Hezké pondělí! Jak už asi víte, ve středu letíme do Londýna, abychom omrkly, jak je to s tím Fashion Weekem. Zatím i to e-mailování byla celkem zajímavá zkušenost, tak uvidíme, kam se dostaneme na místě. Momentálně tak nějak dokončujeme naše každodenní plány, a tak by se nám hodily i vaše tipy! Co nesmíme vynechat? Kam na snídani? Kde nakupovat? Kam za wifi? Kde mají ty nejlepší fish&chips?
 
Hello, as you probably already know, we are going to London on Wednesday to check out how the whole Fashion Week madness works. And we are really curious to see. Do you have any tips for us. What we can't miss? Where to eat/go shopping/find wifi?

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / FORMSPRING

54 komentářů

  1. Tak to je super holky, moc si to užijte, těším se na fotky!:) Já jsem v Londýně nikdy nebyla, takže nemám co doporučit. :D

    OdpovědětVymazat
  2. strašně se těším na fotky z Londýna :-))

    OdpovědětVymazat
  3. na wifi idealne Starbucks. Pokud chcete nakupovat v Primarku na Oxford Street doporucuji nakoupit a vyzkouset nekde jinde (treba FOREVER 21-ten otevreli ted nedavno a je SUPER!) a pak klidne vratit. Moje nervy by asi nevydrzeli stat tam hodinu na kabinku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepsi nakupovani je ve Westfield (zastavka metra Stratford)! Je tam kazdy obchod na ktery si vzpomenes ;)

    OdpovědětVymazat
  5. jééé já vám to tak závidím! :D v londýně jsem nebyla, tak nemůžu sloužit..

    OdpovědětVymazat
  6. Westfield White City shopping centre je dobre na nakupy, je tam spousta znacek ,ktere jinde v Londyne nejsou :)

    OdpovědětVymazat
  7. rozhodně zaběhněte do Hollistru u Picadilly circus, jsou tam nejhezčí plavčíci a nejkrásnější holky v celý Anglii! Možná tam ještě budou slevy. Jo a ještě do Dr.Martens shopů!:DD
    http://thekisskissbangbangstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Užite si a teším sa na príspevky z Londýna!:)

    OdpovědětVymazat
  9. jé, tyjo, sice jsem v Londýně teď strávila léto, ale ten fashion week vám teda nesmírně závidím :) na nákupy doporučuji se vyhnout oxford street, pokud nechcete čekat hodiny na zkušební kabinku a u pokladny. Stejné obchody se dají najít i jinde. Takže asi jako holky přede mnou doporučuji Westfield, tam je snad všechno :) já miluji trhy, takže pokud tam budete v pátek a máte rády bleší trhy a starožitnosti, jděte na Bermondsey Antique Market. Je mrňavý, ale pěkný, já si tam koupila perlový náhrdelník a dvě suprové lžičky. Dál je super Spitalfields Market, kde jsem si v jednom stánku koupila ten nejlepší cupcake, jakej jsem kdy měla. Nedaleko od toho je super nedělní Brick Lane Market a různé trhy okolo něho s jídlem skoro z celého světa. Jeto minimálně super podívaná a zážitek :) nic dalšího mě teď nenapadá, ale psala jsem trochu víc na mém fashion blogu a cestovním blogu
    užijte si to!! a těším se na články z Londýna!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jinak jeden z mých nejoblíbenějších obchodů, kromě Primarku je TK Maxx, ten nevynechejte, a jestli chcete sehnat levné knížky v angličtině, tak zajděte do nějakýho charity shopu, třeba Oxfamu, tam je maj většinou za dvě libry. Sicej sou secondhandové, ale skoro všechny ve výborném stavu :)

      Vymazat
  10. Jestli budete mít chviličku čas, určitě nevynechte Národní muzeum, je opravdu nádherné, spoustu zajímavých věcí, vstupné zadarmo, ale projít vám celou expozici zabere pěkně dlouho :D Doporučuju starověký Egypt - můj oblíbený :)

    OdpovědětVymazat
  11. London is such a beautiful city :) You can get wifi in almost every café or restaurant or whatever, so that won't be a big problem I think! You definitely must shop on Oxford Street, that's where all the shops are! And there's this huge shopping centre called Westfield, seriously, it was amazing! If you want to go there, you have to take the underground to 'shepherd's bush' and you'll find it from there :) Covent garden is also very cute, it's this market square with shops all around it. Hope you have lots of fun!

    thefashionwaves.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Bavte se holky a pokud chcete zažít davové šílenství a pár super kousků v Primarku, tak určitě jděte na Oxford Street!:)

    OdpovědětVymazat
  13. uzijte si to!
    Libi se mi tvoje vizitky :) Taky se chystam nejake udelat :)

    OdpovědětVymazat
  14. Užijte si FW, moc se těším na fotky z vašeho výletu:)

    OdpovědětVymazat
  15. Díky dlouholetému výzkumu můžu doporučit nejlepší Fish & Chips v restauraci na rohu Willoughby St. a Great Russell St. (to je ta, co vede kolem hlavního vchodu Britského muzea) ;) Užijte si Londýn, těším se na články.

    M.

    OdpovědětVymazat
  16. Doporučuji outletový obchod TK Maxx v Hammersmith ;-)

    http://mamou-stylove.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Těším se na vaše postřehy, užijte si to ;)

    OdpovědětVymazat
  18. taky bych jela .) a v lodnýně jsem byla jen jednou a to na jeden den, takže asi moc užitečná nebudu :D

    OdpovědětVymazat
  19. je, tam se chystám za 14. dní! :)
    Určitě zaskočte do Primarku

    OdpovědětVymazat
  20. Foťte foťte foťte!! Londýn je strašně nádherné město, kdybych měla někdy šanci, jela bych tam hned! I tim autobusem, který jsme proklínali :D
    Co v Londýně doporučuji navštívit, jsou klasické památky jako je Tower of London, Tower Bridge, Millenium Bridge, Piccadilly Circus, China Town, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Palace, Big Ben, Westminster Abbey, OXFORD STREET (Primark, Mc Donald's - tam si doporučuji dát Mc Flurryho :D za 99p no nekupte to :D), zajděte se podívat do Harrods (ale pozor, pouštějí jen slušně oblečené, takže žádné cestovní oblečení! :)), St. James's Park. Hyde Park, Downing Street, Shakespeare Globe Theatre, Madam Tussauds a já nevim co ještě všechno :D Je tam toho hodně k vidění, takže foťák opravdu vždycky při sobě a nebojte se mezi sebou se bavit i česky, protože oni Angličani se pak i rádi vyptávají na rozdělení Česka a Slovenska a tak :D Rozhodně ještě 100% navštivte Starbucks, i kdyby ne jako hosté, i jen tak, na čumendu :D A pokud budete mít libry navíc, zajděte do London Tombs (The London Bridge Experience), pokud se rády bojíte :D Snad jsem nějak inspirovala :)

    OdpovědětVymazat
  21. Užijte si to ;) v Londýně je to skvělý rozhodne bych ne vynechala muzeum madam tussauds piccadily circus a london eye... Nakupování je nejlepší ve westfieldu kde je snad každej obchod :) potom samozřejmě oxford street

    OdpovědětVymazat
  22. Tak si to užijte! Tipy žádné nemám, v Londýně jsem bohužel ještě nebyla ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Nejlepší na rychlé jídlo/svačinku je Prêt-à-manger! Tam jsme s kamarádkama byly v Londýně pořád :)

    OdpovědětVymazat
  24. navštívila bych všechno co napsala sarah, a ještě st. pauls cathedral :) a kousek od toho je takové malé bývalé nádraží/ teď už nákupní centrum, absolutně jsem zapomněla jak se to jmenuje, ale natáčel se tam muzikál my fair lady a je to úžasné!! hned vedle toho je apple store(wifi)a uvnitř je LUSH, tam si určitě zajděte, londýnský lush je nejlepší!!! :)

    OdpovědětVymazat
  25. to se máte, taky bych ráda jela :) bohužel tipy žádné nemám, protože v Londýně jsem byla jen jednou a to na letišti :D

    OdpovědětVymazat
  26. Užijte si to!
    Co můžu doporučit já, tak je to pizzerie u katedrály sv. Pavla (název si nepamatuju, ale byla tam myslím jenom jedna, takže by to neměl být problém ji najít :D) Mají tam tu nejlepší pizzu, co jsem kdy jedla :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Byla jsem tam před 14 dny a hned bych se tam vrátila, podle mě je to to nejkrásnější město vůbec :)..pokud jde o nákupy, vyhla bych se Oxford street, je to jedna velká tlačenice - nic pro mě, vám to ale třeba vadit nebude ;). Místo toho bych určitě zajela do Camden town, kde jsou ty nejvíc originální obchůdky a stánky, zboží se dá ukecat i na hodně dobré ceny ;)..taková hodně umělecká čtvrť :)..a když už jsem u umění, doporučuju navštívit galerii Tate modern, ta je prostě skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Myslím, že všechno důležité už bylo řečeno, tak jenom takový malý tip - pokud půjdete do Primarku na Oxford Street, tak doporučuju hned ráno v 9 po otevíračce. Nejsou tam lidi, obchod je krásně čistý, oblečení je srovnané a neválí se po zemi. V pozdějších hodinách je to doslova hell, nedá se tam pomalu ani hnout.

    OdpovědětVymazat
  29. Ááá, taky bych chtěla do Londýna, užijte si to tam!!!

    OdpovědětVymazat
  30. To jedete do Londýna jenom kvůli Fashion weeku? A nejlepší fish and chips v Anglii jsou na jihu v Bournemouthu.

    OdpovědětVymazat
  31. Tak si to užijte! :) Já jsem v Londýně zatím nebyl, tak vám neporadím...

    OdpovědětVymazat
  32. Rozhodně Jack Wills, maji uzasny obleceni :) Hollister, Abercrombie&Fitch, rozhondne nakupni centrum Westfield Stratford City !!

    OdpovědětVymazat
  33. Užijte si to! :) Já jsem v Londýně nikdy nebyla takže poradit nemůžu.. :)

    OdpovědětVymazat
  34. v dobrom závidím:) užite si to;))

    OdpovědětVymazat
  35. thanks for the english! i really like your blog but usually i don't understand a word you're saying :)

    OdpovědětVymazat
  36. ja som zila v londyne 5 rokov, teraz som v new yorku a urcite najlepsie nakupis vo westfielde v stratforde alebo na bond street/oxford street x

    OdpovědětVymazat
  37. Uzijte si to, holky! A fotce vsechno, co uvidite! :D

    OdpovědětVymazat
  38. nice nlog :-) follow you now :) visit me at www.fashionrella.com


    kisses

    OdpovědětVymazat
  39. Má tichá závist jako u všech cestovatelských příspěvků! :-) Mě už trajdací sezóna skončila (ať žije dlouhé zkouškové na vejšce, že), takže vám přeju krásný pobyt a hlavně hodně fotek!
    Enka

    OdpovědětVymazat
  40. Jsem docela malá a myslím, že bych se vešla do kufru. Můžete o tom uvažovat? ;-))
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  41. holky, ani nevíte, jak Vám Londýn závidím!! užijte si to tam i za nás:)

    OdpovědětVymazat
  42. Doporučuju určitě obchod Forbidden Planet na Shaftesbury avenue - přijde si tam na své každý milovník komiksů, seriálů, Star Wars, Tima Burtona a spousty dalšího. Dají se tam nakoupit výborné dárky. A pak určitě nějaké muzeum, vstupné je většinou dobrovolné a je na co koukat, mně se nejvíc líbilo v British, Science a Natural History Museum.

    OdpovědětVymazat
  43. Wifi ve Starbucks a McDonalds, jinak pokud budete mít čas na nakupování, tak se podívejte do Camden town, mají tam plno vintage obchůdků, ale vybere si tam podle mě každý. :) Hlavně si to tam užijte a těším se na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  44. Budu se už opakovat po ostatních, ale jak psali - Camden určitě nevynechejte,,nejlepší pouliční obchůdky, creepersky na každém rohu. Dále jsou v Londýně k vidění něco jako malé benátky, to nádherná podívaná. To národní muzeum je taky paráda. :) A na svačiny - vyměňte Sturbucks za PRET (červená hvězda ve znaku), Sturbucks máte v Praze. PRET je fakt boží. :)

    OdpovědětVymazat