Po dlouhé době jsem si pro vás připravila samostatný článek s recenzí. Vždycky mám pocit, kolik už jsem jich nenapsala a jak tak koukám do kategorie beauty, asi se mi to jenom zdálo.. Měla bych na tom zapracovat. 
Ještě před měsícem byly mojí jedinou zkušeností s Biodermou opalovací krémy, které jsou mimochodem perfektní ( ale o tom třeba v létě ), dnes bych vám ráda představila tři produkty z péče o mastnější pleť, které bych momentálně nevyměnila za nic jiného. Produkty ze zelené řady Sébium jsou vhodné pro mastnou, smíšenou a aknozní pokožku. Na akné sice naštěstí netrpím, ale s čím mám problém je lesklé čelo a občas i tváře.

Začnu s odličovací micerální vodou Sébium HO. Asi nejdůležitější pro mě v tomhle ohledu je, aby bez problémů odlíčila nejen make-up, ale i řasenku, popřípadě linky a s tím si tahle namodralá vodička skvěle poradí. Pleť nevysouší, ani nezanechává mastný filtr a k tomu všemu jemně voní. U mě má 10/10. 250ml seženete v lékárně za 350Kč.

 Hello everyone, after a long time I've prepared a beauty review for you today and we are going to talk about Bioderma's Sebium line for oily and acne-prone skin. Fortunately I don't have a problem with acne, but what I have is shiny forehead and sometimes also cheecks.

I will start with Sébium HO makeup remover. The most important thing for me is that it can easily remove eye makeup and mascara, which this light-blue water does perfectly. It keeps my face oil-free without feeling too dry and I also love the gentle smell. I am giving it 10/10.
 Ukázka tónovacího krému./Swatch of the tinting cream.
Matná a přirozená pleť je asi to, po čem touží každá žena, včetně mě. A pokud existuje něco, co zabrání těm nepěkným odleskům, které už v poledne můj obličej vytváří, pošlete mi toho rovnou celou krabici. Děkuji.

Krém Sébium Mat Fluid je ze všech produktů mým favoritem. Velkým zátěžovým testem prošel během Londýnského fashion weeku a obstál na jedničku. Používám ho každý den na vyčištěnou pokožku jako podklad pro make-up. Má gelovou konzistenci, díky které se jednoduše roztírá, pleť vyhladí a ihned se vsákne, takže po chvilce ani nevíte, že jste se něčím namazaly. Výsledek je ihned viditelný a pokud nejdete rovnou běhat, vydrží.  Plusem je, že stejně jako micerální voda příjemně voní. Tomuhle krému bych klidně dala i 11/10. 40ml seženete za 320Kč.

Posledním pánem na holení je Sébium Mat Fluid Tónovací krém. Funguje vlastně stejně, jako krém, o kterém jsem mluvila o pár řádek výš, akorát obsahuje barevné pigmenty, které by měly sjednotit barvu pleti. Abych pravdu řekla, s krycí schopností to žádná velká sláva není. Já jsem tmavší typ a tenhle krém je na mě víceméně průhledný. Za zmatňující schopnosti získává 5 bodů, jeden za sjednocení a jeden za vůni. Celkem tedy 7/10. 40ml seženete za 407Kč.
Pro více informací navštivte webové stránky BIODERMY, nebo sledujte jejich Facebook, kde najdete zajímavé slevy a akce.

 Every woman, including me, desires to have a beautiful, matt and natural looking skin. And If there is something that can make that happen, send me a whole box right away. Thank you.
Cream Sebium Matt Fluid is my favourite out of all these three products. I tested it during LFW and It held pretty well. Now I am using it every day as a daily cream, but it also works perfectly as a makeup base. It's gel consistecy makes the cream easy to apply, the skin is smooth within seconds and it absorbs really quickly too. If I could, I would give it 11/10.

The last product I want to mention today is Sebium Matt Fluid teinted cream. It works exactly like the daily cream, but contains small pigments that unify the color of your skin. To be honest, the coverage is not that great, and because I am a little darker type, It is pretty much transparent on me. But fot the mattifying ability I will give it 5 points, one for unifying skin color and one for the smell. 7/10 after all.

27 komentářů

  1. Vypadá skvěle,ale já bych spíš potřebovala něco na suchou pleť :-)
    http://fashionorlife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Micerální voda Sébium H₂O je moje spása, celkem hojně trpím na různé pupínky a mastnou pleť a tato voda je dokáže perfektně zkrotit. Párkrát jsem jí byla nevěrná a taky na to doplatila :-/ Jen oči bych si s ní teda neodličovala, na to mi přijde trošku agresivní...

    http://mamou-stylove.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo tak to mně se zase nezdá agresivní vůbec a na oči ji bez problémů používám.. :)

      Vymazat
  3. ten krém se mi hodně líbí.. chtěla bych ho vyzkoušet ještě spolu s pore refiner :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle micelárku jsem si koupila v akci za 315,- (500ml!), testuju zatím první týden a čekám na zázraky... :D Měla jsem k parfému vzorek toho jednoho kremu a nesedlo mi to, u tak jsem se přesvědčila, že radši budu otravovat prodavačky a lékarnice a testovat nejdřív vzorky, než si koupím něco, na co dělám na brigádě 3-4 hodiny.

    OdpovědětVymazat
  5. Další která tuhle řadu doporučuje, už bych vážně měla jít do lékárny nakupovat :-) Děkuji za přínosný článek.
    jusetbeyourselfbypetra.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. S Biodermou jako takovou zkušenost vůbec nemám, to musím napravit :-) Nejvíc mě láká ten tónovací krém.

    http://andy-and-her-weight-loss-journey.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ten tonovací krem vypada dobře:) Mě se tahle řada hrozně líbí barvičkami obalu a že je ta voda modrá :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja mám taktiež skúsenosti len s opaľovacímy krémmi už chcem skúsaˇaj niečo iné

    OdpovědětVymazat
  9. ta micerálka je skvělá! :) pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  10. Bioderma je skvělá, také ji používám :)

    OdpovědětVymazat
  11. Musím říct, že s touhle vodičkou zkušenosti taky mám, měla sem jí dokonce 2x, poprvé sem z ní byla nadšená! Hodně trpím na akné a to se u mě ne zrovna rapidně, ale zlepšilo (měla sem tak od třetinu pupínků méně). Takže sem si pořizovala pak i druhou (tentokrát velkou) lahev a musím říct, že jak si na to moje kůže navykla, efekt začal být úplně opačný! Začla se mi extrémě mastit pleť, akné se zhoršilo a otékal mi obličej :| :| Největší ironii je, že mě pak spasila jejich červená řada pro citlivky :D

    OdpovědětVymazat
  12. asi vyskúšam odličovaciu vodu, moja stará mi už dochádza a s riasenko má dosť problém ;)

    OdpovědětVymazat
  13. tuhle řadu miluju! ten tónovaný fluid je super a o micelárce ani nemluvím :)))

    OdpovědětVymazat
  14. mám tuhle zelenou micelárku teď z akce 1+1 ,vidím, že ji používáš i na oči, mně řekla slečna, že prý obsahuje alkohol, takže na oči nedávat. nevím, ještě jsem ji neotevřela :D

    OdpovědětVymazat
  15. Týjo je to supr asi se po tom mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  16. zrovna nedávno jsem si koupila pleťovou vodu od Biodermy, ale ještě mi leží v pokoji (prvně chci dopoužívat zbytek té "staré" kosmetiky)..ale už se na ní těším! ! :)

    OdpovědětVymazat
  17. No až na malý detail, že zelená micelárka se na oči používat nesmí, na rozdíl od růžové a modré! To by bylo dobré vědět, když už chceš psát recenzi... Je to asi proto, ze je určená na problematickou pleť, tudíž obsahuje látky, které by na oči přijít neměly. Navíc jakoby trošku vysušuje, takže opět vlastnost, která na oči nemá přijít!

    OdpovědětVymazat
  18. Mám micelární vodu a krém. Tto řada je opravdu povedená. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ja mám z tejto rady tiež vodičku a krém AKN a ten si veľmi pochvaľujem. Ako písal anonym vyššie, tak by sa voda nemala používať na odličovanie očí, ale tvárim sa akoby som si to na jej obale neprečítala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já nevim, ještě jsem si obal přečetla a jediné co tam vidím je, že nedráždí oči.. tak nevím.. :))

      Vymazat
    2. Když jsem koupila 2 micerálky v akci, tak na vnějším obalu bylo napsané: Vyhněte se kontaktu s očima. Na jednotlivých vodičkách to ale napsané není :D A taky se tím odličuju někdy :)

      Vymazat
    3. Tak ale člověku snad logicky dojde, že něco, co má léči akné, asi nebude na oči to pravé ořechové.. Jakou hodnotu má takováhle recenze? Leda reklamní....

      Vymazat
  20. Biodermu jsem začala používat nedávno a jsem naprosto nadšená! Zkouším i šampon a kondicionér a nemohu si stěžovat :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tu pleťovou vodu taky používám a jsem samozřejmě spokojená, je to opravdu dobrá značka :))

    OdpovědětVymazat
  22. Koukám, že ten krém sebium mat fluid by se mi celkem hodil, taky mě totiž trápí mastnější T-zóna. Tak děkuji za tip :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat