GOODIES je naše nová kategorie, která se bude věnovat produktům, které jsme si koupily nebo je dostaly na vyzkoušení a myslíme, že stojí za zmínku. Je to tedy něco mezi New In a Oblíbenými produkty. 

O kartáči Tangle Teezer už rok posloucháme samou chválu, a protože má Niky občas pěkně nezkrotné vlasy a mně se z neznámého důvodu na jednom místě na hlavě dělá pravidelně dred, rozhodly jsme se ho vyzkoušet. A výsledek? Perfektní. Česání netahá, zvládne i Nikčinu koňskou hřívu a moje jemné vlasy konečně po rozčesání nevypadají zplihle. Od nás získává 10/10! Koupily jsme ho na stránce mameradivlasy.cz za 248Kč. 

Dalším produktem je kolínská voda L'Occitane Eau Ravissante, kterou nám L'Occitane zaslal na osvěžení léta. Je květinová a velmi jemná a určitě ideální právě na léto. Trochu mě ale zaskočila její velikost. Obsahuje 300ml a skleňěné balení je poměrně těžké, takže nic moc do kabelky. Jelikož je to kolínská voda a ne parfém, vůně není tak intenzivní a ani tak dlouho nevydrží. Já ji nejraději používám jen tak na osvěžení doma, na provonění skříně nebo polštářů. Za trochu nešikovnou velikost a vyšší cenu získává 6/10. Seženete ji v prodejně L'Occitane za 1250Kč. 

Když jsme dostaly nabídku vyzkoušet zubní kartáček, trochu jsem se bála toho, co vám o něm asi budu psát. Ale naše touha zkusit elektrický kartáček místo normálního zvítězila a už měsíc ho pečlivě testujeme. Jedná se o kartáček Oral-B professional care 500 a obal slibuje hloubkové a důkladné čištění a při pravidelném používání i viditelné bělení zubů. Čištění sice není takový zážitek jaký jsem očekávala, ale časovač vám přesně odměří 30 vteřin na každou část úst a opravdu mám pocit čistších zubů než normálně - a to ne že bych se normálně flákala. Kartáček vydrží skoro týden na jedno nabití a od nás získává 9/10. Seženete ho za cca 1300Kč. Co vy a kartáčky? Jakému dáváte přednost?

Posledními produkty, které dnes chceme zmínit jsou dva krémy z pomerančové řady značky Ziaja. Naposledy jsem psala o kakaové řadě, která naší pokožku připravila na sluníčko. Řada s pomerančovým máslem nás teď chrání před šedivým odstínem nohou zpusobeným olupující se vrstvou vysušené kůže. Blé. Oba krémy hodnotíme 10/10 a za vůni bych klidně dala 11/10. 200ml pomerančového másla seženete za 99Kč a 400ml pomerančového tělového mléka za 115Kč.

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / FORMSPRING

40 komentářů

  1. Tangle teezer mám, je fajn, ale nějak hotová z něj nejsem a od Ziaji mám nejnověji kokosové tělové máslo a mňam !

    OdpovědětVymazat
  2. Právě jste mě přesvědčili ke koupi Tangle Teezer!:)

    OdpovědětVymazat
  3. skvělé výrobky :) co se týče elektrického kartáčku, tak ten mít stejně nemůžu, protože mám rovnátka :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tradičně dobrý post :) Moc se mi líbí úprava obrázku :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, pořád přemejšlim nad Tangle Teezerem a nevim jestli teda ano nebo ne!! Hrozný dilema:D tak snad se brzo rozhodnu))

    OdpovědětVymazat
  6. Tangle Teezer jsem viděla u Niky na Instagramu a za tu skvělou cenu jsem si ho objednala taky..:) Dneska pro něj jdu na poštu, strašně se těším!
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Kartáček jsem elektrický zkoušela, ale mě nevyhovoval :) takže klasický CURAPROX vyhrává :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tenkrém Ziaja vyzerá naozaj dobre určite ho v blízkej dobe vyskúšam :)


    www.letsseesomething.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Něco od Ziajy chci taky konečně vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já nutně potřebuji ten kartáček, který za mě udělá všechnu práci! :D

    OdpovědětVymazat
  11. hezké to máte.
    zůčastněte se mé sheinside giveaway na http://dreamworld-e.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. No já mám kartáček klasický, tedy přesněji mám pět různých, protože mám rovnátka. Těch elektrických se trochu bojím =D Jinak Tangle teezer je úžasný, už ho se ségrou nedáme z ruky =)

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. TT je to nejlepší, co existuje na rozčesání vlasů. :) Kartáček používám klasický - Curaprox Super soft a jsem s ním spokojená. Elektrické kartáčky mi nijak nenadchly a od ziaji se chystám na kakové máslo nebo mléko. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mám podobný pocit z elektrického kartáčku mám podobný, hrozně moc jsem po něm toužila a čekala nějaký bum. A teď mi tu leží a já si zuby čistím normálním kartáčkem.

    OdpovědětVymazat
  15. tangle si hodlám taky konečně někdy pořídit :) a ziaju miluju!

    OdpovědětVymazat
  16. Ten kartáč na vlasy by som rada skúsila :D

    OdpovědětVymazat
  17. Tangle teezer mám už skoro rok a už nikdy nič iné! :) čudujem sa,že ste s ana neho dali až teraz :P

    OdpovědětVymazat
  18. Tangle Teezer mam hodne rada, vzdycky kdyz si musim nekde cesat vlasy normalnim hrebenem, citim ten rozdil, jak je to na dlouho, taha to a vubec:D A Ziaju jsem zatim nemela moc chut vyzkouset, ale za 400ml jen 115Kc je hodne super, takze na ten jdu:)

    OdpovědětVymazat
  19. Já už mám tuším 4 roky elektrický kartáček od Oral-B a nedám na ně dopustit... Zuby nejdřív čistím jemným Curaproxem ale jelikož se mi jeho husté štětinky nedostanou to mezer, dočišťuju je ještě elektrickým kartáčkem. :) Ale to jen proto, protože jsem pedant, stačilo by zuby čistit jen jedním z těch kartáčků :D

    OdpovědětVymazat
  20. Tangle Teezer je výborný :)

    OdpovědětVymazat
  21. elektrickej kartáček mě po ránu vždycky děsně rozčiloval, jak vrčí...co už, bývám opravdu rozmrzelá po ránu :D takže klasicky, pěkně barevný měkoučký curaprox vyhrává :) plus nějaká pořádně pálivá ústní voda a jsem šťastný člověk :) jinak super post, tento typ mám moc ráda, takže děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mě prostě hlava nebere, jak může být hřeben na vlasy tak kouzelnej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tiez tomu nerozumiem a hlavne pre vlasy je najzdravsi dreveny hreben, tak ja som zase verna jemu!

      Vymazat
  23. O hřebenu jsem taky přemýšlela, ale pořád nevím nevím. Všimla jsem si, že Ziaja se teď stala hodně oblíbenou značkou. A taky, že ne jen tak. Pomáhá)

    OdpovědětVymazat
  24. skvele si upravila tú foto:)
    Tangle teezer obdivujem a premýšľam nad ním už dlho. Elektrickú kefku mám no nejak ju neoužívam a po všetkom pomarančovom zo ziaji túžim najviac na svete:)

    OdpovědětVymazat
  25. ten hřeben je vážně nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  26. Pomerančová řada Ziaja naprosto úžasně voní :))) a vlastnit elektrický kartáček byl můj sen už od dětství, ale bohužel se mi nikdy nějak neplnil :D a teď po něm už ani netoužím ...
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. O Tangle taky přemýšlím! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ten kartáč na vlasy chci už dlouho vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  29. No jo tangle teezer, to je láska až za hrob :)
    Fajn rubrika!

    OdpovědětVymazat
  30. mne by na vlasy nepomohlo asi ani deset tech kartacu :D

    OdpovědětVymazat
  31. Tangle Teezer jsem si pořídila a nemůžu říct, že by splnil mé očekávání. Mam vlasy do pasu a lepší na rozčesávání je kartáč s kančími štětinami. ;)

    OdpovědětVymazat
  32. tangle teezer musim ešte vyskušať :)

    OdpovědětVymazat
  33. Vy čtete Kayture, že? Že ty Goodies:)))))

    OdpovědětVymazat
  34. Skvělá recenze, Tangle Teezer jsem taky nedávno vyzkoušela a jsem spokojena ;)

    OdpovědětVymazat