Dnes tu pro vás máme druhý díl malého seriálu s tipy o blogování, který jsme rozjely v prosinci. Tentokrát jsme se rozhodly vám představit naší bloggerskou TOP 10 a na konkrétních příkladech vám ukázat, co si myslíme, že je u takového fashion blogu důležité. Na první pohled to možná není patrné, ale většinou existuje pár znaků, které mají všechny úspěšné blogy společné - přesně ty, o kterých jsem mluvila v minulém článku.

Vybíraly jsme celkem dlouho, protože oblíbených blogů máme spíš přes 100, než 10, ale doufáme, že se vám tenhle článek bude líbit, trochu vás inspiruje a podělíte se s námi v komentářích o vaši TOP 10. Co je pro vás u módních blogů důležité? Myslíte, že existuje nějaký zaručený klíč k úspěchu?

  ♥

Today we've decided to publish another post of our little series about blogging and share with you our TOP 10 fashion bloggers. It might not seem important, but following other blogs Is a big part of being a fashion blogger.

It took us very long to pick only 10 favourites, but because I want to point out some important characteristics that successful blogs have in common, these are the ones. I hope you enjoy this article, get a little inspired and will share your favourite blogs with us in comments. What do you think a fashion blog should have? And do you think that there is any guaranteed key to success?


Aimee je takovou mojí srdeční záležitostí. Její blog sleduji asi od té chvíle, co jsem sama začala o módě blogovat a skoro bych si troufla říct, že mi neunikl ani jeden její příspěvek.
I really love Aimee. I follow her blog ever since I started blogging about fashion myself and I dare to say that I didn't miss any of her posts.
http://songofstyle.blogspot.com

Alexandra mě baví. Její styl oblékání je hodně blízký tomu mému a z celého blogu vyzařuje energie. Fotky jsou přirozené, usměvavé, plné pohybu a navíc si ještě potrénuju španělštinu.
I really enjoy visiting Alexandra's blog. Her style is very close to mine and the photos are natural and full of positive energy. Besides that I can also practice my spanish a bit.
http://www.lovely-pepa.com

Stejně dlouho jako Aimee poctivě sleduju i blog Betty. Ona je prostě roztomilost sama a co se mi na jejím blogu líbí asi nejvíc je, že kromě outfitů odhaluje i střípky ze svého života a prostředí, ve kterém žije.
Betty, Betty, I believe she is the cutest fashion blogger ever and I've been following her posts for years now. What I think is great and unique about her blog is that she not only shares her personal style with her readers, but also her personality and lifestyle.
http://www.leblogdebetty.com

Kristina je zase dokonalost sama. Nádherná, inteligentní a velmi úspěšná slečna, která teprve nedávno oslavila 18. narozeniny a díky blogu už nyní cestuje po celém světě a spolupracuje s předními módními a kosmetickými značkami. S otevřenou pusou koukám na její fotky a s úsměvem na tváři na její videa.
If perfection existed, In my opinion, Kristina would be the example. She is beautiful, intelligent and very successful young lady, who recently celebrated her 18th birthday. Thanks to her blog she now travels the world and cooperates with major fashion and beauty brands. I adore her photos and enjoy watching her videos with a smile on my face.
http://www.kayture.com

Další naší oblíbenou blogerkou je Anouska. Měly jsme tu čest ji v září potkat na LFW a naprosto nás okouzlila (a její přítel Ronan taky, ale pššt..).
Another of our favourite bloggers is Anouska. We had the honor to meet her in September at LFW and she was very sweet (and her bf Ronan too, but shh..)
http://www.anouskaproettabrandon.com

Chriselle jsem objevila díky YouTube. Dělá krásná propracovaná videa o tom, jak kombinovat různé kousky oblečení, o DIY a co mě bavilo ze všeho nejvíc byl její seriál o přípravách na svatbu. Její blog má skvělou atmosféru a je vidět, že si na každém příspěvku dává hodně záležet.
I've discovered Chriselle's blog thanks to Youtube. She films great videos about styling, DIY and I totally loved watching her series about wedding preparations. Her blog has great atmosphere and you can see that she puts a lot of effort into it.
http://thechrisellefactor.com

Garance je prostě geniální. Její blog je pro mě jako nejoblíbenější knížka u které doufám, že nikdy neskončí. Je vtipná, má neuvěřitelné příběhy, neustále nové nápady a podle mě velmi inspirativní pohled na svět.
Garance is simply brilliant. Her blog is like my favourite book. She's incredibly funny, has great stories, original ideas and very inspiring life perspective.
http://www.garancedore.fr/en


Alice má hned po Kristině nejdokonalejší fotky v blogosféře!
Alice's photos are, right after Kristina's, the best in blogosphere!
Carrie mi sice není tak blízko stylově, ale její blog sleduji moc ráda. Fotky spolu s osobitým designem vytvářejí příjemnou, až pohádkovou atmosféru a každý příspěvek jako by vyprávěl příběh.
Even though Carrie's style is not that close to mine, her blog inspires me a lot. The photos together with the layout create a nice, almost fairytale-like atmosphere and by every post, I feel like she is telling a short story.
Kdybych si mohla vyměnit šatník s nějakou blogerkou, Zina by byla jednou z prvních, které by mě napadly. Její styl je sice velmi jednoduchý, ale je to přesně to, v čem bych se cítila skvěle. Jestli hledáte inspiraci na každodenní outfity, doporučuji projít si tenhle blog. Méně je někdy více.
If I could swap my closet with a blogger, Zina would be one of the first adepts. Her style is often very simple, but that's why I know I would feel very comfortable wearing it. If you're looking for inpiration for everyday outfits, this is the blog to watch. Less is often much more.

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

28 komentářů

  1. vela z nich som poznala..rada sledujem Kayture a Song of style :)

    Dievcata pozyvam vas na GIVEAWAY o clip in vlasy 60 cm a Dermacol vyrobky: TU
    Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kayture je má nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny slečny mají krásné blogy. Super výběr. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Čekala jsem, že představíte ty nejznámější, a tak jsem mile překvapena, že jste nevolili komerční blogy, které zná každý. Dokonce jich pár neznám, a to je co říct, ptz má sbírka (kvalitních, zahraničních) blogů se taktéž pohybuje okolo stovky.

    A novinkou pro mě je, že Kayture je teprve 18let! Wow! Také hltám její příspěvky a myslela jsem, že už je jí něco přes 20 let. O to víc ji obdivuji. Je jako panenka barbie, bez sebeměnší chybičky a spolu s Jamesem jsou dokonalý pár.

    OdpovědětVymazat
  5. super, že ste vybrali aj tie menej známe, ktoré nie je vidno na každom kroku :)

    V mojich najoblúbenejších sú určite ešte okrem Kayture, Lovely Pepa a Song of style španielske blogy Collage vintage a Dulceida a ešte Sincerely Jules :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý článok, teraz som spoznala 10 úplne nových tvári :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný!.))) 10 krásných tváří

    OdpovědětVymazat
  8. Tak z Kristiny a jejího blogu Kayture jsem fakt nadšená! Ještě, že mám volné odpoledne, jdu si ho hned pohlídnout pořádně :)
    Alice mi připadá docela ošklivá, nechci být zlá, ale nemůžu si pomoct, v jejím případě mě asi sebelepší fotky, ani outfity nepřesvědčí k tomu, abych se na ni ráda dívala..

    OdpovědětVymazat
  9. Já znám jenom Kristinu, tak jsem ráda, že jsem našla 9 nových úžasných blogů. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Kristina je moje velmi oblíbená blogerka:)

    OdpovědětVymazat
  11. mohli by ste dať česko- slovenskú top 10 ;)

    OdpovědětVymazat
  12. krásny príspevok ! :) všetky blogy a tie baby sú skvelé ako aj vy!

    OdpovědětVymazat
  13. Kristina Bazan je skvelá, výborne spolu s Jamesom rozbehli celý ,,Kayture biznis". Páči sa mi, že píše dlhšie články, nie len 2-3 riadky ako Chiara. Navyše jej outfity sú inšpirujúce, pekné, elegantné. Inak mám z tohto výberu rada Alice Point, FashionVibe a Betty :). Plus pre mňa je skvelá tiež Sea of Shoes.

    OdpovědětVymazat
  14. konečne niekto napísal aj tipy na zahraničné blogy!!:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý článek! Přesně takový se mi hodil. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Většinu z těchto blogerek neznám, takže se určitě kouknu a pravděpodobně je začnu i sledovat, protože podle fotek to vypadá na vážně šikovné a inspirativní slečny :)

    OdpovědětVymazat
  17. Všechny mám moc ráda, a souhlasím s tebou, Alice a Kristina mají nejlepší fotky!:)
    Já mám, ale stejně nejraději http://www.stylescrapbook.com/ a http://www.fashionsquad.com/ :))

    OdpovědětVymazat
  18. Kristina má nádherné fotky, o tom žádná. Já teď hlavně koukám na http://cupcakesandcashmere.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Very nice selection. I'm following most of the blogs you've put here.

    Love,
    Breathe Me

    OdpovědětVymazat
  20. skvelé tipy! poznám akurát Kristinu a Chriselle .
    ale ostatné vyzerajú zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
  21. Kayture, Garace Doré a Lovely Pepa patří také mezi oblíbené. Další jsou pak Atlantic-Pacific, Superficial Girls, The Fashion Fruit a našla by se spousta dalších. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrá , asi jsem hrozně zaostalá, protože žádný z nich neznám ! :D Děkuju děkuju děkuju za tipy !

    OdpovědětVymazat
  23. Alexandru a Kristinu sledujem druhy rok, ostatne som nepoznala, vdaka za tip :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ze zmíněných sleduji jen Alexandru a ta je zároveň mojí nejoblíbenější blogerkou. Je sympatická a má super psa:)

    OdpovědětVymazat
  25. Díky za zajímavé tipy, trošku se i stydím, že jich skoro půlku vůbec neznám, ale tím líp, protože inspirace není nikdo dost!

    OdpovědětVymazat
  26. Vdaka za super tipy na zaujimave blogy. Niektore z nich poznam, na inspiraciu odo mna pre vas pripajam tip na nasledovny, moj najoblubenejsi (ten vas je za nim v tesnom zavese...). Pisany je sice prevazne francuzsky, no taky ten "vycuc" je velakrat urobeny aj v anglictine :)
    a tu je: www.modeandthecity.net

    Tina

    OdpovědětVymazat
  27. Ještě bych 100% doporučila Chiaru Ferragni - The Blonde Salad. Mnohem úspěšnější než všechny zmíněné blogerky dohromady.

    OdpovědětVymazat
  28. I found a nice site (http://www.buyincoins.com/c/Health-Beauty_15.html), where you can buy nice and cheap products, buyincoins - a professional online website, which lets you buy items from China directly without having to pay any shipping fee. The site hasmany Hot Sale Makeup Products, such as Brushes, Eye Shadow, Eye Liner, Blush, Concealer, Eyelash Extensionand more Cool Gadgets available for sale.

    OdpovědětVymazat