedomit, ze nepracuje pro Blesk a ze by se tak mela tematu, o kterem pise clanek, alespon trochu vice do hloubky zavenovat, nez vypusti takovyhle blud.
    Fuj, uplne jsem se tu u toho nastvala! :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Upřímně řečeno dřív (tomu už bude ale asi i rok:))) jsem si také říkala, že se oblékáš dost nevýrazně a proti takové Sandře, která v té době nosila na hlavě lego doslova obyčejně. Ale po čase jsem objevila kouzlo ve tvé osobnosti, tvém stylu i tvém psaní. Neznám tě, ale působíš strašně sympaticky a článek je dost hrozný.
    Krom špatného jména Sandry, tak i popis tebe je hrozný. Ale nad to se člověk musí povznést, protože z naší krásné postkomunistické země, která téměř půl století žila podle jednoho pravítka s jedním trikem z tuzexu, se jen tak takový pohled na toto nevytratí... :)

    OdpovědětVymazat
  50. Slečna/pani novinárka je asi dobre d*blá :D!
    To je presne ten typ článkov, len rýchlo rýchlo aby sme niečo mali a maximálne zlé informácie a jáj...mám nervy na to celé aj za teba :D :/!
    Inak, Sandra sa volá hentak?
    Nebolo náhodou v Elle že sa volá Sandra Dlouhá :D?

    OdpovědětVymazat
  51. No nevím... řekla bych, že tento článek je otřesný! Za prvé asi o blogovém světě moc neví a za druhé se mi vůbec nelíbí co o tobě napsali, jako by jsi byla nějaká mladá husa.. :-/ Strašný....

    OdpovědětVymazat
  52. Ty jsi netrvala na tom, ze dostanes text k autorizaci!?!? Pak se nediv, ze vyslo to, co vyslo :-/

    P.S. Autorka vypada, ze tvuj blog sledovala max. tak tri dny pred napsanim clanku a tri dny po nem. A ze chtela mermomoci najit nejakou kontroverzi.

    OdpovědětVymazat
  53. Boo : Sandru jsme zatím nevyženili, taky mě to pobavilo:D

    Já taky nejsem novinářka na volné noze, no nevadí :)
    Článek si jdu teprve přečíst pořádně a za mě trochu škoda, že tam nemáš fotku Luci, když je ti věnovaný takový prostor v textu.

    OdpovědětVymazat
  54. Tak tenhle článek je ovšem tragédie. Mám pocit, jako kdyby redaktorka netoužila po ničem jiném, než Mařce a Pepkovi z Horní Dolní nepřímo sdělit, že módní blogy jsou pro hloupý, povrchní, rozmazlený husy a že vypadat jako houmles je vlastně v pořádku, protože to znamená silnou osobnost, vysokou inteligenci a hlubokou vnitřní krásu, haha.
    Existuje spousta kačen, co si svůj fešnbloček založila jen kvůli vidině dárků a všelijakých showroomů. Ty mezi ně rozhodně nepatříš, je vidět, jak tě to baví, navíc vim, že bloguješ už opravdu dlouho a showroomy (a dárky) jsou tady v Česku ještě stále relativní novinka.
    Redaktorka se zřejmě rozhodla, že z tebe podobnou pipku udělá a bohužel se jí to i povedlo, protože se nemůžeš nijak bránit.
    A srovnávat tě s Nikou a Sandrou? To je výsměch, každá z vás svůj blog vede jinak a každá z vás má jiné prostředky a jiný život. Nemůžou přece studentku gymnázia bez vlastních příjmů srovnávat se vdanou paní na mateřské! No, vlastně můžou, jak vidno, a totálně se tím ztrapnili.
    A nejen tím, žeano...

    Nenech se tím rozhodit, na tvůj blog chodím ráda a články o věcech, které jsi dostala, mi rozhodně nevadí, člověk se inspiruje. Pokud je někdo natolik jednoduchej, že když to vidí u tebe, musí to mít taky, tak ať ty peníze klidně utratí, dobře mu tak.
    Kromě toho, to, že si tě firmy vybírají ke spolupráci, jasně znamená, že tvůj blog má nějakou úroveň a že to děláš dobře.

    A pokud autorka hledá v Česku fashionblogy lidí, co jsou v módě profesionálové, tak by si měla udělat velkou svačinu a sepsat pro jistotu závěť, protože se asi nahledá - podobný věci tady prostě nejsou, není na ně prostředí.

    OdpovědětVymazat
  55. To, ze o tobe napsala, jako o nevyrazne a obycejne mi neprijde priserny, napsala jeji prvni dojem, treba jsi ji uz hold takova prisla. koneckoncu redaktori se musi videt s rozhodne s prominutim se zajimavejsima lidma, nez s temi, co pridavaj na net svoje fotky. dal taky myslim, ze nevycuhujes zrovna z davu jako treba sandra, ktere si diky obleceni na ulici vsimne asi kazdy, at uz s kladnym, ci zapornym nazorem.

    Spis me zarazilo, ze vseobecne z bloggerek delaji holky, ktery se snazi, akorat aby dostavali hadry zadarmo a zabijeji nekolik hodin denne na pc clanky o nicem a fotkama, ktery ma kazda druha co ma lepsi fotak

    OdpovědětVymazat
  56. Ja bych byla s tim ofocenym casopisem opatrnejsi - kvuli necemu, cemu se rika autorska prava...

    OdpovědětVymazat
  57. Nemám chuť číst všechny komenty. Ale takhle to prostě v novinařine chodí. Vždycky to vyzní jinak, než si představuješ, pokud to o sobě nepíšeš sama. (Mimochodem, ofocovat článek je příjemné pro chudé čtenáře nicméně, neprofesionální, protože oni chtějí aby si to číslo všichni tví followeři koupili. Jinak by tě neoslovili. Máš totiž, jak řekl jeden můj známý, tolik čtenářů jako běžný regionální tisk ;-)

    OdpovědětVymazat
  58. docela me mrzi, jak je ten clanek povrchni, o chybach ani nemluvim... a zrovna k tobe je autor myslim hodne kriticky, copak by s tebou ty znacky spolupracovaly,kdyby jsi nebyla v tom, co delas, uspesna? lehce mi pripada, ze je za tim trosku zavisti, ze i tak "obycejna" 18leta slecna muze dostavat 100usd kredit na zahranicnim eshopu za mesic a hromadu dalsich veci jinych znacek... navic zrovna ty celkem dost jasne informujes o tom, ze jsi vec dostala zdarma, aby si kazdy udelal vlastni predstavu o pripadne zaujatosti atd.. uspech se holt tresta :/

    OdpovědětVymazat
  59. Zvláštní, jak se řady slepých ovcí ženou za tebou a snaží se tě podpořit v něčem, v čem má Instinkt pravdu. Nejsi zajímavá a nejsi typická fashion bloggerka - nejsi ani trochu hezká, oblékáš se obyčejně a jsi strašně tuctová, taková nezajímavá, vážně obyčejná holka, která se jen snaží být něčím, na co nemá. Možná proto tě srovnávají s Nikou a Sandrou, které jsou obě krásné, moc talentované a mají právo říkat něco o módě.
    Dřív mě tvůj blog bavil a docelas mě i inspirovala, ale teď všude jenom mluvíš o tom, že dostáváš věci zadarmo, jak se máte s Vaškem krásně a bla bla bla. Hrozně si zevšedněla a dost si myslím, že je to názor víc lidí, jenom nejsou tak otevření, aby to přiznali.
    Obyčejná holka, co se snaží stát něčím lepším, taková jsi.

    OdpovědětVymazat
  60. přesně, my tě máme rádi i když si to otočili:)

    OdpovědětVymazat
  61. obecně mi příjde, že je nějáký boom a média - většinou časopisy se rozhodly dát prostor blogerkám. No, je otázka zda toto blogerky vůbec potřebují. Já si myslím, že ne. Ale možná má každná z nás jiný cíl.... neber si to osobně, jsou to média (mám s nimi své "pracovní" zkušenosti...) jsi šikovná, máš svůj styl a wo tom to je!

    OdpovědětVymazat
  62. Okomentovala bych to jako typický přístup čechů k móďě. Tzn.: kdo se zajímá o módu je povrchní, kdo vystupuje z řadu je divnej. To s tím F&F show roomem, popsali to tam, jako kdyby ti šlo jen o to oblečení, což si myslím, že nejde...

    OdpovědětVymazat
  63. to neustálý vychvalování Sandry mě s prominutím sere...to vážně nikdo nevidí jaká byla před rokem a jaká je teď??

    Luci, ty si fajn, si úspěšná a máme tě rádi...Instinkt si nekoupím :-D

    OdpovědětVymazat
  64. Anonym: co na to říct.. jsem ráda, že jsi vyjádřila svůj názor. To že nejsem hezká je relativní, to že se oblékám normálně vím a nikomu nenutím opak. To, že napíšu, že jsem něco dostala zadarmo je proto, že chci být ke čtenářům upřímná. Už vidím ty komentáře kdybych to neřekla. To by hned bylo - kde na to bereš peníze? a to ti kupujou rodiče?.. a že jsem dvakrát napsala o Vaškovi? proto mám blog, abych mohla napsat všechno, co mě napadne..

    nechci se obhajovat, ale myslím, že to stojí za vysvětlení..

    no.. každopádně jsem ráda, že jsi "narozdíl od ostatních" otevřená..

    OdpovědětVymazat
  65. Nelze jinak než to brát s nadhledem, protože jinak by se člověk trápil, že z něho nějaký časopis udělal totální "blbku".

    OdpovědětVymazat
  66. ,,Spis me zarazilo, ze vseobecne z bloggerek delaji holky, ktery se snazi, akorat aby dostavali hadry zadarmo a zabijeji nekolik hodin denne na pc clanky o nicem a fotkama, ktery ma kazda druha co ma lepsi fotak ,,

    - Na pár vyjímek tomu snad tak není? uznávám,že článek je psán do značné míry amatérsky a je vytržen z kontextu,často si v něm autor protiřečí.., na druhou stranu je však v něčem absolutně trefný.Řada ,,bloggerek,, jež má například přístup do showroomu hm absolutně ničím nevyčnívá z řad běžných pražských dívek, fotky jsou bez nápadu, články bez pointy,jen se ohání labely ,zvučnými jmény či profanovanými výrobky prestižních značek,které považují za zveřejnění hodné jelikož je viděli u opravdových ikon či v časopisech,tumbleru a snaží se horkotěžko čecháčským způsobem držet krok pod záštitou inspirace,avšak nejedná se o nic jiného než o slepé stádové plagiátorství a o to ,že ,,komuna,, se semkne a podpoří se navzájem.., ve výsledku pak tyto pozor už ,,uznávané blogerky,, (- jelikož byly v již výše zmiňovaném hm,,F&F showroomu ) nejsou nic jiného než chodící nevědomky zmanipulované věšáky s oblečením,jež s jejich vlastní osobitostí nemají vůbec nic co do činění....Slečnám to nedojde,jelikož si myslí,že jsou právě ty ,,vyvolené,,úspěšné ikony,řetězec má reklamu a zaručený prodej.Obě strany spokojeny svým vlastním neobjektivním způsobem. Ty jsi rozhodně sympatická,fajn normální holka co má módu jako koníček ale.. . Nika je osobitá,rozhodně má již vytvořený vlastní styl. U Sandry 80% prostředky a vizuální atratkivita,zbytek pozorovací schopnosti jež se dají lehce zaměnit s ,,osobitostí,,.
    Myslím ,že nejtrefnějším ukazatelem kdo z koho bude čas....

    OdpovědětVymazat
  67. Neřekla jsem, že nejsi hezká, ale jsi prostě obyčejná a na módní blogerku se nehodíš, protože nejsi ničím zajímavá. Takových holek jako jsi ty potká člověk denně na ulici desítky. Dlouhé vlasy, vysoké, ale žádná jiskra, nic originálního, nic, za čím by se člověk otočil. To je ale paradoxně možná důvod, proč tě tví čtenáři mají rádi - protože jsi jim blízko. Přijde mi, že jsi naprosto zbytečně sklouzla po té vlně "teď natočím video co nosím v tašce a teď jak si dělám make-up". Měla jsi v sobě tu jiskru abyla jsi originál a svá, ale udusalas to. Už jen to, že píšeš článek každý den, aby ti náhodou někdo nenapsal, že jsi nevím co, že na blog kašleš. Měla bys být víc sama sebou, zapomenout na nějaké pózování a nakrucování se a srovnat si to v hlavě. Chápu, že je snadné se nechat ovlnivit okolím, ale kdybys tomu čelila, bylo by to pro tebe lepší.

    OdpovědětVymazat
  68. Tak táto pani redaktorka by sa za ten článok mala hanbiť! Tak neprofesionálne.. amatérske chyby, skomolenie mena, žiadny balans medzi textom a fotkami. Máš tam najdlhší text a ani jednu fotku.. akože WTF?! A tie jej hlášky "pohľad blogerov na módu je často veľmi povrchný" a "s nezaujatým postojom blogeriek by návštevník ich stránok nemal počítať" sú vykonštruované, nepravdivé, priveľmi subjektívne a urážlivé postoje! Ja jej neberiem právo na vlastný názor, ale tieto tvrdenia sú tak povrchné a zovšeobecňujúce, že ten článok smrdí neprofesionálnym spracovaním a totálnym prúserom! Lucik, hlavu hore a pošli jej link na tento príspevok, nech si prečíta tieto komenty.. trošku sebareflexie by jej nezaškodilo.

    OdpovědětVymazat
  69. Člověk se mění a já si myslím,že jsem se také posunula o něco dál. Natáčím videa protože chci zkoušet něco nového a píšu každý den, protože z toho mám radost a baví mě to. Změnila jsem se a to co zde prezentuji jsem já. Pokud se ti to zdá horší, bohužel s tím nic nenadělám...

    OdpovědětVymazat
  70. Jen si všechny lezte do showroomu HM a F&F, pečte muffiny, foťte se s kelímky Starbucks v ruce, ukazujte, jak jste originální .... a přitom děláte všechny úplně to samý :-/

    OdpovědětVymazat
  71. Článek je napsaný amatérsky, nicméně dost věcí je založených na pravdě. Jsi prostě obyčejná holka, co se sice zajímá o módu, ale oblíká se prostě jen o něco maličko líp než většinový proud (nike triko, džíny, nike kecky). To je fajn, ale opravdu ničím nevybočuješ z řady bloggerek a těžko s tím teď už něco uděláš. Mě osobně třeba videa o líčení a o nehtech nelíbí a myslím, že se k tobě nehodí.
    A to o stádovosti bloggerů... no stačí jen pročíst komentáře a pak nad tím trochu pouvažovat. vypadá to totiž, jakoby slečny neměly vlastní názor a kopírovaly ho od komentáře nad sebou. O někonečném showroomování ani nemluvím, už se mi to přejedlo.
    Ale musím ocenit, že na negativní komentáže reaguješ kultivovaně a ne opovržlivě, jako jiní (radši nejmenovat).
    Přeju hodně zdaru a snad si z článku vezmeš ponaučení.
    Anna

    OdpovědětVymazat
  72. Instinkt nepovažuji za jakkoliv relevantní plátek, kde by se mohla vyskytovat kvalitní žurnalistika.
    Toť vše...

    OdpovědětVymazat
  73. ..I'm kind of confused as to why I'm even in there! x_x

    OdpovědětVymazat
  74. Bohužel se dnes dostáváme do situace, kdy jsou anonymové bráni jako něco špatného a jejich názory musejí být nutně negativní a nesprávné. Mnohdy tomu tak je, ale v záplavě komentářů od tvých věrných čtenářů si člověk prostě nezaujatý názor nepřečte. Souhlasím s anonymy, je to tu na bázi propagace značek ale nemyslím si, že je to nějaká životní tragédie. Nicméně bych být tebou ubrala na stížnostech vůči Instinktu. Je to nezaujatý plátek a ve spoustě věcech prostě má pravdu. Pro tebe je to určitě po všech těch měsících, kdy tě hodnotí pouze virtuální kamarádi (a vždy kladně), tvrdý dopad. Ale já ti fandím, ten kdo nic nedělá, nic nezkazí. Ty jsi třeba díky tomuhle článku sundáš růžové brýle a tvůj blog bude už jen lepší. Hodně zdaru, Annika.

    OdpovědětVymazat
  75. já to moc nechápu, proč mají všichni neustále potřebu to řešit... (nemyslím jen článek, ale i některé komentáře) vždyť nikdo nikoho nenutí ty blogy číst, ne? Jestli za tím nebude (bohužel) typicky česká závist a neschopnost přijmout a ocenit někoho, kdo dělá něco jinak než ostatní.

    OdpovědětVymazat
  76. Annika: já s tebou naprosto souhlasím! Jen se mi nezdá, že z mého článku vyplývá, že bych si stěžovala na Instinkt.. jen říkám, že z toho nemám dobrý pocit, což nemám..

    OdpovědětVymazat
  77. Když už nic jinýho, tak aspoň Ti mohli napsat správnou adresu blogu..a ne acupofstyle.com. :-)

    OdpovědětVymazat
  78. Bože to sou zas kecy...
    Si radši u kafe přečtu Blesk než toho, ten ze sebe aspoň nedělá seriózní plátek a nesnaží se tvářit tak strašně znalecky. To je fakt trapas, nasekat v jednom článku tolik zásadních chyb. Nepíšou o stránku dál, že Majkl Džeksn žije?

    Luci: já bych jen chtěla říct, že si myslím opak, než někteří anonymové, ale je to jejich názor žejo. Mě si ze začátku (tak před xx měsíci) přišla trošku obyčejná a upřímně jsem nějak nechápala, proč máš tolik followers. Až po čase jsem objevila tvoje kouzlo, který právě spočívá v jednoduchosti, což je mi bližší, než hele vole, mám na hlavě lego (nic proti S., sleduju ji ráda) A kosmetické posty se mi líbí, i když je vidět, že kosmetikou nežiješ a nejsi takový nadšenec jako jiní kosmeticky postižení, což ale vůbec neva. A videa mám ráda hodně, jsi krásná a sympatická holka, tak se nenech rozhodit a toč dál.

    Nepřestane mě fascinovat na anonymech, jak si diktujou, co a jak mají holky psát, že článek je nudnej/bez pointy/málo/hodně fotek a blablabla. že vlastně nejsou "hodny" toho být blogerky, ale nevím, kdo jim vymazal v hlavě informaci, že blog je vlastně deníček, kam si každej může psát co chce, že jo....
    A dalším zajímavým faktem je, že pokud se diskuze týká nemožně se oblíkajících Čechů, tak všichni přitakávaj, jak sme otřesní v kristuskách a rejoickách s igelitkou, ale pokud je řeč o blozích, tak se přece jako ta a ta blogerka oblíká každá půltá Češka, hmmm zajímavý :))

    No a nejvíc mě zvedly ze židle ty chytrácký kecy o velkolepým objevení faktu, že blogování je jeden velkej byznys. No my čtenáři jsme to samozřejmě jako banda tupejch ovcí nevěděli :D :D

    OdpovědětVymazat
  79. Já bych jim natvrdo napsala, co tam má kde špatně, proč z hodinovýho rozhovoru použila 4 věty, nebo kolik jich tam je, a ještě naprosto vytržený z kontextu, a popřála jim pěkný den. Na korekturu textu tam mají lidi (většinou, a stejně dost často najdu chyby), tak když už se neobtěžuje věnovat tomu tu péči, tak ať si aspoň vyhledá v okolí někoho, kdo se o to zajímá, a odkývá jí faktickou správnost toho článku. S tímhle přístupem bych mohla já psát o jaderný energii. Jo, a ideálně bych to poslala šéfovi, když nedělá svou práci pořádně, ať si to vyžere (jo, jsem potvora).

    OdpovědětVymazat
  80. Je od nich dost sprostý, jak tě takhle popsali, jako kdyby utvrdili všechny čtenáře, že pravidlo "občas méně, je více" v dnešní době přestalo fungovat a pokud chceš psát o módě, tak asi na hlavě musíš nosit koroptev a být extravagantní ne? Naopak, to jak se oblékáš a tvoje skromnost mi přijde jako výhodou než nevýhodou. A to, že dostaneš na nějaké akci věci zadarmo, nebo uděláš někomu reklamu protože ti to vyhovuje neznamená, že bys podlézala, nebo ho chtěla propagovat, jen říkáš to co cítíš :)
    A na druhou stranu - špatná reklama, taky reklama. Příště budou jen a jen lepší :)

    OdpovědětVymazat
  81. Jej, no, co k tomu dodat?! Vše už tu bylo řečeno, aby bylo jasno, souhlasím tu třeba s Evkou Schön..
    z článku působíš fakt jak nějaká pipina a to si o Tobě z blogu a jiné naší společné komunikace fakt nemyslím.. každopádně se chci co nejdříve ujistit osobně!;D pusu a pevné nervy:*

    OdpovědětVymazat
  82. Já z toho také cítím, že člověk, který to psal je proti Tobě nějak zaujatý. O Nice a Sandře píše jako o vyjímkách blogerství v ČR (já souhlasím s Nikou, se Sandrou už trochu méně). Je pravda, že módní řetězce Vás tak trochu využívají, aby jste propagovali jejich oblečení. Ale myslím si, že většina nebude propagovat produkt o kterém si myslí, že není dobrý. Ale otázka. Myslíte si, že by Vás ty firmy i nadále podporovaly pokud by jste na svém blogu o nich nezmínili? Na to mi odpovězte :) Iva

    OdpovědětVymazat
  83. Tak se přidávám do řady anonymů, za což tu určitě od některých tvých skálopevných fandů sklidím řádnou kritiku...:)
    Určitě tu jsou dvě strany mince. Instinkt neznám natolik, abych si o něm mohla vytvořit nějaký obrázek - to už bych spíš mohla tvrdit,že lépe znám tvůj blog, přestože sem zabrouzdám jen někdy (pravda, v poslední době častěji:)) Nenalhávejme si,že spousta rádoby blogerek s tím začla právě tehdy,když u těch "zajetějších" viděly, jak dostávají dary jak zmiňuje článek - proč do toho nejít,když je to zadarmo,že jo. A tyhle tu vždycky budou a dokud bude stoupat popularita blogů, bude stoupat i jejich počet. Ty opravdu dobré blogerky mají své názory, ale taky určitě občas podlehnou nějakému tlaku (vždyť jsou to taky jenom lidi) a na své "cestě" určitě udělají někdy krok vedle a pak by možná trochu litovaly, ale pokud modu chápeme jako umění, tak kdo z velkých umělců minulých let a staletí neudělal něco někdy špatně. A chybama se člověk učí,že jo, takže z téhle stránky spíš plus pro tyhle "dobré či slibné" blogerky, že svým experimentováním mají šanci se dříve vyhranit než "obyčejný smrtelník" (vím,trochu přitažené za vlasy,vlastně dost, ale byl to první výraz,co mě napadl).
    Takže děláš chyby, stejně jako já a každý jeden člověk. Ovšem z toho, jak běžně znám tvůj blog, bych nemohla s takovou jistotou jako v článku (podotýkám,že opravdu dost neobjektivním) tvrdit,že jdeš všude,kde ti něco dají zdarma...navíc tě řadím už k těm, které si můžou z nabídek aspoň trochu vybrat a řekla bych, že tvůj styl se vybrušuje, občas se zastavíš, špatně zabočíš a sejdeš ze správné koleje, občas stojíš dlouhou na místě (jako třeba mám pocit teď), ale vždycky se pak někde napojíš a jde to dál....to je hlavní!
    Není od autora článku profesionální srovnávat otevřeně Niku o generaci dál (Nico,bez urážky:)) s vyhraněným vkusem a studentky, kterým ještě není ani dvacet a stejně jako v modě,tak i v životě se hledají nebo na to přinejmenším mají ještě právo.
    Tak a teď to zavání "zlatou střední cestou", jakože jsem bez názoru a jednoznačně se nepřikláním na ničí stranu -ale v tomhle případě to ani nejde, takže pardon za alibismus.
    Jsi ale zajímavá kniha něco originálního v tobě nejspíš bude,že mě to stejně jako spoustu jiných láká na tvůj blog a něco tuctového taky (že se neoblékáš až tak výstředně, což zase patří k té stále ještě postkomunistické době v modě)...jen pokračuj a uvidí se:)

    OdpovědětVymazat
  84. Tvoj blog sa mi naozaj páči, chodím sem každý deň a vždy nájdem niečo nové. Bohužiaľ v poslednej dobe sa mi nezdajú tie večné reklamy... je jasné, že keď si niečo oblečieš chceme vedieť odkiaľ to máš, ale to že venuješ celý článok F&F kvôli tomu, že máš veci odtiaľ zadarmo.. chápem, že sa ti to páči, ale skús to s niečím skombinovať a neurobiť z článku len reklamu, ale niečo viac .. Naozaj to myslím v dobrom. A ten článok bol podľa mňa dosť prehnaný.

    OdpovědětVymazat
  85. jeeja fakt hrozné ako len mohli ten článok vytlačiť keď tam je toľko očividných chýb haha a suhlasím že ta fotka z Agent Provocateur je totálne mimo :D
    ja neviem ako ale myslím si že taký časopis by mal posielať články na autorizáciu.....to je ich povinnosť!
    a to že ty si tu ten článok oskenovala a niekto tu hovorí o autorských právach tak to je fakt trapas! mala by si tu oskenovať celý časopis za to čo napísali....a byť Sandrou som dosť naštvaná za to priezvisko!!!!

    OdpovědětVymazat
  86. Jedinou větu s kterou souhlasim od redaktorky je: Ze blogeri maji moc. Takze je super, ze mas tolik ctenaru a muzes se hajit. Protoze celkove clanek pusobi divne, vytrhane z kontextu a se spatnyma informacema. Kdyz o necem pisu, tak si zjistim poradne informace (jmeno Sandry, fotky Tavi...), tohle by vubec nemelo vyjit. A postradam tam tvoje fotky a to dost!!!

    OdpovědětVymazat
  87. :D no tak to mě pobavilo.... Spíš je za tím závist... :D

    OdpovědětVymazat
  88. no, teda článek nic moc. a je opravdu škoda, že tam nedali tvoji fotku, když tam o tobě píšou úplně nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  89. no popravdě=)...chápu, že nejsi nadšená z první mediální zkušenosti (já bych byla spíš nasr...:D), ale nebudu ti tady říkat, jako všichni ostatní, "tutununu, to je ale ošklivý redaktor, jdi ho proplesknout, nejhorší článek atd." takhle to prostě bohužel chodí, ten článek není uplně zlej (až na ty chyby!), ale bud ses nelíbila dost tomu, kdo s tebou ten rozhovor dělal, nebo to prostě muselo bejt tak trochu tendenční, takže jsi to odnesla ty, protože jsi ještě malá povrchní holka bez maturity, co nic jinýho neumí, než vystavovat fotky na net a dostávat za to trička.....(chápej, bylo lehký dosadit tě do týhle pozice)...korunu tomu ještě dodalo: "chci studovat žurnalistiku"...áno,:D to chce přece taky každej druhej

    OdpovědětVymazat
  90. Tento příspěvek jsem už sice komentovala, ale ještě mě něco napadlo. Píše se tam, že chceš studovat žurnalistiku, tak třeba se ti to bude hodit :)
    Já už ji mám na bakalářské úrovní hotovou. 1)pravdou je, že novinář zpravidla nebývá odborníkem na téma, o kterém píše (jeden týden píše třeba o praktikách na jatkách, druhý o módě)s tím musíš počítat (vyjímku částečně tvoří monotematické časopisy a to Instinkt není)
    2) do článku se nikdy nevejde všechno
    3) cokoliv plácneš a řeklneš "ale to tam nepište" tam napsat může a ty mu nezabráníš
    4) pokud máš strach, že něco překroutí, tak si rozhovor nahrávej, ať se máš pak čím ohánět
    5)můžeš chtít autorizaci (nahlédnout do článku před vydáním), ale nemusí ti vyhovět (není nároková) a na tvoje připomínky nemusí reagovat - článek je jeho autorské dílo

    OdpovědětVymazat
  91. tak to teda ne! já jsemtaky otevřená! jenom si o tobě nemyslim nic blbýho! líbí se mi, žes náma kominukuješ a že jsi (tedy dle mě) skromná a pohodová! to ze mě dělá "podlejzáka"? zmiňovaná Sandra je prostě úspěšná ale přijde mi, že se celkem mění a tady to mám čím dál víc raději než u ní. jste každá úplně jiná ! Myslím tebe a další blogerky ...každopádně mi přijde fajn že jsou i v česku různé blogy o módě a ten článek je dobrý tím že zaujme! i když někoho negativně a něco v tom nemusí být pravdivé(člověk skrátka nesmí věřit všemu co si přečte)... Lucka

    OdpovědětVymazat
  92. když budou lidi chtít, tak se pak k tobě na blog podívají a sami si udělají svůj názor, takže bych se být tebou zbytečně netrápila :) ale chápu, že tě to rozhodilo, taková je hold moc medií...

    OdpovědětVymazat
  93. Spousta anonymů ti píše, že jsi obyčejná holka, se všedním oblečením a nezajímavým vzhledem. Ale už odpověď na tyto pozastavující se otázky je jednoduchá.

    Proboha mohla by mít nezajímavá a obyčejná všední slečna pod každým příspěvkem takových milých komentářů. A tolik ohlasu. JEDNOZNAČNĚ NE!

    Ber to s nadhledem. :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
  94. Nic ve zlým, ale tolik lidí se tady pohoršuje nad neprofesionalitou Instinktu, ale nad tím, že ofotíš a vystavíš jejich článek, to už nikoho nezarazí. Studuješ gymnázium, prý chceš jít na žurnalistiku, tak bys měla mít aspoň základní povědomí o tom, co jsou autorská práva. Těžko pak argumentovat něčí neprofesionalitou a zaujatostí, když sama de facto porušuješ zákon. Mně osobně je to šumák, ale být tebou, tak si na to dám bacha.
    Zuza

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj,

    ke kvalitě článku už bylo řečeno asi všecko, a i když je tam několik málo trefných věcí, neprofesionalita a chybí to všechno zabíjej.

    Spíš mě zaráží, že tě tu někdo označuje za nezajímavou, řekněme, ehm, fyzicky :D Teď nehodnotim styl, který se mi ale mimochodem dost líbí, nejsem žádnej módní gurmán, takže mám takový ležérnější kombinace ráda. Ale pomiňme oblečení, myslim že si právě moc hezká a zajímavá a osobně se mi třeba Sandra vůbec nelíbí. Chápu proč se asi líbí holkám, ale kluci takový typy jako ona moc nemusej, a ty si naopak přesně takovej pohoda typ, vysoká, štíhlá, krásný vlasy, zajímavá, co se jim líbí :)

    Teda normálně sem nic nepíšu, ale osobně sem hrozně ješitná a nesnášim, když někdo naznačí že nejsem dost hezká :D :D :D tak tě jen chci ujistit, že je to snůška keců, že jsi :D

    Melanie

    OdpovědětVymazat
  96. Do tebe se tam naprosto otevrene navazeji a vubec cely clanek ma ponekud povrchni bulvarni charakter navic s nepresnymi informacemi. Titulek casti o Nice mi prijde vylozene hloupy a prvoplanove "sokujici" a vyzdvihovat to ze Sandra byla na prezentaci AP jako nejakou smerodatnou udalost ktera vystihuje jeji blog jeste ujetejsi. Co na to rict...no instinkt.

    OdpovědětVymazat
  97. Co víc na to říct? Vše už tady řečeno bylo...závidí a basta:D Hlavu vzhůru a nedej se...i špatná kritika může nastartovat něco dobrého!:D

    OdpovědětVymazat
  98. Bože dobrej, mě už odradila ta trapná obálka, když teď vidím, co je vevnitř... Nemáte fotku té redaktorky? Viditelně to bude nějakej módní expert, když to všechno tak hezky zhodnotila...

    OdpovědětVymazat
  99. jsi mnohem lepší než Leopardová.. upřímně.

    OdpovědětVymazat
  100. Evk: to myslis vazne, ze mas Bc. ze zurnalistiky, a pri tom nevis, jak se pise slovo vyjimka?!?? A carky ve vete ti taky moc nejdou, to je teda uroven :-/

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj, normalne sem vubec nepisu, jen ti chci rict aby sis z toho nic nedelala. Novinari jsou povrchni banda tupcu a jak by ne, chteji mit nazor na tisic veci za jeden den, takze na premysleni a studium veci neni jaksi cas.Kdyz jsem te objevila poprve, musim rici, ze jsi na me nezapusobila uplne sympaticky, coz ale vubec neznamena ze sympaticka nejsi.Vtvem pripade naopak. Jsi inteligentni, to je videt, zajimave pises, jsi vtipna a nejvic ze vseho je, ze si umis ze sebe udelat legraci.Bohuzel myslim, ze autorka clanku dala bud na prvni dojeNavic, do koho z te trojky se mohla asi tak navazet, kdyz ledova sandra je jakasi pseudokralovna mistni sceny a kdo to nepozna, nerozumi nicemu, a nika si ziskava sympatie tim, ze je starsi a tudiz jakoze rozumejsi a navic do tehotnych zen se nenavaziz principu. Ale kazdy clanek potrebuje kontroverzi,ze ano. Neznam te, nejspis mas sve chyby a sve pozitiva jako kazdy, clovek. Ale neboj, tvuj pristupse ukaze jako dobry. Drzim ti palce.

    Marlenka

    OdpovědětVymazat
  102. Nesmutni! Sice by mě to taky mrzelo, ale pak bych si řekla, že je přece důležité, že to baví mě! ;) Jsi hrozně milý člověk, který se nemusí zabývat nějakou pseudointelektuálku z Instinktu. ;)

    OdpovědětVymazat
  103. Přečetla jsem si pár komentářu, a ráda bych jen řekla, že Tvá videa mě baví, to, že zmiňuješ svého přítele je milé a ty jsi moc krásná:)

    OdpovědětVymazat
  104. Jezis, to je traparna ten článek. Doufám, že ona redaktorka dostala hodinovku :D Minimálně za ty chyby, neověřené informace apod.

    OdpovědětVymazat
  105. je to zvláštní článek, podle toho jak to tu chodí, jak tento blog píšeš si nemyslím, že je to pravda! ach jo..

    OdpovědětVymazat
  106. Nemám vo zvyku písať komentáre, ale ak niekto (kto nemá ani toľko slušnosti aby sa podpísal), napíše o peknom, mladom dievčati, že nie je "dosť pekná", tak to je vrchol..a mal by sa nad sebou zamyslieť. A ty takéto komentáre ber z nadhľadom.
    Dada

    OdpovědětVymazat
  107. Věřím, že takovýhle článek musí naštvat. Myslím si, že tvůj styl není nudný, narazila jsem na tvůj blog poměrně nedávno, a každý den sem chodím, jestli jsi nepřidala další článek! Jsi boží, takže se vykašli na nějaké blázny z Instinktu, kteří o tom co děláš, beztak nic moc neví :)

    OdpovědětVymazat
  108. ohledne zmineneho clanku, myslim si,ze to co instinkt publikovalo je pravda, kterou si vetsina blogerek, (ano tim minim i tebe) nechce pripoustet. nekteri skutecne porozumeni mode vyssi urovne nemaji zkratka v krvi.

    OdpovědětVymazat
  109. "Sandra Pospíšilová" :DDDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  110. Pane bože..takhle debilní a splácanej článek už jsem dlouho neviděla. Tady je vidět, jakou má tenhle časopis úroveň

    OdpovědětVymazat
  111. Jak to tady tak čtu, ten článek by mě opravdu zajímal :D ale fotka se mi zobrazuje strašně malána to, aby se z ní dalo něco přečíst... nevíte někdo, kde bych si jej tedy mohla přečíst? :) předem děkuji :)

    OdpovědětVymazat