Kosmetiku Eyeko, z toho co jsem zatím mohla vyzkoušet, mám velice ráda a proto jsem se stala jejich Ambasadorkou. Pokud si tedy budete objednávat něco za £15+ a zadáte k objednávce můj kód, E14951, dostanete dárek zdarma :).

Ale teď už k tvářence. Hned na první pohled vás zaujme krásné balení, které má dvě patra. V prvním je samotná tvářenka a o patro níž najdete zrcátko, což určitě ocení každá slečna, a štěteček, který ale bohužel moc kvalitní není.

Eyeko cosmetics, from what I could already try out, is one of my favourites and that is also why I became an Eyeko Ambasador. That means that if you order something for  £15+ and add my code, E14951, with the order, you get a free gift:).

And now let's talk about the blush. The first thing that will catch your eye is the cute packaging, which has two parts. At the top, there is the blush itself and on the bottom you find a mirror, which I think every girl will appreciate and a brush, which unfortunately is not very good.
Tvářenka je velice pigmentovaná, takže aplikace je jednoduchá, ale musíte si dávat pozor, abyste to s barvou nepřehnali. Barva se mi velice líbí - je to něco mezi růžovou a oranžovou, takže bude slušet skoro každému. Tvářenka také obsahuje jemné třpytky, což sice nemusím, ale u tohohle odstínu mi to nepřekáží a na tvářích to kupodivu skoro není vidět.

The blush is very pigmented, so the application is easy, but you have to be careful not to overdo the color. I really like the color - it is something between pink and orange, so I think it will look good on almost everyone. The blush also contains little glitters, which I am not a big fan of, but with this blush it looks great and is not that visible on cheeks.
Where to buy it?/Kde ji koupit?: Eyeko.com
Overall/Celkový dojem: 7/10
/* the product in this post was sent to me by the company for consideration / tento produkt mi byl zaslán firmou ke zhodnocení

32 komentářů

  1. Možná ti teď budu křivdit, ale začíná mi trochu vadit, že píšeš recenze na věci, které dostaneš zadarmo a vždycky se vyjádříš jen v superlativech, ikdyž se nakonec článku dočtu, že vlastně výrobek není tak úplně dobrý..

    OdpovědětVymazat
  2. Ambasadorkou se může stát každá a ten kód ti vydělá peníze na něch co ho tam zadají, přitom dárek dostanou i bez kódu Jak ubohé. Navíc když píšeš o kosmetice mohla bys jí třeba i ukázat na pleti ne jen vyfotit krabičku. Dělej radši jen fešn na kosmetiku nemáš a vůbec tomu nerozumíš.
    Jsm zvědavá zda to zveřejníš....

    OdpovědětVymazat
  3. škoda toho štetečka :)

    btw, môžem sa spýtať, kedy mi približne odpovieš na otázky v maili? :)) nemusíš sa ponáhlať :)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, chcela by som sa spytat ci nevies kolko je postovne na Slovensko

    OdpovědětVymazat
  5. Toho štětce je škoda, ale asi si jí objednám, protože fakt vypadá pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  6. ta tvářenka je z fotky k sežrání, krásná barva ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Martina Golightly: pokusím se ti to vysvětlit.. je pravda, že jsem dostala pár nabídek na kosmetiku zdarma a protože mám kosmetiku ráda, ráda vyzkouším nové projekty a doufala jsem, že vás by to mohlo také zajímat. V superlativech píšu proto, že se mi kosmetika vážně líbí. Vlastně z toho, co dostanu zadarmo si jako produkty o kterých napíšu vyberu ty, které se mi líbí.. značky mi produkty posílají k vyzkoušení a pokud s nimi jsem spokojená, ráda se s vámi o výsledek podělím, příjde mi ale trochu nefér hanit tu něco, co mám zadarmo.. až si něco koupím z vlastních peněz a nebude se mi to líbit, ráda vám o tom dám vědět..

    Anonym: ano, ale myslím, že bez kodu dárek nedostanou ( můžu se mýlit.. ). A jinak máš pravdu, já mám možnost z toho vydělat "peníze" a protože už jsem o Eyeko psala a vím, že si na základě mého článku pár holek kosmetiku objednalo, nevidím, co je špatného na tom, že z toho jak ony ( dárek ) tak já ( možná peníze ) něco budeme mít.. A asi tomu nerozumím, ale baví mě to, takže v tom budu i nadále pokračovat :)..

    Simonka: promiiiiiin, jdu na to ;)

    Dianna: poštovné si můžeš vybrat zdarma, ale pokud se balíček ztratí, nikdo ti za něj neručí a nebo za 5 euro ( http://www.eyeko.com/delivery-i-5.html )

    OdpovědětVymazat
  8. souhlasim s martinou je to nudne, naty

    OdpovědětVymazat
  9. Eyeko jsem objevila právě díky tvému blogu a jsem za to moc ráda, jejich laky na nehty jsou naprosto super... Zkoušela jsem i jednu řasenku a nějaké balzámky na rty, ale ty byly spíš průměrné. Tvářenku asi vyzkouším, zrovna mi dochází, ale nejsem si moc jistá tím odstínem, je pravda, že ukázat barvičku na pleti by bylo lepší :)

    OdpovědětVymazat
  10. LC.: našla jsem další recenze :), tak mrkni třeba na
    http://jeweledthumb.blogspot.com/2011/01/review-eyeko-cheeky-colour-blush-duo-my.html
    nebo na video ve 2:30 minutě si nanáší tvářenku ;) http://www.youtube.com/watch?v=wP92fjBxkHk&feature=related

    příště se třeba také pokusím o video :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super, dík moc! Přesně tohle jsem potřebovala :) Video by příště bylo určitě moc fajn, myslím, že nejen já bych ho ocenila :)

    OdpovědětVymazat
  12. je smutne ze sa to tu zvrhlo na samu reklamu
    byval tu fakt dobry blog

    co ma tu este stale tesi je ze aspon aktualizujes kazdy den a mas tu odkazy na fakt vynimocne blogy - tiez dovod sem prist

    OdpovědětVymazat
  13. Bylo by super ukázat nám kosmetické produkty přímo v akci. Takhle to trochu ztrácí smysl, když je vyfocený pouze výrobek a popis taky není nijak vyčerpávající. Ber to jako návrh na zlepšení=)

    OdpovědětVymazat
  14. A o tom je prezentování kosmetiky. To, že má i negativní ohlasy a ne jenom kladné! A pokud se rozhoduji si něco koupit, tak bych si o tom chtěla přečíst pravdu (a né že v komentářích někdo komentuje, že v závěru si ji ani tak nevychválila). Když už nakupuju kosmetiku z internetu a nemohu ji vyzkoušet předem, tak si zjistím kde co ... Ale fotky na tváři bych uvítala teda. Protože takhle moc neposoudím, jak vypadá na tváři ... Kosmetiku neznám, tak děkuji za odkaz :)

    OdpovědětVymazat
  15. Eyeko jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, ale určitě mě to láká. Jinak souhlasím s holkama, chtělo by to fotku v akci, na pleti, na ruce, prostě ne jen krabičku, na tu se můžu podívat na webovkách ;), ale zase tě chápu, ono je to hodně práce a času, já se teda snažím všechno vyfotit i na sobě a třeba i dát na video,aby to bylo fakt vidět,ale ne vždy se to povede k mé spokojenosti a práce je s tím fakt dost,takže rozumím :).

    OdpovědětVymazat
  16. Koukala jsem na Eyko video ambasadorek, je to skvělý! Až budete mít nějaký sraz, perfektní příležitost se seznámit s holkami z celého světa. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Veľmi sa mi páči to tvoje testovanie kozmetiky a teším sa na pokračovanie : )

    OdpovědětVymazat
  18. asi jsem zase hloupá ovce, ze stáda blogerek, jak s oblibou říkají anonymové, ale co....mně se takovýhle testování kosmetiky líbí a Eyeko jsem předtím vůbec neznala, takže díííky za tip ;))

    OdpovědětVymazat
  19. JÁ CHCI TAKY TAKOVU NÁVŠTĚVKU :D annie-brunette.blog.cz :D

    OdpovědětVymazat
  20. ten darcek byva myslim, len niekedy inokedy sa viaze na " ambassador gift", ale suhlasim s talkou, ze by som uvitala aj ukazku aspon na ruke, napr. tento blusher mi z fotky pripada skor cerveny, nez ruzovo-koralovy, ale viem ta pochopit, ze ked nieco dostanes v podstate aj ta znacka ocakava, ze ju nezvozis pod ciernu zem, ja som si to vsimla na tvojom blogu uz davnejsie, a zase obdivujem ako vies neutralne pochvalit ten produkt aj, ked o nom nie si presvedcena:)

    OdpovědětVymazat
  21. tvářenku vubec nepouživam ,takze se moc nemuzu vyjadrovat! )))

    OdpovědětVymazat
  22. Evie: tak to jsi me prave nepochopila. Je to tak, že čas od času něco dostanu a otestuji ten produkt..
    Když se mi líbí a jsem přesvědčena o tom, že stojí za to o něm dát vědět, udělám to. Pokud však s produktem spokojená nejsem, nenapíšu radši nic..

    OdpovědětVymazat
  23. ja som to mozno blbo napisala, len som, ze napises o produkte aj ked mu das napr. ako tu 7/10 bodov, ze je fajn, co v podstate je len, ze mu nedas napr.9-10 bodov akoby niekto ocakaval. A toto sa pytam len tak nie rypavo, ze ked ti niekto posle produkt neocakava, ze o nom napises tak ci tak? inak mrkla som na ten ambassador gift a je to tam tak, ze musis minut minimalne obnos a zadat ambasador kod, len niekto si to az tak dopodrobna nevsimne, keby mal niekto narazky:)

    OdpovědětVymazat
  24. Já tvářenky nepoužívám, ještě jsem nenašla ten správný ostín... Ale tahle vypadá moc pěkně, na mě ale asi až moc růžová, mám takovou spíš do hněda pleť :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já nevím co všichn mají proti tomu, že sem dáváš kosmetiku a chválíš ji. Je snad jasné, že na to nebudeš dělat negativní raklamu, to by Ti ta firma asi moc nepoděkovalala. Na stranu druhou bych také uvítala vidět tu tvářenku na pleti.

    OdpovědětVymazat
  26. vyzerá naozaj prekrásne :-))

    OdpovědětVymazat
  27. evie: 7/10 je podle mě hodně dobré ocenění.. je to stále o hodně víc než polovina.. nemůžu přece zase pořád dávat 10 nebo 9 z 10.. 10 je veliká škála a 7 znamená, že mám produkt stále hodně ráda!

    A chybami se člověk učí.. příště bude video, nebo fotka mého obličeje.. nedávala jsem ho sem proto, že na předešlý článek o rozjasňovačích skoro nikdo nereagoval..

    OdpovědětVymazat
  28. ta tvářenka vypadá fakt dobře :))

    OdpovědětVymazat
  29. protozeclanek s rozjasnovacem byl na nic:( vubec to nebylo videt, proste jak uz tu bylo psano, moc tomu nerozumis.. naty

    OdpovědětVymazat