Jindra Jansová
  Dreft Fashion Week pro mě začal až v pátek, kdy jsem se zúčastnila přehlídky Jindry Jansové, vítězky soutěže mladých talentů Dreft Black Card. Kolekce se jmenovala Basic, což ji velmi vystihovalo. Milovníci šílených modelů a křiklavých barev by se asi nudili, já se zamilovala. Základní tlumené barvy vynikly na perfektně zpracovaných kouscích. Kvalitní materiály a dokonalé provedení zářilo už z dálky. Nejvíce mě zaujaly kabáty zajímavých střihů, tomu šedivému, který vidíte na třetí fotce, bych ve skříni klidně udělala místečko. Kolekci perfektně doplňovaly i účesy, make-up a boty. Po přehlídce následovalo setkání pro bloggery, což bylo taky velmi příjemné.

The Adress Idea
Sobotu jsem započala přednáškou, kterou vedl Eugenio Bramerini, kreativní ředitel konceptu The Adress Idea. Rovnou navazoval workshop, kde jsme si mohli nechat ocvočkovat přinesený kus oblečení. Dostalo se bohužel jen na prvních pár, my jsme se tedy spíš koukali, jak v The Adress pracují. Zklamalo mě, že se s námi cvočkující slečny moc nebavily a pracovaly v úplné tichosti, nasbírala jsem ale pár DIY nápadů.

Stefanel
Další přehlídkou byla značka Stefanel. Na kolekci se mi nejvíce líbily některé pletené svetry a zajímavé saka a bundy. Bylo tam hodně kousků, které bych klidně sama nosila, i když mě nic přímo neuchvátilo.

Marella & iBlues
Kolekce Marella a iBlues mohly zajímavými svršky konkurovat Stefanel. Nejvíc se mi líbilo sáčko, které vidíte na poslední fotce. Oblečení působilo příjemně a propracovaně, hodně zaujaly i šaty iBlues, které se objevily jako třešnička na konec. Celkově mě Dreft Fashion Week překvapil a ukázal se jako velmi dobrá módní akce, jedna z nejlepších, kterou jsem v Praze navštívila. Líbila se mi organizace i provedení, hlavně stan na Alšově nábřeží.
Byli jste i vy na Dreft Fashion Weeku? Jak se vám líbil?

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / FORMSPRING

16 komentářů

  1. Skvělé líčení :) v jednoduchosti je krása!

    OdpovědětVymazat
  2. Make-up a účesy na modelkách na prvých fotkách, dokonalosť!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty měkoučké pletené svetry se mi líbí nejvíc :) Hned bych se do nějakého zabalila!

    OdpovědětVymazat
  4. Byla jsem a líbilo se mi. A taktéž jsem se zamilovala, pro změnu do kolekce Lenky Štěpánkové z mladých talentů a už mám domluvené osobní přeměření na její úžasné kožené legíny, bundu a šaty (www.jsem.name).
    Na přehlídce Stefanel jsme seděli proti sobě Niky - chtěla jsem tě pak jít pozdravit, ale byl tam takovej houf po skončení, že jsem to nakonec nedala - Tak někdy příště ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! :) škoda, že jsme se nesetkaly, příště to snad vyjde a určitě přijď pozdravit :)

      Vymazat
  5. Úžasné fotky :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. to je pro mě úžasná inspirace:)

    OdpovědětVymazat
  7. veľmi dobre si to zdokumentovala! :)

    OdpovědětVymazat
  8. kabátky na predposlednej fotke som si proste zamilovala ♥

    lucyslifegallery.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. vyzerá to fajn, v budúcnosti by som sa na takú akciu rada šla pozrieť!

    GIVEAWAY - CHANEL ALLURE http://cheryldelarge.blogspot.sk/2012/09/chanel-eau-de-parfum-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. Miluju the adress idea!!! Chtěla bych si teď nechat ocvokovat conversky<3 krasny fotky!

    OdpovědětVymazat