Je sobota a my tu pro vás máme malou inspiraci. Proužky v černobílém provedení se dají skvěle kombinovat, a proto myslíme, že podobné pruhované sáčko se neztratí v žádném šatníku. Pro dnešek jsme ale vše nechaly jednoduché a nepřidávaly žádnou další barvu. Kam byste takhle vyrazily? Už příště uvidíte, jak pruhované sáčko skombinovala Niky, do té doby nás ale zajímá, jak proužky nosíte vy, tak se zapojte do naší březnové fashion challenge a podělte se se čtenáři o svůj styl!

Hello everyone! It is Saturday and we've prepared a little inspiration post for you. This striped blazer is the perfect choice for sping 2013. It is really easy to combine and won't get lost in any closet. We went for a really simple yet stylish and elegant look, matching it to black skinny jeans and b&w sandals. What do you think? Would you wear this outfit? Next time, Niky will show you how she wore this trend!!
Shop the look:

12 komentářů

  1. veľmi pekné ,, najkrajšia je tá blúzka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě top :) ale všechno je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty gatě a ten náhrdelník je překrásný!

    OdpovědětVymazat
  4. to sáčko nemá chybu! a náhrdelník taky :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. nedávno som si akurát kupila suknu s čiernobielymi pásikmi a hned si ju zamilovala. Páči sa mi tento trend.

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  6. Hmmm, mně by se to hodilo i do práce.:) Z bílé košile a černých kalhoty se časem stalo "stačí trochu elegantnější oblečení, hlavně ne džíny".:)) Sako je super. Klidně bych k němu dala i něco barevnějšího.

    OdpovědětVymazat