(t-shirt - Zara, skirt, hat - New Yorker, coat, bag - Romwe.com, shoes - F&F)
¨
Včera už bylo tak hezky, že jsem měla najednou náladu vzít si sukni. Byla jsem si podat přihlášku na FSV Pr a marketing a Mediální studia. Hlásíte se tam někdo taky? Odnesla jsem film na vyvolání do FotoŠkoda, takže se můžete těšit na fotky z fisheye a natočila jsem krátké video o tom, co jsem si objednala ze stránky elfkosmetika.cz. Na facebooku najdete bonusové fotky. Hezkou sobotu!!
The weather is so nice that I finally feel like wearing skirts again! Have a wonderful Sunday everyone!!  

69 komentářů

  1. krásna sukňa :) a krásne vlasy tu máš :)

    OdpovědětVymazat
  2. tričko je roztomilé, ale nejvíc se mi líbí ta sukně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. pěkný outfit :)

    styleofmacy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. to je super kombinace + takové botky zrovna hledám!
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. pekny tricko:))



    GIVEAWAY PSANÍČKA OD H&M


    http://www.jordantdd.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší ti to.! taky přemýšlím o kosmetice elf a jak na to tak koukám asi si také něco koupím! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. to tričko je skvělé :) a od ELF bych si zase taky něco objednala :) zatím jsem objednávala 2x a byla jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  8. to tričko je super!:)a včerejší počasí bylo nejlepsi!
    na PR a Marketing.komunikaci jsem si taky podávala přihlášku:)

    OdpovědětVymazat
  9. tričko plný sportovců, paráda! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Slušelo ti to jako vždycky.:) Elf mám ráda. Jak pro jejich cenu tak kvalitu. A taky jsem si nejvíc zamilovala štětce :D

    OdpovědětVymazat
  11. jsi nádherná, hrozně se mi líbí ta sukně!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Lucy to video me strasne zklamalo. Vubec te nepoznavam, kde je tvuj perfekcionismus? Samy prerek, hodinu ctes z papiru cenu 3 stetcu, i kdyz vsechny ty vyrobky z jedne rady stojej stejne. Proste to video je strasny:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn, já vím, snad se mi to příště povede o něco lépe.. :))

      Vymazat
  13. Moc se mi líbí to tričko se sukní, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  14. ahojky, co přesně budeš studovat a co pak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, až se někam dostanu, tak ti pak řeknu, co budu studovat :D. Zatím doufám, že mediální studia a co pak vůbec nevím!

      Vymazat
  15. Chutnéé. :) A botičky sú úžasné.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj! A Cup Of Style sleduju už dlouho a jsi vážně skvělá! Mám jen otízku ohledně romwe.com Na kolik korun to tak vyjde, když si objednáš třeba kabelku? Mají je tam totiž moc pěkné, ale bojím s,e že bych se nedoplatila, kdybych si to objednala až před dům :/
    Děkuju, Janee El

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc!
      Vždy máš u kabelky cenu a to je vlastně jediné, co platíš. Poštovné je celosvětově zdarma a ještě se mi nestalo, že bych z Romwe platila clo :).

      Vymazat
  17. Krásné fotky.Moc Ti to na nich sluší :-) Parááda

    www.czechblondyn-blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Jé, ta sukně!
    www.tickettomyfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. super tričko :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Vcera jsem si taky podala prihlasku :), uz podruhe.. a stejne mi je jasne, ze nemam sanci. Ty prijmacky jsou dost nesmyslne..:). Ale uprimne ti preji hodne stesti :).. ( joo a nasprtej si pred prijimackama jmena ministru - o nich uz tam byla otazka snad druhym ci tretim rokem :) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona 6% šance na přijetí bohužel není moc :D. Ale dělala jsem si nějaké ukázkové testy a od té doby už radši sleduji politickou situaci :D.. Děkuju!

      Vymazat
    2. Já to právě sleduju průběžně ( už asi od 15 let ) a stejně nic :D.. Chtěj vědět i jména režisérů a jejich filmů, spisovatelů, lybretistů od muzikálů, fotografy z ciziny, atd atd.. :). A z marketingu a PR tam není nic.. Můžu se zeptat, kam si v oboru ještě dáváš přihlášku ? :) mě už nic jinýho nepadlo oka. Ať to dopadne jakkoliv, stejně určitě zůstanu tam kde jsem :D :))

      Vymazat
    3. Aha :( no je to prostě přehled, ale myslím, že je celkem nemožný vědět všechno.. Ještě si dávám na kombinovaný Mediální studia ( tam jsou scia ) a jinak z oboru už mě také nikde nic nezaujalo, nebo jsem si toho ani nevšimla jinde než na soukromých školách. Budu se hlásit ještě na VŠE na Mezinárodní obchod a na Podnikohospodářskou fakultu..

      Vymazat
    4. Já jsem teď na VŠFS na marketingové komunikaci, sice je to soukromá škola, ale jsem strašně spokojená a ani se mi jinam nechce. Ale řikala jsem, že to stejně znova zkusím :).. Jinak do Tutoru na kurz jsem taky chodila, už ve třeťáku a neměla jsem to dělat - vyhozený peníze, nic mi to nedalo a kromě jednoho vyučujícího nikdo netušil co máme umět, kam se hlásit, no vůbec netušili.. Na mediálni na UK jsem se taky hlásila, ale scia nejsou mou parketou a v dopise mi pak přišlo, že brali (tušim) od 83, což teda fakt nee :).. Dál jsem se hlásila na VŠE na Arts management a to mi uteklo o 2 body-jednu otázku. Ale myslím, že jsem dopadla nejlépe, jsem fakt spokojená a dost mě to baví a učí mě fakt lidi co umí :)).. Opravdu Vám držím pěsti holky, hlavně ať jste spokojené :). Mě to minulej rok tak strašně vyčerpávalo, že jsem se snad na to měla vykašlat a jít rovnou na soukromou, nebo se aspoň vykašlat na ty scia. Chodila jsem na kurz k nim a bylo to o nervy, opravdu špatná zkušenost, zlatej Tutor oproti sciím :D ;-) ( a tyhle zkušenosti bohužel nemám jediná, takže na tom asi něco bude ).. Se Sciama nechci mít už nic společného !

      Vymazat
    5. Ahaa.. no ja na kurzy scia chodila v devítce kvůli přijímačkám na gympl, mě tenhle typ příkladů celkem baví, ale zase nemůžu říct, že bych měla těch 80/90, ale doufám, že se to podaří. V tom tutoru jsme zatím dělali jen češtinu gramatiku a dějiny umění a přišlo mi to fajn, že si to aspoň člověk zopakuje a připomene.
      Každopádně děkuju za tip. Pokud se to nepovede, možná půjdu za tebou :)).

      Vymazat
    6. A prosímtě, tam se nedělají přijímací zkoušky? Přemýšlím, že bych se tam ještě přihlásila když to jde jen do 29.2. :)).

      Vymazat
    7. Mě Scia taky baví, ale nejsem tak dobrá abych měla tolik co jsem potřebovala no.. A kurz byl strašnej :(.. A třeba se ten Tutor změnil, a nebo jsem jen měla smǔlu na vyučující, nejhorší byl ten dějepis :).. A VŠFS fakt super, je nás tam spousty co tam šli jen "z nouze" a zím, že to budeme zkoušet znova jinam a nakonec tam všichni chceme zůstat a fakt spokojenost. I skladbou předmětu (oproti třeba tý UK) mi to ořijde do života praktičtějši.. Škoda jen, že ta škola není zadarmo no :D.
      Tak pěkný víkend přeju a pak sem třeba napiš po přijímačkách, postěžujem si společně jako to bylo strašný :D ;-)

      Vymazat
    8. lybretisti? Mě místo mně? sorry, ale nedivím se, že jsi neprošla přes přijímačky

      Vymazat
  21. Lovely outfit! I love your coat, your skirt and your shoes! xxx

    eloisedephotography.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Krásný outfit! Tu sukni mám, ale v černé :)

    OdpovědětVymazat
  23. Na Marketing a PR se hlásím taky, i když si také moc šancí nedávám,čtu reflex,učím se ministry a sleduju, kdo má kdy výročí narození/úmrtí atd.. chodím i na kurz do Tutoru, ale k příjmačkám to moc není. A ty mediální studia jsem taky chtěla, ale za 1. se mi nelíbí, že je to dálkové studium a za 2. jsem se jich na dni otevřených dveří ptala, jaký byl nejhorší percentil, který loni vzali a řekli mi, že 91, což mě odradilo.Vím, že to letos může být míň, ale stejně.. :) Jinak přeji hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee ja taky chodím na kurz, ale ve čtvrtek, ty asi chodíš na ten sobotní viď? :)

      Vymazat
    2. Ano, na ten sobotní a ty dějiny umění mě taky bavily, ale myslím, že ti řeknou jenom ten základ, ale u přímaček je to, co je tedka, aktuální a to se tam nedělá a to je podle mne chyba.

      Vymazat
  24. wow .) strašně ti to sluší ! ta sukně je božská !!! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ježkovy oči to tričko je roztomilý :*

    OdpovědětVymazat
  26. You are so beautiful! I love your coat!

    www.rosastance.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Nebyla jsi jediná, kdo šel dneska odesílat přihlášku marketing a PR. Trochu mě děsí od kolika lidí slyším, že se tam taky hlásí. O tenhle obor je teď opravdu velký zájem. Nicméně loni bylo přijato 58, což je skoro o půlku víc než se původně odhadovalo, tak snad budou brát víc lidí i letos.
    Jinak k tomu, co psala Kačka - percentil mediální studia - oficiálně loni to bylo od percentilu 88, ale i to je relativně dost.

    OdpovědětVymazat
  28. hlásila jsem se na marketing a PR na UK minulý rok, nebyla to pro mě hlavní škola, nicméně přijímačky se mi zdály docela v pohodě, pokud máš alespoň nějaký všeobecný přehled.. skončila jsem asi 4 pod čarou a nijak výrazně se nepřipravovala-prohlédla jsem si jen zadání z minulých let a podobně, + test z angličtiny byl opravdu jednoduchý. Myslím, že není zas tak hrozné se tam dostat a každopádně ti budu moc držet palce! :-)

    OdpovědětVymazat
  29. nevieš či ELFkosmetika.cz posiela aj na Slovensko?.)

    OdpovědětVymazat
  30. Sluší ti to! Sukně je moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  31. Úžasný kabát a boty! Moc hezky sladěné!

    OdpovědětVymazat
  32. Máš tu krásné vlasy a to tričko je super! :)

    OdpovědětVymazat
  33. tiež mám posledné dva dni sukňovú náladu :) tvoja sukňa je úplne úžasná ;)

    OdpovědětVymazat
  34. Já jsem si dala přihlášky na VFU, Na Masaryčku - Práva, Na Karlák-Práva, A ještě VOŠON Praha ;) Kdybych se dotala na všechny tak si asi vyberu VFU, Kdybych se nedostala na VFU , tak asi tu Masaryčku-Práva ;D Promiň že to tady tak rozebírám! :D:DD Zuzka

    OdpovědětVymazat
  35. Přesně tak balzu.. Navíc ty SCIO testy nejsou těžký.. Těžký věci přijdou až na vysoký... Soukromé školy nebrat! Vážně!

    OdpovědětVymazat