Dneska jsem si pro vás opět připravila goodies post, tak doufám, že se vám bude líbit. Začnu již dlouho slibovanou dekorativní kosmetikou LUSH, kterou jsem měla možnost vyzkoušet. Dokonce jsem se vrhla i do videa, takže pokud vás zajímá víc, můžete si ho pustit TADY. Mně nejvíce vyhovují rtěnky, ty vám můžu jedině doporučit!
How are you today? I've prepared a goodies post, so I hope you will like it! I had the chance to test out some of the LUSH decorative cosmetics products and I fell in love with their lipstics. They are a little oily, but once they dry, they stay on no matter what. So If you are a fan of bold lip colors, I recommend that you try them.
 Vždycky mě zajímalo, jaká kočka bych byla s modrýma očima, takže když mi stránka barevnecocky.eu nabídla, ať je vyzkouším, nemohla jsem odmítnout! Jenže teď už na ně doma týden koukám a bojím se si sáhnout do oka.. ale já to překonám! Jen doufám, že to bude stát za to :D.
I have always been wondering how I would look like with blue eyes and now I am actually going to try it.
 Plyšový medvěd Marionnaud je vánoční akcí, kterou můžete pomoct dětské hematologii a onkologii v Motole. Medvídek stojí 299Kč a 200Kč z toho půjde právě na kliniku. Jinak jsem dostala k vyzkoušení ještě dvě novinky - Marionnaud BB a Qiriness Tónovací emulzi Fresh and Clear. "Bíbí" mi tentokrát jak konzistencí, tak krytím připomíná spíš make-up. Je hutnější a přes zimu ho určitě využiju. 30ml seženete za 374Kč. Tónovací emulzi Fresh and Clear jsem zatím nevyzkoušela, ale už se těším, až vyzkouším. Máte zkušenosti s řadou Qiriness?
BB cream and Qiriness lotion tonique are two new products from Marionnaud. So far I've only used the BB cream but because of the coverage and its consistency it rather reminds me of make up..
 Pudr a rtěnka z kolekce F&F Made Up. Powder and lipstick from F&F Made Up collection.
 Pořídila jsem si nové obaly na iPad, aby se mi lépe nosil do školy. Ten růžový infantilní je z bornprettystore.com a druhý jsem si sama vytvořila na caseable.com. Na Caseable se určitě podívejte, věřím, že spoustu kamarádů by takovýhle customized obal potěšil k Vánocům. Můžete si vybrat z barev, šablon, ale také nahrát vlastní fotky a texty! A došel do týdne :)).
I got some new iPad covers so that It won't scratch in my bag on the way to school. The pink infantile one is from bornprettystore.com and the second one I created myself at caseable.com. Make sure to check Caseable out, because you can make some pretty great gifts for you or your friends there. You can choose from different colors, layouts or even upload your own photos and texts and customize your cases!
 Nové conversky! New converse sneakers!
  A nový diář. Vybírání diáře je asi moje nejoblíbenější činnost a už třetím rokem jsem si ho objednala z ebay od tohohle prodejce. Diáře jsou kvalitní a mají skvělý a hlavně originální design. A pokud ho objednáte teď, určitě ještě stihne dorazit, nám přišel za týden!
And a new diary. Picking a diary is probably my favourite activity ever. And this year I am really excited and can't wait for new year to start. I bought it from this seller and the diary is high quality with amazing and original design.

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / FORMSPRING

35 komentářů

  1. Ty obaly na ipad jsou boží! Hlavně ten růžovej! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten diář vypadá opravdu báječně, jdu se po něm kouknout :-))
    jsem moc zvědavá, jak budeš vypadat s modrýma očima! doufám, že se překonáš a do oka si sáhneš, já se jich taky strašně bála a nenasadila jsem si je, takže musím nosit pořád brýle :-D
    Lush rtěnky mě moc nezaujaly, myslím, že za takové peníze se dá sehnat rtěnka mnohem lepší...

    OdpovědětVymazat
  3. Super video. Ten zelený odstín Wise taky mám a použít se dá, jen je třeba ho fakt rychle rozmazat - a jde to rozhodně líp štětcem. Mně ladí k očím, takže pak ani tolik nekřičí do světa :) Kdyžtak moje recenze na něj je tady: http://www.lush-rocks.cz/2012/11/wise-moudrost.html Video je fakt pěkné, měla bych jen jedinou výtku - chybí mi názvy jednotlivých odstínů... Jeden ten "stín" mi připadá spíš jako rtěnka Perspective. Osobně jsem s lushí dekorativkou dost spokojená, vlastně od té doby, co ji mám, nepoužívám skoro nic jiného, protože mě Lush jaksi baví víc :) Nejvíc jsem nadšená z linek, mají krásné barvy a drží dost dobře :)
    Jooo, já když s čočkami začínala :D Ale spíš mi nešly vyndat, to býval boj... Ale člověk si rychle zvykne, hlavně se nebát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, určitě se podívám i na tvojí recenzi :). Jinak ty odstíny jsou tam dopsané a měly by vyskočit v průběhu vide - když ukazuju na ruce rtěnky a pak i u stínů :). Jinak jo, ta rtěnka se jmenuje Perspective, tak to je vtipné, to já to používám jako stín :D. Dneska ty čočky vyzkouším :))!

      Vymazat
  4. tenhle článek se mi moc líbí. Strašně chci vyzkoušet cokoli od LUSH, ale přijde mi to docela drahé a neměla jsem možnost něco od nich vyzkoušet zdarma jako nějaké blogerky. Až vyzkoušíš ty barevné čočky určitě přihoď fotku :) jsem moc zvědavá

    OdpovědětVymazat
  5. najviac sa mi páčia od lush linky a naviac majú krásne balenie :))

    OdpovědětVymazat
  6. Diár už mám díky vám objednaný :) A moc se mi líbí ty obaly!

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasné věci! Hlavně ten méďánek! :))

    OdpovědětVymazat
  8. ten tvuj vytvoreny obal na ipad je suprovy ^^

    OdpovědětVymazat
  9. To video je úžasné :) jsi mi moc sympatická a hlavně se umíš skvěle vyjadřovat, což já hodně oceňuji, protože nesnáším videa, kde někdo dělá za každým druhým slovem "eee" a pak z něj stejně vypadne nějaká blbost :D
    Hlavně jsi ve videu upřímná a máš všechno hezky ukázané i detailně. Doufám, že v nejbližší době natočíš další video.

    Jinak mě nejvíc zaujal obal na iPad, akorát já žádný nemám, takže by mi nebyl k ničemu :D a taky ten diář vypadá skvěle, miluji vybírání diářů, těším se na to každý rok jako malé dítě :D

    OdpovědětVymazat
  10. na ty diáře kouknu, taky nějaký sháním.. možná ale opět skončím u toho od Elle :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nákup z F&F se mi moc líbí a diár je taky moc pěkný! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super recenze! Ty všechno dostáváš! to je super :-)))

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    Pavlína

    OdpovědětVymazat
  13. ten díář je nejskvělejší !! :) koukal jsem na ně, ale nakoenc jsem zvolila moleskine, abych ho stihla mít do konce rok, což tenhle z asie asi nestihne ... příští rok si musim vzpomneout dřív!

    OdpovědětVymazat
  14. Ten diář je moc skvělý atěším se na video, jdu se na něj podívat :))

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj...veľmi pekne obavy na iPad ja teraz zahŕňajú na iPad mini :D o tie sosovky sa nad nemusíš...ja nosí kazdodenne...zo začiatku mi síce aj pól hodinu trvalo kým som si ich dala no teraz je to v pohode a spravím to aj bez zrkadla....

    OdpovědětVymazat
  16. Moc hezké!!Také jsem rozhodovala o tom diáři,co máš ty.Nakonec jsem si koupila úplně jiný.
    Toč více videa,jsi moc sympatická! :-) Jak už psala slečna výše, krásně se vyjadřuješ a víš co říkáš.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj prosímtě na kolik vyšel ten vlastní ipad cover ? děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vyjde na 50 dolarů :).

      Vymazat
    2. Můžu se zeptat, jak se ten vlastní obal dá zaslat do České Republiky? Mám ve formuláři o platbě možnost vybrat pouze United States! Nevím si rady. :(

      Děkuji, Kačka.

      Vymazat
  18. Lush lipstick! I tried their red as a tester and it stayed on ALL day. They have great makeup!

    OdpovědětVymazat
  19. ahoj, chci se zeptat....je tento diář na rok 2013 nebo je to takový ten druh diáře, kde si musíš dopsat sama data jako to bylo u tvého diáře v minulé video recenzi. díky moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, stejný jako jsem měla loni, musíš si to tam sama dopsat :).

      Vymazat
  20. ty Conversky jsou dokonalé! na zimu fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  21. Krásne veci. Teším sa až ťa uvidím s modrými očami :) Neboj sa toho. Aj keď verím, že ani pre mňa by to nebolo ľahké, ale veľa ľudí nosí čočky, takže sa nie je čoho báť. :D

    OdpovědětVymazat
  22. Ten růžový obal na iPad je dokonalý! :D hned jsem na něj koukala a asi si ho objednám ještě s nějakým obalem na iPhone :)
    ten medvídek je moc hezký, mě ještě líbí zebra ze Sephory..

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Teď jsem se s mamkou podívala na to video a už jsem objednala dvě rtěnky, moc hezký. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Moc krásný diář:) Taky si chci jedne objednat, ale chci se zeptat, kolik stojí poštovné. Kolik jste platily?:) P.S. Super conversky!

    OdpovědětVymazat
  25. Chtěla jsem se zeptat nebudeš dělat zase recenzi na tento Diař?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi né, je hodně podobný tomu co jsem měla loni :)

      Vymazat
  26. Nosím kontaktní čočky, asi to bude podobný :D Začátkem jsem se bála ale teď už je to fakt v pohodě :) Hned si zvykneš...

    OdpovědětVymazat