Měla jsem sice v plánu ukázat vám celou kolekci najednou ve videu, ale na to teď bohužel nemám moc času. A tak vám ji budu představovat takhle postupně. Už jsem mluvila o rozjasňovači a bronzeru a lacích na nehty. A dnes bych vám chtěla představit můj nejoblíbenější kousek z celé kolekce - řasenku. Vyzkoušela jsem už spoustu řasenek od levných až po ty dražší a musím říct, že tahle zaručeně vede. Řasy vám krásně prodlouží, zhustí a dodá jim výraznou černou barvu. A co je ze všeho nejlepší, vydrží vám to tak celý den bez jediné změny! Odlíčit jde ale snadno. Za 140Kč není o čem přemýšlet. Poměr cena/kvalita je bezkonkurenční!

A druhým produktem jsou oční linky. Mají takový ten fixkový hrot a nanášení je tak velice jednoduché. Rychle schnou a na očích vydrží celý den bez výrazného blednutí. Odlíčíte je také dobře. Myslím, že 125Kč je za takový produkt zcela běžná cena.

Kosmetika F&F je k dostání v MyTesco na Národní třídě a ve vybraných obchodech.

Today I would like to show you my favourite product from F&F made up collection - mascara. I've tried a lot of different mascaras from the cheep ones to the more expencive ones and I have to say that this one is the best of them all. It will make your lashes look long, full and give them distinctive black color. And what is the best? That it will stay on the whole day without a change! 

And the second product is eyeliner. It is black and thanks to a sponge tip it is very easy to apply. It will also last the whole day withnout fading and smudging.

21 komentářů

  1. na tu řasenku jsou slyšet ódy ze všech stran, asi ji také budu muset vyzkoušet:D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá recenze, přemýšlím o té řasence. Uvidíme! :) Škoda že jsi nám to neukázala ve videu, ale i článek je skvělý. ;) Příště nám sem dej i fotku nařasenkovaného oka! :D

    (probíhá u mě giveaway)

    OdpovědětVymazat
  3. Musim rici, ze cena za kosmetiku FF me prekvapila, obleceni a doplnky jsou tak levne a kosmetika mi prijde na ten pomer drazsi.

    libam xxx

    OdpovědětVymazat
  4. Na tu řasenku se třesu úplně, slyším všude samou chválu! :) A linky ve fixu chci také zkusit. Ale musím souhlasit s @červené Rty, ten poměr cen oblečení a kosmetiky mi přijde spíše jako nepoměr :D

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem o ní hodně slyšela a to samou chválu, takže asi vyzkouším!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moja najobľúbenejšia riasenka je od Miss Sporty, ale pouvažujem aj nad tou :)

    OdpovědětVymazat
  7. prehladala som všetký tescá a nikde nič o_O bud som to prehliadla alebo čo ..kde ich zvyčajne mávajú? tú kozmetiku ? ako myslím v tescu kde tam :-D :-D lebo fakt potrebujem tie laky :-D poradte mi prosím pekne :-) :-D

    Petyi :-)

    OdpovědětVymazat
  8. vypadá to moc dobře, škoda že to u nás nikde neprodávají :(
    th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. jojo..jak říkaj ostatní jenom mě to utvrzuje o tý řasence jak o ní všichni mluví:D..skoda ze tady není fotka tvýho oka s tou řasenkou,)
    doufám ze prijde nával videí...mam je hrozně ráda!^^

    OdpovědětVymazat
  10. ta řasenka vypadá hodně dobře :) mrknu se po ní ...

    OdpovědětVymazat
  11. očná linka vyzerá lákavo...

    OdpovědětVymazat
  12. chybí mi tady fotky,jak ta řasenka a linky vypadají na :)) jako na očích :)

    real-great-cupcake.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. na tu rasenku uz jsem slysela nekolik dobrych ohlasu, takze ji asi vyzkousim :) a taky bych kdyztak uvitala fotku rasnky primo na rasach :)

    OdpovědětVymazat
  14. pokud chcete vidět na řasách, podívejte se k Zuzi :) http://saladofmylife.blogspot.com/2011/06/recent-likes.html

    OdpovědětVymazat
  15. Škoda, že u nás ich nemajú, zišla by sa mi nová špirála :/

    OdpovědětVymazat
  16. vypadá to skvěle ale já se k tomu nikdy nedostanu bydlím tak šíleně daleko , achjo :D

    OdpovědětVymazat
  17. MissTaken: to bohužel nevím :(

    OdpovědětVymazat
  18. cetla jsem recenzi od Anit i tuhle a nejspis jsem asi moc narocna. Mne bohuzel nevyhovovala, a to bezne uz pres dva roky pouzivam nikoli nejakou predrazenou znackovou rasenku, ale rasenku od NYX, ktera v prepoctu i s postovnym vyjde na cca 160 KC. Prislo mi, ze skoro nebarvi, kartacek po rasach jen tak ledabyle sklouzl a vubec je nezvyraznil, tak nevim.. mozna jsem jen mela smul na nejaky blby kus.. (Veronika)

    OdpovědětVymazat