Tak nám ten týden zase utekl jak blázen. Je tu ještě někdo, kdo by hlasoval pro to, aby měl každý den alespoň dvakrát tolik hodin?
Včerejší kurz byl pod vedením mužů a stejně jako z minulého víkendu jsem si odnesla spoustu zajímavých informací. Nejdřív nám přednášel Mario - šikovný fotograf, stylista a módní návrhář - a seznámil nás s tím, jak vůbec stylista pracuje na place. Už vím jak funguje půjčování oblečení, co s sebou musím vždy mít, jaké druhy práce pro časopis a reklamu vůbec existují a jak je zrealizovat a taky jak správně "naaranžovat" kousky na produktové focení. Druhou částí odpoledne nás provedl Macin a povídali jsme si o trochu techničtějších věcech. Foťák si s sebou vzala Niky na Designblok Premier FW, takže jestli chcete vidět víc, koukněte na blog Školy stylu. Krásnou neděli!

I can't believe how quickly the time flies, is there anyone else who would agree to elongate each day a little?
Because I was too lazy to translate last weekend's articles, you might not know that I started to attend a styling course and so far, It has been a great experience. We are learning a lot about different trends, history, but also about more practical things like what to expect at a fashion shoot, how to work with a photographer, how to style clothes for each body type and basicaly everything about the industry.. Have a great Sunday everyone!

  dress - F&F, sweater - Bershka, jacket - F&F, belt - Primark, necklace - Romwe.com, clutch - Lindex, shoes - Asos.com 

47 komentářů

  1. Moc ti to sluší, kolik prosimtě stál ten křivák? díky

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotografie. Luci, tohle Ti neuvěřitelně sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. wou, vydarený outfit, dostali ma tie botičky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lindexové psaníčko mám také. Už ti pěkně dorostly vlásky Lucy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viid, taky koukám, že už jsou docela dlouhé.. :)).

      Vymazat
  5. Sluší ti to, ten křivák se mi hrozně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já se ti divím! Nebyla ti v tom zima Luci? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem měla kabát ( a i tak mi byla zima :D ).

      Vymazat
  7. pro mě je také 24 hodin málo :-D strašně ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  8. Den by měl mít skutečně alespoň 48 h, nic nestíhám za 24 :D
    Moc ti to sluší a musím vynachválit botičky, jsou prostě parádní !!! :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ty botičky! ❤
    :) Krásný outfit.
    Mimochodem, i já Tebe moc ráda poznala osobně, Luci!
    Na viděnou někdy příště! ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasný outfit:) Boty jsou perfektní!

    OdpovědětVymazat
  11. Wau, tak tohle ti velmi sekne, jsi kočka! <3

    OdpovědětVymazat
  12. Joo, tak to se mi líbí :-) Ty boty, náhrdelník a křivák - super! :-)

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tohle ti opravdu moc sluší :) Z outfitu mě, kromě křiváku, nejvíce zaujaly botičky :) jsou opravdu moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tenhle outfit se mi strašně líbí. Začínám mít slabost pro malé černé, a velmi mě překvapilo, že ty tvoje jsou z F&F. Pravdou je, že už dříve jsem v jejich kolem čich objevila něco zajímavého, ale nikdy by mě nenapadlo, že se tam dá objevit tolik stylových kousků. Na tvém blogu je vida docela často a vždycky vypadají skvěle. :-)

    http://art-of-diona.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý outfit. Ta škola ti svědčí čím dál víc :) V.

    OdpovědětVymazat
  16. Super outfit:) je super, že existují módní blogy. České ulice se stávají pestřejšími

    OdpovědětVymazat
  17. moc ti to sluší, myslím že už teď bys mezi všechny stylisty krásně zapadla:)

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Super outfit. Som vas zahliadla ked ste sa fotili pri karlovke :)

    Student crêpes

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, nevim, jestli jsi to nekde jiz psala, ale zajimalo by me, zda sis kurz zaplatila sama, nebo ne. U nekterych blogerek (plum, hanny, petralovelyhair) vim, ze si muzu byt jista, ze vzdy, kdyz neco dostanou, tak to take zmini, tvuj blog mam moc rada a sleduju ho jiz dlouho, ale myslim, ze by bylo vuci ctenarkam fer napsat, zda ti kurz byl zdarma nabidnut, nebo sis nemalou sumu 15 000 Kc platila sama. Tato skutecnost totiz muze do jiste miry ovlivnit pohled na vec (nemyslim rim, ze kdyby ti vtl kurz zdarma nabidnut k jeho propagaci zakonite bys ho vychvalovala az di nebe, ale prece jen po inveatici tolika penez je clovek trochu kririctejsi). Omlouvam se, pokud muj prispevek vypada prilis podezirave a kurz sis zaplatila jako vsichni ostatni sama, ale uz se tady par komentaru s timto "podezrenim" objevilo a na zadny z nich si nezareagovala.
    Prehu Ti vse dobre a nadale zustavam vernou ctenarkou Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Moni, děkuji za komentář, úplně chápu, že ti to třeba vrtá hlavou.
      Důvod, proč na tyhle otázky neodpovídáme je, že na blogu o penězích mluvit nechceme. Nemyslíme si, že je to důležité a že by se ostatní měli zabývat tím co jsme si kde koupily a kde jsme na to vzaly, to je prostě osobní věc.
      Zkusím to vysvětlit, co se týká spoluprácí, samozřejmě jsou věci, které dostaneme zadarmo, ale jak už se říkalo mnohokrát ( zmiňuješ Petru i Plum, ty o tom už taky mluvily ), my jako blogeři nemáme žádnou potřebu/nutnost tyto produkty vychvalovat. Nikdo nám za články neplatí, akorát nám pošlou produkt na vyzkoušení.
      Každý si to řeší po svém, ale musíš si uvědomit, že to není úplně jednoduché, protože my z toho vlastně nikdy nevyjdeme dobře. Na blogu vystupujeme pod vlastním jménem, všichni vědí jak vypadáme a moc dobře se jim soudí, protože mají pocit, že nás znají nejlíp ze všech a ještě zůstanou v anonymitě... Buď řekneme, že jsme věc dostaly a každý má hned pocit, že jsme podplacené a recenze není věrohodná. Nebo si to zaplatíme a jeden problém je kde na to bereme peníze, jakto, že si v našem věku vyděláme tolik a nedejbože to utratíme "za kraviny" a druhý problém je, že když nám na to přispějí rodiče, tak je to taky špatně, protože jsme rázem rozmazlené holčičky.. Peníze jsou prostě blbé téma a je škoda, že to každý musí neustále řešit :((.
      Teď ještě konkrétně ke kurzu. Já jsem se přihlásila s tím, že si to zaplatím, a že z větší části by mi přispěli rodiče z peněz, které mi šetří na studium. V Backstage ale zjistili, že mám blog a kurz mi nabídli "zadarmo" s tím, že o tom napíšu. Protože mi to přijde jako zajímavé téma, psala bych o tom stejně, takže jsme se domluvili.
      Kurz se mi líbí, vážně mi přijde užitečný a ještě vám po jeho absolvování napíšu takové shrnutí pro koho si myslím, že by byl přínosný :).
      Měj se hezky.

      Vymazat
  21. to je skvělé, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  22. Veľmi sa mi páči ten outfit..ja čiernu milujem...ale samozrejme aj ostatné farby, ale niekedy mám tiež náladu to poňať takto dočierna :) Super a také pekné fotky, také iné veselšie :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. moc ti to sluší :)) už se těším, až bude jaro a budeme chodit bez křiváku! :) :D

    OdpovědětVymazat
  24. Hned bych se vrátila zpátky na ten kurz :) Strašně moc mi to tam chybí!

    OdpovědětVymazat
  25. Moc hezký outfit. Sluší ti to. Jen bych zvolila výraznou rtěnku. Moje známá na kurzu byla a odnesla si negativní pohled. Dle jejích slov pro ní kurz nebyl až tak přínosný. Já sama o kurzu uvažuji. Ale dříve o kurzu osobního stylu. Poté až o stylistickém kurzu. Dofám, že po skončení sepíšeš jak se ti kurz líbil, co ti přinesl a co si od něj naopak očekávala. budu moc ráda. a myslím, že nejen já, ale i další čtenářky. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Nechtěla by ses podělit o něco málo, co ses na kurzech dozvěděla? :3 Jinak ten outfit je naprosto úžasný. Ten styl ti sedí. :3

    OdpovědětVymazat
  27. úžasná bunda :)
    http://inspirationsinjourwardrobe.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  28. Amazing look, dear! I love the leather jacket :)
    And the purse is so sweet :)

    http://gamesoffashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. Nádherné boty! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  30. bože, nejlepší outfit! jsi krásná Lucy

    OdpovědětVymazat
  31. a jak je to teda s tim, ze se navrhari shodnou v trendech na nadchazejici sezony?

    OdpovědětVymazat
  32. Moc pěkné, těším se na další post o kurzu, hodně mě to zajímá...taky bych si ho jednou chtěla udělat. www.fashionissue.cz

    OdpovědětVymazat
  33. úplně dokonalá bundička a ty seš prostě dokonalá celá! Ten styl, ty nápady, závist och ♥

    http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. Och! Taky bych někdy chtěla absolovat takový kurz! :D
    PS: MOc Ti to sluší!

    www.roadtostyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Úžasne úžasné. Mám o 100% väčšiu chuť sa tam prihlásiť ako naposledy. Nechcela by si nejako zhrnúť po skončení kurzu všetky tie informácie? Ako tak pozerám, tak ten nádherný náhrdelník už má každá druhá, no aj tak ho chcem :DD. Bundička je krásna. Ach jaj. Ešte k tým článkom, nedávno ste niektorá písali na facebook, že by ste urobili nejaký článok o spolupráci. Celkom ma to zaujalo, rada by som sa dozvedela ako to prebieha a funguje. Myslím, že veľa blogeriek je v tomto hodených do vody, alebo si toho pod tým nevedia veľa predstaviť. ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě potom napíšu nějaký "závěrečný" článek, tak snad ti to pomůže se rozhodnout :)). A o spoluprácích asi něco taky napíšeme, akorát zatím nevíme, jak to uchopit..

      Vymazat
  36. šikovný fotograf
    Kamila Vodochodská - šikovná česká návrhářka
    každý s kým se potkáte je buď šikovný nebo milý, každý má svůj epiteton. Je to stylisticky blbé a pravidelného čtenáře, kterým jsem, to hrrrrozně nudí

    OdpovědětVymazat
  37. Holky, jak to děláte, že Vám nedochází inspirace :) Velice si Vašeho blogu cením a obdivuji tu lehkost a svěžest, která na mě dýchne pokaždé když jsem vlezu :P

    www.krhoev.com

    OdpovědětVymazat
  38. Your black tights look beautiful!

    OdpovědětVymazat