Bobbi Brown expanduje do Evropy! Nový obchod nyní najdete i v Praze, v OC Smíchov. Je to útulná přátelská místnůstka, kde se opravdu budete cítit jako doma. Účastnila jsem se i otvírací akce, kde nám Eduardo Ferreira představil několik produktů, které připravil pro koncept české moderní ženy, která má na svůj ranní make-up rituál pouze pár minut. Všichni občas vídáme ženy či dívky v tramvaji, vlaku nebo v podstatě kdekoliv, jak využívají své jediné volné chvíle a nanášejí si make-up. S Katie jsme tedy měly možnost poslechnout si více o produktech, které jsou pro tyhle situace jako dělané - dají se nanášet pouze prsty, jsou dlouhotrvající a voděodolné. Byly to BB cream, pot rouge (produkt, který můžete použít jako tvářenku a rtěnku zároveň!), či tužka na oči, se kterou Eduardo v pár jednoduchých krocích vykouzlil kouřové líčení. Myslím, že neodolám a alespoň jeden z těchto produktů si pořídím! Co vy? Máte rádi Bobbi?
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / FORMSPRING

21 komentářů

  1. BB je super ako môžu do tej predajne toľko toho napchať? :DD

    OdpovědětVymazat
  2. upřímně mi je značka Bobbi Brown úplně cizí, v podstatě ji neznám :/ ale jejich produkty, co tak někdy vidím na fotkách, vypadají fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. tohodle obchůdku jsem si už taky všimla a chystám se v dohledné době asi na větší nákupy :D Bobbi Brown je super, miluju tuhle kosmetiku...

    OdpovědětVymazat
  4. jé, BB konečně v Praze! a takový velký výběr ... :) asi taky neodolám! :D

    OdpovědětVymazat
  5. s touto značkou zkušenosti nemám, ale kdo ví? třeba něco vyzkouším ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Až budu v Praze určitě se tam podívám :) http://colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ten BB krém by mě zajímal:)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. To je super ! snad to dojde aj do Bratislavy kazdopadne dik za inforáciu ,najblizsie ked dojde do Prahy navstivim ns Smíšku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Neznám, ale určitě se zajdu podívat :)

    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. takovy pulty bych chtela mit doma :D :)

    thefakeb00k.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Bobbiho B. neznám, jako většinu věcí, který na svém blogu zveřejnuješ, ale prave proto se mi to tak libi, jsem z Moravy...mensiho mestecka, na tvuj blog jsem narazila nahodou. Skvěle píšeš, inspiruješ mě...dekuji :)

    OdpovědětVymazat
  12. škoda, že já se už moc nemaluju, bych šla do stínů.. mělo tohle všechno vylízt na povrch, když mi bylo 17 - 18 :))) a jen tak btw, OMG TEN GAUČ V MINULÝM PŘÍSPĚVKU XDDDD. jsem takovej hrozně chtěla. tvar, barvu. a všude byly hrozně drahý O_o.

    OdpovědětVymazat
  13. Tuhle místnost bych přenesla k sobě domů, ale jsem ráda, že si můžu v ČR konečně zajet všechno otestovat na vlastní kůži.
    justbeyourselfbypetra.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. téda, nevěděla bych co dřív zkusit :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Bobbi Brown je skvělá, já mám miluju její stíny a lesky na rty, ráda bych vyzkoušela i make-up. http://mademoisellechickm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Whoa, lovely! I love Bobbi Brown eye make-up
    love your blog dear, how would you like to follow each other on Bloglovin and GFC?

    http://anmari-ish.blogspot.com

    OdpovědětVymazat