Často se mě ptáte, jestli používám kosmetiku jako je třeba Avon, tak v dnešním článku najdete odpověď! Když jsem byla mladší, milovala jsem prohlížení katalogu, navoněné stránky a celkem dost jsme od Avonu objednávaly. Protože jedna naše sousedka dělá Avon lady, objeví se nám občas katalog ve schránce, ale jinak dávám přednost ozkoušení testerů v drogerii. Teď ale Avon přišel s novou luxusní kolekcí s názvem.. tadá.. LUXE! Už skoro měsíc ji poctivě testuji a dneska se s vámi podělím o své dojmy..
You often ask me, whether I use cosmetics like Avon. Well, today you'll get an answer! I used to love browsing through those catalogs with scented pages. We would order quite often and because our neighbor is an Avon lady, we still receive the catalog in our mailbox. Nowadays I prefer being able to test the cosmetics in a drug store before buying. But! Avon came with a new luxury collection, called...drumroll...LUXE! I've been testing it for almost a month now and today I'll share my opinion with you...
make-up Beige, pressed powder Fair silk, řasenka a linka černá
Makeup je lehký, velmi dobře se roztírá a hezky splyne s pletí. Za pár minut už ani nebudete vědět, že na obličeji něco máte. Kryje středně, pumpička funguje jak má a dvě "pumpnutí" mi bohatě stačí na celý obličej. Co mě překvapilo je jeho parfemace, protože je velice silná. Pro mě taková svěží, sladší vůně, naštěstí mi vážně voní! Make-up stojí 329Kč.
K pudru toho nemám tolik co říct, takový klasický, velice jemný, trochu krycí a zmatňující. Stojí také 329Kč.
Řasenka je fajn. Má velký štěteček, který zvýrazní řasy, ale já jak jsem si teď zvykla na ten GS plastový, tak mi tenhle tolik nevyhovuje.. Barva se nedrolí, nežmolkuje, ani neobtiskává. Řasenku koupíte za 179Kč.
Linky jsem zapomněla vyfotit, ale je to klasická černá tekutá linka s pevným hrotem ( ne fix ani štěteček ). Jednoduše se s ní pracuje a pokud venku nesněží, tak i dlouho vydrží. V tomhle počasí se mi ale docela rozpíjela.. Stojí 179Kč.
The make-up is very soft and easy to apply. It blends nicely with your skin and in just a few moments, you won't even know about it. The coverage is quite well and two pumps are enough for the whole face. I was surprised, how perfumed the make-up is. It has nice, fresh and kind of sweet scent.
I don't have much to say about the powder, it's classic, very soft and able to cover and matt your skin.
The masacara is fine. It's brush is big and highlights your lashes. I'm used to the plastic GS one, so this one is not that good for me, but It doesn't crumble, lump or imprint.
I forgot to take a photo of the eye liner, but it's a classic black liquid eye liner with firm applicator (not brush or marker). It's easy to work with and it last long. But be careful with the weatger. I had it on while it was snowing and it soaked quite quickly.

 
 lipstick Polished Rose, lipgloss Romantic Rose, eyeshadows Cocca couture
 Lesky nijak extra nepoužívám, ale většinou stejně u sebe pořád nějaký nosím. Tenhle splňuje všechny požadavky, které bych od lesku očekávala. Lehce barví, na rtech nelepí, ale cítíte, že tam je, hezky voní ( bohužel teda nijak nechutná ) a poměrně dlouho vydrží. A stojí 159Kč.
Rtěnka je hezky krémová a klidně mi nahradí i balzám. Vybrala jsem si přirozený růžový odstín a jsem spokojená. Cena je 159Kč.
A to nejlepší na konec! Paletka očních stínů. Tak tuhle paletku bych si klidně koupila stokrát ještě do zásoby + jako dárek všem mým kamarádům. Stíny jsou skvěle pigmentované, vydrží celý den a vytvořím s nimi jak denní, tak večerní líčení. Stojí neuvěřitelných 229Kč!!
U kosmetiky se mi také velice líbí zlaté balení, akorát je na něm vidět každý otisk prstu. U pudru a stínů je velice prakticky ještě i zrcátko. Co vy a Avon kosmetika? Objednáváte z katalogu, nebo dáváte přednost drogeriím a parfumeriím?
Více informací na www.mujluxe.cz.
I'm not that into lip glosses, even though i always have one with me. This one satisfies all of my glossy needs. Adds a bit of colour, it's not sticky on my lips, has a gentle scent and is quite long lasting.
The lipstick is nice and creamy and can pretty well replace a lipbalm. I chose this natural pink shade and I could not be happier.

Last but not least, the eyeshadow palette! I'd buy millions for myself and gifted it to all of my friends too. The eyeshadows are very well pigmented, stays on the whole day and you can create an everyday or an evening look with it. The price is incredible!
I also really like the gold packaging, the only disadvantage is, that you can see every single fingerprint on it.

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / FORMSPRING

20 komentářů

  1. paletku stínů mám taky a za nic bych ji nevyměnila, jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tá kolekcia vyzerá naozaj zaujímavo. Najviac ma však priťahuje ten make-up keďže si budem musieť kúpiť nový. PS: som vaša členka ;)

    BTW. Budem veľmi rada keby ste si pozreli môj blog. Len sa rozbieha a za každú návštevu, komentár či člena veľmi pekne ďakujem :)
    glambang

    OdpovědětVymazat
  3. Dneska jsem zrovna poprvý použila ty stíny, přišly mi včera, a jsou fakt dobrý, i když mě vyhovují skoro všechny stíny. A řasenku už mám dýl a je pravda, že se nedrolí, ale vyhovoval by mi trochu výraznější efekt na řasách, takhle musím nanést víc vrstev, aby řasy vypadaly tak, jak si představuji. Já mám jinak Avon ráda, hlavně dekorativku a laky na nehty.

    OdpovědětVymazat
  4. Z Avonu si objednávám tak ze setrvačnosti, teta mi to pořád cpe. Ale přijde mi, že v poslední době hrozně zlepšili v lacích, dřív se mi strašně loupaly, ale teď jsem s nima fakt spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. U Avonu jsem o tuhle kolekci soutěžila, bohužel nic, ale alespoň u tebe vidímjak vypadá :))
    http://eliska-dvorakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ta řada vypadá dost dobře. Uvažovala bych o koupi stínů :)

    OdpovědětVymazat
  7. Avon nepouzivam, pouzivala jsem jejich produkty asi pred 8mi lety, ale makeup je super!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tento článek mě velice zaujal! :)
    Zrovna tak tři dny z5 jsem uvažovala o koupi rtěnky,nebo paletky a asi zvolím obojí :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Stíny nepoužívám a už asi ani nezačnu, rtěnka vypadá dobře, ale nejvíc mě zaujal odkaz na řasenku GS :D :D tu asi vyzkouším, díky za tip .)

    OdpovědětVymazat
  10. very lovely make up products to create a lovely everyday look :)
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. ja osobne avon velmi nemusim...

    GINATRICOT GIVEAWAY:
    http://www.karissaworld.blogspot.sk/2012/12/ginatricot-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Avon kosmetika mi příde docela dobrá :o)

    OdpovědětVymazat
  13. Já si chci objednat ten make-up jelikož, všechny recenze na něj jsou pozitivní ale pořád si lámu hlavu s tím odstínem...

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherná recenze, ta se Ti veeeeeelmi povedla. :) Krásné fotky, stručný trefný text. Super! :)

    OdpovědětVymazat
  15. uvažujem že si kúpim tu paletku :)

    OdpovědětVymazat
  16. Aj ja používam tento make-up od značky LUXE a som s ním veľmi spokojná :-) Celkový vzhľad vyzerá luxusne a aj konzistencia a výdrž je veľmi fajn :) Rozmýšľam, že vyskúšam aj rúž :-)

    OdpovědětVymazat