Asi každá žena hledá make-up, který bude vypadat tak přirozeně, že nikdo ani nepozná, že vlastně make-up použila. A přesně tohle slibuje novinka od Lancôme - make-up Teint Idole Ultra 24H. Můžeme tomu ale věřit?

Every woman wants to find make-up, which will look so naturely, that nobody will be able to tell that she is actually wearing a make-up. That’s exactly what the new Lancôme Teint Idole Ultra 24H promises. But can we trust it?
  Je k dostání v deseti různých odstínech, čili je téměř zaručeno, že si každý najde ten svůj. Já jsem mohla vyzkoušet neutrální střední odstín 03 Beige Diaphane a mám pocit, že bych momentálně asi snesla i o něco světlejší, ale zase v létě bude perfektní. Takže už aby bylo léto! Make-up má lehkou texturu, díky které se dá dobře a hlavně rovnoměrně nanést na celý obličej i bez použití štětce. Co jsem vypozorovala je, že nejlépe vypadá až pár minut po nanesení, kdy jako by splynul s pokožkou a stal se právě skoro neviditelným. Jak se od make-upů očekává, i Teint Idole Ultra 24H je shopný pleť sjednotit a zakrýt velkou většinu nedostatků. 24 hodinovou výdrž sice asi nikdy nevyužiju ( já vím, nikdy neříkej nikdy, bůhví, kdy se mi to ještě bude hodit ) a ani jsem to pro vás neotestovala, ale deset hodin vydrží beze změny. Většina z nás určitě také ocení SPF 15, ale největší plus u mě získal hlavně díky tomu, že pleť zanechává matnou a velice přirozenou. Sečteno podtrženo - je to nejlepší make-up který jsem zatím vyzkoušela a i když cenově patří do vyšší kategorie, myslím, že se vyplatí do něj investovat.
Máte zkušenosti s kosmetikou Lancôme? Pokud ne, můžete se těšit na jednu z našich dalších giveaways.

It is available in 10 different shades, so every girl should be able to find the perfect one for herself. I got the chance to try a neutral middle one – 03 Beige Diaphane – and I think that right now I could use one shade lighter, but it’ll be perfect for summer.
Thanks to a light texture that this make-up has, it’s easy to blend it into the whole face even without using a brush. I noticed that it looks it's best after a couple of minutes after applying when it kind of fades together with your skin and becomes practically invisible. As expected, it easily unites your skin and covers most of imperfections. I’ll probably never use it for the whole 24 hours and I didn’t test that for you either, but I wore it for 10 hours and it stayed without a change. The biggest advantage for me was that my skin was matte and looked natural the whole day. Overall, it’s the best make-up I’ve ever tried and even though it belongs to the higher price category, I think it’s worth investing.
Do you have any experience with Lancôme? If not you can be looking forward to our new giveaway.

Kde ho koupit?Where to buy it: v parfumeriích jako Sephora, Marionnaud, Fann
Cena/Price: 1270
Celkový dojem: 9/10
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / FORMSPRING

64 komentářů

  1. vyzerá naozaj dobre :) teším sa na giveaway!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak teď jsi mi utvrdila v tom, že mám do Lancome jít, i když je to dražší značka. Díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo by dal za make up 1300? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná ten, kdo chce mít hezkou pleť a u levnějších make-upů nenajde to co u tohohle :)).

      Vymazat
    2. moja mama dá kľudne aj 2000 a ja jej ho veselo kradnem.

      Vymazat
    3. keby som na to mala, tak prečo nie ;)

      Vymazat
  4. Vypada skvele :) ja jsem ohromne spokojena s makeupem od f&f, je super :)

    www.ivetsperspective.blogspot.com
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. nevím proč tak mladinká holka řeší ptákoviny typu make-up, dokud jsi mladá a máš hezkou pleť-což ty máš, tak se na tyhle věci vykašli a užívej si svobodu bez líčidel!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez make-upu chodím na dovolené, u moře atd.. ale pokud jdu do školy nebo kamkoli jinam, ráda se nalíčím. Podle fotky vidíš, jaký může make-up udělat rozdíl. :))

      Vymazat
    2. já make-up používám, nemusíš mi říkat, jaký je rozdíl, jenže já ho používám protože ho už prostě potřebuju a do svých šestadvaceti jsem si vystačila s pudrem. tohle prostě nepochopím, ale je to tvoje věc.

      Vymazat
    3. mimochodem sorry že jsem se předtím nepodepsala.

      Vymazat
  6. já stále hledám:) možná se nechám inspirovat!

    foodlovepleasure.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Věřím, že je skvělý, kdyby jenom nebyl tak drahý... :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá skvěle, slyšela jsem, že Lancome má celkově dobrou kosmetiku :)
    styleoflucy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Za 1270Kč? To je trochu moc...
    Ale výsledek, tedy aspoň podle fotek, je parádní! =)

    OdpovědětVymazat
  10. páni! ten musí být skvělý:)

    OdpovědětVymazat
  11. bohužel mně žádný make-up nevyhovuje, tenhle vypadá moc dobře, jen škoda té ceny.. ale za kvalitu se platí :)). já jsem si teď objednala BB cream skin 79, tak jsem zvědavá, jestli mi sedne :)

    a od této značky si chci objednat řasenku dolls eyes :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dolls eyes je veľmi dobrá :) ale ak chceš viac objem, tak skôr hypnose drama... ale táto krásne pred´ži a veľmi dobre rozdelí riasy.. aj s tou kefkou sa dobre pracuje vďaka jej tvaru :)

      Vymazat
  12. každopádně řádný rozdíl! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Rozdíl je vidět..škoda,že je to na mě moc drahé..:))))

    OdpovědětVymazat
  14. I should definitely get my hands on this one! thank you so much for the review! You have and amazing blog and great style!

    XoXo
    Plami

    http://www.fashionthrill.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá tak dobře! Já teď chci vyzkoušet od Macu, tak možná příště bude Lancome. :) Jinak mám oblíbený od Clinique. :)

    OdpovědětVymazat
  16. lancome mejkapy sú hádam najlepšie.

    OdpovědětVymazat
  17. tak už vím, co si brzy pořídím za make up :)

    OdpovědětVymazat
  18. Taky jsem vyzkoušela make-up od Lancome a byla jsem příjemně překvapená. Stačí jen málo, přijemně voní.
    Rozhodně si nemyslím, že takový make-up potřebuje holka v 16 letech.
    Na druhou stranu pokud má někdo s pletí problémy a najde si opravdu ten svůj, který mu vyhovuje, je taková investice daleko lepší, než neustálé zkoušení a zkoušení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš, že je lepší, když si šestnáctileté holky kupují makeupy za stovku s nekvalitním složením, které spoustě z nich ucpává póry a barví je do oranžova? Neřekla bych ;)

      Lucko, dobrá volba, vypadá na tobě hezky přirozeně :)

      Vymazat
  19. Jo vypadá to na účinný make-up :D Akorát s tou cenou si to asi nikdy nebudu moct dovolit :D

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá senzačně, škoda že je tak drahý :(

    OdpovědětVymazat
  21. lancome kosmetika mě láká už dlouho. hlavně teda řasenka doll eyes. ale kvůli jejich ceně bude ještě muset chvíli počkat :(

    http://katy-et-lapin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. vypadá hezky, ale můj studentský rozpočet tohle neunese...:D

    GIVEAWAY!
    http://wind-in-hair.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. vypadá to skvěle ! :)

    OdpovědětVymazat
  24. 10 odstínů, ale já si nevyberu :D

    OdpovědětVymazat
  25. Hodně lidí si chválí kosmetiku Lancome... Sama sem měla vzoreček z Douglasu a dost mi vyhovoval. :) Nicméně sem našla lepší i levnější variantu... Dokonce dvě. :) První byl YSL make up, Perfect Touch, byl dost lehounký, sjednotil pleť a nezanechával žádný mastný film... Taky pleť krásně zmatnil, jediné co mi na něm vadilo byl vestavěný šteteček v "tubě". Cena se pohybuje v parfumerii okolo 1000,--... A pak sem objevila od Clinique "Perfectly real makeup" ... No, asi největší jednička kterou sem kdy měla. :) Cenově vychází na nějakých 700 - 800,-- a slibuje to samé, s tím že je vyrobený ještě pro specifickou pleť. Já používám na smíšenou až normální a vážně, vážně, vážně mi moc vyhovuje. To je na něm to nejlepší, že si můžeš vybrat podle typu pleti. Též je dost lehounký, vydrží celý den nehnutě na místě a pleť zmatní a rozjasní. :) Peníze ušetřeny, pleť uspokojena. :)))

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. vypadá skvěle :) Kolik stojí?

    OdpovědětVymazat
  27. Lancome je úžasná značka. Sice trochu dražší, ale kvalita je k nezaplacení! Jsem si jistá, že až budu starší, budu používat převážně jen Lancome. Je mi ze všechn značek tak nějak nejsympatičtější. Evokuje ve mě přirozenou krásu, šťavnatost a svěží mladistvý vzhled v jakémkoliv věku. Make-up vypadá úžasně! Krásně napsaný článek. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jseš trapná, sama se líčit neumíš, hraješ si na nějakou beauty guru přitom každá třetí se umí malovat líp jak ty ...

      Jana

      Vymazat
  28. Ty vypadáš skvěle i bez make-upu!! :))))
    Ale vypadá skvěle, třeba k narozeninám ^^

    OdpovědětVymazat
  29. pokud chce někdo tip na levnejší tekuty makeup, používám od Vichy Aera Teint Pure. snadno se roztírá, stačí ho trošku a plet sjednotí a zmatní.vlastně stejný/podobný učinek jako ten, který popisuje Lucka. je ho 30ml a pri dennm používání vydrží cca pul-3/4 roku! a cena nejakých 650kč.

    L.

    OdpovědětVymazat
  30. Podľa mňa ty makeup vôbec nepotrebuješ ;) Inak by som asi do takejto ceny, čo sa týka makeupu nešla, myslím, že aj za nižšiu cenu sa dá kúpiť makeup podobnej kvality ;)

    OdpovědětVymazat
  31. No, trochu dražší, ale výsledek alespoň podle fotky stojí za to! :)

    OdpovědětVymazat
  32. v obličeji na mě působíš jako strašná šmudla s porovnáním makeup gurus na youtubu.

    OdpovědětVymazat
  33. Mia: "Evokuje ve mě přirozenou krásu, šťavnatost a svěží mladistvý vzhled v jakémkoliv věku" :DDDDDDD holka ty máš dost. líčit se moc neumíš a budeš tu někomu radit.

    OdpovědětVymazat
  34. Kdysi sem si ho koupila dokonce i ve stejnym odstinu a pouzila sem ho tak 1x, jelikož sem zjistila že je na mně prostě moc tmavej...

    OdpovědětVymazat
  35. na fotke to vypadá teda naozaj skvele. ak by som mala financie, určite by som ho kúpila! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Vypadá dobře!:) Když mi dojde makeup který teď používám , tak si chci koupit nějakej kvalitnější :) a tenhle se mi zdá dobrej :)

    OdpovědětVymazat
  37. Vyzerá pekne! Hlavne, že si spokojná..horšie ak niekto takto zainvestuje a ten makeup proste nesadne eh.. :)
    ..mala som od Lancome Idole Ultra púder a ten mi vyhovoval :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. I do like the matte effect in the after picture. You have naturally beautiful skin, but this foundation gives you a bit extra coverage. I'm interested in the product too.

    www.thegirlieblog.com

    OdpovědětVymazat
  39. WAU :) Vyzera to dobre, len to je dost drahe ...

    http://must-have-this.blogspot.com/
    5 fashion blogeriek na jednom mieste!
    Kazdy den novy clanok!

    OdpovědětVymazat
  40. no, to je sice super-krásné, ale ať bych měla pleť sebehorší, nikdy bych za něj nedala přes 1200 ;)

    OdpovědětVymazat
  41. dakujem za tip...ja mam s tym hrozny problem...po naneseni vyzeram ako s leprou :D skusala som uz rozne, ale neuspesne...(vratane Dioru:()
    sillyworldbynat.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  42. mám od nich jen lesky na rty ale ty jsou opravdu skvělé a můžu je doporučit:)

    OdpovědětVymazat
  43. make-up má taky za účel chránit pleť před venkovními vlivy jako jsou třeba nečistoty ve vzduchu , jak tam někdo psal že je na líčení mladá to jsou nazory starých babek za jejiž doby byli make-upy ještě hmota co ucpala obličej :D dneska je to spíš to co dělá pleti naopak dobře obsahuje výživné a hydratační složky a pokud se dobře odličuješ pokaždé tak žádné problémy nezpůsobuje.

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, taky jsme zkoušela tento make-up a právě píšu o něm info na svůj blog. Nevadilo by ti, kdybych se o tomto tvém článku na svém blogu také zmínila (odkazem)? Chci aby můj článek o mém blogu byl objektivní, aby ten kdo ho čte viděl různé pohledy na tento make-up... Ty tu máš navíc dost dobré fotky před a po...

    OdpovědětVymazat
  45. Ok, tak je to tam. Pokud se chceš kouknout, mrkni na: http://motokatty.blog.cz/1202/lancome-make-up-teint-idole-ultra-24h
    Vy ostatní, pokud chcete vidět názor i někoho jiného na tento make-up, mrkněte na můj blog také... Za případné komentáře budu jen ráda...

    OdpovědětVymazat
  46. Je vhodný na suchou pleť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že by měl být vhodný i na suchou pleť. Kdyžtak zkus s Sephoře poprosit o vzorek, určitě je tam mají :).

      Vymazat
    2. Ok, děkuju moc :)

      Vymazat