Tenhle týden k nám doputoval balíček náramků, o kterých jsme se na blogu již zmiňovaly. Nejen že jsou krásné a budou skvělým doplňkem ke každému outfitu, jsou také ručně vyráběny artisany na Haiti, kteří si díky této práci mohou dovolit poslat své děti do školy, nebo pořídit střechu nad hlavou. My si takový život dokážeme jen těžko představit, ale to nejmenší, co můžeme udělat je také trochu přispět a pomocí blogu tuhle problematiku sdílet. Už teď se můžete těšit na rozhovor se slečnou, která přímo s artisany na Haiti strávila pár měsíců, a proto jestli je něco, na co se chcete zeptat, neváhejte otázku napsat do komentářů!
www.oseyan.com // www.apparentproject.org
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

20 komentářů

  1. ty náramky jsou perfektní :) taky mám v plánu si alespoň 1 objednat :)

    OdpovědětVymazat
  2. perfektná akcia toto ;)

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  3. super cesta, jak podpořit dobrou věc, hlavně s tím, že člověk ví, kam ty peníze jdou. Docela čerstvě po tom zemětřesení jsem překládala američanku, co tam byla a pomáhala v té nadaci apparent project. Je to hustý, co se tam dělo, a jsem ráda, že se to nezapomnělo a stále se to podporuje :)
    ty výrobky jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nebyla to nahodou Jocelyn MacGregor???:)

      Vymazat
    2. ano, byla to Jocelyn. Byla to super návštěva, a poutavé vyprávění :)

      Vymazat
  4. jeden jsem u Vás vyhrála, ale bohužel ještě nedorazil. Každopádně i tak mě těší, že aiťané penízky dostali a mně nezbývá, než ještě doufat a čekat :) Jsou krásné.

    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *"Haiťané", nebo artisané, rozumíme si:)

      Vymazat
    2. Prosim posli mi znovu e-mail s adresou na petra@oseyan.com. Psala jsem vam vsem vyherkynim pri odeslani naramku e-mail s prosbou, abyste mi daly vedet, jestli veci dorazily (protoze bohuzel haitskym postovnim sluzbam se neda verit) a zadny e-mail mi ani od jedne z vyherkyn neprisel, proto jsem myslela, ze veci dorazily v poradku. Odesilala jsem je ihned po vyhlaseni vyhercu, proto prosim o novy e-mail s adresou a naramkem, ktery jsi si prala, dekuji :) Petra

      Vymazat
  5. Jé, tak to je krásné. Jste moc hodné, taky se jdu podívat. :))
    Mě by zajímalo, jestli si vůbec můžou představit, že bude zase všechno vpořádku. Jestli v to ještě věří. A co jim pomáhá aby byly aspoň trochu šťastní, třeba nějaké maličkosti. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké :) určitě se na ně mrknu :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, bezva projekt, určitě si také nějaký náramek objednám. Mám dotaz mimo dnešní post, a sice, jakou aplikaci používáte pro stalus? Děkuji.
    L.S.

    OdpovědětVymazat
  8. Oprava: pro stylus.

    OdpovědětVymazat
  9. Je zvláštne, že my si v podstate na všetko sťažujeme a je to úplne prehliadnuteľné. Náramky sú krásne a pokúsim sa aj ja prispieť.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky bych si chtěla nějaké náramky objednat ale musela jsem se k tomu proklikat jak blázen a stále jsem nenašla ty co se mi líbí :/ (ty bílozlaté na fotce)
    ani jsem stále nepřišla na to jak je to s poštovným atp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bilozlate na fotce bohuzel uz nevyrabime, byl to custom made kousek pro holky specialne dovezeny, pokud myslis ty drobne. Ten "silnejsi" bilo zlaty je tento http://www.oseyan.com/shop/signaturecollection/snow-white-bracelet/. Informace k postovnemu pridam na stranky jeste dnes, stejne tak jako budou prelozeny do cestiny, takze to snad bude prehlednejsi :) stranky funguji teprve tyden, takze prosime o trpelivost s nedokonalostmi, ktere vylepsujeme :)

      Vymazat
  11. vypadají krásně :) skvělá projekt!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat